Άνοιγμα πορτ-μπαγκάζ
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πατώντας το σήμα στο πορτ-μπαγκάζ (ή το κουμπί στην πόρτα) για να ανοίξει το π.μπ., εώ ακούγεται το "ξεμαντάλωμα" και ανασηκώνεται ελαφρώς το καπώ (όπως θα έπρεπε), μετά από 1"-2" ο μηχανισμός ξανατραβάει το καπώ και το ξανακλειδώνει! Μάλιστα μία από τις φορές παραλίγο να μου πιάσει το καπώ τα δάχτυλα!
Σκέφτομαι το εξής: έχω κάνει αλλαγή και στα 2 (αριστερό και δεξί) stop buffer. Πιθανολογώ ότι τα έχω τοποθετήσει ένα κλίκ πιο μέσα από ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να μην ανασηκώνει πλήρως το καπώ και ο μηχανισμός την ώρα που κάνει την επαναφορά τραβάει μαζί του το καπώ..
Θα κάνω κάποια επαναρρύθμιση και θα δώ μήπως είναι αυτό..
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
.......ευγενική χορηγία του Club για όποιους έχασαν τα δάχτυλα τους υπερ πίστεως και μοντίφας.
Κατα δεύτερον το ίδιο το κάνει σε μένα χρόνια τώρα και σίγουρα δεν φταίνε τα stop buffer που εγώ δεν τα έχω αλλάξει. Ειναι ενοχλητικό όντως να πατάς το κουμπάκι και να κλείνει κατευθείαν. Σε μένα συμβαίνει κάτι περίεργο όμως. Όταν ανοίγω το πορτμπαγκάζ απο το κλειδί ή απο το κουμπάκι της καμπίνας συμβαίνει αυτό που λές. Όταν το ανοίγω απο το συναγερμό δουλεύει κανονικά.
Σίγουρα το πρόβλημα ειναι ηλεκτρονικό και όχι μηχανικό.
Ο γκουρού του Eos όμως Mr Nikitas πιστεύω θα βρεί τη λύση όπως τη βρήκε και με τα παράθυρα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κατα δεύτερον το ίδιο το κάνει σε μένα χρόνια τώρα και σίγουρα δεν φταίνε τα stop buffer που εγώ δεν τα έχω αλλάξει. Ειναι ενοχλητικό όντως να πατάς το κουμπάκι και να κλείνει κατευθείαν.
Είπα και εγώ.. να έχω κάνει λάθος στην τοποθέτηση ο master of buffer? χιχιχι
Προς το παρόν όταν το ανοίγω από το σήμα, αν σηκώσω το καπό (αμέσως μετά το πάτημα του σήματος) δεν προλαβαίνει να το ξαναπιάσει.
Όταν γυρίσω από τις διακοπές μου θα το πάω να το δούν και αν χρειαστεί ας αντικαταστήσουν την κλειδαριά, έχω ακόμα εγγύηση..
Δημήτρης
- wdesignergr
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- VW Eos
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κωνσταντίνος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σήμερα το δοκίμασα 6-7 φορές και δεν παρουσίασε δυσλειτουργία. Δεν έχει συγκεκριμένη φάση που το κάνει (π.χ. μετά το πλύσιμο, ή με πολλή υγρασία, ή μόνο από το κουμπί) οπότε μου είναι δύσκολο να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος.
Δημήτρης
- wdesignergr
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- VW Eos
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κωνσταντίνος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όντως. Δεν το κάνει συνέχεια. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει μετά από κάθε πλύσιμο.
Σήμερα είναι η τρίτη (3) συνεχόμενη ημέρα που δεν το κάνει. Και τι να πεις μετά στην αντιπροσωπεία αν δεν το κάνει εκεί..
Δημήτρης