Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66765 από nikitas tsi
Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel δημιουργήθηκε από nikitas tsi
Tον τελευταιο καιρο περισσοτερο απο περιεργεια αλλα και ως μελλοντικο σχεδιο κοιταζω την αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου στη μικρομεσαια κατηγορια κατα προτιμηση με κινητηρα πετρελαιου και χαμηλους ρυπους ωστε να εχω μικροτερο κοστος στις μετακινησεις μου.
Δεν αποκλειω ομως και εναν οικονομικο βενζινοκινητηρα οπως ο νεος χιλιαρης με τα 125 αλογα της ford.
Εσεις με τα κριτηρια που θετω ποιο αυτοκινητο εχετε στο νου σας;

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66766 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Πριν λίγο καιρο έψαχνα για μικρό επαγγελματικό σε diesel. Οι επιλογές ήταν το pundo το corsa και το polo. Το pundo και το corsa έχουν ίδιο κινητήρα 1,3 td με το corsa ως φθηνότερο και με τελη. Το polo 1,2 λίγο πιο δυνατό απο τα αλλα 2 και χωρίς τέλη αλλα και πιο τσίμπημενο σε τιμη. Τώρα για μένα γι αυτη τη χρήση που θες είμαι ανάμεσα στο polo & smart diesel. Με το δεύτερο σε μεταχειρισμενο.

Sent from my iPhone using TapaTalk

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66767 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Νομίζω ότι ο Νικήτας μιλάει για κάτι μεγαλύτερο, όπως πχ το C4 ή το i30...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66769 από mpamphs
Απαντήθηκε από mpamphs στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
προσωπική μου άποψη ύστερα απο πολύ ψαξιμο σε όλεσ τισ αντιπροσωπείες το kia rio 1.1 diesel sport. Εχω πάθει την πλάκα μου με το συγκεκριμένο όχημα.σε σύγκριση με polo - c3 - corsa. Ανώτερο σε πολλά τμήματα

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66770 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Επειδή ψάχνουμε και μεις για ένα τέτοιο αμάξι αυτά που έχουμε στα υπ' όψιν ως τώρα είναι:
Toyota Yaris Hybrid
VW Polo 1.2 Diesel 75hp

Τα κριτήρια που θέτουμε είναι αξιοπιστία, κατανάλωση και τιμή.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66771 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Δεν ενδιαφερομαι για την ωρα για κατι σαν τα punto,rio κλπ αν και ειναι αρκετα ευκολοδηγητα.
Θα προτιμουσα κατι σαν golf,auris,i30 κλπ.
Εχω συμπαθησει το citroen c4 αλλα δεν αποκλειω και κατι αλλο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66781 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel

mpamphs έγραψε: προσωπική μου άποψη ύστερα απο πολύ ψαξιμο σε όλεσ τισ αντιπροσωπείες το kia rio 1.1 diesel sport. Εχω πάθει την πλάκα μου με το συγκεκριμένο όχημα.σε σύγκριση με polo - c3 - corsa. Ανώτερο σε πολλά τμήματα

συμφωνώ

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66783 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
ι30 diesel που έχεις και μια εμπειρία :whistle:

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66784 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Ξερεις ποσο κοστιζει;
Καπου στα 19000,δεν παω να παρω μια BMW σειρα 1 ?

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66785 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Για καινούργιο Νικήτα, η τιμή είναι ποιο μεγάλη απ ότι να αγοράσεις κάποιο με βενζινοκινητήρα πλήν του C4 αν δεν κάνω λάθος.
Με το πετρέλαιο σίγουρα θα κάνεις 2.000.000 χλμ παραπάνω απ οποιοδήποτε αμάξι που θα φόραγε βενζινοκινητήρα και θα το πετάξεις μόνο όταν θα αρχίσει να σκουριάσει η καρότσα του.
Αν πάλι λόγω υψηλού κόστους στραφείς σε μεταχειρισμένο, μη σε νοιάξουν τα πολλά χιλιόμετρα που πιθανόν να έχει, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κοιτάξεις την αντλία πετρελαίου (εκεί πάσχουν τα ποιο πολλά πετρέλαια εξαιτίας της υπέροχης ποιότητας ανόθευτων που πουλάνε τα πρατήρια).

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• N-EOS
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66825 από N-EOS
Απαντήθηκε από N-EOS στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Εγώ πριν ένα μήνα αγόρασαν το Kia rio 1.1 diesel uptown . Το αυτοκίνητο ειναι διαμάντι με εξοπλισμό απίστευτο . Πριν τρεις ευδομαδες έβαλα 40 ευρώ ,έχω κάνει 450 χλμ και μου απομένουν καμία 200 αρα. Δεδομένου ότι το έχει σχεδιάσει ο ίδιος τύπος που σχεδίασε και το δικό μας, ο χειρισμός και η αίσθηση μοιάζει πολυ με το EOS. Όσο αφορά τον εξοπλισμό έχει πολλαπλάσιο απο αυτο του δικού μου EOS. Καθώς έφαγαν πόλους μήνες ψάχνοντας για diesel επισκευτικα το συνολο των αντιπροσωπειών και κατέληξα στην Kia αφού κατάλαβα ότι ειναι η πιο τη μια λύση. Μπορείτε να διαβάσετε και το carbuyer.co.uk για πέροσσοτερες πληροφορίες και να προσέξετε τα review για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν. Τέλος δελεαστική ήταν και η επταχρονη εγγυηση καθώς και η κάλυψη βλάβης της αντλίες πετρελαίου.

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66836 από mpamphs
Απαντήθηκε από mpamphs στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Συμφωνώ απόλυτα.. :surrender: GAMO!!!

N-EOS έγραψε: Εγώ πριν ένα μήνα αγόρασαν το Kia rio 1.1 diesel uptown . Το αυτοκίνητο ειναι διαμάντι με εξοπλισμό απίστευτο . Πριν τρεις ευδομαδες έβαλα 40 ευρώ ,έχω κάνει 450 χλμ και μου απομένουν καμία 200 αρα. Δεδομένου ότι το έχει σχεδιάσει ο ίδιος τύπος που σχεδίασε και το δικό μας, ο χειρισμός και η αίσθηση μοιάζει πολυ με το EOS. Όσο αφορά τον εξοπλισμό έχει πολλαπλάσιο απο αυτο του δικού μου EOS. Καθώς έφαγαν πόλους μήνες ψάχνοντας για diesel επισκευτικα το συνολο των αντιπροσωπειών και κατέληξα στην Kia αφού κατάλαβα ότι ειναι η πιο τη μια λύση. Μπορείτε να διαβάσετε και το carbuyer.co.uk για πέροσσοτερες πληροφορίες και να προσέξετε τα review για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν. Τέλος δελεαστική ήταν και η επταχρονη εγγυηση καθώς και η κάλυψη βλάβης της αντλίες πετρελαίου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66837 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Aγορα μικρομεσαιου αυτοκινητου Diesel
Πλάκα πλάκα η κια εχει αρχίσει να μπαίνει πολυ δυναμικά στην αγορά με καλα μοντέλα και εκδόσεις που χτυπάει στα ίσια vw Opel Renault και με δελεαστικές τιμές και προσφορές!!

Sent from my iPhone using TapaTalk

1,4 TSI 2?? PS