δεν ανοιγει η οροφη

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84854 από dimitriskarpatsis
δεν ανοιγει η οροφη δημιουργήθηκε από dimitriskarpatsis
καλησπερα στην ομαδα και χρονια πολλα εχει εδω και λιγες μερες ασταματητα διαβαζω σχολια βλαβες λυσης και γενικα οτι βρω μπροστα μου. Αρχικα να πω συγχρητηρια για την τρομερη δουλεια που εχεται κανει αυτο αλλωστε ειναι εμφανης.
Ας μπω στο θεμα 2 χρονια εχω το αυτοκινητο και εκανα λιπανσης και καθαρισμο στα λαστιχα συχνα απο βιντεακια που εχετε,ομωσ τις υδροροες ποτε δεν ειχα ασχοληθει γιατι το ειχα σε γκαραζ και δεν ειχα ιδιεταιρο θεμα.
Τον περασμενο νοεμβρη ηρθα κερκυρα για δουλεια και εδω αν ξεκινηση να βρεχει δεν σταματαει ποτε. Αρχισα να παρατηρω να παιρνει νερα απο το A pillar (κολονες του μπαμπριζ) και το αφησα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω μετα ενα μηνα περιπου ξιλωσα καθισματα (ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) και εβγαλα μονος μου την μοκετα δυο μερες προσπαθουσα να την στεγνωσο με σεσουαρ και τα σχετικα.
Αρχες τησ χρονιας βλεπω ασθητηρας οπισθοπορειας να βραχυκυκλωνει μολις εβαζα οπισθεν χωρις εμποδιο(μπιιιιιιπ συνεχως) το αντικατεστησα πααι και αυτο.
Μετα απο λιγο καιρο παω ενα πρωινο για την δουλεια και δεν επερνε μπροστα ( το πηγα σε ηλεκτρολογο και ειχε διαροη και δεν την βρηκε ποτε). απλα αφαιρεσαι το συναγερμο γιατι ειχε καναλωση συνεχεια.
λογω του ιου και τις καραντινας ενα μηνα το αμαξι δεν το κινησα καθολου το πηρα μια κουκουλα και ολα καλα.
Παμε τωρα και εδω θελω την βοηθεια σας πηγα εχθες να ανοιξω την ορφη και δεν ανοιγε εβγαζε ενδειξη ( system error-no convert. top operation.) πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο σημερα με εσβησε ενα σωρο σφαλματα και πλεον δεινχει θεμα η αντλια.
δεν θελω να σκευτομαι οτι καηκε. εχω κλεισει ραντεβου να το παω την τριτη ...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84856 από dimitriskarpatsis
Απαντήθηκε από dimitriskarpatsis στο θέμα δεν ανοιγει η οροφη
επισης ξεχασα να πω πως καθος πιεζω το κουμπι για να ανοιξει η οροφη το μονο μου κανει ειναι να κατεβαινουν τα παραθυρα....

Σας ευχαριστω προκαταβολικα, και ελπιζω να μην με προδωσει και με κανει να το πουλησω γιατι το αγαπω αυτο το αμαξι..!!

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84857 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα δεν ανοιγει η οροφη
Η αντλία, πως είναι από οπτικής απόψεως.
Εννοώ δείξε μας μια φωτό της. Μήπως όταν πήρες νερά, έμειναν στάσιμα νερά εκεί και βραχυκύκλωσε;
Η αντλία βρίσκεται στον χώρο αποσκευών, κάτω από το κάλυμμα της ρεζέρβας και πίσω από αυτήν.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dimitriskarpatsis

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84858 από dimitriskarpatsis
Δεν εχω φωτο θα στειλω αργοτερα. Την ανοιξα εχθες και ειδα οτι εχουν σκουριαση καποια σωληνακια δηλαδη οτι σιγουρα ειχε στασιμα νερα εκει.
Ειδα κατι βιντεακια οπου την λυνουν ολοκληρη την αντλια και αφου ειναι λυμενο στο χερι κανουν δοκιμη για να τεσταρουν το μοτερ.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι κυριως για την επανατοποθετηση !
καποια ιδεα ;
το εχει δοκιμαση καποιος αυτο η θελει συνεργειo οπωσδηποτε..;

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84859 από dimitriskarpatsis
Παιδιά στέλνω και την αντλία να έχετε μια εικόνα

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84860 από Vempire_G4
Δεν ξέρω αν είναι έτσι όπως το βλεπω άλλα, υγρά έχει το δοχείο της αντλίας;
Από σκουριά, αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δεις τι είναι σκουριά στην αντλία :PPP
Αυτό που έχεις δεν είναι τίποτα!!!

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84861 από dimitriskarpatsis
Υγρά έχει είναι πάνω από το maximum επίσης έβγαλα σμρ τα υγρά και αποσύνδεσα το μοτερακι και είδα ότι δουλεύει κανονικά ! Και σκευτομαι μήπως οι αισθητήρες που διάβασα απο αλλά άτομα εδώ μέσα. Αλλά δεν έχω ιδέα καθολου θα πάρω αύριο το βιβλίο μήπως λέει τπτ για τους αισθητήρες, η αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις, ευχαρίστως !

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #84862 από Vempire_G4
Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη ιδέα. Ίσως αν το έβαζες σε διαγνωστικό να σου έδειχνε τι φταίει.
Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είναι τα υγρά πάνω από το maximum.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #84871 από dimitriskarpatsis
Δυστηχως καμένη αντλία με είπε τιμή από αντιπροσοπεια 2400.
Βρηκα σε μεταχειρισμένο 350 αλλά δεν ξερεις σε τι κατάσταση θα βρίσκετε και ποσό έχει λειτουργήσει !!!

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #84874 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα δεν ανοιγει η οροφη
1130 μου είχαν πει το 14,τόσο πολύ ανέβηκε;;
250 την είχα πάρει από γερμανικό ebay,το παιδί που μου την έβαλε την πέρασε για καινούρια...

Γιάννης 1.4 TSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dimitriskarpatsis

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #84875 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα δεν ανοιγει η οροφη
Πιστεύω πως κάπου βραχυκυκλώνεις απο τα νερά που πήρε το αμάξι.Καλύτερα πάνε και σε 2ρο ηλεκτρολόγο και δείτε μήπως πήρε νερά στη πλεξούδα.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #84879 από Florenb
Απαντήθηκε από Florenb στο θέμα δεν ανοιγει η οροφη
Καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά, μήπως βρήκες καμία λύση για το θέμα γιατί σήμερα δοκίμασα να ανοίξω την οροφή και μου έβγαλε ακριβώς την ίδια ειδοποίηση. Ευχαριστώ

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #84881 από dimitriskarpatsis
Καλησπέρα, εγώ να πω την αλήθεια θα εξαρτηθεί με τον αν είμαι καλά με το τι θα με πει το συνεργείο όπου έχει το αμαξάκι μου.
Αρχικά θα απαντήσω στον αγαπητό φίλο polivios89 πως το πήγα σε δυο ηλεκτρολόγους και δεν βγάλανε άκρη και το πήγα σε εξουσιοδοτιμενο συνεργείο και μου είπε ότι είναι η αντλία καμένη ( όπου εγώ με δίκη μου πρωτοβουλία πριν τις αφήσω στο συνεργείο την άνοιξα και είδα ότι σαν μοτέρ λειτουργεί, και με είπε από το συνεργείο ότι όντως δουλεύει ,αλλά δεν αποδίδει σωστά.)
Σήμερα πήγα του άφησα άλλη αντλία όπου βρηκα και περιμένω να την τοποθέτηση αυτές τις μέρες !

Συντονιστές: nikitas tsi