Χαιρετισμος

• aris
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6851 από aris
Χαιρετισμος δημιουργήθηκε από aris
Γεια σας!Θελω να χαιρετισω ολα τα μελη αυτης της λεσχης και να ευχαριστησω για τις σημαντικες πληροφοριες που δινουν για αυτο το ιδιαιτερο αμαξι!Θελω επισης να ευχαριστησω προσωπικα αυτον που αφησε ενα χαρτακι πανω στο παρπριζ μου στο Χα'ιδαρι και μου γνωστοποιησε την υπαρξη αυτου του site!Ελπιζω να σας γνωρισω απο κοντα συντομα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6853 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Φίλε Άρη και γείτονα :welcome

Αφού δεν ήμουν εγώ (Δάσος) θα ήταν το Γελάδι (Χαϊδάρι) που στο άφησε...

Καλώς ήρθες στη παρέα μας :clap:

Φυσικά και σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση (δες το Στάμνα Event στις 26/4) :agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6869 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Καλως ηρθες Αρη.

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6876 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
aris έγραψε:

Γεια σας!Θελω να χαιρετισω ολα τα μελη αυτης της λεσχης και να ευχαριστησω για τις σημαντικες πληροφοριες που δινουν για αυτο το ιδιαιτερο αμαξι!Θελω επισης να ευχαριστησω προσωπικα αυτον που αφησε ενα χαρτακι πανω στο παρπριζ μου στο Χα'ιδαρι και μου γνωστοποιησε την υπαρξη αυτου του site!Ελπιζω να σας γνωρισω απο κοντα συντομα!

Μάλλον ο γελάδιος την έκανε την μαϊμουδιά....Λοιπόν καλωσόρισες στην παρέα μας και σε περιμένουμε στην προσεχή συνάντηση..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6884 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Καλώς ήρθες Αρη :)

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #6897 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
aris έγραψε:

Χιχιχιχιχι... Εγώ ήμουν!!! :shy: :shy: :shy: Το θέμα είναι ποιος είσαι απ' όλους γιατί έχω αφήσει κάμποσα...
Τα θυμάμαι όλα όμως πως ήταν!! Αν μου πεις χρώμα και ζάντες θα καταλάβω. Στείλε μου πμ το πολύ πολύ...

Όπως και να έχει καλά να περνάς πλέον στην παρέα μας και ελπίζω να σου φανούμε χρήσιμοι σε οτιδήποτε θελήσεις!
Καλά ποσταρίσματα!!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• aris
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #6967 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Μακαρι να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα!:clap:

• aris
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #6968 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Λοιπον το αμαξι μου ειναι ενα μαυρο με μπορντω σαλονι και ζαντες αραχνη autostrata,ελαφρως σκουρα τζαμια και ανεμοθραυστη μεσα χειμωνα καλοκαιρι!:fart: Φιλε μου εκανες την κινηση ματ.ημουν απελπισμενος και αποφασησμενος να το πουλησω αφου ο θορυβος απο τις κολωνες της οροφης μου εσπαγε τα νευρα!Μεχρι που μετα απο καμποσες επισκεψεις σε αντιπροσωπιες νομιζα οτι ηταν προβληματικο!μεχρι που αφησες το μαγικο χαρτακι και εκει βρηκα την λυση επιτελους!:clap: :clap: :clap: :clap: τι να πω?χιλια ευχαριστω!

Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #6970 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
aris έγραψε:

Λοιπον το αμαξι μου ειναι ενα μαυρο με μπορντω σαλονι και ζαντες αραχνη autostrata,ελαφρως σκουρα τζαμια και ανεμοθραυστη μεσα χειμωνα καλοκαιρι!:fart: Φιλε μου εκανες την κινηση ματ.ημουν απελπισμενος και αποφασησμενος να το πουλησω αφου ο θορυβος απο τις κολωνες της οροφης μου εσπαγε τα νευρα!Μεχρι που μετα απο καμποσες επισκεψεις σε αντιπροσωπιες νομιζα οτι ηταν προβληματικο!μεχρι που αφησες το μαγικο χαρτακι και εκει βρηκα την λυση επιτελους!:clap: :clap: :clap: :clap: τι να πω?χιλια ευχαριστω!

Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ Άρη. Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει και μια όμορφη παρέα που θα τη νιώσεις στην επόμενη συνάντησή μας, εφ'όσον τα καταφέρεις και έρθεις.. :clap:

Δημήτρης

Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #6972 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
aris έγραψε:

OK!! Θυμήθηκα που στο είχα αφήσει και ποιος είσαι! Κι εσύ μπορεί να με θυμηθείς αν σου πω...
Χαίρομαι που βοήθησα έστω με αυτόν τον τρόπο! Αν μένεις κοντά μπορώ όποτε θέλεις να βρεθούμε να σου δείξω! Δεν είναι τίποτα τελικά η λίπανση και λύνει πάρα πολλά προβλήματα!!!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7155 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Χαιρετισμος
Γειά σου Άρη εδώ θα βρείς τον μάστορά σου!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Συντονιστές: nikitas tsi