Και μη χειρότερα

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #60998 από Corbil
Και μη χειρότερα δημιουργήθηκε από Corbil
www.protothema.gr/po...0

Ωρε που πάμε ωρέ

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #60999 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Έχει βουήξει ο κόσμος!
Τώρα τρέχουν να τον πιάσουν... :exm

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61001 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Αυτά είναι τα προεόρτια του τι θα γίνεται μέσα στη βουλή....σίχαμα....

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61004 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Που πάμε ??? Νομίζω προσωπικά πως η κατάσταση της Ελλάδας μας είναι εκτός τροχιάς εδω και καιρό, τουλάχιστον εκτός της τροχιάς που θα έπρεπε να έχει. Μας ξεφεύγουν πολλά και βλέπουμε τις γροθιές. Δεν επικροτώ σε καμμία περίπτωση την αντίδραση του ,,, ίσα ίσα είναι κατακριτέα ,,, Εξίσσου κατακριτέα όμως είναι και η προσωπική επίθεση που εξαπόλυσε η Κα. Δούρρου και η Κα. Κανέλλη. Αυτή είναι η παιδεία μιας βουλευτή ??? Να χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου φασισταριό κ.α. !!! Δυστυχώς δυανύουμε άσχημες εποχές για την χώρα μας ,,, την χώρα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας !!!

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61005 από Γελάδι
mdsars έγραψε:

Που πάμε ??? Νομίζω προσωπικά πως η κατάσταση της Ελλάδας μας είναι εκτός τροχιάς εδω και καιρό, τουλάχιστον εκτός της τροχιάς που θα έπρεπε να έχει. Μας ξεφεύγουν πολλά και βλέπουμε τις γροθιές. Δεν επικροτώ σε καμμία περίπτωση την αντίδραση του ,,, ίσα ίσα είναι κατακριτέα ,,, Εξίσσου κατακριτέα όμως είναι και η προσωπική επίθεση που εξαπόλυσε η Κα. Δούρρου και η Κα. Κανέλλη. Αυτή είναι η παιδεία μιας βουλευτή ??? Να χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου φασισταριό κ.α. !!! Δυστυχώς δυανύουμε άσχημες εποχές για την χώρα μας ,,, την χώρα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας !!!

Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο!
Δεν το συζητώ ότι είναι πέρα ως πέρα κατακριτέα, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι πειράχτηκαν όταν αναφέρθηκε στην άλλη συνομιλήτρια ως "παλιοκομμούνι", όταν η ίδια πριν από αυτόν τον ανέφερε φασισταριό! Και μετά τί μου σηκώθηκε η άλλη να του πετάξει την εφημερίδα και τέτοια; Άρα και αυτοί προκαλούν!
Επαναλαμβάνω ότι δεν δικαιολογώ καθόλου αυτό που έγινε, αλλά ας είμαστε λίγο σοβαροί γενικά! Μην μας παίρνει τόσο ο ενθουσιασμός!

Ένας μη Χρυσαυγίτης...

Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61022 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Δυστυχώς καποιο ποσοστό τους ψήφισε και δυστυχώς η δημοκρατία προυποθέτει και αυτά, για μένα η δημοκρατία όμως έχει πεθάνει απο την στιγμή που ψηφίζει οποιοσδήποτε είτε εχοντας κρίση είτε μή όντας σόφρων άνθρωπος. Να θυμάστε οτι όταν γεννήθηκε η δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο όσοι είχαν πολεμήσει τουλάχιστον σε ένα πόλεμο, ωστε να είναι γνώστες των πραγμάτων. Σαν λαός παίρνουμε αυτό που μας αξίζει και παίρναμε πάντα αυτό που μας άξιζε, τόσα χρόνια με τόσες ρεμούλες κανείς δεν παραπονιώταν τα βλέπαμε και ίσως να γελούσαμε κιόλας γιατί ήταν τραγικοί, σημερα όμως που όλους μας αγγίζει και μας δυσκολεύει παραπονιώμαστε για όλα. Αν είμασταν ξύπνοι θα ειχαμε καταλάβει προ πολού τί επρεπε να γίνει και που μας οδηγούσαν, για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πολύ φοβάμαι οτι πλέον θα βλέπουμε τετοια και στο δρόμο, ελπίζω μόνο να μήν γυρίσουμε σε εποχή εμφυλίου ειναι το μόνο που μας λείπει. Κρίμα και παλι κρίμα για το πώς κατάντησε μία χώρα που πρίν οκτώ χρόνια οργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν το κέντρο του κόσμου πολιτισμικά. Πρίν μερικά χρόνια αισθανόμουν υπερίφανος που ήμουν Έλληνας, τωρα εχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι γιατι δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που να αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα δίχως ελπίδα. Αυτά ειχα να πώ όπως καταλαβαίνετε δεν επικροτώ κανέναν και ούτε περιμένω να μας σώσει κανείς με τέτοια νοοτροπία και σε τέτοιο σαθρό σύστημα.

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61024 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Tη Δευτερα ο εν λογο κυριος εχει ενα δικαστηριο οπου εκδικαζεται ενα αναλογο περιστατικο στο οποιο ηταν πρωταγωνιστης,νομιζω οτι διαφημισε στους φιλους του με τον καλυτερο τροπο να βρισκονται στα δικαστηρια για συμπαρασταση.

Νikitas TSi

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61031 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
δυστυχώς έγινε ότι έγινε..το βίντεο τα λέει όλα...φταίνει όλοι ,,,ακόμα και οι δημοσιογράφοι που τα φουσκώνουν και τα παρουσιάζουν όπως θέλουν στην συνέχεια...αχ ελλάδα μου αχχ

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61032 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Φοβάμαι ότι όποια θέση πάρει ο καθένας μας περί του θέματος "κινδυνεύει" να χαρακτηριστεί με κάποια Χ ταμπέλα.
Δυστυχώς και εγώ σαν τον Coo είχα την "ατυχία" να ζήσω αρκετά χρόνια της ζωής μου στο εξωτερικό και να είμαι σε θέση να μπορώ να καταλάβω τη διαφορά του Έλληνα απ όλους τους άλλους. Σ' αυτό που θα διαφωνήσω όμως με τον Coo είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Δεν είμαστε όλοι κλεφτρόνια και ψεύτες ακόμη και τώρα.
Σε γενικές γραμμές αυτό που με προβληματίζει και άνοιξα το θέμα αυτό είναι το εξής.... Τελικά τι είναι ποιο τραγικό και χειρότερο... Οι σφαλιάρες της Λιάνας ή οι σφαλιάρες που τρώει ο κοσμάκης σήμερα επειδή κάποιοι λίγοι 35 χρόνια τώρα κλέψανε ασύστολα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε? Και το 1ο ειναι καταδικαστέο αλλά και το 2ο είναι καταδικαστέο....αλλά δε φτάνει να είναι μόνο αυτό. Θα πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί ο νόμος και να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61044 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
και που να διαβάσετε και τη δημοσίευση του κόμματος του.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61051 από Corbil
τα χει παίξει ο server τους μάλλον.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61098 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Και μη χειρότερα
Ο νόμος δε μπορεί να εφαρμοστεί ρε Παναγιώτη δες το και μόνος σου εδω χαρακτηρισαν αμεσως τις σφαλιαρες της Λιανας απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών (για να γίνει αυτεπάγγελτο το αδίκημα!! θα μας τρελάνουν τελείως) και άν μου ρίξεις εσύ τις ίδιες σφαλιάρες θα είναι απλές σωματικές βλάβες και πιθανόν να βγείς αθώος απ'όλη την υπόθεση, επομένως για ποιά ισονομία και ποιά δικαιοσύνη μιλάμε. Φαντάσου τι γίνεται για τα υπόλοιπα αδικήματα της βουλής πίσω απο τις πλάτες μας. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο λαός και εχει δίκιο. Πρέπει όμως να αλλάξει ο λαός για να τους αλλάξει πλέον... αλλιώς ολα ίδια θα μείνουν και ακόμα και αν φτιάξουν με ένα μαγικό τρόπο όλα σε 1-2 γενιές πιό μετά πάλι τα ίδια θα γίνουν...

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61184 από Corbil
....................και για να ευθυμήσουμε

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61197 από Γελάδι
χαχαχα Πολύ καλό!

Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi