- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Ατυχημα
- sakisdal
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- TSI
***edit*** μετακινήθηκε στη κατηγορία Απόψεις-Εμπειρίες
tsi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Το 1998 με ενα φιατ πουντο που ειχα ημουν σταματημενος στο φαναρι με τον πατερα μου μεσα στη πλατεια καλογηρων επι της Λ.βουλιαγμενης και σκαει μισω μου μια κοπελιτσα με ενα σιτροεν ΑΧ,το σιτροεν μπηκε ολο μεσα σπασαν ψυγεια κλπ και ο πουντουλας δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
Να καταλαβετε ουτε ασφαλειες δεν ανταλλαξαμε μιας και εφταιγε και εγω δεν ειχα απολυτως τιποτα.
Νikitas TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Εγώ νομίζω ότι είναι ανάλογα πως θα τη φαςκαι από τι αμάξι θα τη φας...σε ένα astra coupe που είχα, μου έπεσε μια 200αρα mercedes...αυτή διαλύθηκε (έμεινε σε ακινησία μετά τη στούκα) και το astra έπαθε 2000 ευρώ ζημιά...Γενικα αυτο δεν ισχυει μονο στα eos αλλα στα περισσοτερα αυτοκινητα.
Το 1998 με ενα φιατ πουντο που ειχα ημουν σταματημενος στο φαναρι με τον πατερα μου μεσα στη πλατεια καλογηρων επι της Λ.βουλιαγμενης και σκαει μισω μου μια κοπελιτσα με ενα σιτροεν ΑΧ,το σιτροεν μπηκε ολο μεσα σπασαν ψυγεια κλπ και ο πουντουλας δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
Να καταλαβετε ουτε ασφαλειες δεν ανταλλαξαμε μιας και εφταιγε και εγω δεν ειχα απολυτως τιποτα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- aris
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0