Καλησπέρα από Εμένα με Χαρά και Λύπη Ταυτόχρονα

• vasili_espresso
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10387 από vasili_espresso
Καλησπερα , φιλες και φιλοι του EOS

φιλοι , και σας αποκαλω ετσι γιατι οποιος αγαπαει αυτο το αυτοκινητο ειναι φιλος μου, εχω ενα υπεροχο 1600 FSI σε ανθρακι χρωμα με εργοστασιακα δερματινα λευκα και θερμαινομενα καθισματα , αισθητηρες παρκαρισματος και ipod ολα εργοστασιακα. Το κουκλι το εχω απο το φεβρουαριο του 2007 και παροτι εχω γραψει μονο 33200 χιλιομετρα το εχω καταευχαριστηθει σε ολες του τις μορφες
ανοιχτο , με ηλιοροφη , κλειστο με βροχη και θερμανση . παντα εβγαινα με χαμογελο απο το αυτοκινητο. το πασχα αλλαξα και λαστιχα καθοτι τα dunlop δε με ικανοποιουσαν και πολυ και εβαλα τα michelin primacy (V δεικτη ταχυτητας) με τα οποια ειναι η αληθεια οτι το αυτοκινητο εχει γινει ενα με την ασφαλτο , εχει κρατηματα που ποτε δε φανταζομουνα. και τελεια συμπεριφορα σε καθε ενα απο τα 4000 χιλιομετρα που εκανα με αυτα τα λαστιχα.
και τωρα τα δυσαρεστα. Ηρθε η στιγμη να αποχαιρετιστω αυτο το αυτοκινητακι γιατι η οικογενεια μου σε μερικους μηνες θα μεγαλωσει αρκετα ωστε να απαιτει κατι πιο ευρυχωρο , οσον αφορα το πορτ παγκαζ κυριως.

Το υπόλοιπο μήνυμα διεγράφη γιατί αφορά αγγελία. Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει με το μέλος vasil_espresso με πμ

καλες εκδρομες σε ολους

Edited by Γελάδι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10390 από Γελάδι
Φίλε Βασίλη γεια σου από εμένα!
Καταρχήν εγώ λυπάμαι γιατί φαίνεσαι πολύ ενθουσιασμένος από το αυτοκίνητό σου και μακάρι να υπήρχες στην παρέα μας από καιρό τώρα. Όλα τα υπόλοιπα που μας είπες είναι ευχάριστα μιας και η οικογένεια όαν μεγαλώνει μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι αυτο! (Αν και υπάρχουν αρκετοί οικογενειάρχες με Eos οφείλω να ομολογήσω...)

Τώρα ως προς το θέμα μας η αλήθεια είναι ότι στους κανονισμούς του φόρουμ για να βάλει κάποιος αγγελία πρέπει να είναι ενεργό μέλος και να έχει τουλάχιστον 50 δημοσιεύματα... Αυτό το τηρούμε μέχρι τώρα και θα ήταν άδικο να μην το κάνουμε και στην περίπτωσή σου αφού έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλα μέλη.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Τα εγγεγραμμένα μέλη του vweos.gr μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενότητα 'Αγοραπωλησίες' για την ανάρτηση αγγελιών πώλησης αντικειμένων. Το μέλος υποχρεούται να έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 50 (πενήντα) δημοσιεύσεις , να καθορίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά (μάρκα,μοντέλο, χρήση) του εν λόγω αντικειμένου προς πώληση καθώς επίσης και να αναγράφει την επιθυμητή τιμή .
Το vweos.gr δεν έχει καμμία συμμετοχή στις αγοραπωλησίες και ούτε φέρει την ευθύνη εξασφάλισης της ποιότητας των αντικειμένων προς πώληση. Τα ενδιαφερόμενα μέλη οφείλουν να ενημερώνουν των πωλητή απ'ευθείας είτε μέσω του φόρουμ είτε μέσω άλλης προσωπικής επικοινωνίας που θα οριστεί από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία πώλησης-αγοράς και πληρωμής αφορά αποκλειστικά τα μέλη και όχι το vweos.gr.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10391 από leftin3d
καλησπερα και απο εμενα,
πιστευω με καλυψε αρκετα ο δημητρης με αυτα που ειπαι...
θα θελα να συμπληρωσο, μηπως θα επρεπε να το σκεφτεις καλυτερα, μεχρι 2 παιδια καθοντε ανετα πισω,
και θα μπορουσες να παρεις και της βαλιτσες της vw αν δεν της εχεις ηδη για εκμεταλευση χωρου πισω.
Στην αναγκη σε οικογενειακο ταξιδι το εχεις κλειστο το αμαξι για να χωρεσουν ολα πισω:p
Πιστευω εινε κριμα αν το δινεις μονο και μονο για τον χωρο αποσκευων, αν ενδιαφερεσε θα μπορουσαν να βρεθουν αρκετες λυσεις.

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10393 από vabatzis
Βασίλη καλώς ήρθες στη παρέα μας, έστω και αν η στιγμή που επέλεξες να το κάνεις είναι δύσκολη για τη σχέση σου με το EOS.

Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο...έλα την άλλη εβδομάδα στη συνάντηση μας...να είσαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά επιχειρήματα ώστε να σε αποτρέψουμε...

:friend: :welcome

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10394 από Guardian
vabatzis έγραψε:

Βασίλη καλώς ήρθες στη παρέα μας, έστω και αν η στιγμή που επέλεξες να το κάνεις είναι δύσκολη για τη σχέση σου με το EOS.

Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο...έλα την άλλη εβδομάδα στη συνάντηση μας...να είσαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά επιχειρήματα ώστε να σε αποτρέψουμε...

:friend: :welcome

Καλοσώρισες και από εμένα φίλε μου....
Συμφωνώ σε όλα με τον Βαγγέλη....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• vasili_espresso
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10397 από vasili_espresso
Απαντήθηκε από vasili_espresso στο θέμα Απ:Καλησπέρα από Εμένα με Χαρά και Λύπη Ταυτόχρονα
Σας ευχαριστω που με υποδεχτηκατε στην παρεα σας , δεν ημουνα σιγουρος για το αν επιτρεπεται αγγελια στο forum και γι αυτο στο τμημα που διαγραφηκε ανεφερα οτι ελπιζω να μην παραβιαζω τους κανονες . Αφου λοιπον υπαρχει τετοιος κανονας τον σεβομαι απολυτα και ευχαριστω τον admin που επετρεψε να φανει το υπολοιπο μηνυμα
Ναι ημουνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο μου καθοτι θεωρω οτι ειναι το καλυτερο της κατηγοριας με μεγαλη διαφορα απο αυτα των αλλων εταιριων, μονο μειον που βλεπω ειναι τα ακριβα servce, κατι που βεβαια ολοι περιμενουμε οταν αποφασιζουμε να παρουμε VW.
To ΣΚ που μας ερχεται θα λειπω εκτος Αθηνων οποτ δε θα μπορεσω και ευχαριστω για την προσκληση.
Εαν δεν εχω πουλησει το αυτοκινητο θα κοιταξω να ερθω σε μια συναντηση και με μγαλη χαρα να σας γνωρισω.

ΥΓ να επισημανω ακομα μια φορα οτι δεν ειχα σκοπο να παραβω κανονα του forum γι αυτο και ημουνα επιφυλακτικος στη δημοσιευση

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10400 από Γελάδι
vasili_espresso έγραψε:

Σας ευχαριστω που με υποδεχτηκατε στην παρεα σας , δεν ημουνα σιγουρος για το αν επιτρεπεται αγγελια στο forum και γι αυτο στο τμημα που διαγραφηκε ανεφερα οτι ελπιζω να μην παραβιαζω τους κανονες . Αφου λοιπον υπαρχει τετοιος κανονας τον σεβομαι απολυτα και ευχαριστω τον admin που επετρεψε να φανει το υπολοιπο μηνυμα
Ναι ημουνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο μου καθοτι θεωρω οτι ειναι το καλυτερο της κατηγοριας με μεγαλη διαφορα απο αυτα των αλλων εταιριων, μονο μειον που βλεπω ειναι τα ακριβα servce, κατι που βεβαια ολοι περιμενουμε οταν αποφασιζουμε να παρουμε VW.
To ΣΚ που μας ερχεται θα λειπω εκτος Αθηνων οποτ δε θα μπορεσω και ευχαριστω για την προσκληση.
Εαν δεν εχω πουλησει το αυτοκινητο θα κοιταξω να ερθω σε μια συναντηση και με μγαλη χαρα να σας γνωρισω.

ΥΓ να επισημανω ακομα μια φορα οτι δεν ειχα σκοπο να παραβω κανονα του forum γι αυτο και ημουνα επιφυλακτικος στη δημοσιευση

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε μου! Απλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι και ίσοι προς όλους... Ελπίζω να σε δούμε κάποια στιγμή και από κοντά είτε με Eos είτε με άλλο αυτοκίνητο πιο οικογενειEos...!! Έτσι κι αλλιώς ήδη έχουμε στην παρέα μας άτομα με MeganE-os και Astr-Eos... :PPP . Το παν είναι η αγάπη μας για το αυτοκίνητο και απ' ότι βλέπω εσενα σου περισσεύει! :friend: :good:

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10488 από Jimmy LarisEOS
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αυτός είναι και ο δικός μου φόβος. Οτι κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να το δώσω για να πάρω κάτι που θα χωράει καροτσάκια κλπ συνπαρατρεχούμενα. Μέχρι τότε θα το χαρώ όσο δεν παίρνει!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10492 από leftin3d
Jimmy LarisEOS έγραψε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αυτός είναι και ο δικός μου φόβος. Οτι κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να το δώσω για να πάρω κάτι που θα χωράει καροτσάκια κλπ συνπαρατρεχούμενα. Μέχρι τότε θα το χαρώ όσο δεν παίρνει!!!!!!!

Εχτος και αν κανεις δυδημα δημητρη και θες διπλο καροτσι, με ενα κοριτσι δεν εχεις προβλημα, ρωτηστε και τον coo, να σας πει :)
δεν υπαρχει λογος να βαζεις τετειες κακες σκεψεις στο μυαλο σου:PPP

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10495 από nikitas tsi
Καλωσηλθες κι'απο μενα,ενα θα σου πω,
μη τρελλαινεσαι.......
Το αυτοκινητο ειναι υπερ αρκετο απο πορτ-μπαγκαζ για να χωρεσει την οικοσκευη του διαδοχου αλλα και τη δικη σας...
Ενναλακτικα μπορεις να βγαλεις το καλυμα του πορτ-μπαγκαζ για να αυξησεις τον αποθηκευτικο σου χωρο.
Εγω εχω και ενα δευτερο αυτοκινητο,ενα Hyundai accent το οποιο αναλαμβανει τις δυσκολες αποστολες
Σκεψου τη λυση ενος μεταχειρισμενου οικογενειακου αυτοκινητου,ειναι κριμα να το σκοτωσεις......

Νikitas TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10501 από Coo
Εγώ πάντως με δύο γυναίκες τα βολεύω μια χαρά... Και όλα τα πράγματα της μπέμπας χωράνε άνετα (καρότσι, βαλιτσάκια κλπ) και τα δικά μας (συνήθως μια μεγάλη βαλίτσα και αρκετές μικρές τσάντες από τις οποίες ο κατανεμημένος χώρος είναι 95%-5% υπέρ της γυνής! χαχαχα)
Θα συμφωνούσα με τους προηγούμενους ότι αν μιλάς για ένα παιδί τα πράγματα είναι άνετα...Για δεύτερο θα σου πώ σε λίγα χρόνια. Πάντως στην Ερέτρια, θυμάμαι κάποιο μέλος με δύο καθισματάκια πίσω ταυτόχρονα και δεν παραπονέθηκε... Άρα θα σου έλεγα και εγώ να το ξανασκεφτείς...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10516 από Γελάδι
coo έγραψε:

Εγώ πάντως με δύο γυναίκες τα βολεύω μια χαρά... Και όλα τα πράγματα της μπέμπας χωράνε άνετα (καρότσι, βαλιτσάκια κλπ) και τα δικά μας (συνήθως μια μεγάλη βαλίτσα και αρκετές μικρές τσάντες από τις οποίες ο κατανεμημένος χώρος είναι 95%-5% υπέρ της γυνής! χαχαχα)
Θα συμφωνούσα με τους προηγούμενους ότι αν μιλάς για ένα παιδί τα πράγματα είναι άνετα...Για δεύτερο θα σου πώ σε λίγα χρόνια. Πάντως στην Ερέτρια, θυμάμαι κάποιο μέλος με δύο καθισματάκια πίσω ταυτόχρονα και δεν παραπονέθηκε... Άρα θα σου έλεγα και εγώ να το ξανασκεφτείς...

Κατάλαβα... Μόνο με δύο εσώρουχα και σαγιονάρες φεύγεις για εκδρομή εσύ;

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10519 από Coo
OFFTOPIC
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

• Dorara
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10529 από Dorara
Καλώς ήρθες και εύχομαι να παραμείνεις!!
Να το σκεφτείς αυτό που θέλεις να κάνεις... μια και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί....
.....ωραία τα παιδάκια.... δε λέω .... αλλά φαντάζεσαι καθόλου η "θυσία" που είναι να κάνεις, αργότερα, σου μείνει απωθημένο?
...να ήταν 2θέσιο να λέγαμε... αλλά το EOS???
Κάτσε να δεις με τον καιρό ... σας παίρνει?α ν οχι τότε βλέπετε

:friend:

Φιλικά
Ντοράρα

• Dorara
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10530 από Dorara
coo έγραψε:

....καλά κάνω και δεν παίρνω κανέναν μαζί μου :driver :driver :) :)

... όχι τίποτα άλλο, αλλά και αυτό το 5%..... χρειάζεται...... αμ πως.....

• kstasky
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10532 από kstasky
Καλώς ήρθες κι από μένα και ελπίζω να μείνεις...

OFFTOPIC

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

OFFTOPIC

• vasili_espresso
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10540 από vasili_espresso
Απαντήθηκε από vasili_espresso στο θέμα Απ:Καλησπέρα από Εμένα με Χαρά και Λύπη Ταυτόχρονα
leftin3d έγραψε:

Jimmy LarisEOS έγραψε:

Εχτος και αν κανεις δυδημα δημητρη και θες διπλο καροτσι, με ενα κοριτσι δεν εχεις προβλημα, ρωτηστε και τον coo, να σας πει :)
δεν υπαρχει λογος να βαζεις τετειες κακες σκεψεις στο μυαλο σου:PPP

Με καταλαβες , σε πεντε μηνες ερχοντε, οταν αγορασα το αυτοκινητο ειχα σκεφτει οτι ενα καροτσακι θα το βολεψω, δεν υπολογιζα δυο αν και χαιρομαι παρα πολυ που ειναι δυο , να πανε ολα καλα βεβαια και με το καλο να τα υποδεχτω . Η αληθεια ειναι οτι ακομα το σκεφτομαι , θα δουμε .

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10548 από leftin3d
Με το καλο να γενησει η γυναικα σου τοτε, και θα βρεθει καποια λυση,
εμεις να ειμαστε καλα, και τα καμπριο πανε και ερχονται:friend:
Το πολυ πολυ αν το δωσεις το εος...να παρεις αργοτερα και ενα δυθεσιο...για οταν αφηνεις τα παιδια στην γιαγια και βγενεις με την γυναικα:p

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10562 από Coo
vasili_espresso έγραψε:

Με καταλαβες , σε πεντε μηνες ερχοντε, οταν αγορασα το αυτοκινητο ειχα σκεφτει οτι ενα καροτσακι θα το βολεψω, δεν υπολογιζα δυο αν και χαιρομαι παρα πολυ που ειναι δυο , να πανε ολα καλα βεβαια και με το καλο να τα υποδεχτω . Η αληθεια ειναι οτι ακομα το σκεφτομαι , θα δουμε .

Με το καλό να τα δεχτείς! Πές με αισιόδοξο αλλά νομίζω ότι παλι θα χωράτε! Η όλη ιστορία είναι να βγάλεις το εσωτερικό καπάκι (bootlid) για να χωράνε όλα άνετα... Από εκεί και μετά νομίζω ότι τα λίτρα που έχουν το EOS (400 lt) ,το Astra (440) κλπ είναι αρκετά για μια οικογένεια, από τη στιγμή που τα υπόλοιπα αυτοκίνητα τύπου hatchback κινούνται σε χαμηλότερα νούμερα και τα μεγαλύτερα sedan τύπου Passat και Mondeo έχουν 532 lt και 500 lt αντίστοιχα, με το σοβαρό μειονέκτημα να είναι ...μαούνες....

Για δές λίγο και αυτό, είναι από τη συνάντησή μας στην Ερέτρια... Όπως βλέπεις και άλλοι έχουν δύο παιδιά, αλλά δεν το πουλήσανε...:p

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10563 από Corbil
Η αλήθεια είναι Βασίλη για να λέμε και του στραβού το δίκιο οτι είναι λίγο άβολα τα 2 καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα, οχι οτι δεν τα χωραει αλλα στο πόσο εύκολα θα βάλεις πίσω τα παιδιά, αλλα μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Επίσης το πορτ παγκάζ του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τα άλλα αυτοκίνητα. Με κλειστή την οροφή είναι πολύ ικανοποιητικός ο χώρος του.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10658 από nikitas tsi
Το μοναδικο μελανο σημειο ειναι οτι αν προκυψουν διδυμα τοτε η μαμα θα πρεπει να καθεται πισω πραγμα ανεφικτο λογο χωρου,επιπλεον δεν θα μπορει να'χει οπτικη επαφη με τα μικρα γιατι αυτα καθονται αναποδα,δηλαδη κοιτανε το πορτ-μπαγκαζ...
Τοτε ισως σκεφτεις για ενα δευτερο αυτοκινητο πενταθεσιο.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi