Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2375 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Argyris έγραψε:

Εμενα παντως ρε παιδια που καθοταν διπλα μου ο Αλεξης δεν μου εφαγε ουτε μια μπουκια...μηπως επειδη ειμαι καινουριος λετε??::PPP :PPP

:D :D :D είπε να μη σε φοβήσει..... :too_much_co :too_much_co :too_much_co

Πλάκα κάνω έτσι ; :whistle:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2376 από Coo
Argyris έγραψε:

Εμενα παντως ρε παιδια που καθοταν διπλα μου ο Αλεξης δεν μου εφαγε ουτε μια μπουκια...μηπως επειδη ειμαι καινουριος λετε??::PPP :PPP

Έτσι κάνει πάντα όταν βλέπει κάποιον καινούργιο ... Για παραπλάνηση το κάνει, εμάς να ακούς !!! :lol: :PPP

Υ.Γ. Αυτό το πόστ μάλλον αναιρεί την όποια προηγούμενη προσπάθεια να πείσω τον Αλέξη ότι θα τον προστατέψω..:fart:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2399 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Corbil έγραψε:

Στη σημερινή συνάντηση ανακάλυψα οτι μπορούμε να ανοίξουμε και να λειτουργεί μέσα στο ήδη υπάρχον Forum το VW

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

CLUB

Απο σήμερα όσοι πιστοί προσέλθετε.....συντονιστές του υποforum θα είναι το Γελάδι και ο υποφαινόμενος για ευνόητους λόγους.

Περιττό να πώ οτι γυρνώντας σπίτι, μου πέσανε στο κεφάλι απο το 2ο όροφο 2 ζευγάρια πασουμάκια, 3 ζευγάρια σαγιονάρες, και κατα την είσοδο μου στο σπίτι, και πρίν καν προλάβω να αρθρώσω λέξη, με βρήκε στο δόξα πατρί το τσόκαρο. Παρ' ολα αυτα κατάφερα να είμαι εδω ακόμα ζωντανός

Γελάδι είσαι καλά εσύ?

Εγω θέλω ένα ζευγάρι 45 αλλα με δυο αστεράκια μιας και είμαι υπολοχαγος:agree: :agree: :agree:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2540 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Αλεξη μπορεις να παρεις πλεον αυτην την καρτα

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Και να περνας απο την κουζινα (στα μαγαζια που πηγενουμε) να δοκιμαζεις τα παντα.
Για να μην σου βγενει το ονομα.
:lol: :lol: :lol:

Συντονιστές: nikitas tsi