Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4519 από vabatzis
img23.imageshack.us/...g

Λοιπόν, μιας και φαίνεται πως υπάρχει διάθεση, δημιουργώ το συγκεκριμένο θέμα ώστε να δούμε αν μπορούμε να μαζέψουμε συμμετοχές για μαζική αγορά του μηχανήματος τύπου W2-D723V .

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του εδώ κι εγώ θα το κάνω ανανέωση κάθε βράδυ. Θα πρότεινα να βάλουμε ως καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών την 16η Απριλίου 2009, δηλαδή ένα μήνα από τώρα, ώστε να υπάρχει χρόνος για όλους να το σκεφτούν και να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Παραγγελία

1. Panos
2. Magnum
3. Γελάδι
4. Phoenixgrg
5. Aris
6. kkarana
7. Γελάδι (Ένα D-726M για Mazda6 :whistle: )
8. orcus00

......................................................................................

Προτίμηση αγοράς από:

Αγγλία
1. Panos
2. Magnum
3. Γελάδι
4. Phoenixgrg
5. Aris
6. kkarana
7. Γελάδι (Ένα D-726M για Mazda6 :whistle: )
8. orcus00

Κίνα

Ελλάδα

Οι προσφορές που έχουν γίνει μέχρι τώρα βρίσκονται εδώ...

www.vweos.gr/eosforu...0

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4527 από panos
8 πρέπει να μαζευτούμε το λιγότερο. Ένας εγώ!!!!!!!!!
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4529 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Δεύτερος εγώ!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4565 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Τριτος εγω
  • stelios
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4578 από stelios
Απαντήθηκε από stelios στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
τεταρτος εγω
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4581 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Εδώ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτές τις μέρες ερχόμαστε σε επαφή με πολλά άτομα, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη προσφορά για την μαζική παραγγελία, τα λιγότερα έξοδα αποστολής, την με κάποιο τρόπο μετέπειτα υποστήριξη εντός Ελλάδος, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η αποστολή στην Κίνα σε ενδεχόμενο πρόβλημα, μέχρι και το ξεκαθάρισμα για τα διαθέσιμα updates του firmware κλπ και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις αμφιβολίες μας!

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να διαλευκανθούν πρώτα και αυτό απαιτεί κάποιο χρόνο. Προσπαθούμε να λύσουμε όλες τις απορίες. Γι' αυτό θα σας ζητήσω την κατανόησή σας.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4582 από Corbil
Μέσα κι εγώ και αν μπορούμε να βαλουμε σαν αρχή τη δυσμενέστερη τιμή που θα το αγοράζαμε για να ξέρουμε τι τελικά μπορούμε να πετύχουμε.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4583 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Corbil έγραψε:

Μέσα κι εγώ και αν μπορούμε να βαλουμε σαν αρχή τη δυσμενέστερη τιμή που θα το αγοράζαμε για να ξέρουμε τι τελικά μπορούμε να πετύχουμε.

Πάνο, η καλύτερη τιμή που έχουμε προς το παρόν είναι 420$ μαζί με μεταφορικά ανά συσκευή. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο εκτελωνισμός, ποσό το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε προς το παρόν. Έχω ήδη κάνει σχετικό ερώτημα σε κάποιους συνεργάτες εκτελωνιστές και περιμένω απάντηση...

Πάντως, επειδή όπως είπε και το Γελάδι κάνουμε διάφορες επαφές προς διαφορετικές κατευθύνσεις για το θέμα, θα το εξαντλήσουμε μέχρι να βρεθεί η καλύτερη επιλογή. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνονται κάθε φορά που θα έχουμε νεότερα, μέχρι να λήξει η περίοδος για τις συμμετοχές.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • mixalis84
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4605 από mixalis84
Απαντήθηκε από mixalis84 στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
vabatzis έγραψε:

[img=http://img23.imageshack.us/img23/2391/witson.jpg]

Λοιπόν, μιας και φαίνεται πως υπάρχει διάθεση, δημιουργώ το συγκεκριμένο θέμα ώστε να δούμε αν μπορούμε να μαζέψουμε συμμετοχές για μαζική αγορά του W2-D723V .

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του εδώ κι εγώ θα το κάνω ανανέωση κάθε βράδυ. Θα πρότεινα να βάλουμε ως καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών την 16η Απριλίου 2009, δηλαδή ένα μήνα από τώρα, ώστε να υπάρχει χρόνος για όλους να το σκεφτούν και να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Παραγγελία
......................................................................................

1. Panos
2. Γελάδι
3. Phoenixgrg
4. Stelios
5. Corbil
6. mixalis84
7.
8.
9.
10.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4609 από Corbil
Αντε αλλοι 2 και το λήξαμε

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4623 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Λοιπόν, έχουμε νεότερα σχετικά με το κόστος εκτελωνισμού των μονάδων. Τα πράγματα έχουν ως εξής :

Κόστος Εκτελωνισμού = (Συνολική αξία προϊόντων σε € x 12,65%) x 19% άρα

Για 8 κομμάτια :

Τιμή ανά τεμάχιο 390$ = 300€

(8x300) x 12,65% = 2.703,60€

2.703,60 x 19% = 3.217,28€

Άρα η τελική τιμή ανα τεμάχιο βγαίνει στα 402,16€

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των 10 τεμαχίων, όπου μας δίνει την ίδια τελική τιμή.

Για όποιον δεν ξέρει σε τι αντιστοιχούν τα ποσοστά, το 12,65% είναι ο εισαγωγικός δασμός και το 19% ο ΦΠΑ.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4671 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω όλους τους συμμετέχοντες στη μαζική αγορά ότι η πληρωμή των μονάδων θα γίνει μέσω Western Union, κάτι που προϋποθέτει ότι θα πρέπει να έχουν κατατεθεί τα χρήματα προκαταβολικά, σε λογαριασμό που θα σας υποδείξουμε. Σε πρώτη φάση, το απαιτούμενο ποσό αφορά στο κόστος της κάθε μονάδας + τα μεταφορικά.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μέσω pm στους ενδιαφερόμενους, αρκετό διάστημα πριν το κλείσιμο της παραγγελίας :agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4680 από Costas
vabatzis έγραψε:

Λοιπόν, έχουμε νεότερα σχετικά με το κόστος εκτελωνισμού των μονάδων. Τα πράγματα έχουν ως εξής :

Κόστος Εκτελωνισμού = (Συνολική αξία προϊόντων σε € x 12,65%) x 19% άρα

Για 8 κομμάτια :

Τιμή ανά τεμάχιο 390$ = 300€

(8x300) x 12,65% = 2.703,60€

2.703,60 x 19% = 3.217,28€

Άρα η τελική τιμή ανα τεμάχιο βγαίνει στα 402,16€

Στην τιμή αυτή δεν υπάρχουν τα μεταφορικά,σωστά;
Όσο για τον εκτελωνισμό είναι σίγουρο οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον γλιτώσουμε;
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4681 από vabatzis
Costas έγραψε:

Σωστά Κώστα.
Το κόστος μεταφοράς δεν υπολογίζεται στους δασμούς.

Costas έγραψε:

Όσο για τον εκτελωνισμό είναι σίγουρο οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον γλιτώσουμε;

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες προέρχονται από άνθρωπο ο οποίος εργάζεται στο τμήμα των εκτελωνισμών του αεροδρομίου. Δυνατότητα να "γλυτώσουμε" μέρος των δασμών υπάρχει, αν ο πωλητής δηλώσει μικρότερη αξία της πραγματικής κατά την αποστολή. Ρωτάω όμως, κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, αν γίνει κάτι κατά τη μεταφορά, ποιος μας καλύπτει ; Το μόνο που θα μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι η αναγραφόμενη αξία...:unsure:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4684 από Costas
vabatzis έγραψε:

Costas έγραψε:

Σωστά Κώστα.

Άρα με τα μετοφορικά πάει 430 € περίπου;
Τελικά όντως συμφέρει η μαζική παραγγελία;Το ρωτάω αυτο διότι η τιμή που πήρα για μεμονομένη παραγγελία ήταν 400$ + 75$ (μεταφορικά)= 360 €. Kαι με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γλιτώσουμε το τελωνείο.Το κακό΄με την μαζική παραγγελία είναι οτι το τελωνείο το έχουμε σχεδόν σίγουρο...:agree:

Σχετικά με την δηλωμένη αξία της συσκευής, άνετα μπορούν να δηλώσουν αξία ίση με 40$ (μου το πρότειναν και από μόνοι τους άλλωστε).Αν σπάσει κατα την μεταφορά, με το που το παραλάβεις το στέλνεις πίσω και σου το αντικαθιστούν με κανινούργιο.Αν πάλι χαθεί και δεν το παραλάβεις ποτέ...εκεί δεν ξέρω τι γίνεται...αλλά πάλι καλυμμένος πρέπει να είσαι μιας και δεν θα έχεις παραλάβει τίποτα και αυτό λογικά θα είναι σε θέση να το διαπιστώσουν και οι Κινέζοι...:unsure:
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4685 από vabatzis
Απ'ότι με ενημέρωσαν, από 1/1/09 δεν "περνάει" τίποτα πλέον χωρίς να ελεγχθεί. Αυτό διότι έχουν πάρει πλέον χαμπάρι τι συμβαίνει, οπότε ελέγχουν τα πάντα.

Σχετικά με το δεύτερο μέρος του ποστ σου, συμφωνώ με όσα λες, το θέμα είναι ότι γραπτώς οι (όποιοι) κινέζοι δεν το δίνουν αυτό, ώστε να είμαστε σίγουροι...και η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλά για να ρισκάρουμε ένα τέτοιο ποσό...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4687 από vabatzis
Costas έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Costas έγραψε:

Σωστά Κώστα.

Άρα με τα μετοφορικά πάει 430 € περίπου;
Τελικά όντως συμφέρει η μαζική παραγγελία;Το ρωτάω αυτο διότι η τιμή που πήρα για μεμονομένη παραγγελία ήταν 400$ + 75$ (μεταφορικά)= 360 €. Kαι με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γλιτώσουμε το τελωνείο.Το κακό΄με την μαζική παραγγελία είναι οτι το τελωνείο το έχουμε σχεδόν σίγουρο...:agree:

Σχετικά με την δηλωμένη αξία της συσκευής, άνετα μπορούν να δηλώσουν αξία ίση με 40$ (μου το πρότειναν και από μόνοι τους άλλωστε).Αν σπάσει κατα την μεταφορά, με το που το παραλάβεις το στέλνεις πίσω και σου το αντικαθιστούν με κανινούργιο.Αν πάλι χαθεί και δεν το παραλάβεις ποτέ...εκεί δεν ξέρω τι γίνεται...αλλά πάλι καλυμμένος πρέπει να είσαι μιας και δεν θα έχεις παραλάβει τίποτα και αυτό λογικά θα είναι σε θέση να το διαπιστώσουν και οι Κινέζοι...:unsure:

Θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής, για να είναι ξεκαθαρισμένα κάποια πράγματα:

Μέσω της μαζικής παραγγελίας, το κόστος κάθε συσκευής είναι 390$ + 30$ μεταφορικά, συνεπώς 320 ευρώ περίπου. Σε αυτά τα χρήματα, η μέγιστη επιβάρυνση λόγω τελωνισμού είναι αυτή που αναφέρω παραπάνω.
Αναφορικά με το σχόλιο σου περί ατομικής παραγγελίας, συμφωνώ στο ότι υπάρχει περίπτωση να είσαι περισσότερο "ευέλικτος", κάνοντας διαπραγμάτευση με τον πωλητή κλπ κλπ. Αυτό όμως που καταφέρνουμε ουσιαστικά με την μαζική παραγγελία, είναι να εξυπηρετήσουμε κάποια μέλη τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εισαγωγή μόνοι τους, ή αντίστοιχα δεν έχουν τις "γνώσεις" να το κάνουν μέσω ebay, ή φοβούνται κλπ, λόγοι υπάρχουν πολλοί. Κατ'επέκταση, αν καταφέρουμε κάτι καλύτερο οικονομικά, θα είναι ευπρόσδεκτο, γι'αυτό άλλωστε ερχόμαστε σε επαφή με αρκετούς πωλητές-κατασκευαστές.
Αυτά, σε συνδυασμό με μια προσφορά για τοποθέτηση, ίσως κάνουν τη ζωή κάποιων ευκολότερη...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4695 από Costas
Συμφωνώ απόλυτα...και η μαζική παραγγελία θα εξοικονομούσε και αρκετά χρήματα...αν δεν ήταν στην μέση ο εκτελονισμός.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αν τους πούμε να δηλώσουν αξία συσκευής ίση με 40$, λογικά η επιβάρυνση από τον πιθανό εκτελονισμό θα είναι περίπου 6 € το άτομο.Οπότε και τελική τιμή αγοράς...325 € (όλα υπολογισμένα στην τιμή).
Όπως καταλαβαίνεις ενδιαφέρομαι και εγώ να είμαι μέσα στην ομαδική παραγγελία αλλά πρώτα πρέπει να δω σε τι τιμή θα συμφωνήσει το club.
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4696 από vabatzis
Κανένα πρόβλημα :agree:
Το παλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...θα υπάρξουν νεότερα σύντομα :good:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4699 από Corbil
Λοιπόν παίδες, έχω στείλει στους Τσακι τσαν ενα email για να μου απαντήσουν εαν το Model No.:W2-D793L που λένε στο site τους οτι είναι για opel astra κανει και για το corsaki που έχως. Εαν κάνει, το ποιο πιθανό είναι να παραγγείλω και αυτό συνάμα. Τους ρώτησα επίσης και για την τιμή και περιμένω απάντηση.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4701 από Corbil
Σκέφτομαι και λέω εγώ τώρα,
εαν στα πακέτα γράψουν τη λέξη gift οι Τσακυ Τσαν δεν έχουμε πιθανότητες να γλιτώσουμε τα κερατιάτικα?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4702 από vabatzis
Corbil έγραψε:

Σκέφτομαι και λέω εγώ τώρα,
εαν στα πακέτα γράψουν τη λέξη gift οι Τσακυ Τσαν δεν έχουμε πιθανότητες να γλιτώσουμε τα κερατιάτικα?

Όχι πια...:bye:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4722 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Μόνο με μικρότερο τιμολόγιο γίνεται δουλειά. Αντι για 800 δολάρια πχ να κόψει για 500 και να πληρώσεις τελωνείο για 500.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4781 από Corbil
Καλα αυτος ο τύπος που στέλνω στη Witson ειναι πολύ μπούφος. Τον ρωτάς.... Is the model compatible with opel corsa or it is only for opel astra?(Για το 2ο μηχάνημα εννοω που θέλω να πάρω). Και ο μπούφος απαντάει.... If the dimentions are the same it fits, if no it doesnt fit.Χαίρω πολύ χαιρόπουλε αμα οι διαστάσεις είναι ιδίες χωράει.... οι λειτουργίες θα είναι ίδιες βρε Σκατου Λι?

Πάντως ενα παιδί απο το αλλο forum που έχει κι αυτός το 721 λεει οτι παίζουμε 50 - 50 με το τι θα μας τύχει στο λαχνό, δηλαδή αν θα λειτουργεί κανόνικά το μηχανημα ή αν θα μας βγεί πατάτα. Και λεω εγώ τωρα παρόλη την εγγυηση που θα έχουμε, αν μπλέξουμε σε ενα σουρτα φερτα μέχρι να μας βγεί κάτι καλό, μήπως τελικά πληρώσουμε παραπάνω σε τελωνία και μεταφορικά και μας βγεί ο Κινέζος Γερμανός? (Απο τιμή εννοω)

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4784 από vabatzis
Corbil έγραψε:

Καλα αυτος ο τύπος που στέλνω στη Witson ειναι πολύ μπούφος. Τον ρωτάς.... Is the model compatible with opel corsa or it is only for opel astra?(Για το 2ο μηχάνημα εννοω που θέλω να πάρω). Και ο μπούφος απαντάει.... If the dimentions are the same it fits, if no it doesnt fit.Χαίρω πολύ χαιρόπουλε αμα οι διαστάσεις είναι ιδίες χωράει.... οι λειτουργίες θα είναι ίδιες βρε Σκατου Λι?

Πάντως ενα παιδί απο το αλλο forum που έχει κι αυτός το 721 λεει οτι παίζουμε 50 - 50 με το τι θα μας τύχει στο λαχνό, δηλαδή αν θα λειτουργεί κανόνικά το μηχανημα ή αν θα μας βγεί πατάτα. Και λεω εγώ τωρα παρόλη την εγγυηση που θα έχουμε, αν μπλέξουμε σε ενα σουρτα φερτα μέχρι να μας βγεί κάτι καλό, μήπως τελικά πληρώσουμε παραπάνω σε τελωνία και μεταφορικά και μας βγεί ο Κινέζος Γερμανός? (Απο τιμή εννοω)

Πάνο, σχετικά με το corsa, οι διαστάσεις του στερεοφωνικού είναι universal σε όλα τα Opel (μετά από 2 astra, 1 vectra και 1 corsa μπορώ να το πω με σιγουριά).
Για το άλλο θέμα, το κρατάμε στα υπόψη αυτό που ανέφερες και βλέπουμε...σίγουρα θα το θέσουμε σε όλους όσους έχουμε ανοίξει επικοινωνία για την προσφορά...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi