- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Αποχαιρετισμος στο Vweos.gr
- rallakias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Σχεδόν 3 χρόνια κατοχής του αυτοκινητου χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα παρα μονο λίγα ελαττώματα (τριγμοί και άλλες ''παιδικές'' ασθένειες) και άλλο τόσο διάστημα σε μια παρέα που μόνο χαρά , πληροφόρηση και αλληλουποστήριξη ειχε να προσφέρει.Η παρέα του vweos.gr είναι πολύ ''δεμενη'' και παρόλο που δεν μπόρεσα να ειμαι ιδιαιτερα συμμετοχικος στις εκδηλώσεις του (λόγω ενεργού συμμετοχής σε άλλο ''συγγενικό'' club αυτοκινητου) ,τις όποιες φορές συμμετείχα είδα οτι αξιζε πραγματικα γιατι δεν ηταν μια άψυχη παρέα χωρίς συνοχή μεταξυ των μελών της αλλα μια ομάδα φίλων που ετυχε να εχουν το ιδιο αυτοκινητο.
Το twincharged Eos μου δεν παρουσίασε προβλήματα άξια αναφοράς για οσο καιρο ηταν στην κατοχή μου , παρόλο τον (απο οτι λένε) ''πολύπλοκο'' κινητηρα του και θα το πρότεινα αφοβα σε κάποιον μελλοντικο κάτοχο που θα ηταν διατεθειμενος να συμβιώσει με κάποιους τριγμούς και μια ανάγκη για ''αυξημενη φροντιδα'' σε ενα αυτοκινητο με μεταλλική οροφή.
Για να δώσω και μια τάξη μεγέθους για να καταλαβαινουμε και για τι πραγμα μιλάμε και που βρισκεται η αγορα μεταχειρισμενου στην Ελλάδα σήμερα (Οκτώβριος 2011) , 160αρι αγορασμένο 28.500€ με πρωτη αδεια τον Ιαν του 2009 ,δεν έπιανε πάνω απο 15.000€ σαν ανταλλαγή σε μάντρα με τίποτα....
Οι τιμες στα μεταχειρισμενα πέφτουν μερα με την μερα ,χωρίς υπερβολή!Πριν 20 ημέρες που έδωσα το Eos μου ανταλλαγή ,το φθηνοτερο αντιστοιχο Eos στο car.gr ,πουλιόταν για 16.500€ και σήμερα το φθηνοτερο πουλιέται για 15.000€ !!!
Περιμενα να δώ το Eos μου σε αγγελία να δώ πόσο θα πουλιέται και βλέπω αρχική τιμή πώλησης 17.800€ - τσιμπημένη τιμή θα έλεγα....
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Παρατηρώ λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες και βλέπω οτι εγω παρέδωσα το αυτοκινητο με σχεδον 40.000Km και τώρα βλέπω να πουλιέται με 31.000Km !!! :crazyman:
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Πολύ καλά!!!!Ο τύπος το γύρισε να γράφει λιγα περισσοτερα χιλιομετρα απο όσα αναγραφονται στο τελευταιο σερβις ,στο βιβλίο σερβις.Στα 30.000 και κάτι εκανα το τελευταιο σερβις , ο τυπος το γυρισε να γράφει 31.000 και ουτε γατα ουτε ζημια!!!Αν δεν ειχα κανει σερβις στα 30.000 και τελευταιο σερβις φαινοταν στα 15.000Km ,φανταζεστε πόσα χιλιομετρα θα ειχε τώρα το Eos στο καντράν....
Πολύ προσοχή λοιπόν στο τι αγοράζουμε σαν μεταχειρισμενο και να ξέρει όποιος αποφασίσει να πουλήσει αυτοκινητο σήμερα οτι θα πρέπει να ''χάσει'' αρκετα χρήματα για να το δώσει.Να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες για το πόσο πουλιουντα τα δίλιτρα και μεγαλυτερου κυβισμου αυτοκινητα......
Ευχομαι καλή συνεχεια στο Vweos.gr και στα μέλη του , με ξεσκέπαστες βόλτες ,πολλές πατέντες και παντα εγκυρη πληροφόρηση μεσω του φόρουμ !
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Μπορεί να έδωσες το αυτοκίνητο, αλλά ελπίζω και πιστεύω οτι δεν θα αποχωριστείς την παρέα αυτή στην οποία πάντα ήσουν και θα είσαι ευπρόσδεκτος.
Εύχομαι και πάλι εις το επανειδίν.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πού ξέρεις, μπορεί να τα πούμε και σε καμία κοινή συνάντηση με τους δίπλα φίλους.. filaraki
* Βρε, μήπως έγινες Σιροκέος ;; :shy:
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
φαίνεται μόνο αν έχει βγάλει σφάλμα κοντά στα πραγματικά χιλιόμετρα και το εντοπίσεις..
Γενικά το κατέβασμα δεν φαίνεται απλά ζητάς book service παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ζητάς καρτέλα..
Ωστόσο αν το κατέβασμα είναι κοντά στα πραγματικά, δεν βγάζεις άκρη...
Το ιδανικό είναι το αυτοκίνητο να έχει περάσει κτέο, αν δεν έχει περάσει δυστυχώς δύσκολα θα καταλάβει κάποιος κάτι...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- rallakias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Αν κοιταξει καποιος τις πατεντες που εχουν δημοσιευθει στο παρον φορουμ και τις διαφορες βελτιωσεις θα καταλαβει τι εννοώ.Πάνω σε αυτη τη λογική ενεργώ κι εγω πληροφορώντας για το τι εζησα στην αγορα των μεταχειρισμένων στις μάντρες αυτοκινητων.
Καλή συνεχεια να εχουμε.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νikitas TSi
- rallakias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- betoven
- Senior Μέλος
-
οταν αγορασα το εος και μπηκα στο κλαμπ γνωρισα μια παρεα με φιλους.
εος τωρα ουτε και εγω εχω.
οι φιλοι ομως εξακολουθουν και υπαρχουν.(και αυτο ειναι το σημαντικοτερο)
οποτε μπορω λοιπον μπαινω στο κλαμπ και ακολουθω σε συναντησεις.
...και μη μασας....εμεις οι προ κατοχοι εος θα ειμαστε σε λιγο μια κατηγορια απο μονοι μας βρε!!!!
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
συμφωνω με τα παιδια Βασιλη!
οταν αγορασα το εος και μπηκα στο κλαμπ γνωρισα μια παρεα με φιλους.
εος τωρα ουτε και εγω εχω.
οι φιλοι ομως εξακολουθουν και υπαρχουν.(και αυτο ειναι το σημαντικοτερο)
οποτε μπορω λοιπον μπαινω στο κλαμπ και ακολουθω σε συναντησεις.
...και μη μασας....εμεις οι προ κατοχοι εος θα ειμαστε σε λιγο μια κατηγορια απο μονοι μας βρε!!!!
Και οι φαντάροι για κάποιους μήνες είναι μαζί, αλλά μετά ξαναβρίσκονται ξανά και ξανά και τα αναμοχλεύουν για χρόνια!
Έτσι θα καταντήσουμε κι εμείς! Με τις μαγκούρες να θυμόμαστε το Eos! Και φαντάσου να το έχει κρατήσει κανείς αντίκα! Και να δουλεύει και η οροφή...
Βασίλη, τί να πω; Ήσουν από τα μέλη που πραγματικά έδινες ώθηση σε κάθε θέμα ή πρόβλημα που παρουσιαζόταν σε κάποιον από εμάς, με τις γνώσεις σου και τις ιδέες σου!
Να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την τόσο παραγωγική παρουσία σου στο φόρουμ και να σου ευχηθώ καλή συνέχεια με το νέο σου αυτοκίνητο όποιο κι αν είναι αυτό!
Δεν σου γράφω άλλες ευχές σε προσωπικό επίπεδο γιατί θεωρώ ότι θα τα ξαναπούμε...
Όπως και να έχει να είσαι πάντα καλά!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- rallakias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Ευχομαι μια διαχρονικά ''δραστήρια'' συνέχεια του vweos.gr