- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
3η Παραγγελία Νίκελ Μάσκας και Πορτ-μπαγκάζ
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
thodoris_13 έγραψε:
Προλαβαίνεις (θα το κλείδωνα σήμερα). Τα μπροστινά είναι αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία κάτω από την πινακίδα. Πες μας τι χρειάζεσαι ;Τώρα προλαβαίνω την παραγγελία;;;
Το μπροστά είναι μόνο το μεταλλικό στο κέντρο (ψυγείο) ή και τα διπλανά από τα προβολάκια;;;
και το μπροστά με αυτοκόλλητο διπλής όψης είναι;;;
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Λοιπόν, οφείλω να ενημερώσω τους συμμετέχοντες ότι λόγω σημαντικής αύξησης των μεταφορικών εξόδων (αύξηση γερμανικών ταχυδρομείων) το τελικό κόστος για κάθε σετ θα φτάσει στα 25 ευρώ.
Αν κάποιος από εσάς θέλει να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλώ να με ενημερώσει μέχρι σήμερα το βράδυ στις 23.00 διότι πρόκειται να κατοχυρώσω την παραγγελία. Κατόπιν αυτής, θα λάβετε και πμ με οδηγίες για την πληρωμή και την παραλαβή.
Ευχαριστώ...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- cdoum
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κανένα πρόβλημα...κατανοητό...ακυρο η παραγγελια μου 1 εμπρος βαγγελη.το κρινω αρκετα ακριβο το να βαλω τρεις λωριδες αντε και στα προβολια ομιχλης με 25 ευρω λογω και οικονομικης κρισης....τα λεμε ευχαριστω για την κατανοηση
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
:locked:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Παρακαλώ να ελέγξετε τα πμ σας για τις λεπτομέρειες της πληρωμής.
:shades:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θοδωρή απ'ότι βλέπω και από τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει, έχεις κάνει αρκετές ερωτήσεις χωρίς όμως να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου και να μας πεις τι θέλεις, συνεπώς δεν έχεις περαστεί στις παραγγελίες....την επόμενη φορά με το καλό...:agree:Σε μενα δεν υπαρχει πμ. Να υποθέσω οτι ακυρωσες την παραγγελία μου γιατί αν ειναι στην αρχική τιμή δεν έχω πρόβλημα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Οκ, δεν έγινε τίποτα... Είπα απλά αν γινόταν... αλλιώς στην επίμενη φορά!!!
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αν υπάρξει ακύρωση από κάποιον θα είσαι πρώτος στη λίστα, οκ;Νομίζα ότι είχα επιβεβαιώσει... (αν και δεν βρίσκω την δημοσίευση) και για τον λόγω αυτό είχαμε μιλήσει μέσω πμ!!!
Οκ, δεν έγινε τίποτα... Είπα απλά αν γινόταν... αλλιώς στην επίμενη φορά!!!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Δεν είναι τόσο επείγον για εμένα και δεν με πειράζει αν θέλεις να το πάρεις εσύ...
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Θοδωρή αν το θέλεις τόσο πολύ δεν έχω πρόβλημα για το μπροστά να πάρεις το δικό μου.
Δεν είναι τόσο επείγον για εμένα και δεν με πειράζει αν θέλεις να το πάρεις εσύ...
Οχι ρε φίλε, απλά είδα την ανακοίνωση για την πορεία των πληρωμών και τότε είδα μόνο δύο να έχουν πληρώσει και απλά είπα αν και μόνο αν κάποιος δεν το θέλει να με ενημερώσει... μην νομίζεις όσο επέιγον είναι για σένα άλλο τόσο είναι και για μένα
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ξύπνησε το καταναλωτικό μου μέσα μου!!
Επομένως, γι' αυτό σου λέω, αν θέλεις μπορείς να το πάρεις εσύ το δικό μου. Δεν επιμένω, απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν θα με πειράξει κιόλας...
Μήτσος
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Κοίταξε... Εγώ θα μπορούσα να αγοράσω και στις 2 προηγούμενες αγορες που έγιναν αλλά δεν το έκανα, επειδή δεν ήθελα. Τώρα απλά είπα να το πάρω, έτσι...
Ξύπνησε το καταναλωτικό μου μέσα μου!!
Επομένως, γι' αυτό σου λέω, αν θέλεις μπορείς να το πάρεις εσύ το δικό μου. Δεν επιμένω, απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν θα με πειράξει κιόλας...
οκ, πιστεύω ότι θα τα πούμε κατ' αρχάς από κοντά στην συνάντηση στον Βόλο με όλους.... οπότε συνενοήσου με τα παιδιά και αν δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε από σένα ούτε από αυτούς... τους το πληρώνω εκεί!!!!
Επείδη του δικό μου το EOS είναι σε αρχικό στάδιο (όπως το έκανε η μαμάκα του) και αυτά που βλέπω εδώ που έχουν κάνει τα παλικάρια στα δικά τους .. τα σπάνε... είπα να ξεκινήσω με αυτό και στην συνάντηση με τις ιδέες τους να με κάνουν να βάλω το χέρι στην τσέπη!!!!
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
οκ, πιστεύω ότι θα τα πούμε κατ' αρχάς από κοντά στην συνάντηση στον Βόλο με όλους.... οπότε συνενοήσου με τα παιδιά και αν δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε από σένα ούτε από αυτούς... τους το πληρώνω εκεί!!!!
Επείδη του δικό μου το EOS είναι σε αρχικό στάδιο (όπως το έκανε η μαμάκα του) και αυτά που βλέπω εδώ που έχουν κάνει τα παλικάρια στα δικά τους .. τα σπάνε... είπα να ξεκινήσω με αυτό και στην συνάντηση με τις ιδέες τους να με κάνουν να βάλω το χέρι στην τσέπη!!!!
Εγώ όπως και να έχει θα το πληρώσω στον Βαγγέλη γιατί ο άνθρωπος χρεώθηκε και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Στον Βόλο θα μου πεις αν το θες ή όχι...
Μήτσος
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
thodoris_13 έγραψε:
Εγώ όπως και να έχει θα το πληρώσω στον Βαγγέλη γιατί ο άνθρωπος χρεώθηκε και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Στον Βόλο θα μου πεις αν το θες ή όχι...
Αν δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσεις... τότε στο λέω από τώρα ότι θα σου φέρω τα χρήματα εκεί επειδή έστι όπως το είδα μου άρεσε και εγώ θα το χρησιμοποιήσω!!!!:clap: :clap: :clap:
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Έγινε Θοδωρή! Εγώ θα το έχω στην συνάντηση απείραχτο και ότι αποφασίσεις!! :agree:
Μήτσος
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Εννούσα βρε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να μου πεις...
Έγινε Θοδωρή! Εγώ θα το έχω στην συνάντηση απείραχτο και ότι αποφασίσεις!! :agree:
Καλά... Συνενόηση.... :gioupiii μπουζούκι!!!!! :trash_pc: :trash_pc: :trash_pc:
Εγώ κατάλαβα ότι θα την πληρώσεις επειδή την παρήγγιλες αλλά ότι δεν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιήσεις!!!
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Κάνε ότι θέλεις... δική σου απόφαση!!!!
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Μήτσος
- thodoris_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- EOS TSi
Μάλον ποτό και postαρισμα κάνουν κακό ... στην συνενόηση!!!!
:liwma :liwma :liwma
Θ Ο Δ Ω Ρ Η Σ
(or)EOS or Nothing
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi