- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Παίρνει Νερό;
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εύη μάθαμε ότι είχες πολλά προβλήματα με τα νερά...τι έγινε τελικά ;όχι, φυσικά και δεν σε προσβάλλω!!!! :whistle: πραγματικά θα συμβιβαστώ μάλλον με το νεράκι του θεού εκτός αν βάλλει περισσότερο από σταγόνες.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- evi2009
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ξαναπλημύρισε το VW EOS
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009, 18:36
Σας είχα ξαναγράψει στις αρχές του Σεπτεμβρίου ένα θέμα με το αυτοκίνητό μου, τύπου vw eos tsi cabrio. Το αυτοκίνητο είχα αναφέρει ότι το αγόρασα τον 8ο του 2008 και από την πρώτη στιγμή άρχισε τα προβλήματα. Έμπαζε νερά, έκανε τρομερούς τριγμούς. Τόσο που να μην αντέχεις μέσα στο αυτοκίνητο. Εν πάση περιπτώσει μετά κόπων και βασάνων, και τεράστια ταλαιπωρία από το τμήμα εξυπηρέτησης της κοσμοκαρ κατάφερα να πάρουν το όχημα στην Μάνδρα Αττικής να προσπαθήσουν να το επισκευάσουν στις εγκαταστάσεις τους. Έμεινε εκεί τρεις ολόκληρους μήνες, και κατά τα τέλη του Σεπτεμβρίου επέστρεψε στην Κέρκυρα όπου και πήγα να το παραλάβω. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έστειλαν ένα πολύ ευπρεπές όχημα εξυπηρέτησης για όλο αυτό το διάστημα. Πήγα το λοιπόν και το όχημα είχε ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το βραδάκι έβρεξε κιόλας και πλημύρισε πάλι νερά. Ήρθε ο αρμόδιος μηχανικός από την Αθήνα, έκατσε μέρες ο άνθρωπος, και με πολλές προσπάθειες κατάφερε να το φτιάξει. Έλα που σε μια εβδομάδα ξαναπλημύρισε νερά.(τα οποία μπαίνουν μέχρι τα πίσω καθίσματα και το πορτ παγκάζ, και δεν μιλάμε για σταγόνες, το αμάξι είναι πισινούλα κινούμενη.)
Κατσαντώνης Χάρης
Δικαίωση για το προβληματικό VW EOS
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009, 01:46
Δόθηκε τελικά λύση για το θέμα του οχήματός μου τύπου vw eos το οποίο είχε προβλήματα εισροής νερού στο εσωτερικό του. Η κοσμοκαρ έκρινε αναγκαία την αντικατάσταση του οχήματός μου. Μπορεί να υπήρξε μια αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία αλλά τελικά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.
Κατσαντώνης Χάρης
Από τη στιγμή λοιπόν που και το πρόβλημα της Εύης είναι τόσο σημαντικό, προς την ίδια λύση βλέπω (και ελπίζω) να οδεύει...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Σωστά έκανε ο φίλος γιατί δεν μπορείς να δίνεις τόσα λεφτά και να έχεις τόσα σοβαρά προβλήματα! Ευτυχώς που εμείς είμαστε εντάξει, ή έχουμε το ίδιο πρόβλημα στον ελάχιστο δυνατό βαθμό!
Εύη βάρα!!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Την τετάρτη πηγα για σερβίς και μου είπαν ότι πλέον αν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της στεγανότητας αντικαθιστούν τα λάστιχα της οροφής. 700 ευρώ τα λάστιχα και 400 για όσους είναι εκτός εγγύησης. Οι εντός εγγύησης εννοείται τζάμπα
Αυτά είναι τα άσχημα ... :wall:
Και άντε και σκάς τα ζεστά 1100, σου εγγυώνται ότι μετά θα είναι μέλι γάλα; Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι σε κάποιον που τα άλλαξε μετά έμπαζε χειρότερα...νομίζω...
Δημήτρης
- andreas73
- Senior Μέλος
-
ΥΓ. Όταν το είχα πρωτοπλύνει είχε βάλει κάποιες σταγόνες από το πίσω δεξί παράθυρο (στο σημείο που ενώνονται τα δύο λάστιχα, καθώς επίσης και από το μπροστινό παράθυρο του συνοδηγού) όλα έφτιαξαν με το Kryptox. Αυτό που χρησιμοποιούν στις αντιπροσωπείες απλά δεν κάνει τίποτα.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτό είναι ευχάριστο Αντρέα! Τουλάχιστον ξέρεις ότι έχει αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αν διατηρήσεις τα λάστιχά σου έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα ποτέ!! :agree:
++1
Κάτι παρόμοιο συνέβει και σε εμένα μερικούς μήνες μετά την αγορά. Με μια καλή λίπανση και συστηματικό καθαρισμό στα λάστιχα κάθε φορά που πλένω το αυτοκίνητο (συνήθως μια φορά την εβδομάδα) δεν ξαναείχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε με τριγμούς ούτε με νερά.
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, έχουμε ένα αυτοκίνητο που όπως και όλα τα cabrio χρειάζεται φροντίδα και αφοσίωση. Όποιος δε μπορεί (ή δεν έχει την όρεξη) ή θα πληρώνει κάποιον άλλο να το κάνει σε κάποια φάση που θα αναγκαστεί ή καλύτερα να μην το αγοράσει...
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Το είδα να συμβαίνει σε άλλο eos και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
jimmy μην αλλάξεις όλες τις τσιμούχες και τσάμπα να είναι....
++1
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
jimmy μην αλλάξεις όλες τις τσιμούχες και τσάμπα να είναι....
Όντως Μήτσε... Έτυχε να βρεθώ με τον Σπύρο και να μου εξηγήσει ακριβώς και δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο αυτό που λέει! Εμένα πάντως με απέτρεψε που είχα κάτι τέτοιες σκέψεις άσχετα αν δεν έχω σοβαρό πρόβλημα προς στιγμήν...
Μήτσος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καθόλου δεν μπάζω απλώς ενημερωτικά για κάθε ενδιαφερόμενο το λέωΜπάζεις πολύ;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
VW EOS- Πρόβλημα με την στεγανότητα, βάζει νερά στην καμπίνα
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010, 14:38
Η κοπέλα μου πριν μερικούς μήνες αγόρασε ένα ολοκαίνουριο VW EOS CABRIO με την μεταλλική οροφή αξίας 27,000€. Μέχρι σήμερα το έχει πάει 8 φορές σε αντιπροσωπείες της VW διότι...άκουσον άκουσον....βάζει νερά από την οροφή όταν βρέχει. Το πρόβλημά της συνεχίζεται και σήμερα που μιλάμε. Στην αντιπροσωπεία του Γρατσία ΑΕ όπου και αγόρασε το αυτοκίνητό της είπαν ότι δεν μπορούν να το λύσουν το πρόβλημα στεγανότητας, αλλά μπορεί να ταξιδέψει αυτές τις μέρες διότι ο καιρός είναι καλός και είναι σχεδόν απίθανο να βρέξει. Όταν ζήτησε άλλο αυτοκίνητο αντικατάστασης για να πηγαίνει στη δουλειά της εφόσον το δικό της θα ήταν στο συνεργείο, της ζήτησαν να πληρώνει 40€ ημερησίως για το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης των πελατών. Απευθύνθηκε στην κεντρική αντιπροσωπεία της KOSMOCAR, μίλησε μα όλοι κρύβονται και κάνεις δεν της δίνει μια επίσημη απάντηση και να αναλάβουν επιτέλους την ευθύνη τους. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος από εσάς ότι έτυχε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτό το πρόβλημα. Θα παρακαλέσω πολύ όποιος ενδιαφέρεται να μπει απλά από περιέργεια στο site VW EOS CLUB και να δει τα χάλια τους, όπου οι αναφορές για το ίδιο πρόβλημα στεγανότητας στα EOS είναι πάρα πολλές και η KOSMOCAR κάνει την ανήξερη. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες δικαστηρίων...
prophil
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- evi2009
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όπως έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, το επίπεδο εξυπηρέτησης και αντιμετώπισης της VW προς τους πελάτες της είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (40€ την ημέρα για αμάξι αντικατάστασης; θυμίζω ότι άλλες αντιπροσωπείες όπως η Toyota πχ το παρέχουν δωρεάν χωρίς δεύτερο λόγο). Είναι κρίμα γιατί η φήμη με την ουσιαστική εξυπηρέτηση είναι αντιστρόφως ανάλογα. Ήθελα να'ξερα, ποια είναι η διαφορά της VW με την Audi (εκτός των μερικών χιλιάδων ευρώ) και συμπεριφέρονται τόσο διαφορετικά;
Αν και θα το αναλύσω λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες, να αναφέρω ότι εδώ και μια εβδομάδα δανείζομαι αυτοκίνητα από φίλους (να'στε καλά βρε Νικήτα) και συγγενείς για να κάνω τη δουλειά μου...το αμάξι είναι μέσα από την προηγούμενη Δευτέρα μετά από τρακάρισμα - ξέρετε πότε υπάρχει διαθεσιμότητα για αμάξι αντικατάστασης; Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας (και με 35€ την ημέρα)!!! Επιτρέπεται; Να χ@σω και το Totalcare και όλα τα γνωστά κουραφέξαλα που διαφημίζουν...
Εύη μου συγγνώμη για το off topic...εύχομαι να έχεις γρήγορα ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα σου...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- evi2009
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Και καλά κάνεις...έτσι χρειάζεται...Στον Γρατσία μου έδιναν αυτοκίνητο αντικατάστασης δωρεάν μετά από 2,5 μήνες!!!!! Στον Ρώρρη ζητούσαν 40 euro τουλάχιστον ημερησίως!!! Νομίζεις ότι στο εξώδικο δεν τα γράφω??? Θα το αναρτήσω κάποια στιγμή στο μέλλον να τα δείτε. Μέχρι και το πάρκινκ διεκδικώ, το ταξί που χρησιμοποιούσα, ψυχική οδύνη και τα χρήματά μου πίσω ΕΝΤΟΚΑ!!!
Μιλούσα σήμερα με τον θείο μου στη Γερμανία. Εκεί, αν το αυτοκίνητο πάθει οτιδήποτε εντός εγγύησης, δικαιούσαι άμεση αντικατάσταση με καινούριο, χωρίς διαβουλεύσεις και λοιπά παρατράγουδα...εδώ είμαστε τρίτος κόσμος, με τη χείριστη σημασία της λέξης...
Για να μη χαλάσουμε το παρόν θέμα, δημιούργησα μια νέα συζήτηση για τις εμπειρίες μας από την εξυπηρέτηση πελατών εδώ .
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Παντως το τσιμουχακι που μου ειχε τσαλακωθει μεταξυ παρμπριζ και οροφης και το ισιωσαμε εκανε δουλεια.
Δεν εβαλε σταγονα...
Νikitas TSi
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Με τον χθεσινο κατακλυσμο ειχε κανεις προβληματα?
Παντως το τσιμουχακι που μου ειχε τσαλακωθει μεταξυ παρμπριζ και οροφης και το ισιωσαμε εκανε δουλεια.
Δεν εβαλε σταγονα...
Ειχες καλό μάστορα γι αυτό!!!
και μένα τίποτα δεν έμπασε.Ηταν ολο το βράδι μεσα στο γκαράζ χαχαχα χαχαχα
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος