Ατυχημα

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19013 από sakisdal
Ατυχημα δημιουργήθηκε από sakisdal
Εχθες καθως πηγαινα στο καρπενησι για δουλεια με ενα ford mondeo 2001, της εταιριας, ειχε ψιλοβροχο και ο δρομος ειχε γλιτσα. Μπροστα απο εμενα ενα eos και αλλα 3-4 αυτοκινητα. Ειχα καπου στα 15 μετρα αποσταση και πηγαινα με καμια 40αρια χλμ.Ξαφνικα πατει φρενο και κοκαλωνει το eow παταω και εγω ο καημεος πιανει το ABS και το αμαξι φευγει και καρφωνεται πανω στο eos..........Κατεβαινουμε κατω κοιταω το mondeo ειχε σπασει η μασκα....κοιταω και το eos και απωλυτος τιποτα.............................Σμπερασμα......τα γερμανικα υτοκινητα ειναι πιο ανθεκτικα απο τα Αμερικανικα

***edit*** μετακινήθηκε στη κατηγορία Απόψεις-Εμπειρίες

tsi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19014 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Ατυχημα
Είχα κι εγώ μια παρόμοια εμπειρία πέρυσι (με τράκαραν πίσω) και μπορώ να βεβαιώσω με τη σειρά μου ότι το πίσω κομμάτι του Eos έχει φοβερές ανοχές (και αντοχές)...βοηθάει πολύ και το σχήμα του προφυλακτήρα, το οποίο "φέρνει" προς τα κάτω αυτόν που σε χτυπάει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19015 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Ατυχημα
Γενικα αυτο δεν ισχυει μονο στα eos αλλα στα περισσοτερα αυτοκινητα.
Το 1998 με ενα φιατ πουντο που ειχα ημουν σταματημενος στο φαναρι με τον πατερα μου μεσα στη πλατεια καλογηρων επι της Λ.βουλιαγμενης και σκαει μισω μου μια κοπελιτσα με ενα σιτροεν ΑΧ,το σιτροεν μπηκε ολο μεσα σπασαν ψυγεια κλπ και ο πουντουλας δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
Να καταλαβετε ουτε ασφαλειες δεν ανταλλαξαμε μιας και εφταιγε και εγω δεν ειχα απολυτως τιποτα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19016 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Ατυχημα
nikitas tsi έγραψε:

Γενικα αυτο δεν ισχυει μονο στα eos αλλα στα περισσοτερα αυτοκινητα.
Το 1998 με ενα φιατ πουντο που ειχα ημουν σταματημενος στο φαναρι με τον πατερα μου μεσα στη πλατεια καλογηρων επι της Λ.βουλιαγμενης και σκαει μισω μου μια κοπελιτσα με ενα σιτροεν ΑΧ,το σιτροεν μπηκε ολο μεσα σπασαν ψυγεια κλπ και ο πουντουλας δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
Να καταλαβετε ουτε ασφαλειες δεν ανταλλαξαμε μιας και εφταιγε και εγω δεν ειχα απολυτως τιποτα.

Εγώ νομίζω ότι είναι ανάλογα πως θα τη φαςκαι από τι αμάξι θα τη φας...σε ένα astra coupe που είχα, μου έπεσε μια 200αρα mercedes...αυτή διαλύθηκε (έμεινε σε ακινησία μετά τη στούκα) και το astra έπαθε 2000 ευρώ ζημιά...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19023 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Ατυχημα
πολλες φορες σε τετοιεσ περιπτωσεις το μπροστα αμαξι δεν εχει εξωτερικη ζημια.Αν βγει ομως ο προφυλακτηρας συνηθως εχει σταβωσει η τραβερσα και ο μασπιες.

Συντονιστές: nikitas tsi