Αντικατάσταση εργοστασιακου ηχοσηστήματος
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #52869
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Αντικατάσταση εργοστασιακου ηχοσηστήματος
vabatzis έγραψε:
Ναι το έχουν ήδη βάλει 2 γνωστοί μου - WinCE έκδοση (ενημερώνω με pm όποιον θέλει που και πως...)
dragonfighter έγραψε:
Υπάρχει και το DontPanic που, απ'ότι άκουσα, είναι από τα καλύτερα...
Κάνει αυτό για τον Κινέζο;Supported Devices: iPhone 4, iPhone 3GS and iPod Touch (iPod Touch requires an external GPS accessory)
Ναι το έχουν ήδη βάλει 2 γνωστοί μου - WinCE έκδοση (ενημερώνω με pm όποιον θέλει που και πως...)
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kavala
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #52883
από kavala
Απαντήθηκε από kavala στο θέμα Απ:Αντικατάσταση εργοστασιακου ηχοσηστήματος
Μια βοηθεια ρε παιδια για τις παραπανω ερωτησεις μου με τα καλωδια.Το περιμενω αυριο και θελω να το συνδεσω...
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #52885
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Αντικατάσταση εργοστασιακου ηχοσηστήματος
Θα συνδέσεις μόνο το κόκκινο με την πλαφονιλερα που βρίσκεται μέσα στο χώρο αποσκευών (φυσικά με το αντίστοιχο κόκκινο) το μαύρο θα το μονώσεις και το κίτρινο rca θα το βάλεις στο αντίστοιχο θηλυκό rca που θα βρίσκεται στον κινέζο και θα γράφει camera ή reverce..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- kavala
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #52887
από kavala
Σ'ευχαριστω Σπυρο. Ομως και τα 2 γυμνα καλωδια ηταν συνδεμενα με 2 αντιστοιχα που εβγαιναν απο τον προηγουμενο κινεζο! Αρα και τωρα θα πρεπει να τα συνδεσω πανω στο νεο κινεζο.Το μαυρο φανταζομαι ειναι η γειωση και το κοκκινο το ρευμα, αλλα πως θα τα βαλω πανω στον κινεζο χωρις φις?
- kavala
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53044
από kavala
Την τυχη μου μεσα και τους κινεζους....
συνδεσα σημερα το 7609,μου εκαψε την ασφαλεια του αυτοκινητου, την αλλαξα, μπηκε ξανα σε λειτουργια αλλα μετα απο 10'' αρχισε να βγαζει καπνο απο το εμπρος/πλαινο μερος ενω δεν σταματησε να λειτουργει!!!Προφανως βραχυκυκλωνει....?
ΥΓ:Και δεν συνδεσα τπτ αλλο παρα την κεντρικη φισσα
συνδεσα σημερα το 7609,μου εκαψε την ασφαλεια του αυτοκινητου, την αλλαξα, μπηκε ξανα σε λειτουργια αλλα μετα απο 10'' αρχισε να βγαζει καπνο απο το εμπρος/πλαινο μερος ενω δεν σταματησε να λειτουργει!!!Προφανως βραχυκυκλωνει....?
ΥΓ:Και δεν συνδεσα τπτ αλλο παρα την κεντρικη φισσα
Συντονιστές: nikitas tsi