Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82183 από Riise
Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα δημιουργήθηκε από Riise
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα το εος δεν θέλει να με βοηθήσει και μου βγαζει συνέχεια θεματάκια

Αυτή την φορα βρήκα στο πίσω μέρος από την μεριά του συνοδηγού κάτω από το πατάκι πολυ νερό και όταν λέω πολυ μιλάμε δεν βγαίνει με τίποτα.

Τις τελευταίες ήμερες είχαμε και πολλές βροχές και χιόνια όποτε πιθανολογώ ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση.

Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω αν έιναι εύκολο να βγάλω την μοκέτα και να παρω το νερό από κάτω με κάποιο τρόπο και κατά δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετώπισε κάνεις άλλος κάτι παρόμοιο

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82184 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Το σίγουρο είναι οτι πρέπει να κάνεις κάποιο καλό καθαρισμό στις υδροροές σου γιατί ή έχουν βουλώσει ή η ένωση της κατάληξης στο άνω μέρος με την κύρια υδροροή έχει ξεκολήσει.
Κατα 2ον δε θα πρότεινα να βγάλεις μοκετες ειδικά μόνος, αλλά να βρείς μια σκούπα η οποία να τραβάει υγρά. Και κάντο σχετικά γρήογορα γιατι θα σου μουχλιάσει όλο το εσωτερικό και μετά θα τρέχεις για αλλαγή όλης της μοκέτας

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82187 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Την σίγουρη λύση στην έδωσε ο corbil. Καλό θα ήταν να καθαρίσεις και τα λάστιχα όλα που οδηγούν το νερό στους συνδέσμους γιατί από την βροχή, τα χιόνια κι τα αλάτια που πιθανόν συνάντησες στον δρόμο να έχουν γεμίσει λάσπη και βρώμα γενικότερα. Μετά από αυτό βάλε και λίγο αλοιφή να μαλακώσουν και αν το πρόβλημα συνεχίζει πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό. Τα νερά στην καμπίνα μεγάλο πρόβλημα κοίτα να τα βγάλεις γιατί είσαι για βιολογικό (στην καλύτερη) αν στεγνώσουν μόνα τους..

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82188 από Riise
Απαντήθηκε από Riise στο θέμα Re:Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
δυστυχώς το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και όχι μόνο στο πίσω μερος αλλά και στο συνοδηγό αφού βγάζοντας το πατάκι είδα και εκεί πολυ νερό.Απο το πρωί βγάζω αλλά
με ρυθμούς χελώνας.Κοιταξα από καλοριφέρ και δεν διέκρινα κάτι γιατι το νερό είναι στα φυσιολογικά του.Υποψιαζομαι και εγώ τις υδροροες γιατι δεν μπορω να φανταστώ κάτι άλλο.corbil οςον αφορά το πρώτο σκέλος του ποςτ σου μπορείς να μου πεις ακριβώς που είναι αυτήν η ένωση.Οσον αφορά το δεύτερο και εγώ δεν θα το επιχειρήσω να ξηλώνω μοκέτες γιατι και δεν το έχω πολυ με αυτά και μου φαίνεται δύσκολο.Σκουπα που να μαζεύει υγρά να φανταστώ σε κάποιον συνεργείο καθαρισμού;

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82189 από Riise
Απαντήθηκε από Riise στο θέμα Re:Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Να σημειώσω ότι από τις υδρορροές τις γνωστές που βουλώνουν στο έος έχω εισροή υδάτων αλλά περιμένω να λυθεί το θέμα μου με το παράθυρο για να ανοίξω την οροφή και να τις καθαρίσω.Υπαρχει πιθάνοτητα να σχετίζεται και αυτό;Θεωρώ πως όχι.

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82190 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Κανε ενα search για να βρεις φωτο απο το προβλημα σου.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84209 από Florenb
Απαντήθηκε από Florenb στο θέμα Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, για την ακρίβεια μετά από έντονη βροχή όλη η ταπετσαρία στο δάπεδο είναι πολύ βρεγμένη και κρατάει πολύ νερό και το σφουγγάρι από μέσα. Μήπως βρήκε κανένας την ακριβή αιτία?

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84211 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα
Χωρίς να έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, είμαι νέος ιδιοκτήτης, από όλα αυτά που έχω διαβασει συνήθως φταίνε οι υδρορροές.
Ειτε γιατί δεν προλαβαίνουν επειδή είναι βουλωμενες είτε γιατί στην μπροστινή κολόνα κόβετε η υδρορροη
www.vweos.gr/diys/53...r

Επίσης, εδώ έχει πολύ υλικό για διάβασμα.
www.vweos.gr/diys

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84229 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Νερά στη μοκέτα στο πίσω κάθισμα

Vempire_G4 έγραψε: Χωρίς να έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, είμαι νέος ιδιοκτήτης, από όλα αυτά που έχω διαβασει συνήθως φταίνε οι υδρορροές.
Ειτε γιατί δεν προλαβαίνουν επειδή είναι βουλωμενες είτε γιατί στην μπροστινή κολόνα κόβετε η υδρορροη
www.vweos.gr/diys/53...r

Επίσης, εδώ έχει πολύ υλικό για διάβασμα.
www.vweos.gr/diys

:friend:
Πιο συγκεκριμένα, δες και εδώ που είναι το DIY για να ξεβουλώσουν οι πίσω υδρορροές,πρόσφατα φίλος που είναι και εδώ μέσα είχε το ίδιο θέμα και δεν ξαναείδε τίποτα..

Γιάννης 1.4 TSI

Συντονιστές: nikitas tsi