- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Λίπανση οροφής
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Έχεις δίκιο, αλλά θέλω αν κάτι πάει στραβά να μπορώ να ''στολίζω'' αυτούς από τους οποίους το αγόρασα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Και εννοώ ότι εάν μετά την όποια επισκευή, τρίζει πιο πολύ, βάζει νερά, κολλάει η οροφή, θα εύχονταν να μην μου το είχαν πωλήσει...
Δεν καταλαβενω την λογικη σε αυτο που λες...μιας και αυτοι απο τους οποιους το αγορασες ηταν απλα η μεσαζοντες...δεν το φτιαξανε αυτοι...Να ελεγες οτι θες να στολιζεις αυτους που το κατασκευασαν το καταλαβαινω.
Εχτος και αν σου ειπαν τιποτα για το αμαξι...το οποιο δεν ισχυει.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- panos
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ένα σοβαρό μηχανολογικό λάθος ίσως είναι και αυτό αιτία για αντικατάσταση, αλλά αν μιλάμε μόνο για χτύπο δεν το νομίζω.
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Εννοείται πως απλά για έναν τριγμό δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης. Εάν όμως το επισκευάσουν και από την ασχετοσύνη τους δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, όπως δυσλειτουργία στην οροφή, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρό λάθος. Αυτό εννοώ.
Εγω καληφθικα παντως :agree:
Συγνωμη αν εγινα λιγο αδιακριτος.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Απλά πιστεύω ότι θα το τραβήξουν όσο πάει το σκοινί από το συνεργείο πρίν παραδεχτούν ότι δε μπορούν να το φτιάξουν. Έχω εμεπειρία και από τη Ford που από τη μάνα του χαλασμένο σασμάν έκαναν δύο μήνες για να το αντικαταστήσουν αφού πρώτα το 'φτιάξανε' 6 φορές... Και ήταν και στην εγγύηση...
:shutup:
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Επιπλέον, χωρίς να ξέρω από που το αγόρασες, υπάρχουν και άλλα μέλη που το έχουν επιχειρήσει αυτό με επιτυχία. Για παράδειγμα, ο Jimmy LarisEOS έχει αφήσει το αυτοκίνητό του για λύσιμο-σφίξιμο-γενικό ρεκτιφιέ με άριστα αποτελέσματα. Γιατί λοιπόν, να μην γίνει το ίδιο και σε σένα;
Περιμένουμε νεώτερα! :agree:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
Μου έχει προτείνει ο Jimmy LarisEOS να επισκεφθώ τον Γρατσία στη Μεσογείων. Θέλω όμως να έχουν την ευθύνη της επισκευής εκείνοι που μου το πούλησαν. Φαντάζεσαι μετά να κολλάει η οροφή πχ και να μου λένε οι ''δικοί'' μου, δε φταίμε εμείς, φταίει ο άλλος που το πήγες, βρες τα μ' αυτόν?
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρη (Coo) έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εννοείται πως απεύχομαι να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μεγάλη ταλαιπωρία, κυρίως ψυχολογική.
Μου έχει προτείνει ο Jimmy LarisEOS να επισκεφθώ τον Γρατσία στη Μεσογείων. Θέλω όμως να έχουν την ευθύνη της επισκευής εκείνοι που μου το πούλησαν. Φαντάζεσαι μετά να κολλάει η οροφή πχ και να μου λένε οι ''δικοί'' μου, δε φταίμε εμείς, φταίει ο άλλος που το πήγες, βρες τα μ' αυτόν?
Φτού φτού μακριά από τους άλλους. Μετά θα χάσεις τη μπάλα όπως λές, είμαι σίγουρος. Καλύτερα σε αυτούς που το πήρες...ασυζητητί!
:mastigio
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- panos
- Senior Μέλος
-
- serres tsi
- Senior Μέλος
-
- panos
- Senior Μέλος
-
Φαντάζομαι ότι λύσιμο της οροφής εννοούν και το σφύξιμο των μεταλλικών μερών της. Εξάλλου ώρες θα το κρατήσουν.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δε νομίζω ότι θα ξηλώσουν την οροφή, θα τη βάλουν σε έναν πάγκο, θα την φτιάξουν και μετά θα την ξανατοποθετήσουν...
Είμαι περίεργος να δώ πώς θα το κάνουν αυτό, γιατί κρίνοντας από το εργοστάσιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα....
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
vwvortex.com/
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Παρεπιπτώντος, όταν είχα πάει την τελευταία φορά για λίπανση της οροφής σε αντιπροσωπεία, μου είχαν πει ότι οι μόνες βίδες που σφίγγουν είναι 3 σε κάθε μεριά (6 στο σύνολο) και συγκεκριμένα στον μηχανισμό που ανοίγει το πίσω παμπρίζ κατά της διαδικασία του ανοίγματος. Οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν περισσότερο! Ίσως ο Δημήτρης Jimmy LarisEOS που το έχει κάνει να μπορεί να μας πει (εάν κιόλας το παρακολούθησε...)
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι πως θα γίνει, διότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει κάποιες ώρες. Και δεν είναι εφικτό να αφαιρεθεί η οροφή και να ξανατοποθετηθεί σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Εκτός και αν είναι τόσο καλοί οι τεχνικοί της VW...
Μήτσος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι αυτός ο τεχνικός που θα αναλάβει το αυτοκίνητο του Πάνου!! :surrender:
Παρεπιπτώντος, όταν είχα πάει την τελευταία φορά για λίπανση της οροφής σε αντιπροσωπεία, μου είχαν πει ότι οι μόνες βίδες που σφίγγουν είναι 3 σε κάθε μεριά (6 στο σύνολο) και συγκεκριμένα στον μηχανισμό που ανοίγει το πίσω παμπρίζ κατά της διαδικασία του ανοίγματος. Οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν περισσότερο! Ίσως ο Δημήτρης Jimmy LarisEOS που το έχει κάνει να μπορεί να μας πει (εάν κιόλας το παρακολούθησε...)
Το αυτοκίνητό μου το άφησα στο συνεργείο 4 ημέρες για την οροφή. Κλειστό το πήγα κλειστό το πήρα με μία διαφορα. Όταν έφυγα νόμιζα οτι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο. Δεν ακούγονταν το παραμικρό.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Το αυτοκίνητό μου το άφησα στο συνεργείο 4 ημέρες για την οροφή. Κλειστό το πήγα κλειστό το πήρα με μία διαφορα. Όταν έφυγα νόμιζα οτι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο. Δεν ακούγονταν το παραμικρό.
Ναι βρε Μήτσε σύμφωνοι... Δεν είδες όμως την διαδικασία, έτσι δεν είναι; Τί σου είπαν; Την έλυσαν όλη και την ξαναέβαλαν (που το βρίσκω απίθανο... :whistle: ), ή απλά έσφιξαν αυτές τις βίδες που είναι 10 λεπτά υπόθεση και απλά στο κράτησαν 4 μέρες έτσι για να δείξουν ότι δούλεψαν; Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έφτιαχναν επί 4 μέρες, γι' αυτό ρωτάω!
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- panos
- Senior Μέλος
-
Τελικά οι ώρες έγιναν μέρες και συγκεκριμένα δύο. Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν αντίδραση του τεχνικού όταν είδε τον τρόπο με τον οποίο είχαν συμεριφερθεί στα λάστιχα πέριξ της πόρτας του οδηγού, όταν μου τοποθέτησαν το συναγερμό (εντός της αντιπροσωπείας). Έπεσε μάλλον καλό ξήλωμα...Δε νομίζω ότι θα ξηλώσουν την οροφή, θα τη βάλουν σε έναν πάγκο, θα την φτιάξουν και μετά θα την ξανατοποθετήσουν...
Φαντάζομαι ότι λύσιμο της οροφής εννοούν και το σφύξιμο των μεταλλικών μερών της. Εξάλλου ώρες θα το κρατήσουν.