Νεανίας ετοιμάζεται για αγορά μεταχειρισμένου EOS

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71804 από antonis-1981
Φιλε Ηρακλειο μενω αλλα δεν υπαρχει θεμα οποτε ειναι κ οπου ειναι!Παρτο με το καλο κ τα αλλα τα βρισκουμε!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71820 από GoratrixGR
Shit high and watch!! :whistle: :whistle: :whistle:

Νομίζω οτι έχω καταλήξει, αλλά μου δίνω και λίγο χρόνο, δεδομένου οτι ήθελα να μπορέσω να δώσω το υπάρχον μοτέρ πρώτα. Μη βρεθώ με 2 αμάξια αγκαζέ δε λέει στις μέρες μας.. :P
Βέβαια μου το έχω τάξει για Χριστούγεννα, οπότε εκεί μπλέκουν τα πράματα χαχαχ

Πάντως μάλλον στα 122 με βλέπω

VW EOS 1.4 TSi α.κ.α Το "θηρίο"
[size="14px"]Powered by[/size] [size="20px"] revo![/size]

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71821 από Coo

GoratrixGR έγραψε: Πάντως μάλλον στα 122 με βλέπω

:good:

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71822 από cmkostas
Να σε καλωσορίσω κ γω με τη σειρά μου στο κλαμπ κ να σε δώσω τις ευχές μου για την καλύτερη αγορά...
Επειδή είμαι καινούργιος κ γω στο κλαμπ, μόλις 5 μήνες έχω το κουκλι μου, ίσως η προσφατη εμπειρία μου να σε βοηθήσει λίγο να καθαρίσεις το μυαλό σου..
Όταν είπα θελω να πάρω ένα καμπριο δώρο στον ευατο μου σκέφτηκα το καλοκαιράκι που θα το έχω ανοικτό κ θα πηγαίνω χαλαρά τις βολτουλες μου Χαλκιδική κ μάλιστα δε θα πηγαίνω με πάνω από 100 που λέει ο λόγος γιατί δε θέλω να φτάσω γρήγορα αλλά να απολαύσω το ταξίδι μου...
Φίλε goratrix εγώ πιστεύω ότι το ταξίδι με ανοικτό εος είναι μια όμορφη εμπειρία κ αν έχεις την τρέλα να έχεις καμπριο όπως πιστεύω έχουμε όλοι μας εδώ μέσα στο τέλος κ εσένα ποσώς θα σε ενδιαφερει για το ποσά άλογα έχει..
φυσικά κ σε δίνω δίκιο όσο αφορά ασφάλεια κ προσπερασματα κτλ, προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τα δικά μου στάνταρ κ για τις προσπεράσεις κ για την ασφάλεια ταξιδιου κ για τη γρηγοραδα όταν κ άμα τη θέλω που δε τη θέλω κιόλας αλλά κ φυσικά για την κατανάλωση η οποία κυμαίνεται σε παρά πολύ καλά επίπεδα ειδικά εκτός πόλης με τον αξιοπρεπεστατο 122 ίππων κινητήρα..
κ για να σε βοηθησω αυτό που κοίταξα πριν 5 μήνες που ήμουν στην θέση σου ήταν τα χλμ που είχε το αμάξι, την κατάσταση στη οποία βρισκόταν, έκοβα τον εκαστοτε οδηγό που το είχε, τα έξτρα που είχε πάνω το αμαξι κ γενικά τη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το αμαξι κ ο κινητήρας κ όχι το ποσά άλογα είχε, εξαρχής πήγαινα για το 122..
αν έχεις την ίδια τρέλα με μας όχι το 122 αλλά κ το fsi που δεν έχει κ μεγάλη διαφορα να πάρεις ούτε που θα σε νοιαξει γιατί απλά όταν θα το ανοίγεις το καλοκαιράκι αργά θα θες να πηγαίνεις για να απολαμβάνεις την εμπειρία..
αλλά αν έχεις στο μυαλό σου τη δύναμη σε ένα αμάξι σίγουρα πιστεύω ότι το 122 μετά από το πρώτο καιρό θα σε κουράσει κ ίσως να πρέπει να πας η στο 160 με μεγαλύτερη κατανάλωση η σε κάποιο άλλο αμάξι που αν θυμάμαι καλά από όταν εξαχνα κ όπως είπαν κ τα παιδιά είναι μόνο το οπελ ττ με σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση, το οποίο πήγα μια φορά από κοντά να το δω κ προσωπικά το θεώρησα αισθητικά εντελώς άλλη κλάση από το εος μέσα έξω κ απλά δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά από τοτε.
Όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας του δικού μας είναι 1,6 κ έχουν 115 άλογα κ εγώ θεωρώ ότι υστερούν σε δύναμη, έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση από τον πολύ πολύ καλό αρκετά γρήγορο κ οικονομικό 1,4 122 κινητήρας μας κ φυσικά πιστεύω ότι κανένα δεν μπορεί να συγκριθει σε ομορφιά με το δικό μας εος...
Αυτα κ από μενα έναν πολύ νέο εδώ στην ωραία παρέα των παιδιων που δυστυχώς ακόμα δεν έχει δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσω αλλά όμως σύντομα στο μέλλον θα γίνει κ αυτό..
Ελπίζω να βοήθησα κάπως φίλε goratrix.. καλή επιλογή!

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

Kostas
1.4 TSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #72033 από mpamphs
ετσι για μια ματια www.car.gr/classifie.../

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72416 από Γελάδι
Φίλε Παύλο βρήκες τελικά αυτό που έψαχνες;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72770 από GoratrixGR
Γεια και χαρά παίδες!
Σόρι που εξαφανίστηκα, αλλά μετά τις γιορτές αποδιοργανώθηκα εντελώς!

Καλή χρονιά λοιπόν! Δυστυχώς ακόμη δεν έχω πάρει κάτι, πλέον είμαι με το ρευστό στο χέρι και ψάχνω ένα λογικό άνθρωπο να μου δώσει ένα προσεγμένο αμάξι σε καλή τιμή.

Είχα την περίπτωση του Χρηστάρα που τον είχα σε αναμονή καιρό, αλλά βρέθηκε άλλος γαμπρός δυστυχώς χαχα

έτσι λοιπόν ακόμη χρησιμοποιώ το κλασικό δίτροχο, το κοινώς λεγόμενο ποδαράτο..
Μπορεί να το κρατήσω έτσι ως το καλοκαίρι, να χάσουμε και κανένα κιλό χαχαχαχαα

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72775 από romanakos
Γεια σου φιλε και απο μενα..! καλως ηρθες..! :clap: :clap:

Δεν ειμαι κατοχος αυτου του πλασματος ακομη και για να καταλαβεις τι τρελα κουβαλαω πιστευω οτι εχω διαβασει και ξερω τοσα πολλα πραγματα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο απο οποιοδηποτε αλλο που δεν το εχει στην κατοχη του ακομη :PPP :PPP

Το εχω καμαρι να αγορασω το ΕΟS απο το 2007 που ακομη εμενα με τους γονεις μου και προσπαθουσα να τους πεισω να το αγορασουν μπας και μεινει σε μενα μετα :good: :good: αλλα ματαια...
Μετα απο 7 χρονια πλεον με δικη μου οικονομια και με λιγη βοηθεια ειμαι παλι στην αναζητηση και στην ερευνα αγορας οπως και εσυ..!
Απο την εμπειρια μου σε τετοιες αναζητησεις θα σου πω πρωτα απο ολα μην κοιτας τα αλογα για κανενα λογο εκτος φυσικα αν εχεις την ανεση στο να παιζεις με την ταπα της βενζινης :tsantila:
απο εκει και περα κατα την γνωμη μου παντα κοιτα να βρεις ενα τουτουτ με λιγα χιλιομετρα,ποιοτικο,καθαρο,ασφαλες και μετα βαλε προτεραιοτητες στον επιπλεον εξοπλισμο.Κοιταξε να βρεις δηλαδη κατι στα χρηματα σου που πρωτα απο ολα να εχει ειτε δερματινα ειτε ζαντες ειτε καποιο RNS500,RCD510 διοτι αυτα ειναι που αργοτερα εχουν μεγαλο κοστος. Φυσικα ειναι και αναλογα τα γουστα εγω π.χ ψαχνω εντονα τα δερματικα (κοκκινα <3 <3 :good: :good: ) και τα BI Xenon διοτι ξερω οτι ειναι απο τα πιο χρησιμα σε ομορφια και σε ασφαλεια ( και απο οσο ειμαι ενημερωμενος ειχαν 1100 ε τιμη στον επιπλεον εξοπλισμο)...

και για να μην σε κουραζω στα λεω ολα αυτα καταληγοντας οτι πολλα εχτρα μπορεις να τα βαλεις με μικρο κοστος για να μην πω και μονος σου ακομη (βλεπε πχ cruise control που με ενα χειριστηριο και ενα laptop το βαζεις σε μια ωρα και 70 ε αν θυμαμαι καλα)

Πανω απο ολα να ξερεις οτι ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι εχεις ορεξη και αγαπας αυτου του ειδους το αυτοκινητο και εισαι διατεθημενος να ασχοληθεις μαζι του...

Και παλι καλος σε βρηκαμε...!

Υ.Γ Σαν μην κατοχος αν σε κατι οσο αφορα πχ τιμες κτλπ ειμαι λαθος διορθωστε με εξαλου νιωθω ακομη μαθητης εδω μεσα :ntropalos: :ntropalos: οταν το αποκτησω και εγω θα κορνιζαρω την αδεια κυκλοφοριας σαν απολυτηριο λυκειου :PPP :PPP

Γιατι οταν πατας εκεινο το υπεροχο ασημι κουμπακι πισω απο το χειροφρενο κοιτας πανω και πισω και σταματας να σκεφτεσε και απλα...... Απολαμβανεις Να Οδηγας :D

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72776 από Corbil
Μια χαρά τα είπες romanako για μη κάτοχος

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72778 από mpamphs

GoratrixGR έγραψε: Γεια και χαρά παίδες!
Σόρι που εξαφανίστηκα, αλλά μετά τις γιορτές αποδιοργανώθηκα εντελώς!

Καλή χρονιά λοιπόν! Δυστυχώς ακόμη δεν έχω πάρει κάτι, πλέον είμαι με το ρευστό στο χέρι και ψάχνω ένα λογικό άνθρωπο να μου δώσει ένα προσεγμένο αμάξι σε καλή τιμή.

Είχα την περίπτωση του Χρηστάρα που τον είχα σε αναμονή καιρό, αλλά βρέθηκε άλλος γαμπρός δυστυχώς χαχα

έτσι λοιπόν ακόμη χρησιμοποιώ το κλασικό δίτροχο, το κοινώς λεγόμενο ποδαράτο..
Μπορεί να το κρατήσω έτσι ως το καλοκαίρι, να χάσουμε και κανένα κιλό χαχαχαχαα

καλως ήρθες φίλε μου . Για ρίξε μια ματιά εδώ και άν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε πμ
www.car.gr/classifie.../

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72782 από Γελάδι

romanakos έγραψε: Γεια σου φιλε και απο μενα..! καλως ηρθες..! :clap: :clap:

Δεν ειμαι κατοχος αυτου του πλασματος ακομη και για να καταλαβεις τι τρελα κουβαλαω πιστευω οτι εχω διαβασει και ξερω τοσα πολλα πραγματα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο απο οποιοδηποτε αλλο που δεν το εχει στην κατοχη του ακομη :PPP :PPP

Το εχω καμαρι να αγορασω το ΕΟS απο το 2007 που ακομη εμενα με τους γονεις μου και προσπαθουσα να τους πεισω να το αγορασουν μπας και μεινει σε μενα μετα :good: :good: αλλα ματαια...
Μετα απο 7 χρονια πλεον με δικη μου οικονομια και με λιγη βοηθεια ειμαι παλι στην αναζητηση και στην ερευνα αγορας οπως και εσυ..!
Απο την εμπειρια μου σε τετοιες αναζητησεις θα σου πω πρωτα απο ολα μην κοιτας τα αλογα για κανενα λογο εκτος φυσικα αν εχεις την ανεση στο να παιζεις με την ταπα της βενζινης :tsantila:
απο εκει και περα κατα την γνωμη μου παντα κοιτα να βρεις ενα τουτουτ με λιγα χιλιομετρα,ποιοτικο,καθαρο,ασφαλες και μετα βαλε προτεραιοτητες στον επιπλεον εξοπλισμο.Κοιταξε να βρεις δηλαδη κατι στα χρηματα σου που πρωτα απο ολα να εχει ειτε δερματινα ειτε ζαντες ειτε καποιο RNS500,RCD510 διοτι αυτα ειναι που αργοτερα εχουν μεγαλο κοστος. Φυσικα ειναι και αναλογα τα γουστα εγω π.χ ψαχνω εντονα τα δερματικα (κοκκινα <3 <3 :good: :good: ) και τα BI Xenon διοτι ξερω οτι ειναι απο τα πιο χρησιμα σε ομορφια και σε ασφαλεια ( και απο οσο ειμαι ενημερωμενος ειχαν 1100 ε τιμη στον επιπλεον εξοπλισμο)...

και για να μην σε κουραζω στα λεω ολα αυτα καταληγοντας οτι πολλα εχτρα μπορεις να τα βαλεις με μικρο κοστος για να μην πω και μονος σου ακομη (βλεπε πχ cruise control που με ενα χειριστηριο και ενα laptop το βαζεις σε μια ωρα και 70 ε αν θυμαμαι καλα)

Πανω απο ολα να ξερεις οτι ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι εχεις ορεξη και αγαπας αυτου του ειδους το αυτοκινητο και εισαι διατεθημενος να ασχοληθεις μαζι του...

Και παλι καλος σε βρηκαμε...!

Υ.Γ Σαν μην κατοχος αν σε κατι οσο αφορα πχ τιμες κτλπ ειμαι λαθος διορθωστε με εξαλου νιωθω ακομη μαθητης εδω μεσα :ntropalos: :ntropalos: οταν το αποκτησω και εγω θα κορνιζαρω την αδεια κυκλοφοριας σαν απολυτηριο λυκειου :PPP :PPP

Πού να το είχες κιόλας φίλε μου!
Καλή επιτυχία εύχομαι και γρήγορα να το αποκτήσεις.

Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72989 από GoratrixGR
Παίδες πολύ τρέξιμο και πολύ ταλαιπωρία ...

Χρειάζομαι τις συμβουλές σας και τη βοήθεια σας.
Βρήκα ένα αυτοκίνητο μοντέλο 09/2009 160άρι με 30.000Κμ και πήγαμε συνεργείο.

Γενικά το αμάξι έδειχνε πολύ απεριποίητο και ιδιοκτήτης είναι γυναίκα (αλλά μιλάω με τον σύζυγο).

Στην αρχή λέγαμε για το αμάξι οτι ΟΚ έχει κάποιες γρατζουνίτσες κτλ και οτι είναι ατρακάριστο κτλ και οτι δεν έχει θέματα.
Πήγαμε σήμερα συνεργείο όμως και διαπιστώσαμε πως:
1. Κάποια σημεία έχουν βαφτεί (αρκετά για την ακρίβεια)
2. Στο αμάξι απο κάτω μια ποδιά που κρύβει τον κινητήρα της λείπει η μια βίδα
3. Επίσης η μετώπη (αν το γράφω σωστά) έχει σπάσει. Βέβαια στο συνεργείο είπαν οτι αυτό πρέπει να βγάλουν προφυλακτήρα για να το δούν καλύτερα.
4. Η πόρτα πίσω είχε ένα χτύπημα και φαινόταν εκρού στόκος, όπου είπαν τα παιδιά πως πάλι έχει βαφτεί κτλ.

Μιλώντας με τον σύζυγο δήλωνε οτι λένε παπαριές κτλ, εγώ του ζήτησα να το ξανασκεφτεί και να μου δώσει μια σαφή εικόνα τι έχει πάθει το αυτοκίνητο. Επίσης γενικά μου έκανε εντύπωση που δε το ήξερε ιδιαιτέρως το αμάξι, δεν ήξερε πως δουλεύουν τα controls στο τιμόνι κτλ. Περίεργο δεδομένου οτι το αμάξι το έχουν 4 χρόνια. Γίνεται να έχεις 160αρι ΕΟΣ και να μην έχεις μάθει έστω απο που χαμηλώνει ο ήχος? ασχέτως αν είναι της γυναίκας το αμάξι.

Με όλα τα παραπάνω, όπως καταλαβαίνετε μου αφήνει και φοβίες μήπως είναι ξεκωλιασμένος και ο κινητήρας, δεδομένου οτι έχει κάνει 1 σερβις στο συνεργείο το επίσημο, άλλο ένα μάλλον κάπου άγνωστα (στη σύγχυση ξέχασα να δω βιβλίο..!) και τα ενδιάμεσα λάδια τα έκανε μόνος του (μάλλον αυτός θα έχασε τη βίδα..!!).

ΕΠΙΣΗΣ μετά απο αυτό υποχρεώθηκα και ρώτησα και έμαθα οτι το αμάξι είχε και ένα ατύχημα με ταξί κόστους 500ευρώ πριν 2 χρόνια, όχι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό όμως.

πιστεύω οτι άνετα μπορεί και τα χιλιόμετρα να είναι λάθος και μπορεί και ο κινητήρας να είναι διαλυμένος.

Είχαμε συμφωνήσει για 12.500.
Νομίζω οτι είναι προφανής η κίνηση που έχω να κάνω, αλλά τι προτείνετε οτι μπορώ να τσεκάρω ίσως?

Έχουμε κανέναν super actual expert να έρθει μαζί μου να τον κεράσω ένα καφέ και να πάμε να το δούμε ίσως ?:P

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72990 από Guardian
Σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν κοιτάς του βαγγελη;

www.car.gr/classifie.../

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72991 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Νεανίας ετοιμάζεται για αγορά μεταχειρισμένου EOS
Γνώμη μου θα έπρεπε να μιλήσεις με την οδηγό και όχι με τον σύζυγο, διότι δεν θα ξέρει το αμάξι και τις ζημιές που έχει, όπως και φάνηκε.
Όταν λες πολύ απεριποίητο, τι εννοείς;

Θα πρότεινα αν έχεις αμφιβολίες για τον κινητήρα, αλλά είσαι αποφασισμένος να το πάρεις αν δεν έχει πρόβλημα, να το πας και σε άλλον μηχανικό και αν δεν έχει κάτι σοβαρό το αγοράζεις.
Αλλιώς δες κάποιο άλλο, του club ακόμη καλύτερα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72994 από GoratrixGR
@Guardian δε παίζει να πάρω ρε 'συ τόσα πολλά χιλιόμετρα με τίποτα. Θέλω ΜΑΧ ~70.000Κμ και αυτό μονάχα αν το αμάξει είναι σούπερ προσεγμένο και με μπόλικα έξτρα. Άσε που στοχεύω και για 160αρι αρχικά.

@dragonfighter εκτός απο τα στοιχειώδη της καθαριότητας και της περιποίησης στα υφάσματα, είχε και παραιτημένα πράγματα χύμα, τα πλαστικά δεξιά και αριστερά απο το λεβιέ των ταχυτήτων ήταν ξεκούμπωτα και δεν ήξερε γιατί και κάτι τέτοια.
Επίσης έτριζε αρκετά. Τα τριξίματα αμα το λαδώσεις φεύγουν ή αν είναι κακοσυντηρημένο το έχεις φάει το πακέτο?

ένα ακόμη ενδιαφέρον.. επειδή τον έβαλα να το πάει πλυντήριο για να το δουν καλά στο συνεργείο για τα χτυπήματα, μετά που φεύγαμε μου φαίνεται είδα μια σταγόνα στην κολώνα του συνοδηγού σχετικά πολύ μέσα και όταν το ρώτησα είπε οτι θα μπήκε απο παράθυρο (δε πάνε οριζόντια οι σταγόνες βέβαια...:P).

Πολύ μπέρδεμα, θεωρώ οτι μπορώ να το πάρω μονάχα αν μου χαμηλώσει την τιμή και άλλο, για να του χώσω στο φτιάξιμο..

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72995 από vabatzis

GoratrixGR έγραψε: @Guardian δε παίζει να πάρω ρε 'συ τόσα πολλά χιλιόμετρα με τίποτα. Θέλω ΜΑΧ ~70.000Κμ και αυτό μονάχα αν το αμάξι είναι σούπερ προσεγμένο και με μπόλικα έξτρα.

Τεκμηρίωσε μας σε παρακαλώ το λόγο για τον οποίο δε θα έπαιρνες ένα αυτοκίνητο με τόσα χιλιόμετρα. Που βρίσκεις το πρόβλημα/μειονέκτημα ή όπως αλλιώς το θεωρείς; Με ενδιαφέρει η τεχνική τεκμηρίωση αυτής της άποψης, κυρίως.

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε...

Όσο για το αυτοκίνητο για το οποίο συζητάς, είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα. Προχώρα παρακάτω, επιλογές υπάρχουν μπόλικες.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #72996 από Corbil
προφανώς έχεις να κάνεις με ενα αυτοκίνητο το οποίο έχει φάει αρκετά στουκιά....και αυτό δεν είναι καλό για ένα Eos.
Τσέκαρε οροφές να δεις εαν ανοίγουν κανονικά, τέσταρε το σε ένα πλυντήριο να δεις ποιο προσεχτικά αυτή τη φορά αμα μπάζει νερά, πόσο και απο πού.

Το 70.000 πρέπει μάλλον να είναι το ψυχολογικό σου όριο αλλά μπορώ να σου πω ότι μέχρι τώρα τα αυτοκίνητα που είχα στην κατοχή μου πουλήθηκαν όλα με πάω απο 200.000 χλμ στο καντράν και το μόνο που άκουγα απο τους αγοραστές ήταν ευχαριστώ που είχαν αγοράσει ένα τόσο αψεγάδιαστο και απροβλημάτιστο αυτοκίνητο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι δεν παίζουν τόσο τα χλμ ρόλο, όταν ο ιδιοκτήτης τηρεί με προσοχή και στην ώρα τους τα service. Ποιο πολύ θα με προβλημάτιζε η αγορά ενός αμαξιού το οποίο ο άλλος το δίνει μεσα σε ένα χρόνο με λίγα χλμ, παρά ενα αυτοκίνητο των 70 80 ή 100.000 χλμ.

Εαν θα ήμουν εγώ στη θέση σου τώρα να ψάχνω για Eos θα κοίταζα περισσότερο τα 122αρια παρά τα 160αρια.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73006 από Guardian
Κι εγώ Προτιμώ 122 πια...
Πρόσφατα Ήμουν Ισπανία και έτυχε το παληκάρι που μας μετακινουσε να είχε ένα ίδιο με το δικό μου με τα τριπλασια χιλιόμετρα 1 χρόνο πιο καινούργιο Μάλιστα. Σε πληροφορώ αν δεν το συζητούσαμε δεν θα το καταλάβαινα. Πάραυτα ειδικά το συγκεκριμένο του Βαγγέλη και φορτωμένο είναι από έξτρα και προσεγμένο και τα δερμάτινα με αλοιφές κλπ και συντήρηση στην οροφή φουλ και ατρακαριστο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρεις ένα με τα μισά χιλιόμετρα, χάλια τραυματισμένο που πιθανόν μπάζει κλπ κλπ...
Τεσπα, καλή συνέχεια στο ψάξιμο σου..

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73009 από nikitas tsi
Κοιτα να δεις,αμαξι ειναι,στο δρομο κυκλοφορει και ολοι εχουμε λακουβες-λακουβακια και μικροσυγκρουσεις.
Το αν ειχε μεσα πλαστικα ποτηρακια,τυροπιτες,σουβλακια,σερβιετες,κ@ποτες εχει να κανει με τη νοικοκυροσυνη του καθενος,δεν το κατακρινω.
τριγμους ολα εχουνε και ολα σταζουνε καμια σταγονα,δεν εγινε και τιποτα.
Επισης η αγνοια χειρισμου των εξαρτηματων του δεν κατακρινεται,βλεπεις πολλοι κατεβαζαν το φλας για να δουλεψουν οι καθαριστηρες.
Οσον αφορα τα σερβις και εγω ενα εχω κανει με σφραγιδα και τα υπολοιπα σε συνεργειο της γειτονιας λογο κοστους.
Οσον αφορα το αμαξι του Βαγγελη,προτιμησε την αληθεια απο το γλυκο ψεμα,δηλαδη μας ειναι πολυ ευκολο να κατεβασουμε 50000 χλμ και φυσικα να ανεβασουμε και τη τιμη του.
Οι σημερινοι κινητηρες αντεχουν εκατομμυρια χιλιομετρα.
Kαι δες τι εννοω,
www.vweos.gr/kunena/...r

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73016 από vabatzis
Για να μην παρεξηγηθώ, η πρόθεση μου δεν είναι να "διαφημίσω" την πώληση του δικού μου αυτοκινήτου, αν και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο, όσο εύκολο κι αν μου είναι, εδώ μέσα ειδικά.

Αυτό που θέλω είναι να κατανοήσουν οι νεότεροι (και σε ηλικία, και σε χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου) τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να καταλάβουμε πότε υπάρχει πρόβλημα με ένα αυτοκίνητο που επιλέγουμε να ελέγξουμε. Μια μέση χρήση ενός αυτοκινήτου γράφει το χρόνο 10.000 με 15.000 χιλιόμετρα. Στην πενταετία αυτό μεταφράζεται σε 50.000 έως 75.000 χιλιόμετρα. Πόσο δε όταν κάποιος (όπως εγώ) το χρησιμοποιεί ως πρώτο αυτοκίνητο, κάνει και τα ταξίδια του κλπ κλπ. Όταν βλέπουμε λοιπόν νούμερα του τύπου 30.000 χλμ, πρέπει να πονηρευόμαστε. Δε λέω ότι είναι ντε και καλά ψεύτικα, πρέπει όμως να το ψάξουμε παραπάνω. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε να δούμε το ιστορικό συντήρησης. Εφόσον τα σέρβις έχουν γίνει στο σωστό χρόνο, με σωστά υλικά, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Εξάλλου υπάρχει και το vag-com, για σωστό και ενδελεχή έλεγχο στο ιστορικό του αυτοκινήτου.Τέλος ασχολούμαστε με την οροφή. Ελέγχουμε την κατάσταση της, ελέγχουμε για διαρροές ή άλλα σοβαρά προβλήματα. Λέω σοβαρά γιατί Eos που να μην στάζει ΤΙΠΟΤΑ, θεωρώ ότι δεν υπάρχει. Τα μικρά τα αντιμετωπίζεις, το να γίνεται λίμνη όμως με την πρώτη βροχή (όπως είδα πρόσφατα ένα τέτοιο στον Τσακουλέρη), ε αυτό δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Εκεί σε περιμένει περιπέτεια. Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου και ψυχολογίας...

Αυτά για να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη θέση τους και να τα αξιολογούμε όπως πρέπει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73022 από tasos_sib84
Goratrix ποιο ειναι το μέγιστο πόσο που θα εδεινες αν έβρισκες ενα πολύ προσεγμένο 160αρι ;

Τασος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73023 από Γελάδι
Φίλε μου εγώ θα σταματούσα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο. Και εμένα θα μου φαινόντουσαν ύποπτα όλα αυτά που αναφέρεις, όπως επίσης με βρίσκεις σύμφωνω στο θέμα της νοικοκυρωσύνης. Από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιου στο εσωτερικό, μπορείς να καταλάβεις και τον τρόπο του γενικά στο αυτοκίνητο. Δεν μπορεί να είναι τσαπατσούλης μέσα και απ΄έξω να το προσέχει σαν τα μάτια του. Προσωπική μου άποψη πάντα. Δεν λέω ότι το δικό μου είναι πάντα στν πένα, σίγουρα έχει και τις άτυχες στιγμές του. Δεν έχω πλυντήριο στο πάρκινγκ. Αλλά φαίνεται εάν το αυτοκίνητο γενικά είναι προσεγμένο ακόμη και στις κακές μέρες του.

Τα χιλιόμετρα δεν λένε τίποτα. Και το δικό μου π.χ. είχε κάνει σε 2 χρόνια 70.000+ αλλά ήταν όλα στην εθνική οδό από Αθήνα-Βόλο και από Χαιδάρι-Ελευσίνα. Τί έχει να λέει; Πόσο πιο ζορισμένο είναι από ένα αυτοκίνητο με τα μισά χιλιόμετρα μέσα στην Αθήνα ή σε μία άλλη πόλη;

Για το αν θα πας σε 122 ή 160 δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι να βρεις ενα καλό αυτοκινητάκι, προσεγμένο, με άνθρωπο που μπορεί να σου μιλήσει γι' αυτό και καταλαβαίνεις ευθύς αμέσως ότι έχει ασχοληθεί μαζί του πραγματικά, ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και δεν θα έχεις πρόβλημα. Για το αυτοκινητο του Βαγγέλη δεν θα πω τίποτα αν και θα μπορούσα, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Από εκεί και πέρα ότι θες.

Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73031 από GoratrixGR
Γεια χαρά!

Όπως σωστά το έθεσε ο corbill, ψυχολογικό όριο είναι κυρίως.

Tasossib84 όπως έχω δει γενικά την αγορά και με ότι έχω διαβάσει, για 122αρι του 2008 θα έδινα ΜΑΧ 11000 ανάλογα τα έξτρα του και για 160αρι του 2009 κ μετα ΜΑΧ 14000, αν όντως αξίζει ( ανάλογα τα έξτρα και πόσο προσεγμένο είναι και φυσικά τα χιλιόμετρα)

Νομίζω οτι κατεληξα σε ενα 122αρι με πολλά εξτρα και 70000κμ που δείχνει καλό. Οι 160αριδες που αξιζουν εχουν ψηλα τον αμανε δυστυχως. Θα δείξει όμως, όλα ρευστά μέχρι τελικής κίνησης.

Η τακτικοτητα όπως σωστά είπε και το γελαδι, δείχνει τι προσοχή είχε το αμάξι γενικά και φυσικά την αξιοπιστία του οδηγού

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73036 από tasos_sib84
Φίλε μου όπως τα λες αν βρεις κατι καλο θα ειναι ακριβό κ έτσι πρέπει, εγω σκέφτομαι να δώσω το δικό μου 160 αρι το οποίο ειναι MY10 το αμαξι ειναι όλη μερα στην πυλωτη στα πιςω καθίσματα έχουν κατςει μετρημένες φορές εχει 38.000 χλμ προσεγμένο πιστεύω απο τα λίγα. Ε οταν παω σε μάντρα κ μου λένε απο 10.000 μέχρι 13.000 τρελενομαι, προτιμώ να μην το δώσω ποτε.
Δεν χρειάζεται να βιαστείς υπάρχουν καλές ευκαιρίες που μπορείς να βρεις . Σου εύχομαι να κανεις μια καλή επιλογή .

Τασος

Συντονιστές: nikitas tsi