- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
2η Παραγγελία replica RNS-510
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
www.tiguan.gr/forum/...0
1. radio λίγο χειρότερο από το rcd από πλευράς σήματος (αν και έχω βάλει ειδίκο βύσμα ανταπτορα που παίρνει και τισ δύο κεραίες πάνω).
2. tv άψογη
3. dvd άψογο. Οσο αφορά το video είτε μουσικό είτε ταινία άν είναι .avi τότε δείχνει και όλο το αρχείο και περισσότερες πληροφορίες για την αναπαραγωγή
4. sd card: πολύ καλός ήχος σε mp3. Μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν διαβάζει id3 tags και εκτός αυτού ο μέγιστος αριθμός ψηφίων που διαβάζει είναι μόνο 10 με συνέπεια να μην καταλαβαίνεις στην ουσία πιο αρχείο παιζει. Σε αυτο το κομματι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι γιατί είναι εκνευριστικό.
Δοκίμασα και μία κάρτα sdhc 8gb και μου έβγαλε bad card άσχετα αν γράφει ότι τισ δέχεται
5. usb: όσο αφορά τον ήχο το ίδιο με τα παραπάνω. Εχω δοκιμάσει stick 32gb και το δέχτηκε (μειονέκτημα είναι ότι στο μενου του μηχανήματος στην touch screen δεν έχουν προσθέσει εικονίδιο usb και έτσι αν θές να το επιλέξεις πρέπει να πατήσεισ το κουμπί source τις ανάλογες φορές μέχρι να στο εμφανήσει στην οθόνη)
6. navi. Απλά όλα τα λεφτά..... κανένα πρόβλημα με το σήμα gps (μικρό μειονέκτημα η απορύθμιση της ώρας....αραγε κυκλοφορεί κανένα time patch;;;;;;;;;;;
7. rear camera: πολύ καλή εικόνα αλλά έχω το πρόβλημα που ανέφερα δυο πόστ πιο πάνω please heeeeeeelpppppp!!!!!!!!!!!
8. bluetouth : τουσ ακούω πολύ καλά και με ακούνε πολύ καλά (αν είτε στην κάρτα sim είτε στην κάρτα τηλεφώνου έχετε όλες τις επάφες σας μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες τότε έχετε και τηλεφωνικό κατάλογο)
Μία χρειστική πληροφόρια: όταν έχετε βάλει navi με ανοικτό τον ήχο (φωνητική καθοδήγηση) και χτυπήσει το τηλέφωνο ενεργοποιηθεί το btouth και ολοκληρώσετε την κλήση πρέπει να ξαναενεργοποιήσετε τον ήχο του navi διαφορέτικα δεν θα ακούσετε ποτέ την επόμενη εντολή και πιθανόν είναι να χαθείτε
Σε γενικέσ γραμμές πάρα πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του.
Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το intreface του ραδιοφώνου (δεν δείχνει τισ ονομάσίες των σταθμών), καθώσ και το γεγονόσ ότι δεν διαβάζει id3 tags ή τουλάχιστον περισσότερα ψηφία στο όνομα του αρχείου. Ασ ελπίσουμε ότι τουλάχιστον για id3 tags θα γίνει κάτι με κάποιο firmware upgrade..........
ΥΓ:Βοηθείστε για την κάμερα
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
κοαποιες πληροφοριες για το μηχανημα απο ενα αλλο κλαμπ toy vw tiguan kai γραφει για τις καρτες μνημης που αναφερεστε
www.tiguan.gr/forum/...0
1. radio λίγο χειρότερο από το rcd από πλευράς σήματος (αν και έχω βάλει ειδίκο βύσμα ανταπτορα που παίρνει και τισ δύο κεραίες πάνω).
2. tv άψογη
3. dvd άψογο. Οσο αφορά το video είτε μουσικό είτε ταινία άν είναι .avi τότε δείχνει και όλο το αρχείο και περισσότερες πληροφορίες για την αναπαραγωγή
4. sd card: πολύ καλός ήχος σε mp3. Μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν διαβάζει id3 tags και εκτός αυτού ο μέγιστος αριθμός ψηφίων που διαβάζει είναι μόνο 10 με συνέπεια να μην καταλαβαίνεις στην ουσία πιο αρχείο παιζει. Σε αυτο το κομματι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι γιατί είναι εκνευριστικό.
Δοκίμασα και μία κάρτα sdhc 8gb και μου έβγαλε bad card άσχετα αν γράφει ότι τισ δέχεται
5. usb: όσο αφορά τον ήχο το ίδιο με τα παραπάνω. Εχω δοκιμάσει stick 32gb και το δέχτηκε (μειονέκτημα είναι ότι στο μενου του μηχανήματος στην touch screen δεν έχουν προσθέσει εικονίδιο usb και έτσι αν θές να το επιλέξεις πρέπει να πατήσεισ το κουμπί source τις ανάλογες φορές μέχρι να στο εμφανήσει στην οθόνη)
6. navi. Απλά όλα τα λεφτά..... κανένα πρόβλημα με το σήμα gps (μικρό μειονέκτημα η απορύθμιση της ώρας....αραγε κυκλοφορεί κανένα time patch;;;;;;;;;;;
7. rear camera: πολύ καλή εικόνα αλλά έχω το πρόβλημα που ανέφερα δυο πόστ πιο πάνω please heeeeeeelpppppp!!!!!!!!!!!
8. bluetouth : τουσ ακούω πολύ καλά και με ακούνε πολύ καλά (αν είτε στην κάρτα sim είτε στην κάρτα τηλεφώνου έχετε όλες τις επάφες σας μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες τότε έχετε και τηλεφωνικό κατάλογο)
Μία χρειστική πληροφόρια: όταν έχετε βάλει navi με ανοικτό τον ήχο (φωνητική καθοδήγηση) και χτυπήσει το τηλέφωνο ενεργοποιηθεί το btouth και ολοκληρώσετε την κλήση πρέπει να ξαναενεργοποιήσετε τον ήχο του navi διαφορέτικα δεν θα ακούσετε ποτέ την επόμενη εντολή και πιθανόν είναι να χαθείτε
Σε γενικέσ γραμμές πάρα πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του.
Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το intreface του ραδιοφώνου (δεν δείχνει τισ ονομάσίες των σταθμών), καθώσ και το γεγονόσ ότι δεν διαβάζει id3 tags ή τουλάχιστον περισσότερα ψηφία στο όνομα του αρχείου. Ασ ελπίσουμε ότι τουλάχιστον για id3 tags θα γίνει κάτι με κάποιο firmware upgrade..........
ΥΓ:Βοηθείστε για την κάμερα
Μάλλον ο φίλος με το tiguan πρέπει να γραφτεί στο δικό μας forum για να μάθει για το time patch όπως το λέει!
Και μιας και αλλάζει η ώρα την Κυριακή, το θέμα με την ώρα στο Destinator (πάει όλο τον Οκτώβριο μια ώρα πίσω παρόλες τις σωστές ρυθμίσεις) αναμένεται να λυθεί...
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
phoenixgrg έγραψε:
υπαρχει κανεισ που να εχει το tracking number?
Χρήστο έχει γράψει παραπάνω ο Βαγγέλης όποιος επιθυμεί να μάθει το tracking number να επικοινωνήσει μαζί του με πμ...
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
το ξερω του εστειλα δημητρη αλλα μαλλον θα εχει δουλειες ο ανθρωπος και δεν μπαινει και ετσι ειπα να γραψω μηπως και το εχει δωσει σε κανεναν αλλο αλλωστε δεν αφηνω ποστ που να μην το διαβασω σεολο το φορουμ :agree: .
Εντάξει Χρήστο...
Νόμιζα ότι δεν το είχες δει. :agree:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Λοιπόν, μόλις επικοινώνησα με την Αγγλία. Τελικά το tracking number που μου είχαν δώσει ήταν λάθος. Το σωστό είναι το 7539292277. Για να βλέπετε την εξέλιξη, θα εισάγετε τον αριθμό εδώ .
Αυτή τη στιγμή το πακέτο βρίσκεται στη Σόφια (Βουλγαρία). Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αρχές της εβδομάδας θα έχουμε παραλάβει :agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Άλλη ήθελα να ανεβάσω!! Sorry!!!Μήτσο η Compact Flash δεν κάνει...SD θες....Secure Digital
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Λογικά σήμερα θα πρέπει να με ειδοποιήσουν ή να το πάνε σπίτι...για να δούμε...Κύριοι το πακέτο είναι Αθήνα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα λάβετε πμ με οδηγίες για την παραλαβή...:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τραγική σύμπτωση....
Καλορίζικα παίδες...
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σας ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε τί περιλαμβάνει η κάθε μονάδα:
Το "πολυπόθητο" usb που βγαίνει από την πίσω πλευρά
Λεπτομέρεια του καλωδίου
Καλορίζικα πάιδες :clap:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος