Λίπανση οροφής

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4511 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
panos έγραψε:

Έχεις δίκιο, αλλά θέλω αν κάτι πάει στραβά να μπορώ να ''στολίζω'' αυτούς από τους οποίους το αγόρασα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Και εννοώ ότι εάν μετά την όποια επισκευή, τρίζει πιο πολύ, βάζει νερά, κολλάει η οροφή, θα εύχονταν να μην μου το είχαν πωλήσει... :)

Δεν καταλαβενω την λογικη σε αυτο που λες...μιας και αυτοι απο τους οποιους το αγορασες ηταν απλα η μεσαζοντες...δεν το φτιαξανε αυτοι...Να ελεγες οτι θες να στολιζεις αυτους που το κατασκευασαν το καταλαβαινω.
Εχτος και αν σου ειπαν τιποτα για το αμαξι...το οποιο δεν ισχυει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4512 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
Σε κάποιες περιπτώσεις, εάν το αυτοκίνητο έχει σοβαρά ελαττώματα, μπορείς να αξιώσεις μέχρι και αντικατάστασή του...

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4514 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
Θυμάμαι υπήρχε μια τέτοια περίπτωση με ένα παιδί από την Κρήτη όπου του είχε σκιστεί όλο το ύφασμα της οροφής κατα το άνοιγμά της μετά από κατασκευαστικό λάθος στο εργοστάσιο. Τελικά αξίωσε και κατάφερε την αντικατάσταση του αυτοκινήτου.
Ένα σοβαρό μηχανολογικό λάθος ίσως είναι και αυτό αιτία για αντικατάσταση, αλλά αν μιλάμε μόνο για χτύπο δεν το νομίζω.

Δημήτρης

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4516 από panos
Εννοείται πως απλά για έναν τριγμό δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης. Εάν όμως το επισκευάσουν και από την ασχετοσύνη τους δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, όπως δυσλειτουργία στην οροφή, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρό λάθος. Αυτό εννοώ.

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4520 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
panos έγραψε:

Εννοείται πως απλά για έναν τριγμό δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης. Εάν όμως το επισκευάσουν και από την ασχετοσύνη τους δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, όπως δυσλειτουργία στην οροφή, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρό λάθος. Αυτό εννοώ.

Εγω καληφθικα παντως :agree:
Συγνωμη αν εγινα λιγο αδιακριτος.

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4521 από Coo
Ναι, σε αυτό συμφωνώ, εννοείται! :agree:

Απλά πιστεύω ότι θα το τραβήξουν όσο πάει το σκοινί από το συνεργείο πρίν παραδεχτούν ότι δε μπορούν να το φτιάξουν. Έχω εμεπειρία και από τη Ford που από τη μάνα του χαλασμένο σασμάν έκαναν δύο μήνες για να το αντικαταστήσουν αφού πρώτα το 'φτιάξανε' 6 φορές... Και ήταν και στην εγγύηση...
:shutup:

Δημήτρης

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4523 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
Πάνο καλά θα κάνεις! Άλλωστε όταν δίνεις 30.000€ δεν πληρώνεις μόνο την κατασκευή και απόκτηση του αυτοκινήτου, αλλά και την μετέπειτα υποστήριξή του! Έχεις κάθε δικαίωμα να σου έχουν το αυτοκίνητό σου τέλειο από κάθε άποψη! Από εκεί και πέρα αν σου κάνουν κάτι λάθος, εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα και πολλούς άλλους εδώ πέρα το τί μπορείς να διεκδικήσεις.

Επιπλέον, χωρίς να ξέρω από που το αγόρασες, υπάρχουν και άλλα μέλη που το έχουν επιχειρήσει αυτό με επιτυχία. Για παράδειγμα, ο Jimmy LarisEOS έχει αφήσει το αυτοκίνητό του για λύσιμο-σφίξιμο-γενικό ρεκτιφιέ με άριστα αποτελέσματα. Γιατί λοιπόν, να μην γίνει το ίδιο και σε σένα;

Περιμένουμε νεώτερα! :agree:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4526 από panos
Δημήτρη (Coo) έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εννοείται πως απεύχομαι να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μεγάλη ταλαιπωρία, κυρίως ψυχολογική.
Μου έχει προτείνει ο Jimmy LarisEOS να επισκεφθώ τον Γρατσία στη Μεσογείων. Θέλω όμως να έχουν την ευθύνη της επισκευής εκείνοι που μου το πούλησαν. Φαντάζεσαι μετά να κολλάει η οροφή πχ και να μου λένε οι ''δικοί'' μου, δε φταίμε εμείς, φταίει ο άλλος που το πήγες, βρες τα μ' αυτόν?

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4528 από Coo
panos έγραψε:

Δημήτρη (Coo) έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εννοείται πως απεύχομαι να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μεγάλη ταλαιπωρία, κυρίως ψυχολογική.
Μου έχει προτείνει ο Jimmy LarisEOS να επισκεφθώ τον Γρατσία στη Μεσογείων. Θέλω όμως να έχουν την ευθύνη της επισκευής εκείνοι που μου το πούλησαν. Φαντάζεσαι μετά να κολλάει η οροφή πχ και να μου λένε οι ''δικοί'' μου, δε φταίμε εμείς, φταίει ο άλλος που το πήγες, βρες τα μ' αυτόν?

Φτού φτού μακριά από τους άλλους. Μετά θα χάσεις τη μπάλα όπως λές, είμαι σίγουρος. Καλύτερα σε αυτούς που το πήρες...ασυζητητί!
:mastigio

Δημήτρης

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4535 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
Δεν νομίζω Παναγιώτη να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία από την Κοσμοκάρ είναι. Δεν θα πετάξουν το μπαλάκι σε άλλους γιατί είναι παιδιά της ίδιας μάνας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4542 από panos
Σωστό είναι αυτό που λες Δημήτρη. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και η Κοσμοκάρ. Όσο για το αν θα πετάξουν το μπαλάκι, είναι η εύκολη λύση για όλους. Αναλόγως που θα πέσεις...

• serres tsi
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4670 από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
παιδια επειδη προ μηνος ειχα το ιδιο προβλημα με τριγμους μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι μετα το πλυσιμο ειναι πιθανον να συσωρευτει σκονη αναμεσα στο παπριζ και το πλαστικο στο οποιο κουμπωνει.οποτε ανοιγεις οροφη μεχρι να σηκωθει το παπριζ και με ενα μαλακο νωπο πανι σκουπιζεις τα λαστιχα.εξαφανιστηκαν ολοι οι ηχοι που ακουγονταν.βεβαια τουσ ειχα στολισει πρωτα αλλα δεν πειραζει.ας κρατησουν τα μπινιλικια για προκαταβολη για καμια αλλη φορα.παντωσ μη τουσ αφησεισ με τη μια να λυσουν την οροφη.δεν ξερω αλλα μηχανισμος που ανοιγει και μετα ξανα κλεινει...................

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4682 από panos
Δε νομίζω ότι θα ξηλώσουν την οροφή, θα τη βάλουν σε έναν πάγκο, θα την φτιάξουν και μετά θα την ξανατοποθετήσουν...
Φαντάζομαι ότι λύσιμο της οροφής εννοούν και το σφύξιμο των μεταλλικών μερών της. Εξάλλου ώρες θα το κρατήσουν.

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4707 από Coo
panos έγραψε:

Δε νομίζω ότι θα ξηλώσουν την οροφή, θα τη βάλουν σε έναν πάγκο, θα την φτιάξουν και μετά θα την ξανατοποθετήσουν...

Είμαι περίεργος να δώ πώς θα το κάνουν αυτό, γιατί κρίνοντας από το εργοστάσιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα....

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

vwvortex.com/
:unsure:

Δημήτρης

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4708 από panos
:crazyman:

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4709 από Γελάδι
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι αυτός ο τεχνικός που θα αναλάβει το αυτοκίνητο του Πάνου!! :surrender:

Παρεπιπτώντος, όταν είχα πάει την τελευταία φορά για λίπανση της οροφής σε αντιπροσωπεία, μου είχαν πει ότι οι μόνες βίδες που σφίγγουν είναι 3 σε κάθε μεριά (6 στο σύνολο) και συγκεκριμένα στον μηχανισμό που ανοίγει το πίσω παμπρίζ κατά της διαδικασία του ανοίγματος. Οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν περισσότερο! Ίσως ο Δημήτρης Jimmy LarisEOS που το έχει κάνει να μπορεί να μας πει (εάν κιόλας το παρακολούθησε...)

Μήτσος

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4710 από panos
Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι πως θα γίνει, διότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει κάποιες ώρες. Και δεν είναι εφικτό να αφαιρεθεί η οροφή και να ξανατοποθετηθεί σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Εκτός και αν είναι τόσο καλοί οι τεχνικοί της VW...

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4712 από Γελάδι
panos έγραψε:

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι πως θα γίνει, διότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει κάποιες ώρες. Και δεν είναι εφικτό να αφαιρεθεί η οροφή και να ξανατοποθετηθεί σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Εκτός και αν είναι τόσο καλοί οι τεχνικοί της VW...

:unsure: :unsure:

Μήτσος

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4723 από Jimmy LarisEOS
Γελάδι έγραψε:

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι αυτός ο τεχνικός που θα αναλάβει το αυτοκίνητο του Πάνου!! :surrender:

Παρεπιπτώντος, όταν είχα πάει την τελευταία φορά για λίπανση της οροφής σε αντιπροσωπεία, μου είχαν πει ότι οι μόνες βίδες που σφίγγουν είναι 3 σε κάθε μεριά (6 στο σύνολο) και συγκεκριμένα στον μηχανισμό που ανοίγει το πίσω παμπρίζ κατά της διαδικασία του ανοίγματος. Οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν περισσότερο! Ίσως ο Δημήτρης Jimmy LarisEOS που το έχει κάνει να μπορεί να μας πει (εάν κιόλας το παρακολούθησε...)

Το αυτοκίνητό μου το άφησα στο συνεργείο 4 ημέρες για την οροφή. Κλειστό το πήγα κλειστό το πήρα με μία διαφορα. Όταν έφυγα νόμιζα οτι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο. Δεν ακούγονταν το παραμικρό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4739 από Γελάδι
Jimmy LarisEOS έγραψε:

Το αυτοκίνητό μου το άφησα στο συνεργείο 4 ημέρες για την οροφή. Κλειστό το πήγα κλειστό το πήρα με μία διαφορα. Όταν έφυγα νόμιζα οτι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο. Δεν ακούγονταν το παραμικρό.

Ναι βρε Μήτσε σύμφωνοι... Δεν είδες όμως την διαδικασία, έτσι δεν είναι; Τί σου είπαν; Την έλυσαν όλη και την ξαναέβαλαν (που το βρίσκω απίθανο... :whistle: ), ή απλά έσφιξαν αυτές τις βίδες που είναι 10 λεπτά υπόθεση και απλά στο κράτησαν 4 μέρες έτσι για να δείξουν ότι δούλεψαν; Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έφτιαχναν επί 4 μέρες, γι' αυτό ρωτάω!

Μήτσος

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4741 από panos
Έχω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο το κρατάνε τόσο για να εντοπίσουν την προέλευση των τριγμών!

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4752 από Coo
Αποκλείεται να έβγαλαν την οροφή.... τουλάχιστον του έκανα καλή δουλειά από ότι λέει...

Δημήτρης

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4841 από Jimmy LarisEOS
Δεν με πολυενδιαφέρει τι έκαναν. Από ότι μου είπε ήταν χαλαροί όλοι οι σύνδεσμοι της οροφής και χρειάστηκε να τους σφίξουν όλους. Όταν λέμε σύνδεσμοι δεν εννοούμε οροφή αυτοκίνητο αλλά τις βίδες της οροφής αυτής καθεαυτής.Προχωράνε βήμα βήμα στέλνοντας DISS στην Γερμανία με το πρόβλημα παίρνουν απάντηση ενεργούν και ξαναστέλνουν με τα νέα δεδομένα. Αν τώρα ο μάστορας δεν χρειάζεται την γνώμη της Γερμανίας και ενεργεί αυτοβούλως ΚΑΛΟ SERVICE!!!!!!!!Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν έναν τύπο που θα το έφτιαχνε σε 1 ώρα. Αυτό που μετράει για εμένα είναι ότι εδώ και 8 μήνες δεν ακούω τίποτα πραγματικά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #4852 από thanosk6
Απαντήθηκε από thanosk6 στο θέμα Απ:Λίπανση οροφής
Ειναι φανταστική αυτη η ηρεμία:shades: :shades: :shades: :shades: :shades:

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #5128 από panos
panos έγραψε:

Φαντάζομαι ότι λύσιμο της οροφής εννοούν και το σφύξιμο των μεταλλικών μερών της. Εξάλλου ώρες θα το κρατήσουν.

Τελικά οι ώρες έγιναν μέρες και συγκεκριμένα δύο. Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν αντίδραση του τεχνικού όταν είδε τον τρόπο με τον οποίο είχαν συμεριφερθεί στα λάστιχα πέριξ της πόρτας του οδηγού, όταν μου τοποθέτησαν το συναγερμό (εντός της αντιπροσωπείας). Έπεσε μάλλον καλό ξήλωμα...

Συντονιστές: nikitas tsi