- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
προιοντα οροφης
- giorgosbarkas
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο, και εγώ το ίδιο έχω (122, 05/2008) και δεν έχω το παραμικρό παράπονο.
Το θέμα της συντήρησης της οροφής έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αναλυτικά σε αρκετά θέματα. Επιγραμματικά, λίπανση στα λάστιχα της οροφής καλό θα ήταν να το κάνεις σχετικά συχνά - εγώ πχ κάνω 1 φορά το δίμηνο περίπου. Για άλλους αυτό είναι υπερβολικό, για άλλους όχι. Το ζητούμενο είναι να έχεις τα λάστιχα της οροφής καθαρά και μαλακά. Το κάθε πότε, όρισε το εσύ. Τους μηχανισμούς της οροφής τους λιπαίνω 2 φορές το χρόνο, μια το φθινόπωρο και μία την άνοιξη. Και αυτό σχετικό είναι..
Τα προϊόντα συντήρησης όσον αφορά τη λίπανση είναι το "λαδάκι" της αντιπροσωπείας (ιδιαίτερα ακριβό) και το Crytox (ίδιες ιδιότητες, φθηνότερο). Συνήθως οργανώνουμε κάθε τόσο μαζικές αγορές και μοιράζουμε τις ποσότητες για να μας έρχεται φθηνότερα. Αν θέλεις μπορείς να πάς σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσεις Crytox και WD40 (αυτό είναι για τους σύνδεσμους στους μηχανισμούς).
Να το έχεις καθαρό, να του φροντίζεις τα λάστιχα στην οροφή και σίγουρα θα απολαύσεις κάθε στιγμή με το Eos σου!
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή, σε κάποια συγκέντρωση, αρχής γενομένης με αυτή στις 15 του μήνα, στο Kitchen Bar (Τα Μέγαρα δεν είναι μακριά)..
Όλα τα παιδιά θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποιες ερωτήσεις μπορεί να έχεις..
Καλώς ήρθες και πάλι.
Δημήτρης
- demetreos
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μήπως υπάρχει επερχόμενη μαζική παραγγελία crytox στον ορίζοντα?
Η κούκλα χρειάζεται λίπανση!
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Δημήτρη προσπαθούμε να βρούμε ποσότητα, προς το παρόν βρέθηκε από ένα μόνο προμηθευτή αλλά μας βγαίνει πολύ ακριβά. Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε...Παίδες καλησπέρα και καλά χιλιόμετρα!
Μήπως υπάρχει επερχόμενη μαζική παραγγελία crytox στον ορίζοντα?
Η κούκλα χρειάζεται λίπανση!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Ενδιαφέρομαι και γω για crytox άμεσα. Αρχίζει και τρίζει έντονα :fixdix:
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
:ouaaaaaaa
Ρίξτε, όσοι γνωρίζουν, κάνα pm για που μπορώ να το παραγγείλω τότε...
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω. Αλλά καλύτερα ας απαντήσουν οι υπόλοιποι "τσιγκούνιδες", όπως λες, οι οποίοι το είχαν πάρει σε παλαιότερη ομαδική παραγγελία.
Γιάννης 1.4 TSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όλοι θέλουμε το καλύτερο όχι μόνο για το αυτοκίνητο μας. Υπάρχουν αυτοί που συμβιβάζονται με κάτι φθηνότερο έναντι του ακριβότερου και άλλοι που θέλουν οπωσδήποτε το ακριβότερο ως την καλύτερη (??) λύση. Αυτό δε σημαίνει ότι το ακριβότερο είναι πάντα και καλύτερο. Πολλές φορές είτε ψάχνεις το value for money, είτε πληρώνεις το brand name. Μήπως έχει εργοστάσιο η vw για να βγάζει λιπαντικά για την οροφή του eos; Brand name είναι το σύστημα μετά από συνεργασία με τα εργοστάσια που το βγάζουν. Oπότε, αν η σύνθεση του krytox ταυτίζεται ή πλησιάζει πολύ αυτή του προϊόντος που η VW έχει πουλήσει το σήμα της, τότε γιατί να πληρώσω απλά ένα αυτοκόλλητο;
Χημικός δεν είμαι, αλλά σχεδόν 4 χρόνια τώρα τα λάστιχα μου είναι μαλακά και σε άριστη κατάσταση, δεν έχει βάλει ποτέ σταγόνα μέσα και από τριγμούς ελάχιστους. Και από όσο έχω δει και με παλαιότερα Eos στο club κανένας δεν έχει παράπονο ή έχει να κάνει κάποια αρνητική παρατήρηση. Αυτό μου είναι αρκετό, και το ότι δεν έχω πληρώσει αρκετά ευρώ παραπάνω τη στάμπα και μόνο της vw μου ακούγεται ακόμα καλύτερο χωρίς να θεωρώ εαυτόν "τσιγκούνη".
Όλα είναι θέμα επιλογής, γούστου, μούρλας..πες το όπως θες. Δεκτά είναι όλα.
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Andreas 73 έγραψε:
Πήρα τα λαδάκια για το sevice των 30.000.
Castrol EDGE 5W-30, 12 /λίτρο.
Τιμή αντιπροσωπίας με έκπτωση 15% 20,37 /λίτρο
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ίδιο λοιπόν προϊόν στην αντιπροσωπεία πωλείται 170% ακριβότερα απ ότι σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί.
Κάποιος σχολιασμός επι τούτου υπάρχει?
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα μπορούσε* λοιπόν αντίστοιχα (για να γυρίσω και στο θέμα μας) και η VW να έχει συνάψει συνεργασία με την Krytox και ουσιαστικά να πουλάει Krytox με το σήμα της..
* δε λέω ότι ισχύει, το λέω ως πιθανότητα.
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μα αυτό συμβαίνει βρε παιδιά...Θα μπορούσε* λοιπόν αντίστοιχα (για να γυρίσω και στο θέμα μας) και η VW να έχει συνάψει συνεργασία με την DuPont και ουσιαστικά να πουλάει Krytox με το σήμα της..
* δε λέω ότι ισχύει, το λέω ως πιθανότητα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Oπότε, αν η σύνθεση του krytox ταυτίζεται ή πλησιάζει πολύ αυτή του προϊόντος που η VW έχει πουλήσει το σήμα της, τότε γιατί να πληρώσω απλά ένα αυτοκόλλητο;
Άλλο να αγοράζεις το ίδιο προιόν από αλλού φθηνότερα και άλλο να αγοράζεις κάτι που "μοιάζει" με κάτι άλλο....και σε ξένα φόρουμ δεν έχω δει κάποιον να έχει αποδείξει ότι το krytox είναι το ίδιο λιπαντικό με αυτό της VW.
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Κάποια στιγμή, κάποιοι, πήγαν και χρησιμοποίησαν και το Wurth αντί για το VW...σύγκριση νερό με μέλι...
Όσο για τα αναλώσιμα, σίγουρα είμαι υπέρ να τα αγοράζεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ξέρεις εσύ; Εγώ δεν ξέρω...ούτε μπορώ να πω ή να αποδείξω ότι το krytox είναι το ίδιο με το VW....εσύ μπορείς; Αν μπορείς θα το αγοράσω και εγώ...μέχρι τότε θα χρησιμοποιώ το VW και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι κάνω το καλύτερο για το Eos μου! Οπότε σε κάποιον που δεν ξέρει, του προτείνουμε το VW με το προσωπικό ρίσκο να χρησιμοποιήσει το Krytox ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ, και όχι να τον οδηγούμε απευθείας σε αυτό...
Κάποια στιγμή, κάποιοι, πήγαν και χρησιμοποίησαν και το Wurth αντί για το VW...σύγκριση νερό με μέλι...
Όσο για τα αναλώσιμα, σίγουρα είμαι υπέρ να τα αγοράζεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!
Καταρχίν κανείς δεν προτείνει σε κανέναν τίποτα. Ούτε υποχρεώνει κανείς κανέναν. Ούτε επίσης κανένας μας δουλεύει στη dupont και είναι αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα.
Η παραγγελία και η συμμετοχή σε μαζική αγορά στο παρών forum δεν αποτελεί ουτε πρόταση ούτε και υποχρέωση.
Η μακροχρόνια χρήση του απο πολλούς εδω μέσα (κι ας μη μπορέσει ποτέ κανείς να αποδείξει ότι το vw δεν ειναι brand name της dupont) έδειξε οτι ουδέποτε προκάλεσε φθορά στα αυτοκίνητά μας. Πές μου λοιπόν ή πείσε με, για ποιο λόγο να προτιμήσω το vw απο το Krytox όταν έχουν τόση διαφορά στην τιμή.
Και αφού έχεις ψάξει λοιπόν σ όλα τα διεθνή forum θα έχεις δεί φαντάζομαι οτι όλοι χρησιμοποιούν αυτό και όλοι αναφέρονται σ αυτό. Δεν είναι τυχαίο κι όλας ότι η Ferrari χρησιμοποιεί το ίδιο προϊόν και μάλιστα και το δίνει με part number. OEM, Part # 65404600
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Η VW ακόμα και στα φανάρια που χρησιμοποιεί Valeo, Bosch και Hella τα πουλάει πολύ πιο ακριβά με το κουτί VW από ότι να το αγοράσεις ο ίδιος από την εταιρεία. Εγώ στο GolfIV που άλλαξα τα μπροστινά φανάρια μου τα χρέωνε η VW γύρω στα 300 το ένα και στην Hella που βρισκόταν στη Λιοσίων τα πήρα γύρω στα 170 το ένα. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται...
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Και η μαζική παραγγελία ΑΠΟΤΕΛΕΙ πρόταση για την λίπανση της οροφής και σίγουρα όχι υποχρέωση, αφού γίνεται επίσημα από τους υπεύθυνους του φόρουμ και όχι από κάποιο μέλος...
Δες και μια άλλη πρόταση για λίπανση που υπάρχει στα spotlights...
www.vweos.gr/eosforu...D
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Η VW ακόμα και στα φανάρια που χρησιμοποιεί Valeo, Bosch και Hella τα πουλάει πολύ πιο ακριβά με το κουτί VW από ότι να το αγοράσεις ο ίδιος από την εταιρεία. Εγώ στο GolfIV που άλλαξα τα μπροστινά φανάρια μου τα χρέωνε η VW γύρω στα 300 το ένα και στην Hella που βρισκόταν στη Λιοσίων τα πήρα γύρω στα 170 το ένα. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται...
Ανδρέα ευτυχώς αυτά γράφουν το τί μάρκα είναι, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος το τι ψωνίζεις...
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ενημερωτικά διάβασε από ένα καταξιωμένο forum και δες ανάμεσα στις 2 πρώτες εικόνες τη σχέση μεταξύ G 052 172.A1 και Krytox Gl-105.
forums.vwvortex.com/...3
Η αρχική αγορά να σου θυμίσω είχε γίνει από μέλος και όχι από υπεύθυνο του forum και αποδείχθηκε ότι τελικά αγοράσαμε αυτό που αγοράσαμε πολύ φθηνότερα από ότι θα μας το έδινε η μαμά Vw.
Αφού λοιπόν δοκιμάσεις κάτι για 1η φορά και μείνεις ικανοποιημένος, σαφώς και μετά μπορείς να προτείνεις, να παραθέσεις τις εμπειρίες σου, και να προχωρήσεις και επίσημα όπως λες πλέον σε 2η, 3η 4η και πάει λέγοντας αγορά. Χωρίς και πάλι να υποχρεώνεις κανέναν.
Απο τις εμπειρίες λοιπόν αυτές, μιας και είμαστε νοήμονες άνθρωποι, δες πόσο προχώρησε η αγορά του Krytox και δες πόσο προχώρησε η αγορά του Wurth που παραθέτεις απο τον Magnum.
Νομίζω ότι μετά από αυτό καταλαβαίνεις τι σημαίνει να συμμετέχεις ενεργά σε ένα forum και να ενημερώνεσαι.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Επίσης προτείνουν και την πάστα της Krytox για όποιον θέλει να δοκιμάσει...
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI