KART Event

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12709 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:KART Event
Corbil έγραψε:

Ω ναι ήταν πολύ ωραία.
Αν και δε βρέθηκα στο βάθρο των νικητών...... οφείλω να συγχαρώ τους νικητές. Φυσικά και θα γίνει antitopping test στους διαγωνιζόμενους και θα εξεταστούν εξονυχιστικά τα αυτοκίνητα τους για τυχόν πειράγματα. Ύποπτος φαίνεται να είναι ο Λαρισαίος που λίγα λεπτά πρίν τον αγώνα έφαγε μια σακούλα δαμάσκηνα, ακτινίδια, και στο τσαντάκι του βρέθηκαν υπόθετα γλυκερίνης. Αφού ενεργήθηκε μετά απο όλα αυτά και είχε χάσει τουλάχιστον 3 κιλά δήλωσε έτοιμος για τον αγώνα.
Ο Κούκος τώρα μαζί με τον Πάνο τα είχανε κάνει όλα αυτά απο το σπίτι. Συν τις άλλης είχαν εμφανιστεί και με περιβολή παραλίας , σορτσάκι κοντομάνικο και παντόφλα. όλα αυτά συμβάλουν σημαντικά στην απώλεια βάρους και μας βάζουν σε πολλές υποψίες.

Χωρίς πλάκα τώρα, πέρασα πολύ ωραία, ευχαριστήθηκα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να κάνω στο δρόμο με συμβατικό αυτοκίνητο, και χάρηκα πολύ που είδα τα eos των φιλών μου μαζι με το δικό μου φυσικά να αναβαθμίζονται σταδιακά.Λάμπες τύπου xenon, συρταράκια, μεμβράνες, νικελ, κτλ κτλ.,,, αναβαθμίσεις που αν δεν ήταν αυτος ο χώρος ούτε που θα ασχολιόμασταν κάν. Μπράβο μας και πάλι μπράβο μας.

Έχω να καταγγείλω μεθοδεύσεις του Corbil μετά από συνεννόηση με την κοπέλα που έφερε τους καφέδες. Συγκεκριμένα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πώς ακούστηκε την ώρα που δήθεν τον καλούσε η φύση να λέει στην κοπέλα να μου σερβίρει καφέ πολλά βαρύ και όχι (με δύο φουσκάλες), για να μου προσθέσει βάρος.
Ακόμα η ομαδική συνεννόηση των υπολοίπων διαγωνιζομένων με τον αλητ(ήριο)άρχη να με αποκαλέσει Cooco αποτελεί βάναυση ψυχολογική πίεση που δυστυχώς για όλους αυτούς τους υποχθόνιους δε λύγισε τον πραγματικά αθλητικό χαρακτήρα μου. Παρ'όλα αυτά θα υπάρξει έγγραφη καταγγελία προς τη διοργανώτρια αρχή.
Τέλος, θα ήθελα να καταγγείλω την έλλειψη σαμπάνιας για τους νικητές - δε διαφαινόταν ούτε καν ερχομός γκαζόζας για τα προσχήματα!

Κούκε πολυ χάρηκα την επιστροφή μας κι ας έπεσε παντόφλα σπίτι
Για κατέβασε και μια τρίτη τώρα μπας και σε περάσω!!!!!!!!

Πράγματι η επστροφή στην Εθνική για ακόμα μια φορά ήταν τέλεια - πρώτη φορά έκανα συζητηση με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν δίπλα δίπλα... ρε φιλαράκι, μου είχε κολλήσει η πρώτη!

Δημήτρης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12712 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:KART Event
Ένα group buy για αλλαγή μηχανής στους καημενούληδες του fsifsiσούληδες δε θα με χάλαγε. όπως λέει και ο μπατζανάκης μου ωραίο το αμάξι σου ρε φίλε αλλά δεν εχει μοτέρ.
Επίσης να προσθέσω οτι σε μένα καιστο Σπύρο τα κάρτ ήταν fsi και όλοι οι άλλοι οδηγούσαν tsi, γι αυτό και τα αποτελέσματα είναι αυτά που είδατε

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12719 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:KART Event

Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi