Νέος με Eos

• eos14turbo
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4587 από eos14turbo
Νέος με Eos δημιουργήθηκε από eos14turbo
Γεια σας. Ειμαι ο Γιάννης, εχω ένα eos 1.4 τουρμπο 122 άλογα και θέλω και γω το μαγικό υγρόν της volkswagen για να κερώσω την οροφή μου.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4588 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Νέος με Eos
Γεια σου Γιαννη, καλως ηρθες στην παρεα μας.
Και οπως ειπε και το γελαδι, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4589 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Νέος με Eos
Φίλε Γιάννη καλώς όρισες κι από εμένα!

Από εντυπώσεις για το αυτοκίνητό σου τί έχεις να μας πεις; Πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Τί του έχεις φορτώσει από καλούδια;

Όσο για το λιπαντικό που δόθηκε στην συνάντηση, (επειδή σε ενδιαφέρει πολύ το λέω), ήταν η εκπληξούλα που είχε προειπωθεί κάποιες μέρες πριν από αυτή. Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, απλά αγοράστηκε κάποια ποσότητα η οποία υπολογίστηκε με βάση τις δηλώσεις για το πόσοι θα έρθουν στην συνάντηση, και δόθηκε στα άτομα που είχαν έρθει εκεί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρέπει να υπάρχει περίσσευμα, αν και θα το ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι. Άλλωστε κι εμείς δεν έχουμε κλέψει κανένα βαρέλι από την Κrytox και το μοιράζουμε! Ήταν καθαρά μία κίνηση που κάναμε για την συνάντηση. Από την άλλη θα μπορούσαμε να το έχουμε αναφέρει από πριν και να μαζευτούν στο μαγαζί 200 αυτοκίνητα!!! Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός μας. Εδώ να θυμίσω ότι ο ηθικός αυτουργός ήταν ο Βαγγέλης (vabatzis) και εμείς υποστηρικτές!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Φιλικά!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4590 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Νέος με Eos
Γιάννη καλώς ήρθες κι από εμένα :clap:

Το Γελάδι έχει εξηγήσει επακριβώς τη κατάσταση με το λιπαντικό, οπότε δεν θα επεκταθώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιπλέον ποσότητα διαθέσιμη, διότι πήραμε όση χρειαζόμασταν για τις συμμετοχές της συνάντησης...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • eos14turbo
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4592 από eos14turbo
Απαντήθηκε από eos14turbo στο θέμα Απ:Νέος με Eos
Γελάδι έγραψε:

Φίλε Γιάννη καλώς όρισες κι από εμένα!

Από εντυπώσεις για το αυτοκίνητό σου τί έχεις να μας πεις; Πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Τί του έχεις φορτώσει από καλούδια;

Όσο για το λιπαντικό που δόθηκε στην συνάντηση, (επειδή σε ενδιαφέρει πολύ το λέω), ήταν η εκπληξούλα που είχε προειπωθεί κάποιες μέρες πριν από αυτή. Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, απλά αγοράστηκε κάποια ποσότητα η οποία υπολογίστηκε με βάση τις δηλώσεις για το πόσοι θα έρθουν στην συνάντηση, και δόθηκε στα άτομα που είχαν έρθει εκεί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρέπει να υπάρχει περίσσευμα, αν και θα το ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι. Άλλωστε κι εμείς δεν έχουμε κλέψει κανένα βαρέλι από την Κrytox και το μοιράζουμε! Ήταν καθαρά μία κίνηση που κάναμε για την συνάντηση. Από την άλλη θα μπορούσαμε να το έχουμε αναφέρει από πριν και να μαζευτούν στο μαγαζί 200 αυτοκίνητα!!! Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός μας. Εδώ να θυμίσω ότι ο ηθικός αυτουργός ήταν ο Βαγγέλης (vabatzis) και εμείς υποστηρικτές!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Φιλικά!

Τι είναι αυτό το krytox;
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4594 από Γελάδι
Είναι η εταιρεία που παράγει το ειδικό λιπαντικό GPL-105 που χρειάζεται για την οροφή και το οποίο προμηθεύεται η Volkswagen. Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα όμως δες εδώ και θα καταλάβεις.

www.vweos.gr/eosforu...3

www.vweos.gr/eosforu...1

Τί εντυπώσεις έχεις από το αυτοκίνητό σου;

Μήτσος
  • eos14turbo
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4595 από eos14turbo
Το αυτοκίνητο μαμει και δέρνει. Είναι βραχος για ανοιχτό, στριβει σα τρένο και έχω κεράσει τσαγάκι σε πολλά οχήματα εκεί έξω. Πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο μπορεις να παρεις στην κατηγορια.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4596 από Γελάδι
Καλά τα λες Γιάννη αν κι εγώ έχω το 1.6 και δεν μοιράζω τσάγια! Για την ακρίβεια ούτε τον δίσκο με τις κούπες δεν μπορώ να κρατήσω, αλλά δεν πειράζει! Από ποια περιοχή μας γράφεις;

Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4597 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Νέος με Eos
:ouaaaaaaa :ouaaaaaaa :ouaaaaaaa στάσου στο ύψος των φσι φσι φσι,,,, δεν θα μας λυγίσουν τα τσι τσι τσι Δημήτριε.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
  • eos14turbo
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4599 από eos14turbo
Τραγικό το fsi. Τέσπα. Αυτό τον καιρο τραβιέμαι Θεσ/νίκη με τη δουλειά. Στη συνέχεια λίγο Θράκη και σε 2 βδομάδες σύντομο ταξίδι εξωτερικό. Μετά επιστροφή στη βάση. Αθήνα.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4663 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Νέος με Eos
Να το χαίρεσαι το αμάξι σου.Καλώς όρισες!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
  • eos14turbo
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #5787 από eos14turbo