Ποιός έχει δερμάτινα καθίσματα αντιπροσωπείας?

• takis1
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48434 από takis1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• takis1
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48435 από takis1
Γεια χαρα! θα ηθελα να επικοινωνησω με ατομα ποθ εχουν δερματινα καθισματα εργοστασιου!
ευχαριστω!

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48436 από vaggelis4
Εγω έχω εργοστασιακα δερματινα nappa κοκκινα γιατι;

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48440 από Corbil
εγω επίσης.....vienna σε corn silk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48445 από cdoum
να πω και εγώ σε nappa corn silk...γτ μαζευόμαστε όσοι έχουν δερμάτινα εργοστασιακά,κάποια έκπληξη έχουμε; :whistle:

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48451 από Corbil
μάλλον κάνουμε gallop

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• betoven
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48464 από betoven
μαλλον για καποιο αλλο λογο ρωταει ο ανθρωπος :unsure:

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48468 από vabatzis
takis1 έγραψε:

Γεια χαρα! θα ηθελα να επικοινωνησω με ατομα ποθ εχουν δερματινα καθισματα εργοστασιου!
ευχαριστω!

Φίλε μου δυο παρατηρήσεις:

1. Το θέμα το έχεις ανοίξει στην ενότητα "Ασφαλιστικές Συμβουλές". Ελπίζω το δια ταύτα να έχει να κάνει με το θέμα της ενότητας.

2. Καλό θα ήταν να αναφέρεις συγκεκριμένα τί ψάχνεις και γιατί. Ίσως έτσι καταλάβουμε κι εμείς τι θέλεις και πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

:welcome

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48478 από vaggelis4
Εγω που εχω εργοστασιακα δερματινα και το ειπα πρωτος τι κερδιζω θα μου πει κανεις;! :lol:

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48482 από Coo
Κάτι άλλο θα θέλει να μας πει ο ποιητής.. για να δούμε.. :unsure:

Δημήτρης

• takis1
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48554 από takis1
einai olo vienna??????

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48556 από Corbil
Το Vienna "δέρμα" της VW δεν είναι δέρμα αλλά δερματίνη.....το έχουμε ξανά-αναφέρει σε άλλο ποστάρισμα εαν δείς. Απλά οι πονηροί της Vw δε σου διευκρινίζουν οτι είναι δερματίνη και στο πασάρουν για δέρμα. Γι αυτο και υπάρχει αυτη η διαφορά τιμής Nappa απο Vienna

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48557 από Corbil
..αααα και σε έχω παρακαλέσει ήδη να μη γραφεις με greeklish.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48558 από Corbil
το έχουμε ανακαλύψει εδώ και 1 χρόνο...μπορείς να διαβάσεις εδώ www.vweos.gr/eosforu...1

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• takis1
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48559 από takis1
kai ti kanete???

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48561 από Γελάδι
Αυτό που γνωρίζω εγώ και το είχα γράψει νομίζω είναι ότι και nappa να βάλεις είναι κάποια μέρη του καθίσματος που δεν είναι δέρμα αλλά δερματίνη. Η πλάτη του καθίσματος και τα πλαινά κυρίως είναι αυτά που είναι ντυμένα με δερματίνη για μεγαλύτερη αντοχή καθώς τρίβονται, κλωτσιούνται και γενικά δέχονται περισσότερες καταπονήσεις από το να στρώνουμε τον ... ποπό μας!

Είναι γνωστό και έχει μία λογική από μία άποψη. Τώρα αν μου πεις γιατί δίνεις 2.340€ για δέρμα nappa ή 2.000€ για vienna και σου βάζουν μόνο κάποια κομμάτια δέρματος, όντως ακούγονται πολλά. Αλλά και τα 350€ για τον ανεμοθώρακα ή τον κρυφό φωτισμό πάλι πολλά μου ακούγονται. Τα έβαλα όμως...! crazyman:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48562 από Γελάδι
takis1 έγραψε:

kai ti kanete???

Φίλε μου επειδή σου έχει ξαναγίνει η συσταση προσπάθησε να αποφεύγεις τα λατινικά.

Εγώ αυτά τα a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p,q,r,s,t,u,v,w,x,y,z δεν τα έμαθα στο σχολείο... Πλήρωσα και τα εμαθα.
Άλλος όμως μπορεί να μην τα ξέρει και θα βγάζει τα μάτια του τζάμπα!!!

Εν ολίγοις...

Κανονισμός Νο 3 (μέρος):
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η χρήση greeklish, δηλαδή ελληνικών λέξεων γραμμένων με αγγλικά γράμματα, όπως επίσης και η σύνθεση προτάσεων σε ξένη γλώσσα. Τα όποια μηνύματα γράφονται με greeklish θα διαγράφονται και θα ενημερώνεται ο χρήστης με ΡΜ!

Μήτσος

• takis1
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48564 από takis1
ζητω συγνωμη ,αλλα μιλαω αγγλικα περισσοτερο οκ! αλλα ασ παμε στο θεμα μας!
1.εσυ θα εδινες 2700 για ναπα και να σου βγει μαπα????και τα 2/5 τοθ αυτοκινιτου σου να ειναι δερματινη ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση?
2.ο ανεμοθραυστης δεν χρειαζετε σε αμαξι οπως το εος διοτι οι στροβιλισμοι , κατα την γνωμη μου παντα, γινονται πολυ μακρυα απο τα προσκεφαλα του οδηγου συνοδηγου!

ευχαριστω.

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48565 από Γελάδι
Όπως σου είπα και πριν, τα 2.700€ (2.340€ ήταν όταν το αγόρασα εγώ...) πράγματι ακούγονται, για να μην φανώ κατηγορηματικός λέγοντας ότι "είναι", υπερβολικά! Εγώ κατέφυγα στην λύση aftermarket και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Από εκεί και πέρα είναι και υποκειμενικό το θέμα. Μπορεί άλλος να τα σκάει και να μην έχει πρόβλημα. Σε αυτό που έχεις όμως απόλυτο δίκιο είναι ότι δεν αναγράφεται πουθενα (τουλάχιστον εμφανώς) ότι δεν είναι όλο δέρμα.

Αυτόματα σε κάνει μ@λ@κ@ πληρώνοντας 2.700€ για 2 τετραγωνικά δέρμα! Και δερμα από Jerboa να ήταν λιγότερο θα κόστιζε...

Μήτσος

• betoven
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48566 από betoven
φιλε Τακη ειναι εμφανες οτι τα εχεις παρει στο κρανιο αλλα γνωμη μου ειναι να ηρεμησεις και να χαρεις το ναπα-μαπα σου η οπως αλλιως θελεις να το πεις.
αν το αγχος σου ειναι αν θα σου χαλασει,αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι οταν θα γινει αυτο θα εχει αλλαξει απο τα χερια σου ακομα αλλα δυο το αυτοκινητο.
δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αυτο αλλα κανενα απο τα παιδια εδω μεσα που εχουν βαλει <δερμα> δεν εχει προβλημα και ειναι ολα ικανοποιημενα.
εγω το ξανα λεω αλλη μια φορα να το χαρεις και το δερμα και την κουκλα σου(το εος εννοω μην παρεξηγηθω κιολας :shy: )που ειναι και ο καιρος του τωρα καμπριολαδα+δερμα=πρωτη μουρη
οσο για τον ανεμοθωρακα κανεις μεγα λαθος και δεν θα το πιστευεις και εσυ αν ποτε βαλεις η δανειστης σε καποια συναντηση απο τα παιδια για την διαφορα που θα εχεις.με και χωρις.
(off topic αυτο αλλα αναφερθηκε παραπανω)

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48567 από cdoum
φίλε μου,

Θέλω να πω την γνώμη μου σχετικά με τα δερμάτινα καθίσματα της αντιπροσωπίας στο εος.Καταρχάς αν επιλέξεις αυτά θα ναι και θερμαινόμενα τα μπροστά αν θέλεις βέβαια να χεις θερμαινόμενα.(ας με διορθώσει κάποιος αν μπορούν να είναι και τα aftermarket δερμάτινα καθίσματα θερμαινόμενα).Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει πιο σωστή να το πω ενημέρωση με τα δερμάτινα καθίσματα και να μην μας κοροιδεύουν τόσο..Όταν πήγα να παραγγείλω το εος μου υπήρχανε το ναπα και το βιενα.το ναπα έκανε 2.430 και 2.030 το βιενα και υπήρχε και το aftermarket με 1000 ευρω κόστος.Μου εξήγησε λοιπόν ότι το ναπα είναι καλύτερο δέρμα από αντοχή,το βιενα μάλιστα κάνει και μικρά τετραγωνάκια μέσα στο δέρμα και έχει περισσότερο δερματίνη...400 ευρώ διαφορά είπα θα βάλω το καλύτερο για το εος μου,ήθελα να ναι και θερμαινόμενα τα εμπρός και το παράγγειλα έτσι..Μετά από 3 χρόνια και κάτι ψιλά με κάποια περιποίηση στέκει τέλειο το προσέχω βέβαια είναι και
μπέζ,λερώνει εύκολα μόνο το κάθισμα του οδηγού έχει
λίγοφθαρεί(δεν φαίνεται στο μάτι)από την χρήση όταν κάθομαι.
Όσο αφορά τον ανεμοθραύστη (το πλήρωσα 310ευρώ εργοστασίου)κάνει τέλεια την δουλειά του...κόβει αρκετά τον αέρα στα προσκέφαλα και υπήρχαν φορές που το μετάνιωσα όταν δεν τοχα χρησιμοποιήσει με αρνητικά αποτελέσματα!!!και απορώ που δεν τοχεις δοκιμάσει έστω

φιλικά χρήστος
δεν ξέχασα τίποτα να πώ..

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48570 από nikitas tsi
Στo δερματινο καθισμα,αν πεσει καφτρα τσιγαρου θα κανει τρυπα ή οχι?

Νikitas TSi

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48571 από rallakias
Εχω 2 τετοια σημαδια.Οχι τρυπα δεν εκανε ,αλλα εκανε μαυρο σημαδι απο το καψιμο.

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48575 από Corbil
Το πρόβλημα του φίλου μας φαίνεται πως ειναι οτι έδωσε τόσα χρήματα, όπως και πολλοι απο εμάς που τοποθέτησαν τα εργοστασιακά, και τελικά αυτο που πήρε δεν είναι αυτο που περίμενε. Δηλαδή δεν ήταν 100% δερμα. Δεν ειμαι ταπετσέρης ούτε βυρσοδέψης, αλλά προφανώς όπως είπε και το Γελάδι μας, κάποια κομμάτια ειναι πιθανόν δερματίνη διότι καταπονούνται περισσότερο και ισως το σκέτο δέρμα δεν θα άντεχε. Στην αυτοψία που είχε κάνει πάντως ταπετσέρης όταν άλλαξα το πίσω υποβραχιόνιο με διαβεβαίωσε οτι ήταν δερματινη το vienna που φοράει το αυτοκίνητο μου.
Απο την άλλη υπάρχει σίγουρα η επιλογή του aftermarket. Οπως είναι γνωστό πάντα η εργοστασιακή είναι πάντα κατα πολυ ακριβότερη απο τις aftermarket επιλογές χωρίς οι τελευταίες να υστερούν σε κάτι πόσο μάλλον οταν ο εφαρμοστής ειναι πραγματικά επαγγελματίας.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48583 από Coo
Η δερματίνη είναι μια "τακτική" που ακολουθούν όλες οι εταιρίες, ακόμα και σε ακριβότερα του Eos αυτοκίνητα (το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία από άνθρωπο στην οικογένεια μου που χρυσοπλήρωσε "δερμάτινα" σε μια πολυδιαφημισμένη και ξακουστή "αστεράτη" εταιρία με τη δερματίνη να έχει την τιμητική της). Η απάντηση που δόθηκε όταν έγινε -σε φιλικό κλίμα- η σχετική ερώτηση είναι ότι χρησιμοποιείται κυρίως για λόγους αντοχής σε συγκεκριμένα σημεία που η φθορά του δέρματος θα ήταν αρκετά γρήγορη και αναπόφευκτη. Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα σου είναι ότι αισθάνεσαι εξαπατημένος, αλλά αν το ψάξεις σε όλες σχεδόν τις εταιρίες αυτό γίνεται. Αν δεν ρώτησες στην παραγγελία δε σου είπαν ψέματα, απλά δε σου είπαν όλη την αλήθεια..

"..Ο δερμάτινος εξοπλισμός "Nappa" με ειδικά επεξεργασμένο υλικό, προσφέρεται με τα κεντρικά και πλευρικά τμήματα των επενδύσεων των καθισμάτων σε δέρμα Nappa και χαρίζει στο eos ιδιαίτερη κομψότητα..."

σελ.37, Φυλλάδιο αγοράς Eos 615.1196.20.72 @ 2008

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi