- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, Ικανά όμως
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Έχει έρθει η ώρα για το service στα 30.000 χλμ και είμαι απογοητευμένος απο την τιμή που άκουσα απο την Autonet οτι θελει γύρω στα 300€. Χωρίς καν να αλλαχτούν μπουζί. Δηλαδή τι περιλαμβάνει τα φίλτρα και τα λαδακια? Στα 60.000 τι θα ζητάνε κανα 600€ ?
Στα 90.000 που θα θέλει και ιμάντες και κάνα τακάκι φρένων? Άσε δε θα πάρω απο αντιπροσωπείες προτιμώ τον καλό το μάστορα που η εργατοώρα του είναι πολύ φθηνότερη.
Λοιπόν Χρήστο είσαι ευχαριστημένος? Αν του ζητήσω να μου κάνει λίπανση οροφής ξέρει ο άνθρωπος? Είναι αποκλεισικά για VW η αναλαμβάνει διάφορες μαρκες αυτοκινήτων?
Κάνε μας μια μικρή παρουσίαση αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Το ξέρω τον έχεις αναφέρει ξανά αλλά καλό θα ήταν να τα έχουμε κάπου όλα μαζεμένα τα στοιχεία για να μη ψαχνόμαστε κάθε φορά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- EOSis
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Θα ήθελα την βοήθεια του Eosis για το συνεργείο που έχει αναφέρει, που βρίσκεται στο Αιγάλεω.
Έχει έρθει η ώρα για το service στα 30.000 χλμ και είμαι απογοητευμένος απο την τιμή που άκουσα απο την Autonet οτι θελει γύρω στα 300€. Χωρίς καν να αλλαχτούν μπουζί. Δηλαδή τι περιλαμβάνει τα φίλτρα και τα λαδακια? Στα 60.000 τι θα ζητάνε κανα 600€ ?
Στα 90.000 που θα θέλει και ιμάντες και κάνα τακάκι φρένων? Άσε δε θα πάρω απο αντιπροσωπείες προτιμώ τον καλό το μάστορα που η εργατοώρα του είναι πολύ φθηνότερη.
Λοιπόν Χρήστο είσαι ευχαριστημένος? Αν του ζητήσω να μου κάνει λίπανση οροφής ξέρει ο άνθρωπος? Είναι αποκλεισικά για VW η αναλαμβάνει διάφορες μαρκες αυτοκινήτων?
Κάνε μας μια μικρή παρουσίαση αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Το ξέρω τον έχεις αναφέρει ξανά αλλά καλό θα ήταν να τα έχουμε κάπου όλα μαζεμένα τα στοιχεία για να μη ψαχνόμαστε κάθε φορά.
Παναγιωτη,εγω αναφερθει λεπτομερως για το συγκεκριμενο συνεργειο στο αλλο φορουμ στο οποιο εισαι επισης μελος και μαλιστα παλιο.μπορεις λοιπον να ανατρεξεις στο σχετικο θεμα και να ενημερωθεις σχετικα και οτι αποριες εχεις να σου τις λυσω ειτε δημοσια ειτε με pm.
θεωρω ανουσιο και κουραστικο να ξαναγραψω τις εμπειριες μου πανω στο θεμα αυτο απο την στιγμη που το θεμα υπαρχει ηδη.το νετ ειναι μια πηγη πληροφοριων για το καθενα μας και κανενας δεν εχει την αποκλειστικοτητα σε κατι οπως για παραδειγμα την συλλογη πληροφοριων.μην δισταζεις λοιπον να κανεις την ερευνα που θες εστω και αν δεν την εχεις προχειρη σε αυτο το φορουμ.θα μπορουσα να βαλω το εν λογω λινκ και να παραπεμψω εσενα αλλα και οποιον αλλον ενδιαφερεται για το συγκεκριμενο θεμα αλλα το βρισκω ιδιαιτερα ακομψο να το κανω στο παρον φορουμ.
συγχωρεσε με αν με το να μην γραψω τα ιδια εδω, σε αναγκαζω να αφιερωσεις λιγο παραπανω απο τον ηδη ελαχιστο και πολυτιμο χρονο σου ωστε να βρεις αυτο που θες σε καποια αλλη σελιδα του απεραντου κυβερνοχωρου.
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Η ερωτηση μου,η σφραγιδα στο book service ειναι η γνησια και ποσο μετραει στο δευτερο σερβις (θα εχω εγγυηση??)
Αν την αλλαγη λαδιων-φιλτρου τη κανω μονος μου αρα δεν θα εχω και σφραγιδα τοτε τι γινετε?
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αν την αλλαγη λαδιων-φιλτρου τη κανω μονος μου αρα δεν θα εχω και σφραγιδα τοτε τι γινετε?
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση... :thinking
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-

Θα τους πώ 'ορίστε, το άλλαξα μόνος μου' ;
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Εγω πχ εκδιδω αποδειξεις στο μαγαζι μου με τη γενικη περιγραφη του ειδους.
Δηλαδη πινελα,χαρτοταινιες,ναιλον,κλπ εκδιδονται ως ΔΙΑΦΟΡΑ.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Δοκιμασμενη λυση.
Νikitas TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Η εγγύηση ισχύει από την στιγμή που θα πάτε σε οποιοδήποτε συνεργείο το οποίο είναι αναγνωρισμένο! Υπάρχει και ο σχετικός νόμος. Θα κοιτάξω να τον βρω και θα τον αναρτήσω! Καλό είναι βέβαια να έχετε και τα τιμολόγια, αλλά οι σφραγίδες ισχύουν κανονικότατα κια κανείς δεν μπορεί να σας πει κουβέντα! Δεν παίζει ρόλο αν δεν είναι εξουσιοδοτημένο!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Φίλη, Φίλε Οδηγέ,
Οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί για την πλήρη απελευθέρωση της Αγοράς του Αυτοκινήτου στοχεύουν στην καθολική προστασία και προηγμένη εξυπηρέτησή σου ως Κυρίαρχου Αποφασιστικού Καταναλωτή, μέσα από αυστηρούς κανόνες υγιούς ανταγωνισμού .
Εσύ πληρώνεις όλο το τίμημα από την παραγωγή μέχρι και την απόσυρση .
Έχεις αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζεις, να επιλέγεις και να καθορίζεις το παιχνίδι.
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ
Οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί και η Γνωμοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού σου διασφαλίζουν την Εργοστασιακή Εγγύηση.
Δεν θίγεται Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ με την Τεχνική Συντήρηση και Επισκευή του αυτοκινήτου σου στο
Ανεξάρτητο Συνεργείο.
Μπορείς να πραγματοποιείς τα service και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου στο Ανεξάρτητο Συνεργείο της Επιλογής σου χωρίς να χάνεται η εγγύηση
Το Αυτοκίνητο είναι Ιδιοκτησία σου
Η Εγγύηση είναι Δικαίωμά σου
Το Συνεργείο είναι πλέον Ελεύθερη Επιλογή σου σε μια Ευρωπαϊκή Κοινωνία Ελεύθερων Καταναλωτών, Ανθρώπων και Πολιτών.
Ολόκληρος ο κανονισμός είναι εδώ...
www.vweos.gr/eosforu...5
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Θα ήθελα την βοήθεια του Eosis για το συνεργείο που έχει αναφέρει, που βρίσκεται στο Αιγάλεω.
Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι Παναγιώτη είναι το εξειδικευμένο συνεργείο group vag του κ.Ηλία Τσακουλέρη. Δεν έχω πάει για να μπορω να σου περιγράψω εντυπώσεις. Όποιος ξέρει ας μας πει...
Το κατάστημα βρίσκεται στο Αιγάλεω, Θηβών κ Ιερολοχιτών 4
Τηλέφωνο 210 5696716
Υπεύθυνος καταστήματος -Τσακουλέρης Ηλίας.
Το συνεργείο ειναι ανοιχτά και το Σάββατο μεχρι τις 12:30 το μεσημέρι.
Υπάρχει και στον Χρυσό Οδηγό
Επίσης, όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν αυτά τα σχετικά threads με διάφορες απόψεις για τον κύριο Τσακουλέρη αλλά και άλλους
www.vwclub.gr/vwforu...0
www.vwclub.gr/vwforu...0
Μήτσος
- EOSis
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γελάδι ευχαριστώ για τις αναυρεθίσες πληροφορίες
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Γελάδι ευχαριστώ για τις αναυρεθίσες πληροφορίες
Χαρά μμμμμμου!
Μήτσος
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
σήμερα πήγα στο εν λόγω μαγαζί και εκανα το service των 30.000.
Ο ανθρωπος πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Προσέφερε καφεδάκι και ήταν παρα πολυ προσεχτικός στην εργασία του
Οι εργασίες που έγιναν ήταν αλλαγή όλων των φίλτρων, αλλαγή λαδιών, αλλαγή μπουζί, συμπλήρωμα παραφλού, υγρά καθαριστήρων, και κάρτα καυσαερίων. Τα λάδια ήταν δικά μου.
Το κόστος όλων αυτών,,,, 160€ από τη στιγμή που οι αντιπροσωπείες ζητούσανε απο 250 εως 300 €
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Πάνο, αν εξαιρέσουμε τα μπουζί, οι υπόλοιπες εργασίες δεν είναι ίδιες με του πρώτου service ;Λοιπόν παίδες
σήμερα πήγα στο εν λόγω μαγαζί και εκανα το service των 30.000.
Ο ανθρωπος πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Προσέφερε καφεδάκι και ήταν παρα πολυ προσεχτικός στην εργασία του
Οι εργασίες που έγιναν ήταν αλλαγή όλων των φίλτρων, αλλαγή λαδιών, αλλαγή μπουζί, συμπλήρωμα παραφλού, υγρά καθαριστήρων, και κάρτα καυσαερίων. Τα λάδια ήταν δικά μου.
Το κόστος όλων αυτών,,,, 160€ από τη στιγμή που οι αντιπροσωπείες ζητούσανε απο 250 εως 300 €
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
...του κυρίου Τσακουλέρη αν έχω καταλάβει καλά...Για ποιό συνεργείο μιλάμε;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-

Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρη και σε σένα ναι είναι πάλι η απάντηση.
Το βιβλιαράκι σφραγίστηκε κανονικά απο τον Ηλία.
Η εξυπηρέτηση ήταν τόσο άψογη που με εξέπληξε το γεγονός ότι μετά το τέλος των εργασιών, ο μηχανικός έπιασε ενα στουπί και ένα σπρέι και καθάρισε λεπτομερώς όλα τα πλαστικά μέρη της μηχανής, χωρίς καν να το ζητήσω.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
***Ολα τα Eos είναι καδενάτα, και δεν έχουν ιμάντα χρονισμού όπως τα παλια, και που η αντικατάσταση τους ήταν αρκετά δυσβάσταχτη οικονομικά.
***Υπάρχουν Eos που φοράνε μπουζί τα οποία θέλουν αλλαγή στα 30000 και άλλα που θέλουν αλλαγή στα 60000 χλμ.
***Οσοι έχετε τα ΤSI δεν υπάρχει φόβος να τα φτύσει η μηχανή οπως πολλοί φοβούνται επειδή είναι μόνο και μόνο 1400αρια. Ο κινητήρας απ οτι μου είπε είναι τόσο τεχνολογικα προσεγμένος, φοράει ενα απίστευτα μεγάλο intercooler, και δε θα βγάλει προβληματα όση πίεση και να δεχθεί.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Καλά για την καδένα το ήξερα. Για το άλλο όμως όχι!
Μήτσος