Αγορά νεου eos και φήμες

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61548 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
το είδα εχθές σε κόκκινο στα διόδια στις Αφίδνες.
Ένα θα πώ. ΜΙΚΡΟ. Πολύ μικρό, ίδιο με το Α3 ακριβώς.
Εκτός τα της κουκούλας βέβαια που όπως πολύ σωστά επισήμαναν οι προλαλήσαντες.....έχεις βρεθεί μέσα σε τέτοιο κάμπριο και να ρίχνει καρέκλες? Το αποτέλεσμα είναι ότι μουλιάζει η οροφή και μεσα γίνεσαι λούτσα. Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να είσαι έξω παρά μέσα. Λιγότερο θα βραχείς. Το είχα πάθει σε Ζ4 το συγκεκριμένο απογοητευτικό συμβάν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61549 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Όπως και να'χει, πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Εάν το ζητούμενο είναι απλά να αγοράσεις ένα κάμπριο, σίγουρα υπάρχουν άπειρες επιλογές μεταχειρισμένων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Κι εγώ θα απέφευγα την υφασμάτινη οροφή. Αν τώρα το Eos αποτελεί πρώτη προτίμηση, θα συμφωνήσω στο ότι η λύση ενός ΜΥ2010-2011 θα ήταν προτιμότερη...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61557 από geortrian
Απαντήθηκε από geortrian στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Γελάδι έγραψε:

Coo έγραψε:

Για μένα δεν είναι το 1.2-105, αλλά η κουκούλα... :ftoy:

Είχα αυτοκίνητο ανοιχτό με κουκούλα, 3 φορές την έφτιαξα από σουγιάδες (η γνωστή μαλακία του Έλληνα που χωρίς λόγο προκαλεί φθορές) και δυο φορές το βρήκα ανοιχτό. Άσε και το άγχος...

Καλύτερα πάρε Eos και ας μην είναι του 2012, ας είναι του 2010-2011..

Άνετα! Συμφωνώ!
Μπορείς να βρεις άριστα αυτοκίνητα 1-2 ετών. Βέβαια έχεις πει ότι δεν είσαι του μεταχειρισμένου. Δεν ξέρω... Με κάτι από τα δυο πρέπει να συμβιβαστείς.
Ή Eos μεταχειρισμένο, ή Golf (που ναι μεν καινούριο, αλλά 2η επιλογή και δεν ξέρω κατά πόσο σοφή...)

το μονο καινουριο που βρισκω ΕΟΣ ειναι στην αθηνα στην Αυτο Μαριν....εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια???

vw golf mk6 convertible 1.4 TSI 160PS

Γιώργος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61558 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Γενικά δεν ακούγονται και πολύ καλά πράγματα, κυρίως όμως όσον αφορά το συνεργείο τους. Ένα καινούριο και ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο τί το ιδιαίτερο μπορεί να έχει;

Αν θέλεις, μπορώ να περάσω από εκεί και να πάρω περισσότερες πληροφορίες μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να το φωτογραφήσω και να δω και από κοντά σε τι κατάσταση είναι και τι έχει πάνω (πριν ξεκινήσεις από Θεσσαλονίκη να έρθεις μέχρι εδώ)...στείλε μου ένα πμ αν θες με το τηλέφωνο σου και κανονίζουμε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61563 από Corbil
Θα διαφωνήσω....είχα πάει εκεί για αλλαγή δισκο-πλατό το αυτοκίνητο του πατέρα μου και εκτός της καλής δουλειάς που έκαναν, η τιμή απείχε απο όλους τους άλλους που είχα ρωτήσει κατά 200 € ποιο κάτω. Στα + οτι μου είχαν δώσει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης χωρίς χρέωση + οτι τα ανταλλακτικά που άλλαξαν ήταν γνήσια και τα ίδια με αυτά που φόραγε το αμάξι απο τη μάνα του.

Αλλά όπως λέει και ο Βαγγέλης στο καινούργιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα εκτός κι αν τους έχει πέσει κατά τη μεταφορά πουθενά

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61564 από geortrian
πραγματικα παιδια εχω σκαλωσει ασχημα με αυτο που ειπατε παραπανω με την στεγανοτητα...
σορρυ αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι και η audi & η vw βγαζουν αμαξια με προβληματα στεγανοτητας.....
??? :eos: :eos: :eos: :eos:

Γιώργος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61565 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Γιατι δεν το δέχεσαι; Ειναι κατι σχετικά αναμενόμενο για ενα ανοιχτό αυτοκίνητο, οποιασδήποτε μάρκας και αξίας. Δες ποσά πόστ έχουν γίνει σχετικά με το πρόβλημα αυτο μέσα στο φόρουμ.Ο Ζώης (μέλος του φόρουμ) σύμφωνα με τα λεγόμενα του μετα απο προβλήματα αλλαξε οροφή (!) μετα απο εντολή της VW ενώ η Σοφία (επίσης μέλος) κινήθηκε αν δεν κάνω λάθος και νομικά για να ζητήσει αντικατάσταση του αυτοκινητου, χωρίς να ξέρω την κατάληξη. Άλλοι ειχαν θεματα που αντιμετωπίστηκαν σε αντιπροσωπείες, άλλοι το έλυσαν μόνοι τους, αλλοι δεν εχουν καθόλου θεμα στεγανοτητας .

Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και αλλα παραδείγματα, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι όλα τα Eos έχουν θέμα ή είναι κακής ποιότητας. Εγω δεν ειχα ποτέ θεμα, είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Απλά μέσα σε όλα, κάποια έχουν αντιμετωπίσημα και κάποια μή αντιμετωπίσημα προβλήματα στεγανοτητας.
Τώρα για τη μαλακή οροφή ρωτά κάποιον που έχει Audi ή Golf σε κάποιο άλλο φόρουμ.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61566 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Υπάρχει πάντα και το YouTube όπου μπορείς να δεις βίντεο με δοκιμές που κάνουν σε cabrio ως προς την στεγανότητα. Εκεί να δεις κάτι BMW, Volvo και Nissan Z350 τί βάζουν!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61569 από geortrian
ενταξει ειναι σαν αν λεμε οτι ολα τα αυτοκινητα καμπριο ή μη βγαινουν καποια ελατωμματικα.. λογικο ειναι αυτο..
και εγω οταν πηρα το Α2 ολοι μου ελεγαν οτι εβγαζαν προβληματα στα ηλεκτρολογικα....10 χρονια τωρα δεν εβγαλε τιποτα....

και αυτο περι στεγανοτητας...δεν μπορω να το δεχτω γιατι φιλος μου εχεις mercedes clk δεκαετιας και δεν ειχε κανενα προβλημα στεγανοτητας.....και δεν αναγκαστηκε να κανει καμια συντηρηση....

μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για τα αμαξια που τα τεσταρουν και τραβαν νερο??

Γιώργος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61570 από Coo
Η SLK (2008) του κουμπάρου μου να δεις τί έβαζε απο το δεύτερο χρόνο και μετά.. Μπορούμε να βρούμε πολλά αντικρουόμενα παραδείγματα στην ίδια μάρκα αυτοκινητου. Είναι θέμα ποιότητας κατασκευής, σχεδιασμού, παρτίδας, τύχης, συντήρησης.. Δε μπορούνε να βάλουμε ταμπέλες "ελαττωματικό" ή όχι. Απλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πιθανότητες.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61572 από geortrian
ενταξει το δεχομαι αυτο...ολα τα καμπριο εχουν το ρισκο για την στεγανοτητα.....:) :) οποτε ολοι εδω μεσα ειμαστε κατα μια εννοια τσογαδοροι...;) τι να κανουμε???? χαχαχα και αν σου κατσει....

Γιώργος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61573 από Corbil
έτσι είναι όπως τα λές

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61586 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Αγορά νεου eos και φήμες
Έχοντας ταξιδέψει αρκετά τον τελευταιό καιρό στο εξωτερικό, απλά μια παρατήρηση θα κάνω για την κατάντια μας εδώ στην Ελλάδα...
Το νέο EOS το είδα και σε Μiami και σε Baltimore και σε Helsinki αλλά ακόμα και χτες στο Bergamo... (σήμερα γύρισα...)

Κάνουμε τόση συζήτηση εδώ για το που θα μπορέσει ο άνθρωπος να βρει, να δει από κοντά και να αγοράσει ένα νέο EOS λες και θέλει να αγοράσει πύραυλο..
Εκεί καταντήσαμε με την κρίση...

Και αναφορικά με το θέμα αγαπητέ φίλε, έχοντας το EOSάκι πλέον 4 χρόνια, ακόμα κάθε φορά που μπαίνω μέσα έχω την όρεξη να το οδηγήσω όσο είχα την πρώτη μέρα...
Και νέο κάμπριο να έπαιρνα δεν θα έπαιρνα κάτι λιγότερο από κάμπριο με μεταλλική οροφή και ηλιοροφή μαζί... όποιος βγάλει κάτι που να τα έχει αυτά και να είναι καλύτερο από το EOS ίσως μελλοντικά να το πάρω...

Ελπίζω να σε βοηθήσω να αποφασίσεις...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61587 από Corbil
Δυστυχώς έτσι είναι Γιώργο.....Κανένας δε στοκάρει πλέον (απο ποδήλατο μέχρι αυτοκίνητο) και όλα έρχονται με παραγγελία. Εκεί καταντήσαμε ή μάλλον εκεί μας κατάντησαν

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61588 από Coo
Καλώς ήρθες Γιώργο :)

Υπάρχει πάντα και η λύση απο εξωτερικό να φέρεις το αυτοκίνητο. Εκει σίγουρα θα βρεις και θα έχει και πολυ καλο εξοπλισμό.

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi