- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Επιλογή ελαστικών και ζαντών......
- aceoscy
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- aceoscy
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτές ανήκουν στο πακέτο veravruz που περιλαμβάνει:αυτές τις 18αρες σε μέγεθος ζάντες και ανάρτηση της vw individual). κατά την παραγγελία κόστιζαν μερικά ευρωπουλα πάνω από τα 2000€.σαν aftermarket......δεν νομίζω ότι αξίζει.
++1
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- aceoscy
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
- golfmkv89
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
μα θελω μαμα ζαντες
και γώ σκεφτομαι για μαμά γιατι αν είναι να βάλω κινέζικες ζάντες..δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι..!
έχουν τα ίδια μίγματα με τις εργοστασιακές ?
Γιώργος
Λευκό EOS TSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Ας μην θεοποιουμε τις μαμά. Σίγουρα είναι πολύ ποιοτικές αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες μάρκες είτε ρεπλικες είτε αλλά σχέδια οι οποίες ίσως να είναι και καλύτερες. Για τις Κινεζικες σίγουρα θα είχα ενδοιασμούς αλλά για ευρωπαϊκές όχι... Αλλωστε επί σειρά ετών έχουν δείξει πως είναι εξαιρετικά αξιόπιστες.
++1 όσο δε πάει πιά. Το χουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές αυτό το ζήτημα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
aceoscy έγραψε:
μα θελω μαμα ζαντες
και γώ σκεφτομαι για μαμά γιατι αν είναι να βάλω κινέζικες ζάντες..δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι..!
έχουν τα ίδια μίγματα με τις εργοστασιακές ?
Κατά την άποψη μου οι ζάντες τις vw είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είτε από άποψη πλήθους σχεδίων αλλά σημαντικότερα στο θέμα αξιοπιστίας. Στο αυτοκίνητο μου έχω τις μαμά Chicago. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο και είδα τα λάστιχα τρελάθηκα. Τα Dunlop που μου έβαλαν ήταν για μένα η χειρότερη επιλογή, και λέω χειρότερη γιατί τους έσκασα και 1850 ευρώ. Ας περάσω στο παρασύνθημα λοιπόν για να μάθετε ποσό μου έχει στοιχίσει το όλο θέμα ζαντών μέχρι τώρα. Σε ένα χρόνο χρειαζόντουσαν ίσιωμα, δηλαδή 100 ευρωπουλακια (κάτι το όποιο κίνησε την περίεργα στο λάστιχα μου που είναι και φίλος γιατί του είπα ότι αποφεύγω τις λακουβες.αυτος έχει m3 με 19’’ και δεν έχουν στραβώσει καθόλου).Η χαριστική βολή δόθηκε από τα ελαστικά. Στους 14 μήνες ενώ είχαν ακόμα τουλάχιστον 20.000km το προφίλ του εμπρός αριστερά ελαστικού πέταξε ένα καρούμπαλου και η επισκευή του θα ήταν επικίνδυνη, έτσι χρειάστηκαν αλλαγή. Με απλά λόγια αλλά 7 κατοστάρικα. Ο λογαριασμός 2650 μέχρι τωρα.Ευχαριστω πολύ τη Vw που σεβάστηκε το υπέρογκο ποσό που τους κατέθεσα και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο με καλά λάστιχα.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κατά την άποψη μου οι ζάντες τις vw είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είτε από άποψη πλήθους σχεδίων αλλά σημαντικότερα στο θέμα αξιοπιστίας. Στο αυτοκίνητο μου έχω τις μαμά Chicago. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο και είδα τα λάστιχα τρελάθηκα. Τα Dunlop που μου έβαλαν ήταν για μένα η χειρότερη επιλογή, και λέω χειρότερη γιατί τους έσκασα και 1850 ευρώ. Ας περάσω στο παρασύνθημα λοιπόν για να μάθετε ποσό μου έχει στοιχίσει το όλο θέμα ζαντών μέχρι τώρα. Σε ένα χρόνο χρειαζόντουσαν ίσιωμα, δηλαδή 100 ευρωπουλακια (κάτι το όποιο κίνησε την περίεργα στο λάστιχα μου που είναι και φίλος γιατί του είπα ότι αποφεύγω τις λακουβες.αυτος έχει m3 με 19’’ και δεν έχουν στραβώσει καθόλου).Η χαριστική βολή δόθηκε από τα ελαστικά. Στους 14 μήνες ενώ είχαν ακόμα τουλάχιστον 20.000km το προφίλ του εμπρός αριστερά ελαστικού πέταξε ένα καρούμπαλου και η επισκευή του θα ήταν επικίνδυνη, έτσι χρειάστηκαν αλλαγή. Με απλά λόγια αλλά 7 κατοστάρικα. Ο λογαριασμός 2650 μέχρι τωρα.Ευχαριστω πολύ τη Vw που σεβάστηκε το υπέρογκο ποσό που τους κατέθεσα και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο με καλά λάστιχα.
Δε μπορώ παρα να σεβαστώ την άποψη και την κακή δυστυχώς εμπειρία σου με τα ελαστικά και τις ζάντες της vw. Άλλωστε με τα ελαστικά είμαι και εγώ παθών από το εργοστάσιο και ίσως να είμαστε το ίδιο δυσαρεστημένοι (εμένα μου ήρθε με λάστιχα run-flat τα οποία είχαν ημ.παραγωγής ένα χρόνο πρίν την κατασκευή του αυτοκινήτου)
Έχω όμως λίγο μπερδευτεί. Είπες ότι αποφεύγεις τις λακούβες, αλλά ο συνδυασμός στραβώματος της ζάντας με καρούμπαλο σε ένα από αυτά είναι ενδείξεις ότι ίσως και να μην είσαι τόσο προσεκτικός τελικά. Για να πετάξει ένα λάστιχο καρούμπαλο θα πρέπει να σκιστούν τα "λινά" του όπως λένε και αυτό δεν είναι θέμα κατασκευαστικού λάθους αλλά φθοράς προερχόμενης από βίαιη στιγμιαία συνήθως καταπόνηση. Διαφορετικά θα πρέπει το ελαστικό να είναι πάρα πολύ παλιό...
Δημήτρης
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
marios_eos_160ps έγραψε:
Δε μπορώ παρα να σεβαστώ την άποψη και την κακή δυστυχώς εμπειρία σου με τα ελαστικά και τις ζάντες της vw. Άλλωστε με τα ελαστικά είμαι και εγώ παθών από το εργοστάσιο και ίσως να είμαστε το ίδιο δυσαρεστημένοι (εμένα μου ήρθε με λάστιχα run-flat τα οποία είχαν ημ.παραγωγής ένα χρόνο πρίν την κατασκευή του αυτοκινήτου)
Έχω όμως λίγο μπερδευτεί. Είπες ότι αποφεύγεις τις λακούβες, αλλά ο συνδυασμός στραβώματος της ζάντας με καρούμπαλο σε ένα από αυτά είναι ενδείξεις ότι ίσως και να μην είσαι τόσο προσεκτικός τελικά. Για να πετάξει ένα λάστιχο καρούμπαλο θα πρέπει να σκιστούν τα "λινά" του όπως λένε και αυτό δεν είναι θέμα κατασκευαστικού λάθους αλλά φθοράς προερχόμενης από βίαιη στιγμιαία συνήθως καταπόνηση. Διαφορετικά θα πρέπει το ελαστικό να είναι πάρα πολύ παλιό...
τα λαστιχα οταν ηρθε το αυτοκινητο ηταν 2 μηνων.το πρωτο που κοιταξα με το φιλο μου ηταν για πεζοδρομιο,αλλα η ζαντα ηταν αθικτη και στο σημειο του καρουμπαλου αλλα και γενικος οπως ειπα τις προσεχω παρα μα παρα πολυ,με αποτελεσμα να μην μετραω ουτε το ελαχιστο χτυπημα.οταν λοιπον εβγαλε τα λαστιχα για να δει το μεγεθος του προβληματος εβγαλε εκεινος το συμπερασμα οτι προκειτε για κατασκευαστικο λαθος,εγω ουσιαστικα ασχετος ημουν δεν θα μπορουσα να εχω αποψη.Γι'αυτο κι εγω εβαλα Toyo που εχουν εγγυηση.....συγχυστηκα που τα θυμηθηκα βραδιατικα, :klaps: αναγκαστηκα να μειωσω τα εξοδα μου στις διακοπες του πασχα για την κυρια Dunlop. :bye:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
τα λαστιχα οταν ηρθε το αυτοκινητο ηταν 2 μηνων.το πρωτο που κοιταξα με το φιλο μου ηταν για πεζοδρομιο,αλλα η ζαντα ηταν αθικτη και στο σημειο του καρουμπαλου αλλα και γενικος οπως ειπα τις προσεχω παρα μα παρα πολυ,με αποτελεσμα να μην μετραω ουτε το ελαχιστο χτυπημα.οταν λοιπον εβγαλε τα λαστιχα για να δει το μεγεθος του προβληματος εβγαλε εκεινος το συμπερασμα οτι προκειτε για κατασκευαστικο λαθος,εγω ουσιαστικα ασχετος ημουν δεν θα μπορουσα να εχω αποψη.Γι'αυτο κι εγω εβαλα Toyo που εχουν εγγυηση.....συγχυστηκα που τα θυμηθηκα βραδιατικα, :klaps: αναγκαστηκα να μειωσω τα εξοδα μου στις διακοπες του πασχα για την κυρια Dunlop. :bye:
Άν ο ειδικός αποφάνθηκε κατασκευαστικό λάθος, δε μπορώ να το αμφισβητήσω. Τυχερά-άτυχα είναι αυτά.
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Οι ζάντες του concept...
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Στο περίπου...
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Λυπάμαι Μάριε για το ατυχές συμβάν σου. Είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται ένα τέτοιο παράπονο. Αυτό ίσως να σημαίνει κάτι. Εγώ έχω τις Solitude 17" με ελαστικά Bridgestone Potenza στην αρχή από μαμά και τώρα Pirelli P Zero Rosso. Προσέχω κι εγώ γενικά τις λακούβες αλλά κακά τα ψέμματα δεν μπορείς να τις αποφεύγεις όλες, όταν μάλιστα η χρήση του αυτοκινήτου είναι καθημερινή!! Έτσι λοιπόν, έχω πέσει σε κάποιες λακούβες που οδηγούσαν στην άβυσσο!! Μέχρι να σταματήσω να δω τί παίχτηκε είχα τον νου μου μήπως δεν έχει μείνει λάστιχο! Μιλάμε για απίστευτο κρότο! Ξέρεις από αυτούς που τους ακούς στερεοφωνικά και το νιώθεις μέσα στο μυαλό σου!
Για να μην πολυλογώ, ούτε τα λάστιχα με έχουν προδόσει ποτέ, αλλά ούτε και οι ζάντες στο παραμικρό! Σε τέτοιο βαθμό που μου κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση.
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νikitas TSi
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
Υ.Γ ποιο πολυ τα ειχα παρει γιατι ημουν φτιαγμενος για sport contract 3
- gazza307
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Constantinos-vw eos 2.0 FSI
Ο λαστιχας εμενα μου τονισε πριν προχωρησουμε οτι οι τυχον τριγμοι θα αυξηθουν λογω μεγαλυτερου πελματος...
τι να αποφασισω...???
τι εχεις να προσθεσεις μετα καποιο καιρο που τα εχεις βάλει?
Ευχαριστω πολυ,
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Επειδή έχω μπει σε Eos που είχε 16" και μετά 17", η γνώμη μου είναι ότι οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.(σ.σ. είχε Bridgestone και έβαλε Continental)
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
ενδιαγερομαι και εγω να αλλαξω ζαντες και ελαστικα,τωρα εχω 215/55/16 και σκεφτομαι να βαλω τις ρεπλικα ρ32 με ελαστικα continental contisport3 με διασταση 225/45/17.
Ο λαστιχας εμενα μου τονισε πριν προχωρησουμε οτι οι τυχον τριγμοι θα αυξηθουν λογω μεγαλυτερου πελματος...
τι να αποφασισω...???
τι εχεις να προσθεσεις μετα καποιο καιρο που τα εχεις βάλει?
Ευχαριστω πολυ,
Αν μου επιτρέπεται κι εμένα μία γνώμη είναι ότι δεν θα καταλάβεις τίποτα!
Το λάστιχο αυτό είναι πολύ καλό. Χαρακτηριστικά θυμάμαι στον Halkis_13 που είχα μπει και ο άνθρωπος φοράει 18άρες. Φοράει ContiSport Contact 3. Πίστεψέ με δεν άκουγες τίποτα!
Οπότε μην σε αγχώνει το συγκεκριμένο. Πάνω απ' όλα είναι το λάστιχο που θα φορέσεις. Εγώ φορούσα 235/45/17 με τα Bridgestone Potenza από μαμά και τα άλλαξα σε 225/45/17 με Pirelli PZero Rosso και είδα τρελή διαφορά μόνο και μόνο από την αλλαγή του λάστιχου. Κανονικά θα έπρεπε να είχα περισσότερους τριγμούς επειδή μειώθηκε το "μπαλόνι" το οποίο όμως δεν επαληθεύτηκε.
Κατά την γνώμη μου δεν θα πρέπει να σε απασχολεί καθόλου.
Μήτσος
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης