Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5545 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Έχω ανακοινώσει όλες τις προσφορές που μπορέσαμε να έχουμε μέχρι τώρα. Σχετικό θέμα εδώ...

www.vweos.gr/eosforu...4

Μπορείτε να παραθέσετε τις γνώμες σας.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • kosaitis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5602 από kosaitis
Απαντήθηκε από kosaitis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Εγώ ψηφίζω Λαμία Naviexperts με 580 ευρώ για άμεση υποστήριξη.
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5607 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Και εγώ το ίδιο....Αλλά θέλω λίγο χρόνο ακόμα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5966 από Magnum
Δεδομένων όσων ειπώθηκαν εδώ
ψηφίζω Μr. Witson!

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5969 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Σας ενημερώνω ότι έχει ανανεωθεί το αρχικό δημοσίευμα με τις επιλογές σας. Η ενημέρωση θα γίνεται καθημερινά, μέχρι τις 16/4 οπότε και θα καταλήξουμε στην παραγγελία.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5973 από panos
Νομίζω πως το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χωριστούμε και εν τέλει να μην οφεληθεί κανείς από τη μαζική παραγγελία. Εκτός αν συμφωνήσουμε εκ των προτέτων πως οι ''μεν'' θα ακολουθήσουν τους ''δε''...
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5975 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
panos έγραψε:

Νομίζω πως το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χωριστούμε και εν τέλει να μην οφεληθεί κανείς από τη μαζική παραγγελία. Εκτός αν συμφωνήσουμε εκ των προτέτων πως οι ''μεν'' θα ακολουθήσουν τους ''δε''...

Οκ Πάνο, δεν έχεις άδικο σ'αυτό. Ας δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι, και αναλόγως πράττουμε :agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5980 από Magnum
Δεν μπορουμε να αναγκάσουμε κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει.
Ψηφίζουμε ότι νομίζει ο καθένας και μετά βλέπουμε αν οι μεν θα συμφωνήσουν με τους δεν.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5985 από panos
Εννοείται πως δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν σε κάτι που δεν θέλει, αλλά έτσι δεν έχει νόημα να συζητάμε για ομαδική παραγγελία. Εξάλλου εκπτώσεις είτε από την Κίνα, είτε από τη Λαμία έχουμε μόνο ως ομαδική αγορά. Ας ολοκληρώσουμε την διαδικασία και βλέπουμε. Εγώ απλά έκανα μια παρατήρηση...
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5989 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Για να απαντήσω συνολικά σε κάποια πράγματα... έχουμε και λέμε.

α) Κώστα σίγουρα δεν έχεις άδικο στο πως υπολογίζεις την τιμή. Κι εγώ αν κάνω τους υπολογισμούς, η μονάδα βγαίνει περίπου 350€ (χωρίς να είναι πάντα σταθερό γιατί παίζει η ισοτιμία), και με 115€ τελωνείο και επιπλέον μεταφορικά ας πούμε περίπου 480-490€. Σίγουρα είναι πιο φθηνό από την Λαμία. Απλώς γλιτώνεις την φασαρία με τελωνεία κτλ στην δεύτερη περίπτωση.

β) Η τιμή που αναφέρω στα 540€ είναι από μέλος ο οποίος έχει αγοράσει με μαζική παραγγελία το μηχάνημα και μάλιστα από την Audiosources όπως μου είπε. Στο αρχικό ποστ έχω κάνει λινκ το ποστάρισμά του. Θεωρώ ότι και αυτοί πήραν κάποια αντίστοιχη προσφορά με την δική μας και τελικά τους βγήκε τόσο. Γι' αυτό έχω μία επιφύλαξη ως προς την τελικά τιμή. Απλά εγώ από την μεριά μου δεν θέλω να σας λέω ότι υπολογίζουμε τα 480€ και να μας βγουν 540€! Ο καθένας μπορεί μετά να λέει ότι μπορεί να επωφελήθηκα από αυτό, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ...

γ) Όλοι οι Κινέζοι (και τα 1.3δις!!! :PPP ) μου είπαν ότι μπορούν να γράψουν χαμηλότερο τιμολόγιο στα δέματα. Με έχουν διαβεβαιώσει όμως δύο άτομα ότι το τελωνείο είναι 115€ και ο δεύτερος μου είχε αναφέρει ότι είναι περίπου 100€ - 120€ άσχετα το τί τιμή γράφει. Πλέον το έχουν πάρει μυρωδιά και δεν τους κοροιδεύει κάποιος! Υπολογίστε ακόμη 15€ για την DHL ώστε να το περάσει τελωνείο αυτή... Δεν είναι μεγάλο το ποσό, αλλά με αυτά και με άλλα μαζεύονται τα λεφτά...

δ) Δυστυχώς Πάνο σε αυτό με τους παραλήπτες δεν μπορώ να το ξέρω. Αν και να σου πω την εκτίμησή μου μάλλον χλωμό το κόβω...

ε) Αν ισχύει αυτό με την εγγύηση τότε είναι καλή εξέλιξη. Θα μου επιτρέψετε λιγάκι να το κοιτάξω για να δούμε τί ακριβώς παίζει...

στ) Θέλει κανείς να ρισκάρει με ταχυδρομείο; Μέσω της IPmart απ' ότι ξέρω υπάρχει αυτή η περίπτωση. Αν είναι να πάρω και μία προσφορά και από εκεί... Τα έξοδα τότε είναι 50€ και μάλλον γλιτώνουμε τελωνείο.

ζ) Επειδή όπως πολύ σωστά λέει ο Κώστας το ζουμί της υπόθεσης είναι ο καθένας να γλιτώσει ότι μπορεί από αυτό (και εννοείται χωρίς παρεξήγηση, αντιθέτως επαυξάνω... ) φαίνεται ότι η προσφορά από Κίνα μπορεί να συμφέρει πλέον καλύτερα. Το μελανό σημείο είναι όμως, ότι θα μπλέξουμε με τελωνεία, που στην περίπτωση τς Λαμίας δεν συμβαίνει, και ότι την ακριβή τιμή θα την ξέρουμε μόνο όταν παραλάβουμε τα μηχανήματα στα χέρια μας!

Υ.Γ. Αν ξέχασα να απαντήσω κάπου σχωρέστε με! Έχω ζαλιστεί!! :p

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5991 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Δεν οργανώνουμε ένα καφεδάκι-εκδρομούλα κατά Λαμία μεριά να τσεκάρουμε το μηχάνημα και από κοντά και να αποφασίσουμε;Γιατί στην τελική μπορεί να είναι μάπα και κάποιους να μην τους ικανοποιήσει σε κάποιους τομείς...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6016 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
και εγω ψηφιζω κινα παιδια δεν ειναι λιγα τα 100 ευρο,α και κατι αλλο αν πει τιποτα μετα κανεις για το γελαδι η οποιον αλλο θα εμπλακει στην αγορα οπως γραφει οτι μπορει να υπαρξει κανεις που να πει οτι επωφελήθηκε από αυτό θα ειναι απιστευτα αχαριστος γιατι ειδα κατι τετοιο στο αλλο φορουμ και τρελαθηκα:gun: απο καποιον μαλιστα που δεν εκανε και αγορα.
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6017 από Costas
Για όσους πάντως συμμετάσχουν στην ομαδική παραγγελία από Κίνα (αν τελικά γίνει) και μένουν εκτός Αθηνών (όπως εγώ) θα πρέπει να υπολογίσουν επίσης και ένα κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ ή courier από την Αθήνα για την πόλη τους...φαντόζομαι!
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6252 από panos
Μήπως στην αρχική σελίδα να προσθέσουμε και την επιλογή της Αγγλίας??
  • kosaitis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6266 από kosaitis
Απαντήθηκε από kosaitis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Σωστός
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6269 από Γελάδι
Ήδη το έχω προσθέσει...
Επομένως από εδώ και στο εξής ας δηλώνει ο καθένας (χωρίς περιττά λόγια) την προτίμησή του... Το αρχικό ποστ θα ανανεώνεται συνεχώς!

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6270 από Γελάδι
Θεώρησα σωστό από την στιγμή που έχουμε επιπλέον ανταγωνίσιμη προσφορά να σβήσω τις μέχρι τώρα δηλώσεις επιθυμίας.

Γι' αυτό θα σας παρακαλούσα να ξαναδηλώσετε επιθυμία. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά... σε ενα ζωντανό πρόγραμμα συμβαίνουν αυτά!!! Άλλωστε είναι προς το συμφέρον όλων υποθέτω! Έτσι δεν είναι;

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6272 από panos
Γελάδι έγραψε:

Θεώρησα σωστό από την στιγμή που έχουμε επιπλέον ανταγωνίσιμη προσφορά να σβήσω τις μέχρι τώρα δηλώσεις επιθυμίας.

Γι' αυτό θα σας παρακαλούσα να ξαναδηλώσετε επιθυμία. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά... σε ενα ζωντανό πρόγραμμα συμβαίνουν αυτά!!! Άλλωστε είναι προς το συμφέρον όλων υποθέτω! Έτσι δεν είναι;

:D :D καλό. Ψηφίζω (δαγκωτό) Αγγλία!!!!!!!!!!!!
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6274 από Magnum
Αγγλία κ εγώ.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• leontas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6289 από leontas
Καλημερα σε όλους εβαλα χθες το Witson στο αμαξι μου (Leon II) και εχω ενθουσιαστεί.
Ακομα βεβαια δενεχω ολοκληρωσει την εγκατασταση αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν.
Αν θελετε την γνωμη μου και επειδη ειδα τις προσφορές που εχετε καλυτερα και πιο σιγουρα
ειναι η αγορα απο αγγλία.
Οτι και να κανετε παντως ευχομαι καλοφόρετα :clap: :clap:
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6290 από Γελάδι
Φίλε μου με το καλό να το χαρείς και εύχομαι να σου βγει απροβλημάτιστο! Σίγορα μετράει η άποψή σου, όπως και το προηγούμενο ποστάρισμα που είχες γράψει περί τελωνείου βοηθάει αρκετά. Θελω κάποια στιγμή αν θέλεις να μας πεις εντυπώσεις έστω και από το D726 που έχεις.
Ευχαριστούμε πολύ! Άντε καλά παιχνίδια τώρα με το καινούριο σου μπλιμπλίκι!! :clap:

Μήτσος
  • leontas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6293 από leontas
Να εισαι καλα φιλε.
Ασε εχω φαει ολη την ελευθερη μου ωρα στο μαραφετι αυτό.
Θετικες οι μαχρι τωαρ εντυπωσεις μου με μονο - οτι δεν λειτουργουν τα
2 απο τα 8 πληκτρα στο τιμονι μου.
Ολοκληρωμενες εντυπωσεις θα σας πω οταν το δω καλα καλά.
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6294 από Magnum
Αυτά τα δύο πλήκτρα που δεν λειτουργούν τι κανουν κανονικά;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• leontas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6307 από leontas
Αλλαζουν τους σταθμους που εχεις στην μνημη του ραδιοφωνου
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6339 από panos
Λογικά σε μας δε θα πρέπει να συμβαίνει αυτό...
Συντονιστές: nikitas tsi