- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Χαιρετισμος
- aris
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Αφού δεν ήμουν εγώ (Δάσος) θα ήταν το Γελάδι (Χαϊδάρι) που στο άφησε...
Καλώς ήρθες στη παρέα μας :clap:
Φυσικά και σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση (δες το Στάμνα Event στις 26/4) :agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Γεια σας!Θελω να χαιρετισω ολα τα μελη αυτης της λεσχης και να ευχαριστησω για τις σημαντικες πληροφοριες που δινουν για αυτο το ιδιαιτερο αμαξι!Θελω επισης να ευχαριστησω προσωπικα αυτον που αφησε ενα χαρτακι πανω στο παρπριζ μου στο Χα'ιδαρι και μου γνωστοποιησε την υπαρξη αυτου του site!Ελπιζω να σας γνωρισω απο κοντα συντομα!
Μάλλον ο γελάδιος την έκανε την μαϊμουδιά....Λοιπόν καλωσόρισες στην παρέα μας και σε περιμένουμε στην προσεχή συνάντηση..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Argyris
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Γεια σας!Θελω να χαιρετισω ολα τα μελη αυτης της λεσχης και να ευχαριστησω για τις σημαντικες πληροφοριες που δινουν για αυτο το ιδιαιτερο αμαξι!Θελω επισης να ευχαριστησω προσωπικα αυτον που αφησε ενα χαρτακι πανω στο παρπριζ μου στο Χα'ιδαρι και μου γνωστοποιησε την υπαρξη αυτου του site!Ελπιζω να σας γνωρισω απο κοντα συντομα!
Χιχιχιχιχι... Εγώ ήμουν!!! :shy: :shy: :shy: Το θέμα είναι ποιος είσαι απ' όλους γιατί έχω αφήσει κάμποσα...
Τα θυμάμαι όλα όμως πως ήταν!! Αν μου πεις χρώμα και ζάντες θα καταλάβω. Στείλε μου πμ το πολύ πολύ...
Όπως και να έχει καλά να περνάς πλέον στην παρέα μας και ελπίζω να σου φανούμε χρήσιμοι σε οτιδήποτε θελήσεις!
Καλά ποσταρίσματα!!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- aris
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- aris
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Λοιπον το αμαξι μου ειναι ενα μαυρο με μπορντω σαλονι και ζαντες αραχνη autostrata,ελαφρως σκουρα τζαμια και ανεμοθραυστη μεσα χειμωνα καλοκαιρι!:fart: Φιλε μου εκανες την κινηση ματ.ημουν απελπισμενος και αποφασησμενος να το πουλησω αφου ο θορυβος απο τις κολωνες της οροφης μου εσπαγε τα νευρα!Μεχρι που μετα απο καμποσες επισκεψεις σε αντιπροσωπιες νομιζα οτι ηταν προβληματικο!μεχρι που αφησες το μαγικο χαρτακι και εκει βρηκα την λυση επιτελους!:clap: :clap: :clap: :clap: τι να πω?χιλια ευχαριστω!
Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ Άρη. Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει και μια όμορφη παρέα που θα τη νιώσεις στην επόμενη συνάντησή μας, εφ'όσον τα καταφέρεις και έρθεις.. :clap:
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Λοιπον το αμαξι μου ειναι ενα μαυρο με μπορντω σαλονι και ζαντες αραχνη autostrata,ελαφρως σκουρα τζαμια και ανεμοθραυστη μεσα χειμωνα καλοκαιρι!:fart: Φιλε μου εκανες την κινηση ματ.ημουν απελπισμενος και αποφασησμενος να το πουλησω αφου ο θορυβος απο τις κολωνες της οροφης μου εσπαγε τα νευρα!Μεχρι που μετα απο καμποσες επισκεψεις σε αντιπροσωπιες νομιζα οτι ηταν προβληματικο!μεχρι που αφησες το μαγικο χαρτακι και εκει βρηκα την λυση επιτελους!:clap: :clap: :clap: :clap: τι να πω?χιλια ευχαριστω!
OK!! Θυμήθηκα που στο είχα αφήσει και ποιος είσαι! Κι εσύ μπορεί να με θυμηθείς αν σου πω...
Χαίρομαι που βοήθησα έστω με αυτόν τον τρόπο! Αν μένεις κοντά μπορώ όποτε θέλεις να βρεθούμε να σου δείξω! Δεν είναι τίποτα τελικά η λίπανση και λύνει πάρα πολλά προβλήματα!!!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe: