- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Καλώς σας βρήκα
- akis66
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
με λένε Άκη, δεν είμαι ακόμη κάτοχος του eos αν και σας ζηλεύω. Λόγω της ανάγκης ιδιαίτερης συντήρησης της οροφής δεν το έχω ακόμη αποφασίσει... (όσοι παλαιότεροι θυμούνται την alfaromeo alfasud ίσως καταλαβαίνουν την τραυματική εμπειρία που έχω και μου δημιουργεί φόβο στο να μην μπλέξω και πάλι... με αυτοκίνητο ιδιαίτερων απαιτήσεων σε συντήρηση). Ελπίζω να με πείσετε με την εμπειρία σας και να μπορώ και να απολαμβάνω αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Εάν έχεις την υπομονή να διαβάσεις τις εμπειρίες-απόψεις-προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητο, θεωρώ ότι θα βελτιωθεί η εικόνα που έχεις και θα καταπολεμηθούν οι φόβοι σου. Αυτό που ισχύει γενικότερα είναι το ότι θα πρέπει να είσαι "τυπικός" με τη συντήρηση των νευραλγικών σημείων του αυτοκινήτου (κυρίως η οροφή) κάτι στο οποίο, πιστεύω, θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ κάποιοι οδηγοί συντήρησης που έχουμε ετοιμάσει. Το βασικότερο; Μακριά από πλυντήρια...μακροπρόθεσμα θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, όλα θα πάνε καλά, και θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή σου. Είναι ένα αυτοκίνητο όμορφο, δυνατό, οικονομικό και άνετο (σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση στις πωλήσεις αυτοκινήτων της κατηγορίας του (βάσει ανασκόπησης πωλήσεων πρώτου 3μήνου στην Ελλάδα)...
Καλές δημοσιεύσεις... :good:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
καλως ήλθες στο forum μας. Προσωπικά θεωρώ ευχαρίστηση το να ξοδεύω κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο μου για το αυτοκίνητο, όσο κοπιαστικό και αν ακούγεται είναι πολλές οι φορές που με ξεκουράζει. Για το λόγο αυτό ποτέ δε δυσανασχέτισα για ότι χρειάστηκε να κάνω ώστε να δείχνει και να το αισθάνομαι καινούργιο.
Πιστεύω ότι δε χρειάζεται να παρουσιάσουμε μια πλασματική εικόνα για το αυτοκίνητο, άλλωστε μέσα από της δημόσιες συζητήσεις μας μπορείς πιστεύω άνετα να διαμορφώσεις μια πρσωπική γνώμη. Η δική μου εμπειρία μετά από καθημερινή συμβίωση με το Eos είναι ότι είναι ένα αυτοκίνητο που απαιτεί την προσοχή σου, απαιτεί να το ξέρεις πως λειτουργεί και απαιτεί κάποιες ώρες να ασχοληθείς μαζί του. Από τη μεριά του, αυτό που σου δίνει σε ανταμοίβει με το παραπάνω. Όλα τα παραπάνω είναι σχετικά, γιατί για παράδειγμα εσύ μπορεί να θεωρείς υπερβολικό να κάνεις λίπανση στα λάστιχα κάθε 3 μήνες (εγώ δύο χρόνια το έχω κάνει αυτό συνολικά μόνο 3 φορές - πρόβλημα κανένα, ούτε με τριγμούς, ούτε με νερά που είναι τα αδύνατα σημεία των ανοιχτών αυτοκινήτων).
Δε θέλω να σε πείσω να το πάρεις ή όχι, αυτό είναι προσωπικό σου θέμα και γούστο, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω μετανοιώσει ούτε μια στιγμή που αγόρασα ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
:smoke:
Δημήτρης
- akis66
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Εγω ειμαι το ποιο παλιο ατομο εδω μεσα χωρις εος.
Το ειχα παραγγηλει τελη σεπτεμβριου του 2008 και το περιμενα 5 μηνες και στο τελος αναγκαστικα να ακυρωσο την παραγγελια διοτι υπηρχε καποιο προβλημα με την δουλεια.
Απο τοτε δεν εχω καταφερει να το ξαναπαραγγειλω... αλλα παροτι ειμαι τοσο καιρο μελος και εχω διαβαζει τοσα σχετικα με καποια προβλημα που εχουν... ποτε δεν μετανιωσα την αποφαση μου, και ποτε δεν επαψα να το θελω.
Οσα προβληματα και να εχει...μονο που το βλεπεις σε κανει να τα ξεχασεις ολα...που να μπεις και μεσα να το οδηγισεις κιολας.
- akis66
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Θα σου πώ μόνο ένα πράγμα...
Και τώρα, μετά από τριάμιση χρόνια με μεγάλη χαρά θα το ξαναγόραζα....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- golfmkv89
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Και εγώ θα το ξαναγόραζα !
Εαν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τη συντήρησή του.. μη το σκέφτεσαι ακόμη !
Γιώργος
Λευκό EOS TSI
- Dorara
- Senior Μέλος
-
τωρα που ερχεται και το καλοκαιρακι.... :idea:
Καλως ηρθες.....
- cdoum
- Senior Μέλος
-
- akis66
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-