Χρεοκόπησε το Νίρμπουργκρινγκ
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64609
από Coo
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τη νέα σεζόν Grand Prix στη Γερμανία, μετά τη χρεοκοπία του Νίρμπουργρινγκ. Οι ιθύνοντες της πίστας τονίζουν πως είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρουν να φιλοξενήσουν τον αγώνα του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιουλίου. Παράλληλα, το Χόκενχαϊμ δε μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στο καλεντάρι της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στους ιθύνοντες της πίστας και στον Μπέρνι Έκλεστοουν.
Ο Ντιντιέ Γκάμερ, Δήμαρχος του Χόκενχαϊμ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε μια συνεχή επαφή αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει σε κάποια συμφωνία για το GP στο Hockenheim του 2013».
Πηγή
Kαι ναί !!! Χρεωκόπησαν πρώτοι οι γερμανοι!!! χαχαχα
Δημήτρης
Χρεοκόπησε το Νίρμπουργκρινγκ δημιουργήθηκε από Coo
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τη νέα σεζόν Grand Prix στη Γερμανία, μετά τη χρεοκοπία του Νίρμπουργρινγκ. Οι ιθύνοντες της πίστας τονίζουν πως είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρουν να φιλοξενήσουν τον αγώνα του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιουλίου. Παράλληλα, το Χόκενχαϊμ δε μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στο καλεντάρι της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στους ιθύνοντες της πίστας και στον Μπέρνι Έκλεστοουν.
Ο Ντιντιέ Γκάμερ, Δήμαρχος του Χόκενχαϊμ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε μια συνεχή επαφή αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει σε κάποια συμφωνία για το GP στο Hockenheim του 2013».
Πηγή
Kαι ναί !!! Χρεωκόπησαν πρώτοι οι γερμανοι!!! χαχαχα
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- cdoum
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64616
από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Χρεοκόπησε το Νίρμπουργκρινγκ
Δεν πειράζει θα γίνει στην δικιά μας την πίστα στην πάτρα... :shy:
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64619
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Χρεοκόπησε το Νίρμπουργκρινγκ
Τραγούδα..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64624
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Χρεοκόπησε το Νίρμπουργκρινγκ
Θα πρέπει πρώτα όμως να αποφασίσουμε πού θα στείλουμε τα αυτοκίνητα να τρέξουν. Στην Χαλανδρίτσα ή στην Δραπετσώνα;
Έχουμε πολλαπλές επιλογές!
Εδώ σε Τουρκία και Γερμανία κλείνουν κι εμείς τις ανοίγουμε! Εγώ λέω να φτιάξουμε και άλλες και όλοι οι αγώνες να γίνονται εδώ Ελλάδα!
Έχουμε πολλαπλές επιλογές!
Εδώ σε Τουρκία και Γερμανία κλείνουν κι εμείς τις ανοίγουμε! Εγώ λέω να φτιάξουμε και άλλες και όλοι οι αγώνες να γίνονται εδώ Ελλάδα!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi