Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65016 από Γελάδι
Είναι γνωστό ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και δυστυχώς πολλοί από εμάς τα βγάζουμε με το ζόρι. Βλέπουμε όλοι τί γίνεται γύρω μας ή και σε μας τους ίδιους λόγω ανεργίας. Ξέρουμε σίγουρα κάποιον που είτε έχει απολυθεί, είτε έχει υποψία ότι μπορεί να του τύχει κάτι τέτοιο, ή ακόμη ακόμη και κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουν βρεθεί σε κάποια τέτοια θέση (δεν είναι ντροπή να το πούμε.)

Σκέφτηκα λοιπόν πως είναι μία καλή ιδέα να γράψουμε με τί ασχολείται ο καθένας από εμάς, ή με τί μπορεί να καταπιαστεί και να βοηθήσει κάποιον άλλον.

Για παράδειγμα, μπορεί εγώ να βοηθήσω σε κάτι, ή να κάνω μία δουλειά που κάποιος την έχει ανάγκη και να θέλει μία καλή προσφορά αν όχι τζάμπα.
Μπορεί να είμαι άνεργος, ή να βρίσκομαι σε δυσκολία και να μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλον που έχει ανάγκη από τις δεξιότητές μου - ταλέντο μου.
Ακόμη ακόμη μπορεί να παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για συνεργασία πάνω σε κάποια ιδέα ή σε κοντινά επαγγέλματα.

Όπως λέει ο "σοφός" λαός μας, ο καλός ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται! Και μπορεί η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει να είναι ο λόγος που έχει δημιουργηθεί αυτή η παρέα, αλλά σε αυτούς τους καιρούς μπορεί να αποτελέσει την "πλατφόρμα" για νέες ευκαιρίες!

Άλλωστε δύο είναι τα αποτελέσματα κάθε κρίσης: Δυσκολίες και ευκαιρίες.
Τις δυσκολίες όλοι τις ξέρουμε. Ας μάθουμε λοιπόν και τις ευκαιρίες.

* Πατήστε στο όνομα που σας ενδιαφέρει για παραπομπή στο δημοσίευμα του για λεπτομερείς πληροφορίες.

Γελάδι - Γνώσεις σε Ηλεκτρονικά, Αυτοδύτης
Vabatzis - Yποστήριξη σε Επισκευές, Κατασκευές, Συντήρηση Η/Υ και Δικτύων
Thodoris - Συστήματα Αερισμού - Εξαερισμού και Κλιματισμού
Andreas73 - Γραφιστική - Μαστοριλίκι σε ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά, υδραυλικά - Ηλεκτρολογικές μετατροπές Eos
Coo - Αρχιτεκτονικά - Web Design
Nikitas TSi - Οτιδήποτε σχετικό με χρωματοπωλείο - Πάσης φύσεως μετατροπή και προγραμματισμός Eos
Guardian - Σχεδιαστής/Τεχνολόγος ξύλου και επίπλων - Συνεργασία για κατασκευές επίπλων και τζαμιών - Ηλεκτρολογικά / συντήρηση Eos
dragonfighter - Προγραμματισμός, WebDesigning, Hardware-Software Η/Υ - Ηλεκτρολογικά μετατροπές σε Eos
Corbil - Πολιτικός Μηχανικός
Nik - Εξοπλισμοί μαζικής εστίασης
Petros - Τεχνολόγος Ακτινολόγος, Μαστορέματα στο Eos, Tuning, Γνώσεις σε Ενυδρεία
Mdsars - Γιατρός

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65018 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Να σημειώσω εδώ ότι ο σκοπός αυτού του θέματος που ανοίγω δεν έχει σκοπό να διαφημίσουμε τα μαγαζιά μας (άλλωστε εγώ δεν έχω μαγαζί), αλλά καθαρά να παραθέσουμε τις δυνατότητες προσφοράς που έχει ο καθένας μας ώστε να βοηθηθούμε μεταξύ μας στο οτιδήποτε που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε!

Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65023 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Ξεκίνα 1ος Γελαδακο μιας και η ιδέα για τη δημιουργία του θέματος αυτού ήταν δική σου.
Προτείνω να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα στο αρχικό ποστ που θα ανανεώνεται συνεχώς.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65028 από Γελάδι
Ας ξεκινήσω λοιπόν από τον εαυτό μου.

Έχω γνώσεις στα ηλεκτρονικά, αν και λίγο ειδικευμένα σε συστήματα ραντάρ και πυραύλους (μην γελάσετε, όντως έτσι είναι...)
Η αλήθεια είναι ότι λίγο θα φανούνε χρήσιμο σε κάποιον, αλλά σίγουρα θα μπορώ να δώσω ιδέες σε ότι αφορά κάποια επισκευή κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Τουλάχιστον να το παλέψουμε πριν το πάμε στην ανακύκλωση ή σε κάποιον μάστορα που μπορεί να ζητήσει την Άρτα, τα Γιάννενα και όλη την Ήπειρο μαζί.
Επιπλέον είμαι αυτοδύτης. Δεν ξέρω τί μπορεί να χρειαστεί κάποιος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Από εκεί και πέρα ξέρω πως λίγο έως πολύ από όλους μας πιάνουν τα χέρια σε διάφορες δουλειές. Έτσι κι εμένα μου αρέσει να καταπιάνομαι με οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικές δουλειές παντός είδους, όπως ηλεκτρολογικά, έπιπλα, πατέντες για το οτιδήποτε και δόξα τω Θεώ έχω αρκετή φαντασία και ιδέες να ρίξω, αν κάποιος το χρειαστεί.

Ίσως είμαι ο λιγότερο χρήσιμος εδώ μέσα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65037 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Εγώ, με τη σειρά μου, είμαι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα τελευταία 15 χρόνια εξειδικεύομαι στην τεχνική υποστήριξη όλων των επιπέδων, από τον πιο απλό υπολογιστή μέχρι το πιο σύνθετο δίκτυο. Μπορώ να σας υποστηρίξω σε επισκευές, κατασκευές και συντήρηση των μηχανημάτων σας, σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65041 από Γελάδι
Ωραία! Καλά ξεκινάμε, μιας και το δικό μου δεν το θεωρώ αρχή... χαχαχα
Δημιουργήθηκε στο αρχικό ποστ ένας πίνακας με τις δυνατότητες ή και ανάγκες που μπορεί να προκύψουν αργότερα του καθένα.

Πατώντας πάνω στο όνομα που σας ενδιαφέρει (στον πίνακα, χρώματος μπλε) πηγαίνετε στο δημοσίευμα του ατόμου ώστε να διαβάσετε τί έχει γράψει με λεπτομέρεια.

Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65042 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Εγώ έχω ουσιαστικά τελειώσει Μηχανολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση σε ότι αφορά την ενέργεια και τα ΑΠΕ. Στη δουλειά μου ασχολουμε με οτι εχει σχέση με την κυκλοφορία και την ανανέωση του αέρα σε όλες τις εφαρμογές καθώς και λύσεις σε οτι αφορά θέρμανση και κλιματισμό.
Επιπλέον μιας και το πετρέλαιο τελευταία έχει αυξηθεί μπορώ να βοηθήσω και σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65050 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Εγώ με τη σειρά μου έχω τελειώσει γραφιστική. Εργάζομαι σε εφημερίδα και μαστορεύω γενικώς ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υδραυλικά. Σε ότι αφορά το Eos μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες-μετατροπές ηλεκτρολογικής φύσεως...

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65051 από Coo
Εγώ ως αρχιτέκτονας μηχανικός μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες για το σπίτι σας και τα ...παράνομά σας! :PPP
Επίσης κάτι σκαμπάζω από webdesign..
Γενικότερα είμαι περισσότερο της τέχνης παρά της πρακτικής, σε κατσαβίδια δε μπορώ να βοηθήσω και πολύ.

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65054 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Eμενα η δουλεια μου ειναι εμπορος και πιο συγκεκριμενα εχω χρωματοπωλειο.
Εχω οτι αφορα το βαψιμο αλλα και τη προεργασια οπως στοκους-ασταρια κολλες για πλακακια και διαφορα αλλα ειδη του χρωματοπωλειου.
Μπορω να προσφερω λοιπον ''ευνοικες'' τιμες.
Μεταξυ αλλων καταπιανομαι με κατσαβιδια και γενικως οτι πιανω στο χερι μου το ''χαλαω''.
Σε ότι αφορά το Eos μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες-μετατροπές μεχρι ενος σημειου,αλλωστε δεν εχω αρνηθει σε κανεναν.
Επισης ειμαι και κατοχος του πολυποθητου vagcom.

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65055 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Εγώ είμαι σχεδιαστής-τεχνολόγος ξύλου και επίπλου.
Μπορώ να παρέχω συμβουλές για εσωτερική διακόσμηση και γιατί όχι
και συνεργασία, για κατασκευή γραφείων-κουζίνας-ντουλάπας, εσωθυρών-εξωθυρών και τώρα πια και σε όποια κατασκευή έχει να κάνει με τζάμι.
Το χέρι μου πιάνει και ότι πιάνει δεν το χαλάει.
Από ηλεκτρολογικά ότι θέτε..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65066 από Γελάδι
Μήτσε (Coo); Μήπως σου ξέφυγε κάτι;

Ότι μοντάρεις γ@μάτ@ βίντεο;

Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65071 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Εγώ έχω τελείωσει πληροφορική, εξειδικεύτηκα στις βάσεις δεδομένων και μπορώ να σας βοηθήσω σε οτιδήποτε σχετικό με προγράμματα / ιστοσελίδες / ηλεκτρονικά καταστήματα / Hardware-Software Η/Υ.
Για το αυτοκίνητο, διαθέτω vag-com και γνώσεις για μετατροπές ηλεκτρολογικής φύσεως.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65085 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Πολιτικός μηχανικός από κούνια. Είναι σίγουρο ότι αν αποφασίσετε κάποτε να φτιάξετε-σχεδιάσετε το καινούργιο σας σπίτι, ή να επισκευάσετε το υπάρχον, είμαι ο άνθρωπός σας. Και επειδή πλέον αυτό το επάγγελμα δεν περνάει και την καλύτερή του περίοδο, καλύτερα να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου και τις γνώσεις μου αφιλοκερδώς σε παντός είδους μερεμέτια, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά κτλ κτλ ότι έχει τέλος πάντων σχέση με την οικοδομή.
Αναλαμβάνω επίσης εκδόσεις τοπογραφικών διαγραμμάτων, ενεργειακών πιστοποιητικών, και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων. Για υποθέσεις έκδοσης οικοδομικών αδειών παρακαλώ να αποτανθείτε στον εγκάρδιο φίλο και συνάδελφο Mr Coo που έχει ποιο πολύ υπομονή σε ότι έχει να κάνει με τις πολεοδομίες.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65087 από nik
Να μαι και γωωωωωωωωωωω το επαγγελμα μου ειναι οι εξοπλισμοι μαζικης εστιασης εξοπλιζω απο ενα απλο κυλικείο εως μεγαλα catering διαθετω επισης και μεταχειρισμενα μηχανηματα εκτος απο καινουργια εχω ηλεκτρολογικες γνωσεις οπως επισης γνωσεις σε οτι αφορα θεματα γκαζιου σε μηχανηματα ειτε ειναι σομπες η οτιδηποτε αλλο επισης σκαμπαζω και λιγα πραγματα απο ψυκτικα που ισως μπορεσουν να βοηθησουν

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65088 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
εγω παλι σαν τεχνολογος ακτινολογος ευχομαι να μην σας φανω ποτε χρησιμος :friend: ...

οσον αφορα τις λοιπες ικανοτητες και ταλεντα μου,ειναι τοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να αναφερθω σε ολα. χαχαχα ...

πιο συγκεκριμενα ειμαι ειδικος σε καθε ειδους μαστορεμα με αγνωστα συνηθως αποτελεσματα,μεγιστος ενυδρειολογος,καταξιωμενος σκιτσογραφος,πτυχιουχος του tuning με master στο ξεζουμισμα κινητηρα,επιτιμος διδακτορ ducatολογιας και βαθυς γνωστης των μυστικων του αλκοολισμου και ειδικοτερα της μπυρας GAMO!!! ...!

(και μετριοφρων :ntropalos: ...)

Πέτρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #65090 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό.
Και επειδή τα μέλη του vweos.gr και σε αυτό τον τομέα είναι μπροστά έτυχε εγώ με τον Νικ να συνεργαζόμαστε ήδη στα επαγγελματικά με πολύ πιο θετικά αποτελέσματα από τότε που καταλάβαμε ότι πέρα από φίλοι είμαστε και συνεργάτες. :friend:

1,4 TSI 2?? PS