Βελτιώσεις επιδόσεων. Από που να αρχίσω?

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18071 από pr1g1pas
Απαντήθηκε από pr1g1pas στο θέμα Απ:Βελτιώσεις επιδόσεων. Από που να αρχίσω?
Φίλε επισημη τιμή Παζαροπουλου 750ευρώ νομίζω με ταυτόχρονη κατάργηση της καθυστέρησης απόκρισης του γκαζιού.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18072 από touzas088
Απαντήθηκε από touzas088 στο θέμα Απ:Βελτιώσεις επιδόσεων. Από που να αρχίσω?
Ευχαριστω πολυ. Το sprint booster το εχω.. Ευχαριστω και παλι!

Έντυ

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18074 από pr1g1pas
nikitas tsi έγραψε:

Aυτο σκεφτομουνα κι'εγω
Απο 150 αλογα που εχει το διλιτρο σε 190 τα χωριζουν 40 αλογα.
Αλλιως 27% επιπλεον ιπποδυναμη σε ατμοσφαιρικο ειναι ονειρο.
27% θα το συζηταγαμε αν θα σου εδινε ενας στροβιλοσυμπιεστης,οχι ενα προγραμμα.
Μου φαινεται υπερβολικο το νουμερο για ενα προγραμμα και μια εξατμιση.

Nικήτα εν πρώτοις είπα οτι θέλω να το μετρήσω, δεύτερον το πρόγραμμα του Παζαρόπουλου δίνει με εγγύηση απο 25 μέχρι 30 άλογα, τρίτον η εξάτμιση είναι αλλαγμένη απο τη μέση και όχι μόνο το τελικό και τρίτον το φίλτρο της Κ&Ν κάτι θα δίνει κι αυτό!!! Εχω αναρτήσει σχετικό post όπου live δυναμομετρούν ενα 2.0FSI με φίλτρο Κ&Ν δίνοντάς του τελικά 17ps.

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18075 από pr1g1pas
coo έγραψε:

pr1g1pas έγραψε:

Παιδιά μην τα απαξιώνουμε όλα, υπάρχουν βελτιωτικοί οικοι και εταιρείες που δουλεύον για το αυτοκίνητό σου(το κάθε αυτοκίνητο) και το πως θα το κάνουν καλύτερο εμφανησιακα και μηχανικά και ό,τι άλλο θέλεις. Το υγιές tuning είναι πάθος και δημιουργία.

Σε καμμια περίπτωση δεν απαξιώνω τους βελτιωτικούς οίκους, όπως αναφέρθηκε για παράδειγμα η ΑΒΤ, άλλωστε το αναφέρω και στο προηγούμενο ποστ. Αλλά για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο είναι σα να παίρνεις άλλο ...μισό αυτοκίνητο οικονομικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρη δε λέω για σένα αλλά για τον Νικήτα που αναφέρθηκε σε διάφορους τυχαίους και για την αμφίβολη δουλεία τους. Οσο για τα δέρματα προσανατολίζομαι να τα βρω σαν πρώτη υλη και μετά να τα παώ για τοποθέτηση (παίζει συγγενής με φίλο δερματέμπορα στον Καναδά), αλλά θέλω να δω και σε Carrera ή κάτι τέτοιο

• Dorara
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18090 από Dorara
Απαντήθηκε από Dorara στο θέμα Απ:Βελτιώσεις επιδόσεων. Από που να αρχίσω?
pr1g1pas έγραψε:

Dorara έγραψε:

pr1g1pas έγραψε:

touzas088 έγραψε:

Βλεπω 190 αλογα στο 2 λιτρο... Υπαρχει προγραμμα για FSI?? Εγω εχω το 1.6...

Φυσικά και υπάρχει, εγώ το έβαλα απο Παζαρόπουλο, αλλα το βρίσκεις και απο αλλες εταιρίες. Υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις στο Εος μου τα 190hp νομίζω είναι το λιγότερο, θέλω πάντως να το δυναμομετρήσω.

Δες εδω www.vweos.gr/eosforu...5

Σορυ αλλά 40hp σε ατμοσφαιρα 1.6 ή 2.0 και μονο με προγραμμα χωρίς κάτι άλλο;;;;;;,

:den katalav :den katalav

Δες κι εσύ στο παραπάνω link αλλά κι εδω

www.vweos.gr/eosforu...0

Κατ`αρχήν ενα μπράβο για το μεράκι σου στη βελτίωση του eos σου!
το αποτελεσμα στις φωτο που ειδα ειναι πολυ ομορφο.

αν και δεν ειμαι μηχανικος, εχει παρει το αυτι μου οτι όντως σε αρκετες περιπτώσεις οι ανοιχτες χοανες λειτουργουν αποτελεσματικοτερα, οπως στο video.
σχετικα με την εκτιμωμενη δυναμη (190 minimum) εχεις καποιο σημειο αναφορας, ή ειναι η αισθηση που αποκομιζεις οδηγωντας το αυτοκινητο? το λεω αυτο γιατι αν εχω μαθει κατι (απο το προηγουμενο αυτοκινητο μου), αυτο ειναι να μην υπολογιζω την ιπποδυναμη του αθροιζοντας τις διαφημιστικες καμπανιες ;)

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #18100 από pr1g1pas
Dorara έγραψε:

pr1g1pas έγραψε:

Dorara έγραψε:

pr1g1pas έγραψε:

touzas088 έγραψε:

Βλεπω 190 αλογα στο 2 λιτρο... Υπαρχει προγραμμα για FSI?? Εγω εχω το 1.6...

Φυσικά και υπάρχει, εγώ το έβαλα απο Παζαρόπουλο, αλλα το βρίσκεις και απο αλλες εταιρίες. Υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις στο Εος μου τα 190hp νομίζω είναι το λιγότερο, θέλω πάντως να το δυναμομετρήσω.

Δες εδω www.vweos.gr/eosforu...5

Σορυ αλλά 40hp σε ατμοσφαιρα 1.6 ή 2.0 και μονο με προγραμμα χωρίς κάτι άλλο;;;;;;,

:den katalav :den katalav

Δες κι εσύ στο παραπάνω link αλλά κι εδω

www.vweos.gr/eosforu...0

Κατ`αρχήν ενα μπράβο για το μεράκι σου στη βελτίωση του eos σου!
το αποτελεσμα στις φωτο που ειδα ειναι πολυ ομορφο.

αν και δεν ειμαι μηχανικος, εχει παρει το αυτι μου οτι όντως σε αρκετες περιπτώσεις οι ανοιχτες χοανες λειτουργουν αποτελεσματικοτερα, οπως στο video.
σχετικα με την εκτιμωμενη δυναμη (190 minimum) εχεις καποιο σημειο αναφορας, ή ειναι η αισθηση που αποκομιζεις οδηγωντας το αυτοκινητο? το λεω αυτο γιατι αν εχω μαθει κατι (απο το προηγουμενο αυτοκινητο μου), αυτο ειναι να μην υπολογιζω την ιπποδυναμη του αθροιζοντας τις διαφημιστικες καμπανιες ;)

Dorara είπα ευθής εξ'αρχής οτι είναι εκτίμηση και οτι θέλω να το μετρήσω το αυτοκίνητο, με αυτά που είδες όμως δεν νομίζεις ότι είναι μετριοπαθείς η εκτίμηση μου.Παντα αφοίνω ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνω λάθος όμως. Οσο για την αίσθησή μου, που αποκομίζω οδηγώντας το είναι καθαρά υποκειμενική και αυτή.

Συντονιστές: nikitas tsi