- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Έπιασα το τζόκερ
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
1. Είναι κουφός
2. Είναι παράλυτο το δεξί του πόδι
3. Είναι καμπούρης λόγω γήρατος
4. Έχει πάρκινσον (το είδα καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει το στυλό να γράψει τα στοιχεία μου)
5. Δεν είχε την απαιτούμενη ευεξία να αντιληφθεί βασικά πράγματα γύρω του , ήταν δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου!!!
Παρόλα αυτά ο παππούς όχι μόνο οδηγούσε αλλά στο συνεργείο που πήγα μου είπαν ότι από τη γωνία που έπεσε πάνω μου δεδομένης της ζημιάς θα πρέπει να πήγαινε πάνω από 50 χλ/ώρα ενώ πάνω μου όχι μόνο έπεσε αφρενάριστος αλλά αντί να στρίψει αριστερά να με αποφύγει έστρεψε δεξιά και μου ξύρισε την πινακίδα και τη μάσκα με τη ρόδα του!!!
Πάντα σε κάθε τρακάρισμα καλώ την αστυνομία, πράγμα που έκανα και τώρα. Η αστυνομία τον είδε και το μόνο που έκανε πέραν της καταγραφής κούνησε συμπονετικά το κεφάλι!! Το πήγα στο συνεργείο και η ζημία είναι 2000 ευρώ αφού θέλει αλλαγή όλη η μάσκα και οι προβολείς και εσωτερικά η τραβέρσα η οποία δεν υπάρχει μάλιστα στην Ελλάδα και είμαι εν αναμονή να έρθει από Γερμανία.(αν ήμουν λίγο πιο μπροστά θα μου έκανε σοβαρή ζημιά)
ΣΚΕΨΕΙΣ!
1. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τον παππού που οδηγούσε ΚΑΤΗΓΟΡΩ όμως τον αλήτη που έχει πάρει μίζα και έχει επιτρέψει στον παππού να οδηγεί σε αυτήν την κατάσταση. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ο άνθρωπος αυτός θα σκοτώσει κάποιον αθώο.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΩ την αστυνομία που είδε την κατάσταση του και το μόνο που έκανε είναι να εκφράσει την συμπαράσταση της
3. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τους ανεγκέφαλους κατσαπλιάδες που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οριακά με το πάρκινγκ μου και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά θα ξαναεμπλακώ σε τέτοιο ατύχημα.
4. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον εαυτό μου και την κακή μου τύχη.
5. Για το ατύχημα φταίω και έκανα δήλωση στον παππού .
Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος την νομοθεσία που αφορά παρκάρισμα οριακά σε παρκινγκ να μου δώσει τα φώτα του γιατί μετα από συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με αστυνομία ,Δήμο, ΠΕΧΩΔΕ δεν βγάζω άκρη :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
1. Είναι κουφός
2. Είναι παράλυτο το δεξί του πόδι
3. Είναι καμπούρης λόγω γήρατος
4. Έχει πάρκινσον (το είδα καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει το στυλό να γράψει τα στοιχεία μου)
5. Δεν είχε την απαιτούμενη ευεξία να αντιληφθεί βασικά πράγματα γύρω του , ήταν δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου!!!
Έλα ρε! Τί κάνει αυτό το θηρίο; :no:
1. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τον παππού που οδηγούσε ΚΑΤΗΓΟΡΩ όμως τον αλήτη που έχει πάρει μίζα και έχει επιτρέψει στον παππού να οδηγεί σε αυτήν την κατάσταση. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ο άνθρωπος αυτός θα σκοτώσει κάποιον αθώο.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΩ την αστυνομία που είδε την κατάσταση του και το μόνο που έκανε είναι να εκφράσει την συμπαράσταση της
3. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τους ανεγκέφαλους κατσαπλιάδες που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οριακά με το πάρκινγκ μου και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά θα ξαναεμπλακώ σε τέτοιο ατύχημα.
4. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον εαυτό μου και την κακή μου τύχη.
5. Για το ατύχημα φταίω και έκανα δήλωση στον παππού .
Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος την νομοθεσία που αφορά παρκάρισμα οριακά σε παρκινγκ να μου δώσει τα φώτα του γιατί μετα από συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με αστυνομία ,Δήμο, ΠΕΧΩΔΕ δεν βγάζω άκρη
1. Θα έπρεπε να κατηγορείς και τον παππού. Γιατί μπορεί αυτός που πήρε τη μίζα να του δώσει δίπλωμα να είναι βλάκας (με Β κεφαλαίο) που θέτει τόσους ανθρώπους σε κίνδυνο (θα μπορεί αύριο να είναι το ίδιο του το παιδί!) , ο παππούς όμως θα έπρεπε να έχει την ανθρωπιά (αν όχι την ευαισθησία) να καταλάβει από μόνος του ότι είναι δημόσιος κίνδυνος. :shutup:
2. Πραγματικά απαράδεκτο, αλλά τί να έκαναν από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτός έχει νόμιμο δίπλωμα;
3. Έχω παρόμοια (ευτυχώς αναίμακτη) εμπειρία και γνωρίζω τις δυσκολίες.
4. Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα μας
5. Δεν είχες άλλη επιλογή...
Για το ανταλλακτικό-αυτοκίνητο σου έδωσαν χρόνο παράδοσης;
Δημήτρης
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- panos
- Senior Μέλος
-
Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος την νομοθεσία που αφορά παρκάρισμα οριακά σε παρκινγκ να μου δώσει τα φώτα του γιατί μετα από συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με αστυνομία ,Δήμο, ΠΕΧΩΔΕ δεν βγάζω άκρη :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Άρθρο 34 ΚΟΚ
3. Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και:
α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα προ και μετά τις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις.
β) Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής.
γ) Σε θέση από την οποία παρεμποδίζεται όχημα που σταθμεύει κανονικά να εξέλθει από το χώρο που έχει σταθμεύσει.
δ) Αν το ελεύθερο μέρος της οδού που απομένει είναι ανεπαρκές για την κυκλοφορία των οχημάτων.
ε) Παράπλευρα άλλου οχήματος, σε στάση ή στάθμευση, εκτός αν άλλως ορίζεται με ειδική σήμανση.
Εσυ με ποιά λογική του έκανες δήλωση? και μόνον το ότι έτρεχε και δεν πραγματοποίησε αποφευκτικό ελιγμό εμένα μου δημιουργεί τουλάχιστον την εντύπωση συνυπαιτιότητας...
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εσυ με ποιά λογική του έκανες δήλωση? και μόνον το ότι έτρεχε και δεν πραγματοποίησε αποφευκτικό ελιγμό εμένα μου δημιουργεί τουλάχιστον την εντύπωση συνυπαιτιότητας...
Παναγιώτη από τη στιγμή που έκανε τη δήλωση μπορεί να την αλλάξει τώρα;
N-EOS έγραψε:
Δημήτρη αυτοκίνητο εξυπηρέτησής δεν υπάρχει και η νέα τραβέρσα θα έρθει σε 10-15 ημέρες.
:no: :gmt:
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
- serres tsi
- Senior Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
panos έγραψε:
Παναγιώτη από τη στιγμή που έκανε τη δήλωση μπορεί να την αλλάξει τώρα;
N-EOS έγραψε:Δημήτρη αυτοκίνητο εξυπηρέτησής δεν υπάρχει και η νέα τραβέρσα θα έρθει σε 10-15 ημέρες.
:no: :gmt:
και μάλιστα πήρα τ/φ σε τρία συνεργεία γιατί το υτοκίνητο εξυπηρέτησής ήταν βασικό κριτήριο επιλογής συνεργείου!!!
- panos
- Senior Μέλος
-
Δεν ήξερα πως είχες μεικτή. Όπως και να χει, κάνοντας χρήση της μεικτής ασφάλειας, μεταβιβάζεις όποια απαίτηση έχεις προς την ασφαλιστική σου. Καλά ποιός @@@@@ ανανέωσε το δίπλωμα στον ... Σουμάχερ?παιδιά το αν του έκανα δήλωση ή όχι με τη λογική να ισχυριζόμουν συνυπαιτιότητα δεν έχει κανένα νόημα αφού πάλι χρήση της μικτής μου ασφάλειας θα έκανα, και παράλληλα θα ήμουνα στα δικαστήρια για να αποτρέψω ουσιαστικά την αποζημίωση του παππού από την ασφαλιστική μου. Νομίζω ότι είναι pointless και θα καθυστερούσε μάλιστα στο κλείσιμο του κύκλου της ασφαλιστικής αποζημείωσης. Δεν ξέρω πάντως ο άνθρωπος αυτός είναι κατά την γνώμη μου θύμα σε όλη την υπόθεση αφού σας ξαναλέω ότι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και μάλλον όπως τον βλέπω θα σκοτώσει κόσμο γιατί τρέχει σα διάολος.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Αυτό τα λέει όλα...το θέατρο του παραλόγου που ευημερεί στην Ελλάδα πρωτοστατεί για άλλη μια φορά...Το μόνο παρήγορο είναι η μικτή, Ευτύχη... Για όλα τα άλλα είναι απλά να κλαίς για τη κατάντια μας....:bye:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Ο πατέρας μου ετών 75 εδω και 1-2 χρόνια λόγω ανίατης ασθένειας δεν βλέπει σε σημαντικό βαθμό.Παρόλα αυτά ο γιατρός του ανανέωσε το δίπλωμα την τελευταία φορά (δεν ξέρω αν έδωσε ο λεβέντης μου κανένα φακελάκι).Η λογική των γιατρών είναι γνωστή (όταν τον εξέτασα δεν είχε τίποτα-μετά του βγήκε η πάθηση) ,όπως και του υπέργηρου οδηγού (οδηγώ 50 χρόνια ,δεν εχω αναγκη να μου πείτε τι θα κάνω).
Πρόσφατα ο πατέρας μου τράκαρε από πίσω ενα άλλο όχημα στον Κηφισό κάνοντάς του περίπου 2500€ ζημιά.To όχημα 6ετίας ,κατα δήλωση του ιδιοκτήτη ήταν ατρακαριστο και ήταν και προς πώληση.Του κάναμε δήλωση αλλά η ασφαλιστική δεν του δικαιολογεί όλο το κόστος των ανταλλακτικών και θα βάλει και 400€ από την τσέπη του ο άνθρωπος!Τον λυπηθηκα τον καημένο!
Συμπέρασμα:Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να σταματήσεις εναν υπερήλικα να οδηγεί και μακάρι να συμβαίνουν ατυχήματα με υλικές ζημιές μόνο ,μπας και βάζουν μυαλό.(Τουλάχιστον ο δικός μου το συνειδητοποιήσε και σταμάτησε την οδήγηση.)Η πολιτεία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τους πάρει το δίπλωμα και οι οικείοι τους δεν μπορούν να τους σταματήσουν για διάφορους λόγους που φαντάζεστε.
Είσαι τυχερός στην ατυχία σου αφού έχεις μικτή ασφάλεια ,αν και πάλι θα πληρώσεις μια συμμετοχή.
Μακάρι να έφταιγε ο παππούς στη δική σου περίπτωση ,ώστε να τον ''έτσουζε'' η επισκευή του αυτοκινήτου του ,αλλά και να το σκεφτόταν καλύτερα.
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
www.vweos.gr/eosforu...9
Είμαι σχεδόν ένα μήνα πλέον χωρίς EOS λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, και η ζημιά ήδη εκτιμάται πάνω από 4000, και δεν περιμένω να έχω το αυτοκίνητο για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες. Ευτυχώς έχω μικτή αλλά θα πληρώσω από την τσέπη μου τουλάχιστον το όριο των 700 που έχει καθοριστεί...
Και παίζω και τζόκερ συστηματικά, αυτή είναι η πλάκα!
Γιώργος
(LGM)
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πρόσφατα ο πατέρας μου τράκαρε από πίσω ενα άλλο όχημα στον Κηφισό κάνοντάς του περίπου 2500€ ζημιά.To όχημα 6ετίας ,κατα δήλωση του ιδιοκτήτη ήταν ατρακαριστο και ήταν και προς πώληση.Του κάναμε δήλωση αλλά η ασφαλιστική δεν του δικαιολογεί όλο το κόστος των ανταλλακτικών και θα βάλει και 400€ από την τσέπη του ο άνθρωπος!Τον λυπηθηκα τον καημένο!
Για αυτό επειδή έχω -δυστυχώς δίς, ευτυχώς όχι με το EOS! - εμπειρία μπορώ να σου πώ ότι η λεγόμενη 'παλαιότητα' είναι παράνομη. Είναι συμφωνία μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών την οποία μπορείς μέχρι και να την καταγγείλεις νομικά. Και άν σκέφτεσαι τα λεφτά που θα χρειαστείς για το δικηγόρο, βάλε τον δικηγόρο της ασφαλιστικής σου - τί διάολο την πληρώνεις τη νομική προστασία στην ασφάλειά σου; :shades:
Εγώ πάντως και τις δύο φορές (τη μία μάλιστα για ζημιά 6,500!) δεν πλήρωσα ούτε ευρώ...
Και κερατάς και δαρμένος που λένε, δεν πάει...
Αλλά αυτό είναι για άλλο topic νομίζω....
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Αν εχεις πληρες ασφαλιστικο πακετο με νομικη προστασια μπορεις να στραφεις νομικα εναντια αυτων που σου εκοβαν την ορατοτητα.
Φωτογραφιες τραβηξες?
Οσο για το αν αλλαζουν οι δηλωσεις δεν το ξερω,ξερω ομως σε περιπτωσεις του ποινικου δικαιου που τα γυρνανε ολα.
Και που εχεις μικτη νομιζεις πως δεν θα πληρωσεις?
Το 500αρικο περιπου ειναι σιγουρο.
Δες τι απαλλαγη εχεις.
Νikitas TSi
- rallakias
- Senior Μέλος
-
rallakias έγραψε:
Για αυτό επειδή έχω -δυστυχώς δίς, ευτυχώς όχι με το EOS! - εμπειρία μπορώ να σου πώ ότι η λεγόμενη 'παλαιότητα' είναι παράνομη. Είναι συμφωνία μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών την οποία μπορείς μέχρι και να την καταγγείλεις νομικά. Και άν σκέφτεσαι τα λεφτά που θα χρειαστείς για το δικηγόρο, βάλε τον δικηγόρο της ασφαλιστικής σου - τί διάολο την πληρώνεις τη νομική προστασία στην ασφάλειά σου; :shades:
Εγώ πάντως και τις δύο φορές (τη μία μάλιστα για ζημιά 6,500!) δεν πλήρωσα ούτε ευρώ...
Και κερατάς και δαρμένος που λένε, δεν πάει...
Αλλά αυτό είναι για άλλο topic νομίζω....
Συμφωνώ στα παραπάνω μαζί σου οτι η ''παλαιότητα'' είναι κόλπο των ασφαλιστικών για να σου τρώνε λεφτά.Δίκιο έχεις να το κυνηγήσει κανείς δικαστικά.
Αρκεί να έχεις π.χ. 6.500€ να πληρώσεις και να τα πάρεις όταν τελεσιδικήσει το δικαστήριο σε 2-4 χρόνια , αν δεν ασκηθεί έφεση μετά την πρωτόδικη απόφαση.Εκεί βασίζονται και οι ασφαλιστικές και σου τρώνε όσα χρήματα μπορούν.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Συμφωνώ στα παραπάνω μαζί σου οτι η ''παλαιότητα'' είναι κόλπο των ασφαλιστικών για να σου τρώνε λεφτά.Δίκιο έχεις να το κυνηγήσει κανείς δικαστικά.
Αρκεί να έχεις π.χ. 6.500€ να πληρώσεις και να τα πάρεις όταν τελεσιδικήσει το δικαστήριο σε 2-4 χρόνια , αν δεν ασκηθεί έφεση μετά την πρωτόδικη απόφαση.Εκεί βασίζονται και οι ασφαλιστικές και σου τρώνε όσα χρήματα μπορούν.
Σίγουρα! Φτιάχνεις το αμάξι, πάς στην ασφαλιστική με τα τιμολόγια, δεν δέχεσαι την αποζημείωση που σου δίνουν και καταθέτεις αγωγή ζητώντας αποζημείωση από την ασφαλιστική, τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό του οχήματος.Το δικαστήριο δεν δέχεται την παλαιότητα! Αλλά όπως είπες, αξίζει για π.χ.400 ευρώ να κάνεις όλη αυτή τη φασαρία;
Όταν μου έφτιαξαν το αυτοκίνητο, μου ζητούσαν 470 ευρώ επιπλέον για παλιότητα. Αφού πήρα το αυτοκίνητο, τους είπα να τα βρούνε με το φανοποιείο και για ένα μήνα με πρήζαν στα τηλέφωνα. Μέχρι που στο τέλος τους απάντησα να τα διεκδηκήσουν δικαστικώς διότι γνώριζα ότι είναι παράνομο... Και δε με ξαναενόχλησαν.
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Να παραθέσω την εμπειρία μου απο τη ''αντιθετη πλευρά'' ,αν μπορώ να το πω έτσι!
Ο πατέρας μου ετών 75 εδω και 1-2 χρόνια λόγω ανίατης ασθένειας δεν βλέπει σε σημαντικό βαθμό.Παρόλα αυτά ο γιατρός του ανανέωσε το δίπλωμα την τελευταία φορά (δεν ξέρω αν έδωσε ο λεβέντης μου κανένα φακελάκι).Η λογική των γιατρών είναι γνωστή (όταν τον εξέτασα δεν είχε τίποτα-μετά του βγήκε η πάθηση) ,όπως και του υπέργηρου οδηγού (οδηγώ 50 χρόνια ,δεν εχω αναγκη να μου πείτε τι θα κάνω).
Συμπέρασμα:Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να σταματήσεις εναν υπερήλικα να οδηγεί και μακάρι να συμβαίνουν ατυχήματα με υλικές ζημιές μόνο ,μπας και βάζουν μυαλό.(Τουλάχιστον ο δικός μου το συνειδητοποιήσε και σταμάτησε την οδήγηση.)Η πολιτεία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τους πάρει το δίπλωμα και οι οικείοι τους δεν μπορούν να τους σταματήσουν για διάφορους λόγους που φαντάζεστε.
Είσαι τυχερός στην ατυχία σου αφού έχεις μικτή ασφάλεια ,αν και πάλι θα πληρώσεις μια συμμετοχή.
Μακάρι να έφταιγε ο παππούς στη δική σου περίπτωση ,ώστε να τον ''έτσουζε'' η επισκευή του αυτοκινήτου του ,αλλά και να το σκεφτόταν καλύτερα.
Αυτό είναι το πιο σωστό! Δυστυχώς... :no:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-

Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που ανεξαιρέτου κατάστασης υγείας να λέει, π.χ. στα 70 σου παίρνω το δίπλωμα;
Οι άδειες οδήγησης των κατηγοριών Α, Β και των υποκατηγοριών Α1 και Β1 ισχύουν χρονικά μέχρι να συμπληρώσουν οι κάτοχοί τους το εξηκοστό πέμπτο (65) έτος της ηλικίας τους. Μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εξήντα πέντε (65) ετών οι άδειες οδήγησης ανανεώνονται κάθε τρία (3) χρόνια από την έκδοση ή την προηγούμενη ανανέωσή τους. Η ανανέωση των αδειών οδήγησης γίνεται μετά από ιατρική εξέταση. Η ανανέωση γίνεται χωρίς θεωρητική και πρακτική εξέταση, έπειτα από ιατρική εξέταση, κατά την οποία πρέπει να κριθεί ότι ο ενδιαφερόμενος πληροί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις υγείας.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Οι άδειες οδήγησης των κατηγοριών Α, Β και των υποκατηγοριών Α1 και Β1 ισχύουν χρονικά μέχρι να συμπληρώσουν οι κάτοχοί τους το εξηκοστό πέμπτο (65) έτος της ηλικίας τους. Μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εξήντα πέντε (65) ετών οι άδειες οδήγησης ανανεώνονται κάθε τρία (3) χρόνια από την έκδοση ή την προηγούμενη ανανέωσή τους. Η ανανέωση των αδειών οδήγησης γίνεται μετά από ιατρική εξέταση. Η ανανέωση γίνεται χωρίς θεωρητική και πρακτική εξέταση, έπειτα από ιατρική εξέταση, κατά την οποία πρέπει να κριθεί ότι ο ενδιαφερόμενος πληροί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις υγείας.
Όχι που δεν θα υπήρχε παραθυράκι που μπάζει... :shutup:
Δημήτρης