- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
- madmax
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Never Underestimate the Dark Side of...Me
Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Μαρία το μοντέλο που θα παραγγείλουμε τώρα έχει αλλάξει, έχει πλέον τη θύρα στο πίσω μέρος. Σε αυτά της πρώτης παραγγελίας δεν υπάρχει η θύρα μεν, γίνεται όμως με πατέντα να βγάλεις καλώδιο USB (έχει αναφέρει κάτι σχετικό το γελάδι)...
Πως γίνεται αυτό;;;;;
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Θα σου πει το γελάδι μόλις γυρίσει...το είχε ψάξει και είχε βγάλει κάποια άκρη. Απ'όσο ξέρω, οι αναμονές υπάρχουν στη μονάδα, πρέπει όμως να συνδεθούν με καλώδιο...vabatzis έγραψε:
Μαρία το μοντέλο που θα παραγγείλουμε τώρα έχει αλλάξει, έχει πλέον τη θύρα στο πίσω μέρος. Σε αυτά της πρώτης παραγγελίας δεν υπάρχει η θύρα μεν, γίνεται όμως με πατέντα να βγάλεις καλώδιο USB (έχει αναφέρει κάτι σχετικό το γελάδι)...
Πως γίνεται αυτό;;;;;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
To θέμα είναι μετά πως αναγνωρίζει τα αρχεία η μονάδα....
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- madmax
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Never Underestimate the Dark Side of...Me
Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- neTTor
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Not Speed.Only Pleasure
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Με την ευκαιρία, ενημέρωσε σε παρακαλώ και το προφίλ σου...1 x (Μονάδα + camera) και για εμενα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Λοιπόν να σας ενημερώσω πως πρόσφατα το δικό μου WITSON D721 χάλασε. Συγκεκριμένα σταμάτησε να διαβάζει το DVD drive αρχικά γραμμένα DVD, μετά και γραμμένα CD και τελικά ακόμα και γνήσια τυπωμένα CD και DVD... Προφανώς και ήταν πρόβλημα στην μονάδα ανάγνωσης, και το επέστρεψα στον γνωστό μας Rob από όπου το είχα πάρει και εγώ. Υπήρχαν δύο εναλλακτικές, είτε να μου το φτιάξουν ή να μου το αλλάξουν. Προτίμησα την δεύτερη επιλογή και με την καταβολή μιας διαφοράς μου κράτησε το παλιό μηχάνημα για 150 GBP (συμφέρουσα ή μη η προσφορά το συζητάμε) και μου έστειλε το D723.
Είχα ζητήσει να προσθέσω και το ψηφιακό DVB tuner σαν extra και τελικά προχτές παρέλαβα ένα μηχάνημα D723 που όμως έχει μόνο DVB tuner και όχι αναλογικό όπως αυτά που έχουν πάρει μερικοί από εμάς ήδη. Αρχικά νόμιζα ότι θα είχε το αναλογικό tuner ενσωματωμένο και σαν εξωτερικό το δεύτερο το ψηφιακό. Όμως καλώς ή κακώς το μηχάνημα έχει ενσωματωμένο μόνο το ψηφιακό tuner.
Αρχικά στράβωσα γιατί δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω αναλογικούς σταθμούς όπως πριν και σκέφτηκα να το στείλω πίσω για να μου στείλει το αναλογικό συν extra DVB tuner. Όμως μετά από λίγο ωριμότερη σκέψη, και διαβάζοντας πως από μέσα φθινοπώρου ξεκινάνε οι ψηφιακές εκπομπές στην Αττική από την Digea των 7 καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, προτίμησα να το κρατήσω τελικά και μάλλον θα το εγκαταστήσω το Σάββατο.
Απλά θα ήθελα να σας επισημάνω αυτό το γεγονός σε περίπτωση που και εσείς αλλάξετε γνώμη. Ούτως ή άλλως όπως υπόσχονται στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, μέσα στο 2010 ευελπιστούν να υπάρχει 60% κάλυψη ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, και τελικά αν το σκεφτούμε το 2010 δεν είναι και πολύ μακριά...
Φιλικά και για την ενημέρωσή σας...
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
αυτο ειναι το μοντελο λογικα ετσι? το WS-6530
www.e-wells.com/book...8
γιατι στο site του rob δεν βλεπω να το εχει με την θυρα usb απλα υποθετω οτι ειναι αυτο σωστα?και οχι τιποτα ο κα8ε πωλητης το ονομαζει οπως να ναι.
βρηκα και αυτα τα 2 video με τα νεα μενου βλεπεται διαφορες εσεις που εχεται το προηγουμενο μοντελο?
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
να σε ρωτησω κατι επειδη γραφεις οτι το πηρες απο τον ιδιο προμη8ευτη αυτο που ανεβασα στο προηγουμενο βιντεακι ειναι με αυτα τα μενου?Tα καινούργια WITSON D723 τουλάχιστον αυτό με τον ψηφιακό TV δέκτη που μου ήρθε μόλις προχτές, έχει από πίσω καλώδιο που καταλήγει σε θηλυκό USB, οπότε θα είναι εύκολο φανταζομαι να βγει κάπως μπροστά ή στο ντουλαπάκι..
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
djlgm έγραψε:
να σε ρωτησω κατι επειδη γραφεις οτι το πηρες απο τον ιδιο προμη8ευτη αυτο που ανεβασα στο προηγουμενο βιντεακι ειναι με αυτα τα μενου?Tα καινούργια WITSON D723 τουλάχιστον αυτό με τον ψηφιακό TV δέκτη που μου ήρθε μόλις προχτές, έχει από πίσω καλώδιο που καταλήγει σε θηλυκό USB, οπότε θα είναι εύκολο φανταζομαι να βγει κάπως μπροστά ή στο ντουλαπάκι..
Δεν το έχω βάλει ακόμα να το δω, ίσως τα παιδιά που το έχουν βάλει να μπορούν να απαντήσουν με μεγαλύτερη σαφήνεια...
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε να δω το 723 πριν κλείσει η παραγγελία;
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Γιώργο (djlgm) από ότι θυμάμαι μένεις προς τα βόρεια....
Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε να δω το 723 πριν κλείσει η παραγγελία;
Παιδιά θα το βάλω αύριο το πρωί, όποιος θέλει να το δει κλπ, ας μου στείλει μήνυμα.
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
παιδια 8α η8ελα και εγω να μπω μεσα στην παραγγελια αλλα με ψηφιακο δεκτη τηλεορασης(θα εχει εχτρα χρεωση η απλος διαλεγουμε) και καμερα να ρωτησω κατι για να μπει η καμερα πρεπει να ανοιξουμε τιποτα τρυπες στον προφυλακτηρα?γιατι αν ειναι μονο το κινεζακι.
www.e-wells.com/book...8
γιατι στο site του rob δεν βλεπω να το εχει με την θυρα usb απλα υποθετω οτι ειναι αυτο σωστα?και οχι τιποτα ο κα8ε πωλητης το ονομαζει οπως να ναι.
βρηκα και αυτα τα 2 video με τα νεα μενου βλεπεται διαφορες εσεις που εχεται το προηγουμενο μοντελο?
Χρήστο καλημέρα.
Σχετικά με όσα ζήτησες, μπορούμε να προσθέσουμε στην αγορά DVB tuner αντί αναλογικού με επιπλέον χρέωση 40 λίρες. Όσον αφορά στην κάμερα, το καλώδιο (υποθέτω) περνάει από την ήδη υπάρχουσα τρύπα που περνάει και το καλώδιο από το λαμπάκι της πινακίδας. Από εκεί και πέρα όμως, θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο μέχρι τη μονάδα (αυτονόητο), δεν έχει να κάνει βέβαια με επιπλέον τρυπήματα.
Ενημέρωσέ μας για το τί θα επιλέξεις τελικά...:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
phoenixgrg έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!παιδια 8α η8ελα και εγω να μπω μεσα στην παραγγελια αλλα με ψηφιακο δεκτη τηλεορασης(θα εχει εχτρα χρεωση η απλος διαλεγουμε) και καμερα να ρωτησω κατι για να μπει η καμερα πρεπει να ανοιξουμε τιποτα τρυπες στον προφυλακτηρα?γιατι αν ειναι μονο το κινεζακι.
www.e-wells.com/book...8
Χρήστο καλημέρα.
Σχετικά με όσα ζήτησες, μπορούμε να προσθέσουμε στην αγορά DVB tuner αντί αναλογικού με επιπλέον χρέωση 40 λίρες. Όσον αφορά στην κάμερα, το καλώδιο (υποθέτω) περνάει από την ήδη υπάρχουσα τρύπα που περνάει και το καλώδιο από το λαμπάκι της πινακίδας. Από εκεί και πέρα όμως, θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο μέχρι τη μονάδα (αυτονόητο), δεν έχει να κάνει βέβαια με επιπλέον τρυπήματα.
Επειδή και εγώ έτσι νόμισα για τις extra 40 λίρες... Με τις extra 40 λίρες μου έστειλε το D723 με το ψηφιακό tuner αντί για το D723 με το αναλογικό, Για extra ψηφιακό tuner μου ζήτησε κάπου 150 λίρες ... Διευκρινήστε το μην την πατήσετε....
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γιώργο ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση, έχεις δίκιο. Μίλησα μαζί του τηλεφωνικά μόλις τώρα, όντως η επιπλέον χρέωση αφορά στην έκδοση με το ψηφιακό tuner, όχι εξωτερικό.vabatzis έγραψε:
phoenixgrg έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!παιδια 8α η8ελα και εγω να μπω μεσα στην παραγγελια αλλα με ψηφιακο δεκτη τηλεορασης(θα εχει εχτρα χρεωση η απλος διαλεγουμε) και καμερα να ρωτησω κατι για να μπει η καμερα πρεπει να ανοιξουμε τιποτα τρυπες στον προφυλακτηρα?γιατι αν ειναι μονο το κινεζακι.
www.e-wells.com/book...8
Χρήστο καλημέρα.
Επειδή και εγώ έτσι νόμισα για τις extra 40 λίρες... Με τις extra 40 λίρες μου έστειλε το D723 με το ψηφιακό tuner αντί για το D723 με το αναλογικό, Για extra ψηφιακό tuner μου ζήτησε κάπου 150 λίρες ... Διευκρινήστε το μην την πατήσετε....
Συνεπώς, Χρήστο (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) επιλέγεις είτε την έκδοση με το αναλογικό στην τιμή που αναγράφουμε, είτε την έκδοση με το ψηφιακό με επιπλέον 40 λίρες...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-