Είσοδος Νερών στην Καμπίνα

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4799 από serres tsi
Είσοδος Νερών στην Καμπίνα δημιουργήθηκε από serres tsi
πριν ενα μηνα μετα απο αρκετη βροχη ειδα νερα μεσα στο αμαξι(το καθισμα πισω απο τον συνοδηγο ηταν μουσκεμα).πηγα στην αντιπροσωπια μου κλεισαν ραντεβου και μου ειπαν οτι το λαστιχακι αποχετευσης στην πισω κολωνα του αυτοκινητου ειχε βουλωσει απο καποιο σκουπιδακι και βγαιναν τα νερα μεσα στην καμπινα.απο χθεσ βρεχει.σημερα το ιδιο προβλημα ξανα.ομωσ το ειδα απο που σταζει.ειναι απο το εσωτερικο λαστιχο πανω απο το πισω παραθυρο.ειχε κανενας παρομοιο προβλημα?τι να κανω?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4801 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Καλημέρα Γιώργο.
Να σε ρωτήσω, έχεις κάνει καμμία λίπανση στο αυτοκίνητο από τότε που το πήρες ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4809 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Έλεγξες αν εφαρμόζει καλά το πίσω παράθυρο με το λάστιχο στην κολώνα; Η κίνηση που κάνει το παράθυρο αν δεν εφαρμόζει σωστά μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη διαρροή.

Υπάρχει και η περίπτωση είτε να ξαναέγινε αυτό με το σκουπιδάκι, είτε αυτό που λέει ο βαγγέλης, να έχουν ξεραθεί τα λάστιχά σου... Τριγμούς έχεις καθόλου?
Υπάρχουν και χειρότερες υποθέσεις, αλλά ας μην πάμε εκεί....

Δημήτρης

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4813 από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
παιδια λιπανση δεν εχω κανει ειναι η αληθεια αλλα επειδη δεν ξερω πως μαλλον θα καταφυγω στην αντιπροσωπια αν και δεν το θελω.οσο για τριγμους δεν ακουγεται τιποτα.απο την αντιπροσωπια μου ειπαν μονο οτι χρησιμοποιουν τα μαντηλακια που ειχε μεσα οταν το πηραμε.πολλυ φοβαμαι οτι δεν ξερουν την τυφλα τους για τη συντηρηση του αυτοκινητου μας και αρχιζω να νευριαζω.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4814 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Γιώργο τα μαντηλάκια είναι μόνο και μόνο για καθαρισμό από την βρώμα που συσσωρεύεται στα λάστιχα! Πρέπει να γίνεται και λίπανση με το ειδικό λιπαντικό.
Υπάρχει σχετικό θέμα και για τα μαντηλάκια και για την λίπανση της οροφής...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4815 από vabatzis
Γιώργο, τη λίπανση μπορέις να τη διεκδικήσεις στα πλαίσια της εγγύησης του αυτοκινήτου. Εδώ ο κατασκευαστής λέει να γίνεται μια φορά το εξάμηνο! Δε βρέθηκε ένα χριστιανός να σε ενημερώσει ;;;;
Από τη στιγμή που δεν την έχεις κάνει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν ξεραθεί τα λάστιχα και να βάζουν νερό...εγώ θα σου πρότεινα να κλείσεις συνεργείο με τη πρώτη ευκαιρία...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4817 από Γελάδι
Πανάκια VW
www.vweos.gr/eosforu...0

Λίπανση Οροφής
www.vweos.gr/eosforu...0

Μήτσος

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4818 από serres tsi
παιδια τουσ ρωτησα για το λιπαντικο που εχω διαβασει εδω στο κλαμπ.δεν ξερουν κατι.ειπαν θα ρωτησουν στα κεντρικα.οσο για το μια φορα το εξαμηνο,αυτοι μου ειπαν μια φορα το χρονο,κατι που εγω δεν εκλεισα ακομα.λετε να κατεβω θεσσαλονικη να δω τι θα μου πουν και εκει?

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4819 από Γελάδι
Συγγνώμη που θα το πω αλλά δεν ξέρουν τί τους γίνεται!
Καλύτερα πήγαινε βόλτα σε κάποιο πιο κεντρικό και ίσως με μεγαλύτερη πείρα στα Eos! Στην Σέρρες μόνο εσύ έχεις και μαθαίνουν πάνω στο δικό σου;; :too_much_co

Μήτσος

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4820 από serres tsi
οχι.ειμαστε αλλοι 5-6.πολλοι ε?:wall: ξερω τουσ μισους και για λιπανση εμαθαν απο μενα.φαντασου τωρα:wall:

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4821 από vabatzis
Συμφωνώ. Κατέβα Θεσσαλονίκη επειγόντως!

Αν θέλεις να τους ενημερώσεις, το λιπαντικό για το οποίο μιλάμε έχει κωδικό στην VW : G 052 172 A1

Απίστευτο...:no:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4822 από Γελάδι
Και κάνει 47,5€ τα 30ml από την αντιπροσωπεία! :wtf: :wtf: :p

Μήτσος

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4823 από serres tsi
copy that.ευχαριστω παιδια.εχω ραντεβου παλι την δευτερα.η που θα το βρουν και θα μαθουν η που θα πλακωθουμε.οπωσ και να χει δεν τουσ αφηνω το αμαξι για πειραματοζωο.προτιμω να κατεβω ωσ αθηνα στην επομενη συναντηση και να μου δειξει καποιοσ αν γινεται να το κανω μονοσ μου παρα αυτη η κοροιδια με τουσ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ που εχω μπλεξει

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4824 από Γελάδι
Αν τύχει και κατέβεις Αθήνα και βρεθούμε σε κάποια συνάντηση, στην δείχνω κι εγώ την λίπανση. Την έχω κάνει κάμποσες φορές! Δεν είναι τίποτα!

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4825 από vabatzis
Γελάδι έγραψε:

Αν τύχει και κατέβεις Αθήνα και βρεθούμε σε κάποια συνάντηση, στην δείχνω κι εγώ την λίπανση. Την έχω κάνει κάμποσες φορές! Δεν είναι τίποτα!

Όντως! Ένα εικοσάλεπτο υπόθεση είναι...και πολύ σου λέω...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4826 από Coo
Έλεος με την ασχετοσύνη των συνεργείων. Γιώργο μη σε αγχώνει η λίπανση, όπως λένε και τα παιδια είναι υπόθεση μερικών λεπτών και μπορείς να την άνεις και μόνος σου στο σπίτι.

Δημήτρης

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4827 από serres tsi
για πασχα θα ειμαι κατω.(πεθερικα βλεπετε:wall: )πιστευω ολο και καποιον να βρω.θα παρω το λιπαντικο αν ειναι και δεν αφηνω το αμαξι σ'αυτους με τιποτα ομως.σας ευχαριστω παιδια προκαταβολικα

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4828 από Coo
Μια φορά όταν το έπλυνα μου το είχε κάνει αυτό, αλλά δεν μου το έχει ξανακάνει. :thinking

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4829 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Γιώργο, το μόνο που χεις να κάνεις είναι να έρθεις στην επόμενη συνάντηση, και θα τα μάθεις όλα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• GP
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4830 από GP
Απαντήθηκε από GP στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Είμαι από Βόλο και βρέχει. Φυσικά διαπίστωσα κι εγώ νερό στο πίσω κάθισμα του συνοδηγού. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν ένα μήνα και πήγα στην αντιπροσωπεία του Βόλου και της Λάρισας. Μου έδειξαν ακόμη ένα EOS που είχαν μέσα στο συνεργείο για τον ίδιο λόγο, λέγοντας ότι επί μία εβδομάδα το ψάχνουν χωρίς να έχουν καταλήξει στον εντοπισμό του προβλήματος.
Φυσικά έχω καθαρίσει και έχω λιπάνει τα λάστιχα. Το έκανα με τα 3 μαντηλάκια που είχε το αυτοκίνητο. Το πρώτο είναι για καθάρισμα των λάστιχων της οροφής που έρχονται σε επαφή με το αμάξωμα, το 2ο για καθάρισμα των υπόλοιπων λάστιχων της οροφής και το 3ο για λίπανση. Υπήρξε απίστευτη βελτίωση στους τριγμούς αλλά προφανώς καμία βελτίωση στην είσοδο νερού. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι κάποιο σκουπιδάκι στο σωληνάκι ή άλλες τέτοιες δικαιολογίες καθώς ακριβώς την ίδια διαρροή εμφανίζουν αρκετά EOS στο ίδιο σημείο και στην ίδια πλευρά της καμπίνας. Την επόμενη εβδομάδα θα επισκευτώ το συνεργείο για service και θα ξαναθέσω το πρόβλημα απαιτώντας λύση. Δεν είναι φυσικό και δεν πρέπει να είναι αποδεκτό να θεωρούμε ότι τα συνεργεία δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. Έχουμε αγοράσει ένα όχι φθηνό αυτοκίνητο, το πηγαίνουμε με μια δυσλειτουργία και πρέπει να το φτιάξουν. Αν γνωρίζει κάποιος ένα συνεργείο που να έχει δώσει λύση, θα ήθελα να στείλει στοιχεία επικοινωνίας ώστε η αντιπροσωπεία της περιοχής μου να μιλήσει μαζί τους. Αν επίσης κάποιος έχει τον τρόπο να επικοινωνήσει με την επίσημη εταιρία στην Γερμανία θα παρακαλούσα να το κάνει και να μας ενημερώσει. Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει τελική λύση νομίζω ότι αξίζει να δούμε το ενδεχόμενο μιας λύσης με νομική διεκδίκηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4831 από vabatzis
GP έγραψε:

Είμαι από Βόλο και βρέχει. Φυσικά διαπίστωσα κι εγώ νερό στο πίσω κάθισμα του συνοδηγού. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν ένα μήνα και πήγα στην αντιπροσωπεία του Βόλου και της Λάρισας. Μου έδειξαν ακόμη ένα EOS που είχαν μέσα στο συνεργείο για τον ίδιο λόγο, λέγοντας ότι επί μία εβδομάδα το ψάχνουν χωρίς να έχουν καταλήξει στον εντοπισμό του προβλήματος.
Φυσικά έχω καθαρίσει και έχω λιπάνει τα λάστιχα. Το έκανα με τα 3 μαντηλάκια που είχε το αυτοκίνητο. Το πρώτο είναι για καθάρισμα των λάστιχων της οροφής που έρχονται σε επαφή με το αμάξωμα, το 2ο για καθάρισμα των υπόλοιπων λάστιχων της οροφής και το 3ο για λίπανση. Υπήρξε απίστευτη βελτίωση στους τριγμούς αλλά προφανώς καμία βελτίωση στην είσοδο νερού. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι κάποιο σκουπιδάκι στο σωληνάκι ή άλλες τέτοιες δικαιολογίες καθώς ακριβώς την ίδια διαρροή εμφανίζουν αρκετά EOS στο ίδιο σημείο και στην ίδια πλευρά της καμπίνας. Την επόμενη εβδομάδα θα επισκευτώ το συνεργείο για service και θα ξαναθέσω το πρόβλημα απαιτώντας λύση. Δεν είναι φυσικό και δεν πρέπει να είναι αποδεκτό να θεωρούμε ότι τα συνεργεία δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. Έχουμε αγοράσει ένα όχι φθηνό αυτοκίνητο, το πηγαίνουμε με μια δυσλειτουργία και πρέπει να το φτιάξουν. Αν γνωρίζει κάποιος ένα συνεργείο που να έχει δώσει λύση, θα ήθελα να στείλει στοιχεία επικοινωνίας ώστε η αντιπροσωπεία της περιοχής μου να μιλήσει μαζί τους. Αν επίσης κάποιος έχει τον τρόπο να επικοινωνήσει με την επίσημη εταιρία στην Γερμανία θα παρακαλούσα να το κάνει και να μας ενημερώσει. Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει τελική λύση νομίζω ότι αξίζει να δούμε το ενδεχόμενο μιας λύσης με νομική διεκδίκηση.

Γιώργο καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αν θέλεις, πες μας λίγα πράγματα γι σένα και το EOS σου στην ενότητα των νέων μελών. Επίσης, κάνε μια ενημέρωση και στο προφίλ σου για να είναι ευκολότερη η επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη.
Αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, όπως και ο Γιώργος, θα ήθελα να σου πω ότι μόνο τα μαντηλάκια δε φτάνουν για μια σωστή λίπανση. Το λιπαντικό είναι απαραίτητο, προσθετικά σε αυτά.
Σχετικά με την πρότασή σου να απευθυνθούμε στη Γερμανία, εγώ θα αντιπρότεινα να κάνουμε μια επιστολή τη Δευτέρα ως κλαμπ στην Κοσμοκάρ για να δούμε τι έχουν να μας πουν. Σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιήσει η απόκριση τους, τότε θα απευθυνθούμε στο εξωτερικό...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4832 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα,δεν μας ειπες ομως για σενα πεντε πραγματακια.
Θα ηθελα να τα εκφρασεις στον παρακατω συνδεσμο
www.vweos.gr/eosforu...5

Σε ευχαριστω πολυ,εκ του mod team.

Νikitas TSi

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4903 από serres tsi
λοιπον τα νεα μας.μολις ηρθα απο την αντιπροσωπια.μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα λιπανσης και οτι θα πρεπει να του το αφησω για να το ψαξει.σε σεμιναριο λεει που πηγε τουσ ειπαν οτι μονο μια φορα τον χρονο και κατα κυριο λογο τον απριλιο με μα'ι'ο.δεν εχουν προβλημα λεει τα λαστιχα με το κρυο αλλα με τη ζεστη.ετσι τουσ διδαξαν.τον ρωτησα με τι κανουν λιπανση και αναφερθηκε στα μαντηλακια που εχει μεσα το αμαξι.οταν του ανεφερα το μπουκαλακι με το λιπαντικο και τον κωδικο του μου ειπε οτι αυτο το παραγγελνουν αυτοι σαν αντιπροσωπια και οτι με αυτα νοτιζουν ξανα τα πανακια για την επομενη λιπανση.λοιπον;;;;;;;;;;;

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4904 από Γελάδι
serres tsi έγραψε:

λοιπον τα νεα μας.μολις ηρθα απο την αντιπροσωπια.μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα λιπανσης και οτι θα πρεπει να του το αφησω για να το ψαξει.σε σεμιναριο λεει που πηγε τουσ ειπαν οτι μονο μια φορα τον χρονο και κατα κυριο λογο τον απριλιο με μα'ι'ο.δεν εχουν προβλημα λεει τα λαστιχα με το κρυο αλλα με τη ζεστη.ετσι τουσ διδαξαν.τον ρωτησα με τι κανουν λιπανση και αναφερθηκε στα μαντηλακια που εχει μεσα το αμαξι.οταν του ανεφερα το μπουκαλακι με το λιπαντικο και τον κωδικο του μου ειπε οτι αυτο το παραγγελνουν αυτοι σαν αντιπροσωπια και οτι με αυτα νοτιζουν ξανα τα πανακια για την επομενη λιπανση.λοιπον;;;;;;;;;;;

Τί λοιπόν;
Εγώ αν το άκουγα αυτό θα έτρεχα πανικόβλητος από την τρομάρα μου! Σιγά μην τους άφηνα να πειραματιστούν στο αυτοκίνητό μου!
Για να λέμε όμως και τα σωστά, έχουν δίκιο ότι τα λάστιχα την μεγαλύτερη φθορά την παθαίνουν από την ζέστη. Αλλά δεν μπορεί να σου λένε ότι νοτίζουν τα πανάκια μέσα στο λιπαντικό! Έλεος! :wtf:

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4905 από Γελάδι
Λοιπόν Γιώργο για να μιλήσουμε λίγο πιο σοβαρά, αυτό το πράγμα δεν έχει τύχει να το ξανακούσω και το θεωρώ λίγο απίθανο να ισχύει. Άποψή μου αν θέλεις είναι να ζητήσεις και μία ακόμη γνώμη σε άλλη αντιπροσωπεία και μετά να κρίνεις εσύ το που θα το πας. Το πιο πιθανό είναι όντως να μην είναι πρόβλημα λίπανσης. Ίσως έχουν ανοίξει 2 τσιμούχες μεταξύ τους που θα έπρεπε να είναι κολλημένες και να υπάρχει διαρροή προς τα μέσα. Ένα σημείο όπου έχει τύχει να το δω αυτό να συμβαίνει είναι στην πίσω υδρορροή και φαίνεται αν σηκώσεις το παρμπρίζ κατά την διαδικασία του ανοίγματος. Σε αυτή την περίπτωση βάζουν ένα sealant μαύρο και κολλούν τα δύο λάστιχα μεταξύ τους. Δεν λέω ότι είναι σίγουρα αυτό, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο κι αυτό... Μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου αν θες.

Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi