Λάθος παραθυρου κατα το άνοιγμα
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15569
από Coo
Δημήτρης
Λάθος παραθυρου κατα το άνοιγμα δημιουργήθηκε από Coo
Για να ανοίξει σωστά η πόρτα χωρίς να ζοριστει το παράθυρο στα λάστιχα, πρέπει πρώτα να κατέβει το παράθυρο ένα κλικ κάτω ώστε να απασφαλιστει από το λάστιχο και η πόρτα να ανοίξει χωρίς προβλημα. Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα μια δυσλειτουργία στην πόρτα του οδηγού. Το παράθυρο κατεβαίνει κατα το άνοιγμα της πόρτας και όχι πριν με αποτέλεσμα να ζοριζεται το τζαμί. Από τη μεριά του συνοδηγου λειτουργεί κανονικά. Προσέξτε στα βίντεο ότι από τη μεριά του οδηγού ακούγεται πρώτα η απασφαλιση της πόρτας και μετά κατεβαίνει το παράθυρο, ενώ στο άλλο βίντεο από τη μεριά του συνοδηγου πρώτα κατεβαίνει το παράθυρο και μετά ανοίγει η πόρτα, όπως και θα έπρεπε.
σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να μου τοωδιορθωσουν στον εγκέφαλο, αλλά το φοβάμαι μήπως δουν ότι έχει πειραχτει μέσω vagcom η απομακρυσμένη λειτουργία παραθύρων-ηλιοροφης.
σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να μου τοωδιορθωσουν στον εγκέφαλο, αλλά το φοβάμαι μήπως δουν ότι έχει πειραχτει μέσω vagcom η απομακρυσμένη λειτουργία παραθύρων-ηλιοροφης.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15571
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Λάθος παραθυρου κατα το άνοιγμα
Δηλαδή στην ουσία το αυτοκίνητο από μόνο του αποφάσισε από την πλευρά του οδηγού να γίνει μοντέλο 07 και από την πλευρά του συνοδηγού 08 και μεταγενέστερο!!
Αυτό το λέω Μήτσε γιατί αυτή είναι μία διαφορά που έχουν τα πρώτα μοντέλα με τα επόμενα. Σε μένα για παράδειγμα, το τζάμι κατεβαίνει όταν η πόρτα αρχίζει να ανοίγει. Αργότερα αυτό αλλάχτηκε από την μαμά και πλέον τα τζάμια κατεβαίνουν όταν τραβήξεις το πόμολο της πόρτας ακόμη και αν δεν έχεις τραβήξει την πόρτα ούτε χιλιοστό! Θυμάμαι ότι στο είχα δείξει κάποια μέρα... Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει σε αυτό και από πού ρυθμίζεται, αλλά πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία σου, μπορούμε να βελτιώσουμε τα δικά μας!! :ole:
EDIT: Για την κωδικοποίηση το αποκλείω, αλλά για να μην το έχεις άγχος, μπορείς να το απενεργοποιήσεις και το αυτοκίνητο θα είναι όπως από παραλαβής! :agree: Χώρια που δεν νομίζω ότι είναι αυτό που φταίει!
Αυτό το λέω Μήτσε γιατί αυτή είναι μία διαφορά που έχουν τα πρώτα μοντέλα με τα επόμενα. Σε μένα για παράδειγμα, το τζάμι κατεβαίνει όταν η πόρτα αρχίζει να ανοίγει. Αργότερα αυτό αλλάχτηκε από την μαμά και πλέον τα τζάμια κατεβαίνουν όταν τραβήξεις το πόμολο της πόρτας ακόμη και αν δεν έχεις τραβήξει την πόρτα ούτε χιλιοστό! Θυμάμαι ότι στο είχα δείξει κάποια μέρα... Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει σε αυτό και από πού ρυθμίζεται, αλλά πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία σου, μπορούμε να βελτιώσουμε τα δικά μας!! :ole:
EDIT: Για την κωδικοποίηση το αποκλείω, αλλά για να μην το έχεις άγχος, μπορείς να το απενεργοποιήσεις και το αυτοκίνητο θα είναι όπως από παραλαβής! :agree: Χώρια που δεν νομίζω ότι είναι αυτό που φταίει!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15583
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Λάθος παραθυρου κατα το άνοιγμα
Ναι, έχω αυτοκίνητο με άποψη! Διάβασε τα test drive του Corbil και αποφάσισε να γίνει 07 1.6!
Σοβαρά τώρα, θυμάμαι που τα είχαμε πει στον Ωρωπο για τις διάφορες στα παράθυρα μεταξύ των δυο «μοντέλων». Δεν είναι κανένα τραγικό πρόβλημα αφού κάλλιστα μπορώ να περιμένω 1´´ να κατέβει το παράθυρο και να ανοίξω την πορτα. Αλλά κάποιες φορές πάνω στη βιασύνη... Και στην τελική θα ήθελα να δουλεύει όπως πριν.
Αυτό με τα παράθυρα που πειραξαμε πιστεύω πως δεν έχει καμμιά σχέση με το πρόβλημα, είναι ίσως (πάλι) θέμα μίζας. Έχω ένα ιστορικό με τη μίζα που μου χάλασε και το θρύλο παλαιότερα. Τότε στο γύρισμα του κλειδιου ανεβοκατεβαιναν σα τρελα τα παράθυρα. Ίσως πάλι να μη δίνει ο εγκέφαλος τη σωστή εντολή. Πιστεύω δηλαδή πως είναι κάποια ρύθμιση του εγκεφάλου. Θέλω άλλωστε Με την ευκαιρία να ελεγξω και την ένδειξη απώλειας πίεσης ελαστικών που μου έβγαλε εν κινήσει στην Εθνική πριν από 10 ημέρες.
Σοβαρά τώρα, θυμάμαι που τα είχαμε πει στον Ωρωπο για τις διάφορες στα παράθυρα μεταξύ των δυο «μοντέλων». Δεν είναι κανένα τραγικό πρόβλημα αφού κάλλιστα μπορώ να περιμένω 1´´ να κατέβει το παράθυρο και να ανοίξω την πορτα. Αλλά κάποιες φορές πάνω στη βιασύνη... Και στην τελική θα ήθελα να δουλεύει όπως πριν.
Αυτό με τα παράθυρα που πειραξαμε πιστεύω πως δεν έχει καμμιά σχέση με το πρόβλημα, είναι ίσως (πάλι) θέμα μίζας. Έχω ένα ιστορικό με τη μίζα που μου χάλασε και το θρύλο παλαιότερα. Τότε στο γύρισμα του κλειδιου ανεβοκατεβαιναν σα τρελα τα παράθυρα. Ίσως πάλι να μη δίνει ο εγκέφαλος τη σωστή εντολή. Πιστεύω δηλαδή πως είναι κάποια ρύθμιση του εγκεφάλου. Θέλω άλλωστε Με την ευκαιρία να ελεγξω και την ένδειξη απώλειας πίεσης ελαστικών που μου έβγαλε εν κινήσει στην Εθνική πριν από 10 ημέρες.
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi