Μελλοντικός ιδιοκτήτης!!!

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #83305 από Vempire_G4
Μελλοντικός ιδιοκτήτης!!! δημιουργήθηκε από Vempire_G4
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι στην φάση της αναζήτησης για ένα μεταχειρισμένο eos του 2007-2008-2009.
Τι μου προτείνετε να προσέξω στο αυτοκίνητο πριν την αγορά του;
Έχω περίπου 2 μέρες που γράφτηκα στο φόρουμ και άρχισα το ξεζούμισμα!!!
Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #83308 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Μελλοντικός ιδιοκτήτης!!!
Καλωσήρθες, με το καλό και το αυτοκίνητο. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που μπορείς να βρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή, κάτω από 10.000€ δηλαδή.
Πρέπει να επιλέξεις μεταξύ 1.6fsi και 1.4tsi 122 άλογα ή 160 άλογα.
Για τα fsi θα σου πω ότι γενικότερα δεν έχουν θέματα αν τα service γίνονται όλα στην ώρα τους. Μακάρι να βρεις αυτοκίνητο χωρίς γυρισμένα χιλιόμετρα και σε καλή κατάσταση χωρίς φθορές! Την ταπετσαρία λίγο δες μπας και καταλάβεις αν έχει διαρροές από την οροφή. Για τα tsi θα σε ενημερώσουν τα υπόλοιπα παλικάρια του φόρουμ.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Vempire_G4

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #83309 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Μελλοντικός ιδιοκτήτης!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Γνωρίζω για τα tsi (είμαι κάτοχος ενως touran 2007 1.4 tsi 140ps)
Απλά έπειδή το αυτοκίνητο έχει πολλές ιδιαιτερότητες λογο οροφής, ήθελα να μάθω πληροφορίές για το τι θα πρέπει να προσέξω για την οροφή, την συντήρησή της, για τυχόν προβλήματα που θα πρέπει να περιμενω ότι θα αντιμετωπίσω.
Ξέρω ότι θα tsiμπάει λάδι, ξέρω ότι πρέπει να μην λείπει καμία σελίδα απο το βιβλίο service κι ότι γενικά παιρνω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που, όλο και κάτι θα θέλει!

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #83314 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Μελλοντικός ιδιοκτήτης!!!
Καλό θα ήταν να μην επαναλμαβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει πλήρης ανάλυση και συζήτηση του θέματος εδώ , εδώ κι εδώ . Λογικά θα σε καλύψουν τα γραφόμενα. Πέραν αυτών, αν θέλεις να ελέγξεις οροφή θα πρέπει να το πας σε αντιπροσωπεία για έλεγχο διαρροών, μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος γιατί στο βιβλίο δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πως έχει συντηρηθεί η οροφή...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi