- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #74984
από andreas73
Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά... δημιουργήθηκε από andreas73
Μετά από αποχή κάποιων μηνών επανέρχομαι στο παρεάκι!!!
Αφού πέρασα δύσκολα αφού έκλεισε η εφημερίδα που δούλευα (Επενδυτής) και αφού ο χώρος των ΜΜΕ ψόφησε (προσωπική εκτίμηση είναι ότι ποτέ δεν θα επανέλθει, τουλάχιστον σε επίπεδο μισθών) αποφάσισα μετά από 22 χρόνων γραφιστικής να κάνω αλλαγή επαγγέλματος (όπως οι περισσότεροι). Τους τελευταίους μήνες δουλεύω ταξί (ως οδηγός) και η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια κλεισμένος σε γραφεία, τώρα αισθάνομαι ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή είμαι στην διαδικασία αγοράς της άδειας και ήδη έχω παραγγείλει ένα Skoda Octavia 1.6 Green-Tec έκδοση Elegance με DSG7. Αν φυσικά δεν έχετε πρόβλημα θα μπορώ να μοιράζομαι τυχόν μετατροπούλες (μιας και είναι λίγο πολύ ίδιας φιλοσοφίας) όταν βέβαια θα έχω χρόνο
Αφού πέρασα δύσκολα αφού έκλεισε η εφημερίδα που δούλευα (Επενδυτής) και αφού ο χώρος των ΜΜΕ ψόφησε (προσωπική εκτίμηση είναι ότι ποτέ δεν θα επανέλθει, τουλάχιστον σε επίπεδο μισθών) αποφάσισα μετά από 22 χρόνων γραφιστικής να κάνω αλλαγή επαγγέλματος (όπως οι περισσότεροι). Τους τελευταίους μήνες δουλεύω ταξί (ως οδηγός) και η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια κλεισμένος σε γραφεία, τώρα αισθάνομαι ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή είμαι στην διαδικασία αγοράς της άδειας και ήδη έχω παραγγείλει ένα Skoda Octavia 1.6 Green-Tec έκδοση Elegance με DSG7. Αν φυσικά δεν έχετε πρόβλημα θα μπορώ να μοιράζομαι τυχόν μετατροπούλες (μιας και είναι λίγο πολύ ίδιας φιλοσοφίας) όταν βέβαια θα έχω χρόνο
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #74985
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Ουδέν κακό αμηγές καλού.
Κάποια πράγματα μας συμβαίνουν και πολλές φορές μας πικρίζουν, αλλά πολλά από αυτά τελικά αποδεικνύονται οι απαρχές για καλύτερες εξελίξεις και καταστάσεις στην ζωή μας.
Δεν το λέω επειδή είναι ωραίο να ακούγεται, αλλά επειδή μου έχει γίνει βίωμα αρκετές φορές μάλιστα. Έχω στο παρελθόν αγχωθεί, στεναχωρεθεί και νευριάσει με κάποια πράγματα που μου τύχαιναν, αλλά μετά από κάποιο καιρό, άλλοτε λίγο, άλλοτε περισσότερο (έως και πολλά χρόνια) αποδεικνύοταν ότι είχαν γίνει όλα για καλό.
Θέλω να πιστεύω και εύχομαι ότι κι εσύ θα είσαι καλότυχος και όλα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Μπορεί όλο αυτό να είναι μία απλή παρένθεση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις το πιο ψαγμένο Octavia. Αρκεί να το δεις και λίγο σαν δουλειά, γιατί ο κόσμος δεν θα συμπεριφέρεται όπως εσύ στο αυτοκίνητο. Θα μπαίνουν μέσα και θα κοπανάνε πόδια παντού, θα χτυπάνε την πόρτα λες και κλείνουν μπουκαπόρτα και θα λερώνουν το σύμπαν όλο. Προσπάθησε να το φροντίζεις σε λογικά πλαίσια γιατί ειδαλλιώς ή θα κλαις κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος μέσα, ή θα πλακωθείς με κανέναν... χαχαχα
Καλό ξεκίνημα εύχομαι στο νέο σου εγχείρημα!
Κάποια πράγματα μας συμβαίνουν και πολλές φορές μας πικρίζουν, αλλά πολλά από αυτά τελικά αποδεικνύονται οι απαρχές για καλύτερες εξελίξεις και καταστάσεις στην ζωή μας.
Δεν το λέω επειδή είναι ωραίο να ακούγεται, αλλά επειδή μου έχει γίνει βίωμα αρκετές φορές μάλιστα. Έχω στο παρελθόν αγχωθεί, στεναχωρεθεί και νευριάσει με κάποια πράγματα που μου τύχαιναν, αλλά μετά από κάποιο καιρό, άλλοτε λίγο, άλλοτε περισσότερο (έως και πολλά χρόνια) αποδεικνύοταν ότι είχαν γίνει όλα για καλό.
Θέλω να πιστεύω και εύχομαι ότι κι εσύ θα είσαι καλότυχος και όλα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Μπορεί όλο αυτό να είναι μία απλή παρένθεση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις το πιο ψαγμένο Octavia. Αρκεί να το δεις και λίγο σαν δουλειά, γιατί ο κόσμος δεν θα συμπεριφέρεται όπως εσύ στο αυτοκίνητο. Θα μπαίνουν μέσα και θα κοπανάνε πόδια παντού, θα χτυπάνε την πόρτα λες και κλείνουν μπουκαπόρτα και θα λερώνουν το σύμπαν όλο. Προσπάθησε να το φροντίζεις σε λογικά πλαίσια γιατί ειδαλλιώς ή θα κλαις κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος μέσα, ή θα πλακωθείς με κανέναν... χαχαχα
Καλό ξεκίνημα εύχομαι στο νέο σου εγχείρημα!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #74990
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Re:Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Καλές δουλειές φίλε, είναι χαρά μας να σε έχουμε παρέα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #74993
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Γεια σου ρε Αντρέα!! Φανταζομαι πως κανείς δεν θα εχει πρόβλημα να βάζεις τις μετατροπες που θα κανεις, ίσα ίσα που θα ξαναζωντανεψει σε αυτον τον τομεα το forum! Δύσκολη απόφαση η αλλαγη επαγγέλματος μετα απο τόσα χρονια, ελπίζω να σου πανε ολα καλα!
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- cdoum
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #74995
από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
καλή σου επιτυχία στην καινούρια σου δουλειά φίλε μου ανδρέα :friend: ...πραγματικά δύσκολη επιλογή ...τα λέμε! :clap:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #75000
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Καλή αρχή καλέ μου φίλε στη καινούργια σου δουλειά. Ευχομαι όλα να σου πάνε καλύτερα απο εκεί που ήσουν πρίν.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #75005
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Καλή τύχη στη νέα σου απόφαση, εννοείται πως περιμένουμε τις μοντίφες σου..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- alexngr
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #75019
από alexngr
VW Eos 1.4 TSI 160hp Silver Reflex
Mercedes E200 CGI BlueEfficiency W212
Απαντήθηκε από alexngr στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Καλη αρχή! Εύχομαι να πας καλα στο δύσκολο χώρο και κυρίως να μην αλλοτριοθεις! Αφού επανηλθες μπορει και να με βοηθήσεις να συν τονίσω ξανά την TV...!!! Επισης αν χρειαστούμε εξειδικευμένη κούρσα έχουμε τον άνθρωπο μας. Αρκεί να μας δώσεις ενα κινητο που μπορούμε να σε βρίσκουμε για τέτοιες δουλειές!
VW Eos 1.4 TSI 160hp Silver Reflex
Mercedes E200 CGI BlueEfficiency W212
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #75024
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Ξανά μαζί... λίγο διαφορετικά...
Το έχουμε ξαναδεί και ξαναπεί ,πως εδώ μέσα δε μετράει αν άλλαξαν οι ρόδες, μετράει το άτομο και είναι τεράστια χαρά μας να σε έχουμε και πάλι κοντά μας Ανδρέα.
Καλή δύναμη σε αυτό που ξεκινάς και ελπίζω κάποια στιγμή να (ξανα)βρεθούμε και να τα (ξανα)πούμε από κοντά σε κάποιο καφεδάκι, καρτάκι, μοντίφα ή ότι άλλο κάτσει..
:friend:
Καλή δύναμη σε αυτό που ξεκινάς και ελπίζω κάποια στιγμή να (ξανα)βρεθούμε και να τα (ξανα)πούμε από κοντά σε κάποιο καφεδάκι, καρτάκι, μοντίφα ή ότι άλλο κάτσει..
:friend:
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi