- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Νέος με Eos
- eos14turbo
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Και οπως ειπε και το γελαδι, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Από εντυπώσεις για το αυτοκίνητό σου τί έχεις να μας πεις; Πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Τί του έχεις φορτώσει από καλούδια;
Όσο για το λιπαντικό που δόθηκε στην συνάντηση, (επειδή σε ενδιαφέρει πολύ το λέω), ήταν η εκπληξούλα που είχε προειπωθεί κάποιες μέρες πριν από αυτή. Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, απλά αγοράστηκε κάποια ποσότητα η οποία υπολογίστηκε με βάση τις δηλώσεις για το πόσοι θα έρθουν στην συνάντηση, και δόθηκε στα άτομα που είχαν έρθει εκεί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρέπει να υπάρχει περίσσευμα, αν και θα το ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι. Άλλωστε κι εμείς δεν έχουμε κλέψει κανένα βαρέλι από την Κrytox και το μοιράζουμε! Ήταν καθαρά μία κίνηση που κάναμε για την συνάντηση. Από την άλλη θα μπορούσαμε να το έχουμε αναφέρει από πριν και να μαζευτούν στο μαγαζί 200 αυτοκίνητα!!! Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός μας. Εδώ να θυμίσω ότι ο ηθικός αυτουργός ήταν ο Βαγγέλης (vabatzis) και εμείς υποστηρικτές!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Φιλικά!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Το Γελάδι έχει εξηγήσει επακριβώς τη κατάσταση με το λιπαντικό, οπότε δεν θα επεκταθώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιπλέον ποσότητα διαθέσιμη, διότι πήραμε όση χρειαζόμασταν για τις συμμετοχές της συνάντησης...:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- eos14turbo
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Φίλε Γιάννη καλώς όρισες κι από εμένα!
Από εντυπώσεις για το αυτοκίνητό σου τί έχεις να μας πεις; Πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Τί του έχεις φορτώσει από καλούδια;
Όσο για το λιπαντικό που δόθηκε στην συνάντηση, (επειδή σε ενδιαφέρει πολύ το λέω), ήταν η εκπληξούλα που είχε προειπωθεί κάποιες μέρες πριν από αυτή. Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, απλά αγοράστηκε κάποια ποσότητα η οποία υπολογίστηκε με βάση τις δηλώσεις για το πόσοι θα έρθουν στην συνάντηση, και δόθηκε στα άτομα που είχαν έρθει εκεί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρέπει να υπάρχει περίσσευμα, αν και θα το ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι. Άλλωστε κι εμείς δεν έχουμε κλέψει κανένα βαρέλι από την Κrytox και το μοιράζουμε! Ήταν καθαρά μία κίνηση που κάναμε για την συνάντηση. Από την άλλη θα μπορούσαμε να το έχουμε αναφέρει από πριν και να μαζευτούν στο μαγαζί 200 αυτοκίνητα!!! Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός μας. Εδώ να θυμίσω ότι ο ηθικός αυτουργός ήταν ο Βαγγέλης (vabatzis) και εμείς υποστηρικτές!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Φιλικά!
Τι είναι αυτό το krytox;
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
www.vweos.gr/eosforu...3
www.vweos.gr/eosforu...1
Τί εντυπώσεις έχεις από το αυτοκίνητό σου;