3η Παραγγελία Νίκελ Μάσκας και Πορτ-μπαγκάζ

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22170 από thodoris_13
Απαντήθηκε από thodoris_13 στο θέμα Απ:3η Παραγγελία Νίκελ Μάσκας και Πορτ-μπαγκάζ
vabatzis έγραψε:

thodoris_13 έγραψε:

Τώρα προλαβαίνω την παραγγελία;;;

Το μπροστά είναι μόνο το μεταλλικό στο κέντρο (ψυγείο) ή και τα διπλανά από τα προβολάκια;;;

Προλαβαίνεις (θα το κλείδωνα σήμερα). Τα μπροστινά είναι αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία κάτω από την πινακίδα. Πες μας τι χρειάζεσαι ;

και το μπροστά με αυτοκόλλητο διπλής όψης είναι;;;

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22174 από Magnum
Ναι Θοδωρή

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22262 από vabatzis

Λοιπόν, οφείλω να ενημερώσω τους συμμετέχοντες ότι λόγω σημαντικής αύξησης των μεταφορικών εξόδων (αύξηση γερμανικών ταχυδρομείων) το τελικό κόστος για κάθε σετ θα φτάσει στα 25 ευρώ.

Αν κάποιος από εσάς θέλει να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλώ να με ενημερώσει μέχρι σήμερα το βράδυ στις 23.00 διότι πρόκειται να κατοχυρώσω την παραγγελία. Κατόπιν αυτής, θα λάβετε και πμ με οδηγίες για την πληρωμή και την παραλαβή.

Ευχαριστώ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22315 από cdoum
ακυρο η παραγγελια μου 1 εμπρος βαγγελη.το κρινω αρκετα ακριβο το να βαλω τρεις λωριδες αντε και στα προβολια ομιχλης με 25 ευρω λογω και οικονομικης κρισης....τα λεμε ευχαριστω για την κατανοηση
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22316 από vabatzis
cdoum έγραψε:

ακυρο η παραγγελια μου 1 εμπρος βαγγελη.το κρινω αρκετα ακριβο το να βαλω τρεις λωριδες αντε και στα προβολια ομιχλης με 25 ευρω λογω και οικονομικης κρισης....τα λεμε ευχαριστω για την κατανοηση

Κανένα πρόβλημα...κατανοητό...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22345 από vabatzis
Συμμετοχές τέλος, το θέμα κλειδώνεται. Θα ενημερωθείτε με πμ από αύριο για την πληρωμή και παραλαβή...

:locked:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23029 από vabatzis
Ενημερώνω τους συμμετέχοντες ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε. Κατόπιν συνεννοήσεως με τον πωλητή, καταφέραμε να πάρουμε την ίδια τιμή με τις προηγούμενες αγορές. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κομμάτι θα κοστίσει 16 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά .
Παρακαλώ να ελέγξετε τα πμ σας για τις λεπτομέρειες της πληρωμής.

:shades:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23055 από thodoris_13
Απαντήθηκε από thodoris_13 στο θέμα Απ:3η Παραγγελία Νίκελ Μάσκας και Πορτ-μπαγκάζ
Σε μενα δεν υπαρχει πμ. Να υποθέσω οτι ακυρωσες την παραγγελία μου γιατί αν ειναι στην αρχική τιμή δεν έχω πρόβλημα.

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23059 από vabatzis
thodoris_13 έγραψε:

Σε μενα δεν υπαρχει πμ. Να υποθέσω οτι ακυρωσες την παραγγελία μου γιατί αν ειναι στην αρχική τιμή δεν έχω πρόβλημα.

Θοδωρή απ'ότι βλέπω και από τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει, έχεις κάνει αρκετές ερωτήσεις χωρίς όμως να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου και να μας πεις τι θέλεις, συνεπώς δεν έχεις περαστεί στις παραγγελίες....την επόμενη φορά με το καλό...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23065 από thodoris_13
Νομίζα ότι είχα επιβεβαιώσει... (αν και δεν βρίσκω την δημοσίευση) και για τον λόγω αυτό είχαμε μιλήσει μέσω πμ!!!
Οκ, δεν έγινε τίποτα... Είπα απλά αν γινόταν... αλλιώς στην επίμενη φορά!!!

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23066 από vabatzis
thodoris_13 έγραψε:

Νομίζα ότι είχα επιβεβαιώσει... (αν και δεν βρίσκω την δημοσίευση) και για τον λόγω αυτό είχαμε μιλήσει μέσω πμ!!!
Οκ, δεν έγινε τίποτα... Είπα απλά αν γινόταν... αλλιώς στην επίμενη φορά!!!

Αν υπάρξει ακύρωση από κάποιον θα είσαι πρώτος στη λίστα, οκ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23068 από thodoris_13
οκ φιλε!!! :agree: :agree: :agree:

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23288 από vabatzis
Ενημερώθηκε το αρχικό ποστ με τις πληρωμές των συμμετεχόντων

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23298 από thodoris_13
Παιδιά, αν κάποιος έκανε παραγγελία και δεν τα θέλει πια, ας με ενημερώσει γιατί θέλω εγώ 1 για προστά και 1 για πίσω

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23496 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:3η Παραγγελία Νίκελ Μάσκας και Πορτ-μπαγκάζ
Θοδωρή αν το θέλεις τόσο πολύ δεν έχω πρόβλημα για το μπροστά να πάρεις το δικό μου.
Δεν είναι τόσο επείγον για εμένα και δεν με πειράζει αν θέλεις να το πάρεις εσύ...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23541 από thodoris_13
Γελάδι έγραψε:

Θοδωρή αν το θέλεις τόσο πολύ δεν έχω πρόβλημα για το μπροστά να πάρεις το δικό μου.
Δεν είναι τόσο επείγον για εμένα και δεν με πειράζει αν θέλεις να το πάρεις εσύ...

Οχι ρε φίλε, απλά είδα την ανακοίνωση για την πορεία των πληρωμών και τότε είδα μόνο δύο να έχουν πληρώσει και απλά είπα αν και μόνο αν κάποιος δεν το θέλει να με ενημερώσει... μην νομίζεις όσο επέιγον είναι για σένα άλλο τόσο είναι και για μένα

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23542 από Γελάδι
Κοίταξε... Εγώ θα μπορούσα να αγοράσω και στις 2 προηγούμενες αγορες που έγιναν αλλά δεν το έκανα, επειδή δεν ήθελα. Τώρα απλά είπα να το πάρω, έτσι...
Ξύπνησε το καταναλωτικό μου μέσα μου!!

Επομένως, γι' αυτό σου λέω, αν θέλεις μπορείς να το πάρεις εσύ το δικό μου. Δεν επιμένω, απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν θα με πειράξει κιόλας...

Μήτσος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23543 από thodoris_13
Γελάδι έγραψε:

Κοίταξε... Εγώ θα μπορούσα να αγοράσω και στις 2 προηγούμενες αγορες που έγιναν αλλά δεν το έκανα, επειδή δεν ήθελα. Τώρα απλά είπα να το πάρω, έτσι...
Ξύπνησε το καταναλωτικό μου μέσα μου!!

Επομένως, γι' αυτό σου λέω, αν θέλεις μπορείς να το πάρεις εσύ το δικό μου. Δεν επιμένω, απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν θα με πειράξει κιόλας...

οκ, πιστεύω ότι θα τα πούμε κατ' αρχάς από κοντά στην συνάντηση στον Βόλο με όλους.... οπότε συνενοήσου με τα παιδιά και αν δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε από σένα ούτε από αυτούς... τους το πληρώνω εκεί!!!!
Επείδη του δικό μου το EOS είναι σε αρχικό στάδιο (όπως το έκανε η μαμάκα του) και αυτά που βλέπω εδώ που έχουν κάνει τα παλικάρια στα δικά τους .. τα σπάνε... είπα να ξεκινήσω με αυτό και στην συνάντηση με τις ιδέες τους να με κάνουν να βάλω το χέρι στην τσέπη!!!!

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23546 από Γελάδι
thodoris_13 έγραψε:

οκ, πιστεύω ότι θα τα πούμε κατ' αρχάς από κοντά στην συνάντηση στον Βόλο με όλους.... οπότε συνενοήσου με τα παιδιά και αν δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε από σένα ούτε από αυτούς... τους το πληρώνω εκεί!!!!
Επείδη του δικό μου το EOS είναι σε αρχικό στάδιο (όπως το έκανε η μαμάκα του) και αυτά που βλέπω εδώ που έχουν κάνει τα παλικάρια στα δικά τους .. τα σπάνε... είπα να ξεκινήσω με αυτό και στην συνάντηση με τις ιδέες τους να με κάνουν να βάλω το χέρι στην τσέπη!!!!

Εγώ όπως και να έχει θα το πληρώσω στον Βαγγέλη γιατί ο άνθρωπος χρεώθηκε και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Στον Βόλο θα μου πεις αν το θες ή όχι... ;)

Μήτσος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23548 από thodoris_13
Γελάδι έγραψε:

thodoris_13 έγραψε:

Εγώ όπως και να έχει θα το πληρώσω στον Βαγγέλη γιατί ο άνθρωπος χρεώθηκε και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Στον Βόλο θα μου πεις αν το θες ή όχι... ;)

Αν δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσεις... τότε στο λέω από τώρα ότι θα σου φέρω τα χρήματα εκεί επειδή έστι όπως το είδα μου άρεσε και εγώ θα το χρησιμοποιήσω!!!!:clap: :clap: :clap:

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23549 από Γελάδι
Εννούσα βρε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να μου πεις...
Έγινε Θοδωρή! Εγώ θα το έχω στην συνάντηση απείραχτο και ότι αποφασίσεις!! :agree:

Μήτσος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23550 από thodoris_13
Γελάδι έγραψε:

Εννούσα βρε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να μου πεις...
Έγινε Θοδωρή! Εγώ θα το έχω στην συνάντηση απείραχτο και ότι αποφασίσεις!! :agree:

Καλά... Συνενόηση.... :gioupiii μπουζούκι!!!!! :trash_pc: :trash_pc: :trash_pc:

Εγώ κατάλαβα ότι θα την πληρώσεις επειδή την παρήγγιλες αλλά ότι δεν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιήσεις!!!

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Κάνε ότι θέλεις... δική σου απόφαση!!!!

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23551 από Γελάδι
Καλό!!!! Ότι να' ναι!!
χαχαχα χαχαχα χαχαχα

Μήτσος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23552 από thodoris_13
:whistle: :whistle: Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάς :whistle: :whistle:

Μάλον ποτό και postαρισμα κάνουν κακό ... στην συνενόηση!!!!

:liwma :liwma :liwma

Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23632 από vabatzis
Κύριοι η παραγγελία μας είναι στο δρόμο :clap:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi