- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
N(EOS)
- mexaris
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Έχω το μαμά radiocd και σκοπεύω να του βάλω οθόνη
Τιμόνι έχει το απλό και θέλω να του βάλω αυτό που εχει χειρισμό
Το χρώμα είναι μπλε και σκάφτομαι να τα αλλάξω με αυτοκόλλητο σε μαύρο
Τα φώτα και τα προβολάκια θέλω να τα κανω χενον
Στο προφυλακτήρα λείπει ένα κομμάτι ακριβώς κάτω από τι πινακίδα.
Και πολλά ακόμα αλλά σιγά σιγά.
Επίσης έχω το κλασικό τρίξιμο της οροφής στις λακκούβες και θα ήθελα να το φτιάξω σε κάποιον αξιόπιστο.
Αυτά για αρχή και βλέπουμε.. ..
ΥΓ. διαπίστωσα ότι τα περισσότερα link από δημοσιεύσεις προϊόντων έχουν χαθεί και εμείς οι νέοι δε μπορούμε να τα δούμε.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σχετικά με τις ερωτήσεις σου:
1) Οι επιλογές σου είναι είτε εργοστασιακή (βλ. RNS-510 με 500 ευρώ πάνω-κάτω από ebay ή 2000 από αντιπροσωπεία, ή κάποια άλλη aftermarket οθόνη 2 Din (π.χ. Kenwood, JVC, Pioneer) με ποσό ανάλογα της επιλογής σου.
2) Αυτό δεν ξέρω κόστος, αλλά θα χρειαστείς φυσικά τα χειριστήρια, εγκέφαλο τιμονιού και κωδικοποίηση με vag-com
3) Μην το κάνεις.
4) Δες εδώ .
5) Τί εννοείς;;; :ouaaaaaaa
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Ως προς αυτά που λες τώρα...
- Σχετικά με οθόνη, υπάρχουν 4 κύριες επιλογές. α) RNS-510 εργοστασιακό με δυνατότητα πλοήγησης με χάρτες VW και διάφορα τέτοια. Ποιότητα κορυφαία. β) RCD-510 είναι το μικρό αδερφάκι του RNS χωρίς όμως δυνατότητα πλοήγησης. γ)ZENEC οθόνη γερμανικής κατασκευής και ποιότητας με πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά δ) Κινέζικες οθόνες με διάφορες επιλογές στην εμφάνιση του interface και παίζουν μέχρι και φέτες του τοστ αν βάλεις μέσα!
Εννοείται ότι οι τιμές είναι ανάλογες. Απλά εξαρτάται πόσα θες να ξοδέψεις και τί θέλεις να έχεις. Κάποιοι έχουν τον κινέζο και είναι ευτυχισμένοι. Άλλοι έχουν το Zenec και δεν τους είναι αρκετό!
- Το τιμόνι δεν ξέρω αν συμφέρει να το αλλάξεις. Δεν είναι μόνο το τιμόνι που μπορείς να το βρεις και με 100 ευρώ στο Ebay, αλλά είναι και ο εγκέφαλος τιμονιού κτλ αν τα θυμάμαι καλά. Αν γίνουν όλα αυτά, θέλει και μία κωδικοποίηση των 20 δευτερολέπτων και είσαι έτοιμος.
- Έχω κι εγώ σκούρο μπλε. Η διαφορά δεν είναι δα και τόσο τρελή με το μαύρο. Όπως και να έχει υπάρχει άτομο εδώ που το έχει αλλάξει και μάλιστα από μαύρο σε άσπρο.
- Xenon... Πάρε απλές λάμπες και βάλε. Απλά. Μην σκεφτείς να τα μετατρέψεις όπως το εργοστασιακό. Δεν παίζει. Πρέπει να έχεις πολλά έντερα και χρόνο να το κάνεις αυτό... Μία μόνο σημείωση. Τα xenon στα προβολάκια είναι ενοχλητικά για τον μπροστινό σου. Στραβώνουν. Επομένως, πρότασή μου θα ήταν να βάλεις άσπρες αλογόνου που να ταιριάζουν στον χρωματισμό των μεσαίων. Έτσι θα είσαι κομπλέ.
- Στείλε μία φωτογραφία να σου πούμε. Αν ειναι η γρίλλια κάτω από την πινακίδα αν θυμάμαι καλά κάνει κανένα 60άρι για καινούριο. Αλλιώς ebay εύκολα!
- Λίπανση στην οροφή εσύ είσαι ο μόνος αξιόπιστος. Άντε το πολύ πολύ με μία συμβουλή αν θες από κάποιον από εμάς. Προμηθεύσου το λιπαντικό, συμβουλέψου τον οδηγό και βήμα βήμα θα το κάνεις. Εϊναι πανεύκολο.
Όσο για τα λινκς που αναφέρεις είναι λογικό ειδικά αν είναι από ebay να μην ισχύουν σχεδόν όλα.
Πάντως για το κάθε ένα από αυτά μπορείς να βρεις αναλυτικά θέματα στο φόρουμ. Απλά εγώ προσπάθησα να σου δώσω έναν μπούσουλα.
Ελπιζω να βοήθησα. Καλή... διαμονή!
-
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 166
Σε ποια περιοχη μενεις;
Ως ενα σημειο μπορουμε να σου το αναβαθμισουμε μεσω εγκεφαλου με μια διαδικασια απλουστατη για εμας.
Οσο για το ηχοσυστημα μπορεις να βαλεις απο το επομενο μοντελο που παιζει mp³ μεχρι και οθονη,εσυ ξερεις τι budget θες να διαθεσεις.
Για τα ξενον επειδη ειχα,τα εβγαλα μιας και ηταν τσιρκο με αλλα φωτα στα ομιχλης,αλλα στα μεσαια αλλα στα θεσεως και φυσικα αλλα στα μεγαλα.
Ασε που μου αναβε καθε τρεις και λιγο το check για καμενη λαμπα λογο μη συμβατοτητας.
Για το τιμονι και για αυτοματο πιλοτο,θα πρεπει να διαβασουμε τον εγκεφαλο σου και βλεπουμε.
Παντως μπορεις να κανεις πολλα και με λιγα χρηματα.
Νikitas TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δες εδώ
Για wrapping θα δεις εδώ . Σίγουρα ο Έντυ θα μπορούσε να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Για τιμόνια κτλ όπως είπαμε, βλέπουμε εγκέφαλο και ανάλογα το κόστος των ανταλλακτικών.
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Με το καλό να το χαρείς και να κάνεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Τα παιδιά έχουν καλύψει τις ερωτήσεις σου, για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- touzas088
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Έντυ
- mexaris
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Είμαι από Νέο Ηράκλειο .
Προτεραιότητα έχει η οθόνη μέχρι 500ευρω από eBay αλλά ψάχνω ακόμα .
Για μεμβράνη έχω βρει με 850 ευρώ και θεωρώ ότι είναι από τους κάλους στο car wrapping, Γιατί όχι gloss?
Το τιμόνι δε με καίει κιόλας, άμα είναι διαδικασία.
Τα χενον του Χρήστου είναι ότι ήθελα.
.Μόλις πουλήσω το προηγούμενο αμάξι μου θα τα φτιάξω όλα αυτά
. Την Κυριακή αν μπορέσω θα έρθω .
Σύντομα θα ανεβάζω και φωτογραφία.
ΥΓ. Έχω κάνει αρκετές αγορές από eBay για διάφορα μικροπράγματα αλλά για μια αγορά 500 ευρώ, το φοβάμαι λίγο .Έχει παραγγέλλει κάνεις από εσάς οθόνη από eBay?
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Sent from my iPhone using Tapatalk
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήνυμα του htsopelas
Το έχω ακούσει και εγώ αυτό!
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!Το παραπάνω δημοσίευμα είχε δημιουργηθεί στις 15 Μαρ ώρα 17:55 και διαγράφηκε κατά λάθος από εμένα.
Μήτσος
- chrisalex
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
- cdoum
- Senior Μέλος
-
1.από ηχοσύστημα έχω το καταλλήλότερο για εος kenwood dnx-520dvt αν διαθέτεις κάτι παραπάνω αξίζει να το αγοράσεις έχει τα πάντα...και ταιριάζει γάντι.. :shy:
2.το μπλέ χρώμα άστο είναι μια χαρά..τι καθίσματα έχεις;
3.τιμόνι και μένα είναι το σκέτο...ωραίο το πιο καινούριο τιμόνι έστω και χωρίς τα χειριστήρια αλλά ακριβούτσικο!αλλά εμείς του 2008 έχουμε πιο ωραίους καθρέφτες :shy:
4.εγώ δεν έχω βάλει bixenon και είναι μια χαρά τα φώτα μου....
καιιι τι άλλο;
βασικά -ανεμοθώρακα θα χρειαστείς θα σε σώσει στις ανοιχτές βόλτες...
-εσωτερικό φωτισμό θα έβαζα χρειάζεται για να βλέπουν οι άλλοι που πατάνε :shy:
και ότι άλλο από κοντά :whistle: