- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
ΣΤΑΜΝΑ Event
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7342
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΣΤΑΜΝΑ Event
Εάν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε λίπανση με το krytox, παρακαλώ να προσπαθήσετε να έχετε έρθει μέχρι τις 12.30 το πολύ, για να μην καθυστερήσουμε στο φαγητό (και μας φάει το φαγητό το γελάδι και ο λευτέρης :PPP )
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7353
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΣΤΑΜΝΑ Event
Σε περίπτωση που κάποιος δυσκολευτεί να βρει το μαγαζί, το τηλέφωνο είναι 210.2466043....
Τα λέμε εκεί !!!
:banana
Τα λέμε εκεί !!!
:banana
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- algi
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7360
από algi
Απαντήθηκε από algi στο θέμα Απ:ΣΤΑΜΝΑ Event
Άντε ρε παιδιά, που είσαστε? Έχω έρθει απο τις 9 και δεν βρήκα κανέναν. :mplrmplr
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7361
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:ΣΤΑΜΝΑ Event
Χριστίνα βάστα τον!!! Ερχόμαστε!!!
Μήτσος
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7362
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:ΣΤΑΜΝΑ Event
algi έγραψε:
Ωχχχ!!! Πανε τα φαγητα...
Το καλο ειναι οτι αν τρω απο της 9 οταν θα κατσουμε εμεις θα εινε ηδη προισμενος οποτε δεν θα πειραξει τα δικα μας :lol: :lol: :lol:
Χριστηνα...παραγγηλε νεο εμπορευμα...:whistle:
Άντε ρε παιδιά, που είσαστε? Έχω έρθει απο τις 9 και δεν βρήκα κανέναν. :mplrmplr
Ωχχχ!!! Πανε τα φαγητα...
Το καλο ειναι οτι αν τρω απο της 9 οταν θα κατσουμε εμεις θα εινε ηδη προισμενος οποτε δεν θα πειραξει τα δικα μας :lol: :lol: :lol:
Χριστηνα...παραγγηλε νεο εμπορευμα...:whistle:
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7374
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Ο χώρος εξαίσιος...η παρέα καταπληκτική...το φαγητό άφθονο και εξαιρετικό...τι να πρωτοπώ...έχω πλακωθεί στις σόδες, μπας και συνέλθω... :injured
Χριστίνα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα :clap: :clap: :clap:
Η Στάμνα και ο κόσμος της μας φιλοξένησαν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο...να'στε καλά :ole:
Επειδή αναμένονται οι φωτογραφίες, σας λέω εκ των προτέρων...είναι όλα ψέμματα...ο Νικήτας τα έφαγε όλα !!! :PPP
Ένα είναι σίγουρο...τη Στάμνα θα την τιμούμε συχνά από εδώ και στο εξής...:whistle:
Χριστίνα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα :clap: :clap: :clap:
Η Στάμνα και ο κόσμος της μας φιλοξένησαν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο...να'στε καλά :ole:
Επειδή αναμένονται οι φωτογραφίες, σας λέω εκ των προτέρων...είναι όλα ψέμματα...ο Νικήτας τα έφαγε όλα !!! :PPP
Ένα είναι σίγουρο...τη Στάμνα θα την τιμούμε συχνά από εδώ και στο εξής...:whistle:
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Γελαδάκο, thanks για την κωδικοποίηση :friend:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Kyriakos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7375
από Kyriakos
Απαντήθηκε από Kyriakos στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Χριστίνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ΟΛΑ!!!
Για άλλη μια φορά τιμήσαμε τη... δίαιτα και απλά αρκεστήκαμε σε 1-2 μεζεδάκια... έτσι για το καλό :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά από το λουκούλιο γεύμα ήρθε και το γαλακτομπούρεκο (ειδική παραγγελία Αλέξη) και οι λουκουμάδες..!
Τι να πω... ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Υπέροχη επίσης η βόλτα με το τελεφερίκ!
Περιμένω φωτό...
Για άλλη μια φορά τιμήσαμε τη... δίαιτα και απλά αρκεστήκαμε σε 1-2 μεζεδάκια... έτσι για το καλό :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά από το λουκούλιο γεύμα ήρθε και το γαλακτομπούρεκο (ειδική παραγγελία Αλέξη) και οι λουκουμάδες..!
Τι να πω... ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Υπέροχη επίσης η βόλτα με το τελεφερίκ!
Περιμένω φωτό...
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7376
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Παιδιά ήταν όλα υπέροχα!!!!
Καταπληκτκό φαγητό και φιλοξενία από την Χριστίνα και την οικογένειά της!! Πραγματικά μπράβο σε όλους και σας ευχαριστούμε!!! Εννοείται ότι η Στάμνα θα μας ξαναμαζέψει σύντομα για άλλη μία επιδρομή στα ωραία φαγητά της!!!
Επίσης, η βόλτα με το τελεφερίκ και ο καφές στο καζίνο ήταν κάτι το διαφορετικό!! Όπως όμορφα ξεκίνησε η ημέρα έτσι όμορφα τελείωσε κιόλας!!
Και πάνω απ' όλα η παρέα η οποία ήταν τέλεια για μία ακόμη φορά!!
Σας ευχαριστώ όλους!!
Καταπληκτκό φαγητό και φιλοξενία από την Χριστίνα και την οικογένειά της!! Πραγματικά μπράβο σε όλους και σας ευχαριστούμε!!! Εννοείται ότι η Στάμνα θα μας ξαναμαζέψει σύντομα για άλλη μία επιδρομή στα ωραία φαγητά της!!!
Επίσης, η βόλτα με το τελεφερίκ και ο καφές στο καζίνο ήταν κάτι το διαφορετικό!! Όπως όμορφα ξεκίνησε η ημέρα έτσι όμορφα τελείωσε κιόλας!!
Και πάνω απ' όλα η παρέα η οποία ήταν τέλεια για μία ακόμη φορά!!
Σας ευχαριστώ όλους!!
Μήτσος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7381
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Απίστευτα όμορφα..
Πολλά πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές του φόρουμ.....
Δημήτρη(coo)σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση με την παραγγελία, Βαγγέλη μου και εσένα επίσης....
Γελάδιε μου σε ευχαριστώ πολύ για την κωδικοποίηση και την παραγγελία που αναμένουμε...
Νικήτα μου σε ευχαριστώ πολύ για την βράβευση αλλά και τους υπόλοιπους τρεις, που με τιμήσατε...
Χριστίνα ήταν όλα τέλεια...εγώ έχω ξανάρθει και εννοείται πως θα ξαναέρθω...
Ευχαριστίες σε όλη την παρέα γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε....
Πάμε για άλλα και καλύτερα..
Πολλά πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές του φόρουμ.....
Δημήτρη(coo)σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση με την παραγγελία, Βαγγέλη μου και εσένα επίσης....
Γελάδιε μου σε ευχαριστώ πολύ για την κωδικοποίηση και την παραγγελία που αναμένουμε...
Νικήτα μου σε ευχαριστώ πολύ για την βράβευση αλλά και τους υπόλοιπους τρεις, που με τιμήσατε...
Χριστίνα ήταν όλα τέλεια...εγώ έχω ξανάρθει και εννοείται πως θα ξαναέρθω...
Ευχαριστίες σε όλη την παρέα γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε....
Πάμε για άλλα και καλύτερα..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7387
από Guardian
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Θέλω να ευχαριστήσω τους διαχειριστές του φόρουμ...
Η σειρά είναι τυχαία..
Nikitas tsi
vabatzis
γελάδι
coo
Για την τιμή που μου κάνατε και την ''βράβευση'' η οποία έγινε για την αναγνώριση του παλαιότερου vw eos στο φόρουμ..(τώρα καλό ή κακό είναι αυτό;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο, ήταν απρόσμενο....
Θέλω να σας ευχαριστήσω επίσης γιατί έχετε φτιάξει ένα παρεάκι υπέροχο, με καλά παιδιά, καλαμπούρι και μεράκι για το αυτοκίνητο μας...
Προσπαθείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα μικρά ή μεγάλα που παρουσιάζονται στα καμάρια μας...
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ, μακάρι να γίνουμε περισσότεροι, να τα λέμε συνέχεια και να περνάμε υπέροχα όπως και στης Χριστίνας...
Υ.Γ. Βαγγέλη μου special thanks....
Η σειρά είναι τυχαία..
Nikitas tsi
vabatzis
γελάδι
coo
Για την τιμή που μου κάνατε και την ''βράβευση'' η οποία έγινε για την αναγνώριση του παλαιότερου vw eos στο φόρουμ..(τώρα καλό ή κακό είναι αυτό;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο, ήταν απρόσμενο....
Θέλω να σας ευχαριστήσω επίσης γιατί έχετε φτιάξει ένα παρεάκι υπέροχο, με καλά παιδιά, καλαμπούρι και μεράκι για το αυτοκίνητο μας...
Προσπαθείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα μικρά ή μεγάλα που παρουσιάζονται στα καμάρια μας...
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ, μακάρι να γίνουμε περισσότεροι, να τα λέμε συνέχεια και να περνάμε υπέροχα όπως και στης Χριστίνας...
Υ.Γ. Βαγγέλη μου special thanks....
Franz Kafka
Σπύρος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7388
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Σπύρο να είσαι καλά φίλε μου!!
Βλέπεις ότι όλο αυτό είναι αυθόρμητο και δεν προσποιούμαστε!! Το κάνουμε γιατί το θέλουμε, και γιατί κι εμάς μας αρέσει η όλη αυτή φάση. Να μαζευόμαστε δηλαδή και να βρισκόμαστε με τους φίλους μας με τους οποίους τα λέμε συνέχεια από τον υπολογιστή αλλά δεν μπορούμε να τους βλέπουμε συχνά!!
Είμαστε μια παρέα και μας αρέσει αυτό! Και αυτό θέλουμε να μας μένει μετά από κάθε συνάντηση! Δεν πειράζει κι αν είμαστε 2, 5, 20, 50 άτομα στις συναντήσεις!! Αυτό που μετράει είναι ότι αυτοί που είμαστε, είμαστε κατά κάποιο τρόπο "δεμένοι"!!
Να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου!!
Παρεπιπτόντως, δεν του φαίνεται καθόλου ότι είναι το παλιότερο!!!!
Βλέπεις ότι όλο αυτό είναι αυθόρμητο και δεν προσποιούμαστε!! Το κάνουμε γιατί το θέλουμε, και γιατί κι εμάς μας αρέσει η όλη αυτή φάση. Να μαζευόμαστε δηλαδή και να βρισκόμαστε με τους φίλους μας με τους οποίους τα λέμε συνέχεια από τον υπολογιστή αλλά δεν μπορούμε να τους βλέπουμε συχνά!!
Είμαστε μια παρέα και μας αρέσει αυτό! Και αυτό θέλουμε να μας μένει μετά από κάθε συνάντηση! Δεν πειράζει κι αν είμαστε 2, 5, 20, 50 άτομα στις συναντήσεις!! Αυτό που μετράει είναι ότι αυτοί που είμαστε, είμαστε κατά κάποιο τρόπο "δεμένοι"!!
Να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου!!
Παρεπιπτόντως, δεν του φαίνεται καθόλου ότι είναι το παλιότερο!!!!
Μήτσος
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7389
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου, την χρηστινα και την οικογενεια της για ολη την εξυπηρετηση που μας εκαναν,
και ας μου αφησε στιγμα:whistle: :whistle: :whistle: ξερεις εσυ!!! :whistle: :whistle: :whistle:
Τα φαγητα ηταν υπεροχα...απο οτι φαγανε τα παιδια δηλαδη και ειπανε γιατι εγω λιγη σαλατιτσα εφαγα μονο
Να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μερημνασανε για να κανονισουνε ολα αυτα.
και προπαντων να ευχαριστησω το γελαδι που ηρθε και με πηρε και με γυρισε.
Περασα πολυ ωραια.,...και ας μου πηραν και την φραουλα στο καζινο :lol:
:lol:
και ας μου αφησε στιγμα:whistle: :whistle: :whistle: ξερεις εσυ!!! :whistle: :whistle: :whistle:
Τα φαγητα ηταν υπεροχα...απο οτι φαγανε τα παιδια δηλαδη και ειπανε γιατι εγω λιγη σαλατιτσα εφαγα μονο
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
ξερεις εσυ κυριακο?
Να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μερημνασανε για να κανονισουνε ολα αυτα.
και προπαντων να ευχαριστησω το γελαδι που ηρθε και με πηρε και με γυρισε.
Περασα πολυ ωραια.,...και ας μου πηραν και την φραουλα στο καζινο :lol:
:lol:
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7394
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Σπυρο,σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια,ηταν μια πρωτοβουλια του Βαγγελη.
Ενα μεγαλο μπραβο κι'απο εμενα για τη γεναιοδωρη κινηση στον Βαγγελη μας.
Ενα μεγαλο μπραβο κι'απο εμενα για τη γεναιοδωρη κινηση στον Βαγγελη μας.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7395
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Για ακόμα μια φορά ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α !!! :dance
Για αρχή να ευχαριστήσω και εγώ τη Χριστίνα για την υπέροχη φιλοξενία στο μαγαζί της! Ίσως την επόμενη φορά να έχουμε κάνει και την πατέντα με τις ρόδες στα τραπέζια για κάθε καιρικό ενδεχόμενο!:PPP
Από κλίμα τις πρώτες στιγμές όταν απολαμβάναμε το καφεδάκι μας στη βεράντα φαινόταν πως αυτό το event θα ήταν εξαίσιο, όπως ήταν και το φαγητό στη Στάμνα. Το γαλακτομπούρεκο ήταν το επιστέγασμα στο γαστρονομικό μας παράδεισο, έστω και αν κόντεψε να μας λυθεί ο αφαλός από την ποσότητα του φαγητού!!!! :injured
Και όπως κάθε φορά, μετά τα "επινίκεια" υπάρχουν και οι καταγγελίες.
:: Καταγγέλω τον Αλέξη που από τα ξημερώματα έκανε στομαχικές ασκήσεις και έφτασε (για πρώτη φορά στην ιστορία) -σχεδόν- στην ώρα του !!!!!!
:: Καταγγέλω το Λευτέρη που μας έφαγε μέχρι και τα πηρούνια!
:: Καταγγέλω το οργανωμένο σχέδιο τοποθέτησής μου στην κεφαλή για να επομιστώ το χαρτάκι του λογαριασμού στο τέλος
:: Καταγγέλω τον Corbil που δεν ήρθε με την απουσία του εμφανέστατα έντονη για την παρέα
:: Καταγγέλω το Γελάδι που ήταν μόνιμα ανάποδος με το αυτοκίνητο
:: Καταγγέλω τον Σπυρο που μετά την απονομή του δώρου του δεν έβγαλε ευχαριστήριο λόγο, παρά αναλώθηκε στην κατάποση οίνου και καταβροχθίσματος κρεατικών
Προς το παρόν αυτά.....
Για αρχή να ευχαριστήσω και εγώ τη Χριστίνα για την υπέροχη φιλοξενία στο μαγαζί της! Ίσως την επόμενη φορά να έχουμε κάνει και την πατέντα με τις ρόδες στα τραπέζια για κάθε καιρικό ενδεχόμενο!:PPP
Από κλίμα τις πρώτες στιγμές όταν απολαμβάναμε το καφεδάκι μας στη βεράντα φαινόταν πως αυτό το event θα ήταν εξαίσιο, όπως ήταν και το φαγητό στη Στάμνα. Το γαλακτομπούρεκο ήταν το επιστέγασμα στο γαστρονομικό μας παράδεισο, έστω και αν κόντεψε να μας λυθεί ο αφαλός από την ποσότητα του φαγητού!!!! :injured
Και όπως κάθε φορά, μετά τα "επινίκεια" υπάρχουν και οι καταγγελίες.
:: Καταγγέλω τον Αλέξη που από τα ξημερώματα έκανε στομαχικές ασκήσεις και έφτασε (για πρώτη φορά στην ιστορία) -σχεδόν- στην ώρα του !!!!!!
:: Καταγγέλω το Λευτέρη που μας έφαγε μέχρι και τα πηρούνια!
:: Καταγγέλω το οργανωμένο σχέδιο τοποθέτησής μου στην κεφαλή για να επομιστώ το χαρτάκι του λογαριασμού στο τέλος
:: Καταγγέλω τον Corbil που δεν ήρθε με την απουσία του εμφανέστατα έντονη για την παρέα
:: Καταγγέλω το Γελάδι που ήταν μόνιμα ανάποδος με το αυτοκίνητο
:: Καταγγέλω τον Σπυρο που μετά την απονομή του δώρου του δεν έβγαλε ευχαριστήριο λόγο, παρά αναλώθηκε στην κατάποση οίνου και καταβροχθίσματος κρεατικών
Προς το παρόν αυτά.....
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Οι φωτογραφίες που με απεικονίζουν να τρώω είναι καθαρότατα αποτέλεσμα Photoshop και μόνο από τον εκδικητικό Αλέξη!
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7397
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Ηταν πραγματι ολα υπεροχα,συγχαρητηρια στη Χριστινα και τους ανθρωπους της.
Τα μεζεδακια ηταν υπεροχα ενα προς ενα.
Η αποφαση μου για καφε στο καζινο με το τελεφερικ τελικα ηταν σωστη,σας ευχαριστω κι'εγω με τη σειρα μου που τη τιμησατε.
Σπυρο,τα ευχαριστηρια ανηκουν στον Βαγγελη οσον αφορα το δωρο,εγω απλα χειροκροτουσα:clap: :clap:
Συντομα να το επαναλαβουμε,αρεσε σε ολους μας αυτη η συναντηση!!!!
Τα μεζεδακια ηταν υπεροχα ενα προς ενα.
Η αποφαση μου για καφε στο καζινο με το τελεφερικ τελικα ηταν σωστη,σας ευχαριστω κι'εγω με τη σειρα μου που τη τιμησατε.
Σπυρο,τα ευχαριστηρια ανηκουν στον Βαγγελη οσον αφορα το δωρο,εγω απλα χειροκροτουσα:clap: :clap:
Συντομα να το επαναλαβουμε,αρεσε σε ολους μας αυτη η συναντηση!!!!
Νikitas TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7398
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Όντως τα συγχαρητήρια πάνε στον Βαγγέλη!! :clap: :clap:
Με το παραλήρημά μου παραπάνω ξέχασα να το αναφέρω!! Ελπίζω να πιάσει τόπο Σπύρο!!
Βαγγέλη :ole:
Με το παραλήρημά μου παραπάνω ξέχασα να το αναφέρω!! Ελπίζω να πιάσει τόπο Σπύρο!!
Βαγγέλη :ole:
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7400
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
:clap: :clap: :clap: :clap:
Δημήτρης
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7401
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
coo έγραψε:
και δεν ειχα καν αρχισει να πινω...:PPP :PPP
Επισης καταγγελνω για δυσφημιση...
Πανοοοοο που εισε... εσυ που με ειχες και απεναντι σου σχεδον, και εισε και μεγαλοδικηγορος...πες του οτι δεν εφαγα τιποτα απο λιγο ψωμακι :whistle: , αντε και λιγη σαλατιτσα.
Να καταγγηλω και εγω την φωτογραφια που ανεβασες και ειμαι λες και κοιμαμε...χαχα..:: Καταγγέλω το Λευτέρη που μας έφαγε μέχρι και τα πηρούνια!
Πανοοοοο που εισε... εσυ που με ειχες και απεναντι σου σχεδον, και εισε και μεγαλοδικηγορος...πες του οτι δεν εφαγα τιποτα απο λιγο ψωμακι :whistle: , αντε και λιγη σαλατιτσα.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7402
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Μη βαράς ρε Cookako δε το θελα ασόψεται το φουκαρίαρικο το επάγγελμα που περνάει κρίση
Μάζευα λεφτά για να ξεπληρώσω ενα παντάλ αλουμινίου, μια μερίδα συρίτια της 3Μ και ενα ζεύγος door sills
Οχι για μένα, γι το φουκαρίαρικο το Eos μου που το χω τόσο καιρό ατημέλητο
Μη βαράς ρε Cookako δε το θελα ασόψεται το φουκαρίαρικο το επάγγελμα που περνάει κρίση
Μάζευα λεφτά για να ξεπληρώσω ενα παντάλ αλουμινίου, μια μερίδα συρίτια της 3Μ και ενα ζεύγος door sills
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7403
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
Corbil έγραψε:
To ξέρω ρε Πάνο, απλά το είχα παράπονο σήμερα.... Κρίμα που έχασες τέτοιο σκηνικό.... Στην επόμενη! :shades:
To ξέρω ρε Πάνο, απλά το είχα παράπονο σήμερα.... Κρίμα που έχασες τέτοιο σκηνικό.... Στην επόμενη! :shades:
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7404
από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Guardian έγραψε:
Κάνει να μάθουμε το δώρο ή είναι...προσωπικό????Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο, ήταν απρόσμενο....
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7405
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
Ένας εργοστασιακός αντάπτορας iPod για το αυτοκίνητο :clap:
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7407
από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 4ης Συνάντησης - Η ΣΤΑΜΝΑ της Χριστίνας
leftin3d έγραψε:
Λευτέρη πήγαινε να ζυγιστείς και να μας πεις πόσα κιλά είσαι.. Έτσι θα κρίνουμε το πόσο έφαγες...
Όσο για τη μέρα και την παρεά σήμερα θα πω μία λέξη μόνο. Άριστα...
coo έγραψε:
Να καταγγηλω και εγω την φωτογραφια που ανεβασες και ειμαι λες και κοιμαμε...χαχα..:: Καταγγέλω το Λευτέρη που μας έφαγε μέχρι και τα πηρούνια!
Λευτέρη πήγαινε να ζυγιστείς και να μας πεις πόσα κιλά είσαι.. Έτσι θα κρίνουμε το πόσο έφαγες...
Όσο για τη μέρα και την παρεά σήμερα θα πω μία λέξη μόνο. Άριστα...
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7408
από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
:clap: :clap: :clap:
- serres tsi
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7409
από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Πολλά ευχαριστώ στους διαχειριστές....
:clap: :clap: :clap: συγχαρητηρια σε ολους
Συντονιστές: nikitas tsi