- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2375
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Argyris έγραψε:
είπε να μη σε φοβήσει..... :too_much_co :too_much_co :too_much_co
Πλάκα κάνω έτσι ; :whistle:
Εμενα παντως ρε παιδια που καθοταν διπλα μου ο Αλεξης δεν μου εφαγε ουτε μια μπουκια...μηπως επειδη ειμαι καινουριος λετε??::PPP :PPP
είπε να μη σε φοβήσει..... :too_much_co :too_much_co :too_much_coΠλάκα κάνω έτσι ; :whistle:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2376
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Argyris έγραψε:
Έτσι κάνει πάντα όταν βλέπει κάποιον καινούργιο ... Για παραπλάνηση το κάνει, εμάς να ακούς !!! :lol: :PPP
Υ.Γ. Αυτό το πόστ μάλλον αναιρεί την όποια προηγούμενη προσπάθεια να πείσω τον Αλέξη ότι θα τον προστατέψω..:fart:
Εμενα παντως ρε παιδια που καθοταν διπλα μου ο Αλεξης δεν μου εφαγε ουτε μια μπουκια...μηπως επειδη ειμαι καινουριος λετε??::PPP :PPP
Έτσι κάνει πάντα όταν βλέπει κάποιον καινούργιο ... Για παραπλάνηση το κάνει, εμάς να ακούς !!! :lol: :PPP
Υ.Γ. Αυτό το πόστ μάλλον αναιρεί την όποια προηγούμενη προσπάθεια να πείσω τον Αλέξη ότι θα τον προστατέψω..:fart:
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2399
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Corbil έγραψε:
Εγω θέλω ένα ζευγάρι 45 αλλα με δυο αστεράκια μιας και είμαι υπολοχαγος:agree: :agree: :agree:
Στη σημερινή συνάντηση ανακάλυψα οτι μπορούμε να ανοίξουμε και να λειτουργεί μέσα στο ήδη υπάρχον Forum το VW
CLUBΑυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Απο σήμερα όσοι πιστοί προσέλθετε.....συντονιστές του υποforum θα είναι το Γελάδι και ο υποφαινόμενος για ευνόητους λόγους.
Περιττό να πώ οτι γυρνώντας σπίτι, μου πέσανε στο κεφάλι απο το 2ο όροφο 2 ζευγάρια πασουμάκια, 3 ζευγάρια σαγιονάρες, και κατα την είσοδο μου στο σπίτι, και πρίν καν προλάβω να αρθρώσω λέξη, με βρήκε στο δόξα πατρί το τσόκαρο. Παρ' ολα αυτα κατάφερα να είμαι εδω ακόμα ζωντανός
Γελάδι είσαι καλά εσύ?
Εγω θέλω ένα ζευγάρι 45 αλλα με δυο αστεράκια μιας και είμαι υπολοχαγος:agree: :agree: :agree:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2540
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Αλεξη μπορεις να παρεις πλεον αυτην την καρτα
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Και να περνας απο την κουζινα (στα μαγαζια που πηγενουμε) να δοκιμαζεις τα παντα.
Για να μην σου βγενει το ονομα.
:lol: :lol: :lol:
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Και να περνας απο την κουζινα (στα μαγαζια που πηγενουμε) να δοκιμαζεις τα παντα.
Για να μην σου βγενει το ονομα.
:lol: :lol: :lol:
Συντονιστές: nikitas tsi