- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
προιοντα οροφης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σωστή ως παρατήρηση. Δεν υπάρχει λόγος να είναι sticky. Το διόρθωσα.Δες και μια άλλη πρόταση για λίπανση που υπάρχει στα spotlights...
www.vweos.gr/eosforu...D
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Τι λες δοκιμάζουμε την πάστα;
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
εμένα μου φτάνει το 105....αν θες να βάλεις την πάστα βάλτη στο δικό σου και πες μας τις εντυπώσεις σου
Εαν το έχεις κάνει ήδη θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς τη γνώση σου μαζί μας.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
www.my-gti.com/1922/...sUnlike petroleum based products (silicon and lithium grease t0 name two common products) Krytox will not damage rubber products.
Krytox comes in two package types from DuPont, an oil and a grease. Volkswagen sell both plus an aerosol, most auto manufacturers sell Krytox repackaged.
boardreader.com/thre...lVolkswagen sells a weatherstrip lubricant under part number G 052 172.A1 for maintaining the weatherstrip roof seals in the Eos and that part number is given in the Eos owners manual. Another member priced it at the VW dealer for $95 in a 30ML volume. It is a liquid form of DuPont Krytox, the DuPont equivalent part number is GPL 105 and it is sold in a minimum package of 0.5KG/1.1lb for $145 ...
Σύμφωνα με τους Sij2000 και silvershadow είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί το λάδι έναντι της πάστας:
www.vweosclub.com/fo...4α) I have read posts in other forums which have advised against using the grease due to tedious application and uneven distribution problems causing contamination of the window glass in particular.
β)The oil is specially formulated to be slightly absorbed by the seals. This is what keeps them supple and moist. Without this, they will dry and creak and start to harden and leak.
Κρίνοντας από τα παραπάνω και από την κατάσταση που σήμερα βρίσκονται τα λάστιχα στο Eos μου μετά από πολλές εφαρμογές krytox, δε βλέπω το λόγο προσωπικά να ανησυχώ που χρησιμοποιώ το Krytox. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λαδάκι της vw θεωρώ επίσης ότι καλά κάνει.
Δημήτρης
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!Επίσης, θυμάμαι να βλέπω μέσα σε δύο αντιπροσωπείες που έχω επισκεφθεί για service τους μηχανικούς να κρατάνε στο χέρι Wurth. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που η VW επιτρέπει ή αν είναι η ελληνική "παγαποντιά" του φθηνού με ακριβή χρέωση εν αγνοία της επίσημης VW.
Ουσιαστικά είναι η σίγουρη λύση για οποιαδήποτε δουλειά που αφορά κυρίως εφαρμογές σε μέταλλα και το χρησιμοποιούν όλα τα συνεργεία. Όταν είχα πάει σε αντιπροσωπεία για ένα θεματακι της οροφής στα λάστιχα είχαν βάλει το λιπαντικό της VW
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
Επίσης να προσέξετε τα σημεία που λέει για τους "αεροδυναμικούς θορύβους"...
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
Τι θελω να πω...δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα και το παιρνω σχεδον 1 λιτρο με 10 ευρω!
οποτε αγοραστε εσεις το μαρκε...και ελατε να σας δειξω το δικο μου....και αν δειτε διαφορα τρυπηστε μου την μυτη.
το υλικο ειναι κορυφαιο και εχει και αντηλιακη προστασια ...αλλωστε στο φουσκωτο μου αξιας αρκετα μεγαλης (85000) δεν θα ρισκαριζα να εβαζα κατι ανακριβες, και μη αξιοπιστο.
τα συμπερασματα δικα σας.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Παρόλ' αυτά εάν έχεις βρεί κάποια άκρη και το αγοράζεις όπως λές 10 € το 1 lt θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας αν θα μοιραζόσουν τον προμηθευτή σου μαζί μας.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Η σιλικονη ομως μακροπροθεσμα καιει τα λαστιχα επειδη ξερω οτι περιεχει πετρελαιοειδη.
Νikitas TSi
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
Eνταξει,και το baby oil θα μπορουσε να σκεφτει καποιος οτι περιχει την ιδια συνθεση.
Η σιλικονη ομως μακροπροθεσμα καιει τα λαστιχα επειδη ξερω οτι περιεχει πετρελαιοειδη.
θεωρεις οτι το cryptox δεν ειναι παραγωγο απο πετρελαιο....... :clap:
εγω για να σοθ ειμαι ειλικρινης ποθ το σκαφος το χρησιμοποιω και ο ηλιοσ το βαραει και η αλμυρα πιστεψε με θα δεις και θα μου πεις αν εχει χασει χρωμα η αν εχει χασει την ελαστικοτητα του 'η οτι αλλο θες.
Ποσο αλλωστε στο αυτοκινητο μου που το χρησιμοποιω αναπασα ωρα και στιγμη εδω και 3 χρονια.και σχεδον καθε 8 πλυσιματα το κανω περασμα με το υλικο και wd-40 ολες τις αρθρωσεις! :good:
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
σε καποια συνατηση να ερθω και να φερετε παλστικα μπουκαλακια αφτα τα απλα....να σας τα γεμισω .....
Λεφτα δεν θελω .....
ΑΠΛΑ! :surrender:
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Το σκαφος σου εχει μπαλονια απο hypalon neopren,υλικο πολυ ανθεκτικο τοσο στην καυστικη αλμυρα οσο και στον νταλα ηλιο ενω του αυτοκινητου τα λαστιχα ειναι απο καουτσουκ κατα βαση.
Νikitas TSi
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
Eιναι δυο διαφορετικα αντικειμενα Μιχαλη.
Το σκαφος σου εχει μπαλονια απο hypalon neopren,υλικο πολυ ανθεκτικο τοσο στην καυστικη αλμυρα οσο και στον νταλα ηλιο ενω του αυτοκινητου τα λαστιχα απο καουτσουκ κατα βαση.
Δεν θα μπω σε συζητηση ναυτιλιας απο δω φιλε μου. :shades:
αν θες το χρησιμοποιεις...
αν θες το βαζεις...
και τα δυο υλικα βαση εχουν το λαστιχο!!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ
Το καουτσουκ ειναι σκληρο!
ενω το λαστιχο εχει παραμορφωτικες ιδιοτητες :friend:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
εγω λεω κ να προτεινω κατι.
σε καποια συνατηση να ερθω και να φερετε παλστικα μπουκαλακια αφτα τα απλα....να σας τα γεμισω .....
Λεφτα δεν θελω .....
ΑΠΛΑ! :surrender:
Ομολογώ δε σε καταλαβαίνω
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
δλδ προσφερομαι να σας γεμισω δωρεαν καποιια ποσοτητα 1-5 λτ και ....
μου λες δεν σε καταλαβαινω... :wtf:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
1. Μιχάλη, κανένας δεν έχει κάτι μαζί σου. Σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την άποψη σου μαζί μας, τη δεχόμαστε μεν, δε σημαίνει δε ότι συμφωνούμε και μαζί σου. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη αιτιολόγηση, κάτι που προς το παρόν δε συμβαίνει.
2. Κάπου παραπάνω ανέφερες ότι το krytox (και όχι cryptox) είναι πετρελαιοπαράγωγο. Εδώ κάνεις λάθος. Το krytox είναι πολυμερές με βάση το τεφλόν (το οποίο teflon αποτελείται βασικά από άνθρακα και φθόριο, είναι πλαστικό). Από την άλλη, η σιλικόνη είναι πράγματι πετρελαιοπαράγωγο. Μήπως μιλάς για αυτή;
3. Προσφέρεσαι να μας δωρίσεις ένα παράγωγο σιλικόνης, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ακατάλληλο για τα λάστιχα του αυτοκινήτου μας. Μα πως θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
Tο teflon το βρισκεις απο την ελια ή εχει φυσικη παραγωγη? :shy:Λοιπόν, για να ακριβολογήσουμε λιγάκι:
1. Μιχάλη, κανένας δεν έχει κάτι μαζί σου. Σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την άποψη σου μαζί μας, τη δεχόμαστε μεν, δε σημαίνει δε ότι συμφωνούμε και μαζί σου. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη αιτιολόγηση, κάτι που προς το παρόν δε συμβαίνει.
2. Κάπου παραπάνω ανέφερες ότι το krytox (και όχι cryptox) είναι πετρελαιοπαράγωγο. Εδώ κάνεις λάθος. Το krytox είναι πολυμερές με βάση το τεφλόν (το οποίο teflon αποτελείται βασικά από άνθρακα και φθόριο, είναι πλαστικό). Από την άλλη, η σιλικόνη είναι πράγματι πετρελαιοπαράγωγο. Μήπως μιλάς για αυτή;
3. Προσφέρεσαι να μας δωρίσεις ένα παράγωγο σιλικόνης, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ακατάλληλο για τα λάστιχα του αυτοκινήτου μας. Μα πως θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο;
Σαν βαση το πετρελαιο εχει.!
ψαξτο και δεν θα χασεις
Και θεωρεις οτι μπηκα να γραψω εδω μεσα για να σας χαλασω τα αυτοκινητα?? :crazyman: :tsantila:
και θα σου κανω ενα πειραμα μπροστα σου!
θα παρουμε ενα κουταλι θα του βαλουμε αυτο που λεω εγω και θα ριξουμε φωτια...θα παρει?
απο τα λεγομενα σου τηα πρεπει να παρει φωτια....
τοτε ισως σε πεισω εσενα και οποιονδηποτε αλλον.
Σας ευχαριστω :friend:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εσυ θα καταλάβαινες?
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- SILVER EOS
- Senior Μέλος
-
το υλικο αυτο το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια στα λαστιχα μου και δεν εχω δει ουτε σπασιμο ουτε σκασιμο ουτε ξεθωριασμα ουτε το παραμικρο....ειναι αρκετα ελαστικο και φρεσκο και στην υφη και στην ελαστικοτητα υστερα απο τοσο χρηση στα ελαστικα μερη της οροφης.
Απο κει και περα οφειλα να ενημερωσω το forum.
Ευχαριστω.
:bye:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όσο για τον προμηθευτή σου δε θα επιμείνω άλλο, διότι απ ότι κατάλαβα αποφεύγεις για δικούς σου λόγους να μας τον πείς. Δεν πειράζει.
Να σε ενημερώσουμε κι επίσημα πάντως ότι δε θα δεχόμασταν επ'ουδενί και απο κανέναν τετοιου είδους δώρα πόσο μάλλον από άνθρωπο που δε συμμετέχει ενεργά και δεν τον έχουμε δει ποτέ ως τώρα. Τελείως φιλικά και πάντα ανοιχτός σε συζήτηση.
Τα ξαναλέμε
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
1,4 TSI 2?? PS