Νέο Opel Insignia

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69235 από Coo
Νέο Opel Insignia δημιουργήθηκε από Coo

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

www.boxautos.com/new.../

Όμορφο.. :good:

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69239 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Νέο Opel Insignia
Πολυ και αν και δεν ειμαι Opel fan γενικα χωρις ιδιαιτερο λογο οφειλω να πω οτι η σειρα Insignia με εχει εντυπωσιασει.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69247 από alexngr
Απαντήθηκε από alexngr στο θέμα Νέο Opel Insignia
Παίδες ότι σε Opel (εδώ μάλιστα έχουμε Vauxhall) μου φέρνει αναγούλα!

Όχι το παίρνω και προσωπικά, αλλά βρέθηκαν κάποιοι να συγκρίνουν τον ντενεκέ με το CC.... άκουσον - άκουσον!

VW Eos 1.4 TSI 160hp Silver Reflex
Mercedes E200 CGI BlueEfficiency W212

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69253 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Νέο Opel Insignia
σε επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού, το θεωρώ πολύ ανώτερο απο το cc..
Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις..
Σε επίπεδο σασί θα προτιμούσα vw..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69254 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Νέο Opel Insignia
Εχει και μια 4ετια αν δεν κανω λαθος στην πλατη το CC οποτε ειναι φυσικο και επομενο να ειναι τεχνολογικα ανωτερο αλλωστε Opel ειναι δεν ειναι Zastava να πει κανεις οτι δεν ειναι απολυτο το θεμα ηλικια. Θα συμφωνησω με τον Σπυρο.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69256 από alexngr
Απαντήθηκε από alexngr στο θέμα Νέο Opel Insignia
Ρε παιδια δεν καταλάβατε! Δεν συγκρινονται τα δυο αυτοκίνητα. Δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία ούτε απο σχεδίαση, ούτε απο τιμη. Το ενα είναι οικογενειακό sedan και το άλλο 4θυρο & 4θεσιο coupe. Ασε που το ενα κάνει 20χιλ. και το άλλο 30χιλ. στις βασικές εκδόσεις τους.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αλλα στην τεχνολογία και στο brand οτι και να κάνει η κακομοιριά η θυγατρική της GM αυτοκίνητα του σωρού θα βγάζει γιατι αυτο είναι το target της. VW δεν θα γίνει ποτέ!
Και μην νομίζετε οτι έχω κανένα κόλλημα να υπερασπιστώ το CC, άλλωστε δεν με νοιάζει να πουλήσει, δεν με νοιάζει αν είναι εμπορικό, με νοιάζει οτι όπου πάω όλοι το κοιτούν με περιέργεια....!

VW Eos 1.4 TSI 160hp Silver Reflex
Mercedes E200 CGI BlueEfficiency W212

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69257 από Guardian
καλέ μου φίλε οι λόγοι που έχουν αυτή τη διαφορά στην τιμή είναι δύο.
Ο ένας είναι ότι στις βασικές τους εκδόσεις λανσάρονται με διαφορετικά μοτέρ, σου θυμίζω ότι το cc κυκλοφόρησε με minimum τον 1.8 και ο δεύτερος λόγος είναι ότι πάντα η vw θα είναι υπερτιμημένη!!
Τέλος προσωπικά, θεωρώ αυτοκίνητα του σωρού τα απερχόμενα astra, corsa, vectra, όπως και τα fox, lupo, polo, και golf..
Το passat είναι για λιγότερους μιας και έχει άλλο target group όπως και το insignia άλλωστε, για να μην αναφέρω το πανέμορφο insignia sports tourer που στην vw δεν έχει αντίπαλο ή το GT που επίσης δεν έχει αντίπαλο.
Σου θυμίζω τέλος ότι volkswagen μεταφρέζεται ως αυτοκίνητο του λαού!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69262 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Νέο Opel Insignia

alexngr έγραψε: Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αλλα στην τεχνολογία και στο brand οτι και να κάνει η κακομοιριά η θυγατρική της GM αυτοκίνητα του σωρού θα βγάζει γιατι αυτο είναι το target της. VW δεν θα γίνει ποτέ!

Εγώ είμαι αυτής της άποψης περισσότερο. Ίσως να μην τα έχω ξεψαχνίσει πολύ τα αυτοκίνητα, αλλά θεωρώ ότι τα Opel είναι αυτοκίνητα μέτρια στην ποιότητα κατασκευής, καθόλου μελετημένα στην λεπτομέρεια, τα οποία όμως έχουν πάρα πολλές πινελιές στο αισθητικό κομμάτι, όπως το μπλιμπλικωτό εσωτερικό του Insignia και διαφόρων συστημάτων που κάνει κάποιους να εντυπωσιάζονται! Τίποτα άλλο. Από αξιοπιστία όμως έχει δει κανείς τί γίνεται;
Μπορώ να μιλήσω μόνο από την εμπειρία μου, αλλά ούτε π.χ. το TwinTop θεωρώ ότι είναι στο επίπεδο του Eos αλλά ούτε και το Insignia σε αυτό του Passat CC. Έχω συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό μου που μπορώ να αναφέρω και να το υποστηρίξω αλλά μην μακρυγορούμε.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69282 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Νέο Opel Insignia
Όντας κάτοχος εδω και 20 χρόνια Opel και Vw ταυτόχρονα, το μόνο που εχω να πω οτι προκειται για 2 αρκετα ανταγωνιστικές εταιρείες που οι διαφορές τους παιζονται στα σημεία.

Το συγκεκριμένο Insignia κατ εμέ ειναι φοβερά ντιζαινάτο και εξαιρετικά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Θα το αγόραζα ευχαρίστως αν πλέον δε θα μπορούσε να με καλύψει το eos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69285 από Guardian

Corbil έγραψε: Όντας κάτοχος εδω και 20 χρόνια Opel και Vw ταυτόχρονα, το μόνο που εχω να πω οτι προκειται για 2 αρκετα ανταγωνιστικές εταιρείες που οι διαφορές τους παιζονται στα σημεία.

Το συγκεκριμένο Insignia κατ εμέ ειναι φοβερά ντιζαινάτο και εξαιρετικά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Θα το αγόραζα ευχαρίστως αν πλέον δε θα μπορούσε να με καλύψει το eos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

++1

Franz Kafka
Σπύρος