Για το καλωσόρισμα

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80396 από Nismy
Για το καλωσόρισμα δημιουργήθηκε από Nismy
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Νίκος και τα τελευταία 6 χρόνια ζω στη Λαμία(αν και Αθηναίος,Νέα Ιωνία). Αρχικά να σας πω συγχαρητήρια για το club και το site σας. Το βρήκα πληρέστατο και πολύ λειτουργικό, ενώ ταυτόχρονα το club σας ζωντανό και δραστήριο. Εδώ και λίγο καιρό γλυκοκοιτάζω την περίπτωση απόκτησης ενός EOS 1.4 122. Αυτή τη στιγμή διαθέτω ένα C2 1.4 VTR το οποίο και σκέφτομαι να ανταλλάξω. Λόγω έλλειψης εμπειρίας στην κατηγορία των cc, θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας για την επιλογή μου. Διάβασα σχετικά στο site, θα ήθελα όμως την άποψη σας για συγκεκριμένες αγγελίες που έχω βρει.

περίπτωση 1
περίπτωση 2
περίπτωση 3

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ν.Σ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80398 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Καλωσήρθες φίλε μου

Σχετικά με το αμάξι Νο1. Απο αυτά που λεει, δεν εχει αισθητήρες βροχής, πλοήγηση, θερμαινόμενα καθίσματα & cruise control όπως αναφέρει, καθώς επίσης και παρατηρώ οτι οι ταπετσαρίες του είναι αρκετά ταλαιπωρημένες. Αμφιβάλλω αν θα έχει και bluetooth έστω και aftermarket. Παρόλα ταύτα η τιμή του ειναι αρκετα καλή αν τα χλμ είναι πραγματικά και δεν έχει μηχανικό πρόβλημα.
Σχετικά με το Νο2 ούτε αυτο έχει αισθητήρες βροχής και parktronic.
Το Νο3 οτι και το 2 συν οτι δεν έχει cruise control όπως αναφέρει.

Γενικά να διαλέξεις αν αποφάσισες κάποιο απο τα 3, αυτο το οποίο δεν θα μπάζει νερά αφού ελέγξεις με κάποιο τρόπο τη στεγανότητα της οροφής.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80401 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Καλωσήρθες φίλε,

νομίζω σε κάλυψε ο φίλτατος corbil για τον εξοπλισμό, αυτό που θα προσέθετα είναι να επιλέξεις αυτό που θα βεβαιωθείς ότι
1) τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά
2) δεν μπάζει η οροφή και
3) έχει πραγματικό βιβλίο σερβις και έχει συντηρηθεί όπως προβλέπεται
ανεξαρτήτως εξοπλισμού.

Επειδή κοιτάς αγγελίες από μάντρες, το 1) είναι το πιο επίφοβο για τροποποίηση. Ενδείξεις για το αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά μπορείς να πάρεις από αρκετά σημεία του αυτοκινήτου, όπως οι δισκόπλακες, η φθορά του τιμονιού και της ταπετσαρίας, η κατάσταση των πλαστικών, κλπ. Ένα σοβαρό συνεργείο θα σου πεί τι και πώς κατά τον έλεγχο.
π.χ. αν και οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, η κατάσταση του τιμονιού, του σαλονιού και του χώρου μηχανής του Νο1 θα με έκανε επιφυλακτικό για τα χιλιόμετρα που λέει ότι έχει. Βέβαια, αυτά τα λέμε χωρίς να ξέρουμε σε τι περιβάλλον κινούνταν το αμάξι και τι χρήση του είχε γίνει.

Αντίστοιχα και για τα υπόλοιπα, π.χ. έχω γνωστή με μαύρο 1600άρι που δεν είχε ακούσει ποτέ ότι πρέπει να γίνεται λίπανση της οροφής περιοδικά και τώρα τρέχει να δίνει 600άρια για επισκευές. Αυτά μπορεί να επιβαρύνουν εσένα αν δεν το ψάξεις αρκετα.

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80403 από Nismy
Απαντήθηκε από Nismy στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Αρχικά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Θα κατέβω Αθήνα την Παρασκευή να πάω να τα δω από κοντά. Όσον αφορά το 1ο αυτοκίνητο, συμφωνώ πως τα χιλιόμετρα του έιναι λίγο "ύποπτα" και η φθορά της ταπετσαρίας ακόμη και από τις φωτογραφίες είναι εμφανής. Για να είμαι ειλικρινής σαν εικόνα μου αρέσει το 3ο αυτοκίνητο συν οτι αναφέρει για τη δυνατότητα ελέγχου από συνεργείο της επιλογής μου όπου θα διαπιστωθεί και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σίγουρα θα προστεθεί parktronic γιατί όπως φαίνεται δεν έχει. Το cruise control μπορεί να αγοραστεί αργότερα; Γνωρίζετε το κόστος;

Ν.Σ.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80404 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Πράγματι οι περιγραφές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και τα τρία ειναι γυμνά απο έξτρα εξοπλισμό αν εξαιρέσουμε τα χειριστήρια στο τιμόνι και ενα εκ των τριών που εχει και αισθητήρες παρκαρίσματος. Επίσης δυο λενε πως ειναι του 2009 που ειναι επίσης αναληθές καθώς ολα φέρουν τους προ facelift καθρέφτες και κλίμα και ράδιο που είχαν τα εος έως το 2008.
Άρα επι της ουσίας εχεις 3 πανομοιότυπα απο άποψη εξοπλισμού αμάξια που λογικά ειναι του 2008. Αν λοιπον εχεις καταλήξει σε αυτά απο την έρευνα σου θα έλεγα να ελέγξεις στεγανότητα και κατάσταση οροφης (πράγμα μάλλον δύσκολο γιατί δεν κόβω τους έμπορες να ψήνονται να το πανε σε πλυντήριο για χάρη κανενός πιθανού αγοραστή). Θεωρώ οτι επέλεξες αυτά και βάση του εξοπλισμού που έλεγαν οποτε ίσως τωρα αλλάξεις γνώμη. Πιστεύω μπορείς να βρεις πολυ πιο πλούσια σε εξοπλισμό σε αυτα τα λεφτά μέσω ιδιώτη που θα μπορείς να ελέγξεις και περισσότερα πράγματα. Επισης σκέψου τι εξοπλισμό θες να εχεις γιατί αν ειναι να τα βάλεις εκ των υστέρων το κοστος μπορεί να φτάσει κάποιο που τωρα το απορρίπτεις ως ακριβό συν οτι κάποια πράγματα ή δεν μπαίνουν μετά ή θέλουν πολυ ξήλωμα για να περαστούν.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80405 από Nismy
Απαντήθηκε από Nismy στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Δυστυχώς έχω αποκλείσει την επιλογή αγοράς από ιδιώτη λόγω του ότι το αυτοκινήτο δε θα πληρωθεί μετρητοίς.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80422 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Να μην ξεχασεις να ζητησεις τα χαρτια του ΚΤΕΟ,εκει θα δεις τα πραγματικα χλμ
Δηλαδη αν ενα ΙΧ περασε ΚΤΕΟ περυσι με 80000 χλμ και τωρα εχει 60000 χλμ καταλαβαινεις οτι εχει σκαλιστει.

Νikitas TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80423 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Για το καλωσόρισμα
εχε καλού κακού μαζί σου και ένα παχύμετρο βαφής, να τσεκάρεις για τυχόν τρακαρίσματα.....α επίσης και τσεκαρε και το ανοιγοκλείσμο της οροφής οτι είναι απροβλημάτιστο!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #80438 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Για το καλωσόρισμα
Μακριά από τον 1 είναι μεγάλος μ@λ@κας.Από εκεί το πήρα εγώ,σίγουρα γράφει λιγότερα χιλιομετρα στην αγγελία, το δίνει για πιο καινούριο,2ο κλειδί manual και service book δεν πήρα ποτέ,και για κάποιο λόγο έχει αλλάξει και όνομα στο μαγαζι..

Γιάννης 1.4 TSI

Συντονιστές: nikitas tsi