- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Παραγγελία Replica RNS-510
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
...και ξέρεις έτσι; Εδώ είμαι εγώ...:whistle:Μόλις παρέλαβα και ανυπομονώ να το τοποθετήσω. Μου φαίνεται πως αύριο θα κάνω κοπάνα από το γραφείο και θα ψάχνω τα βρω συνεργείο-ηλεκτρολογείο... Δημήτρη (Γελάδι) & Κώστα (Costas) σας ευχαριστούμε για το χρόνο που δαπάνησατε...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
Eπίσης παρατήρησα ότι κατά την αλλαγή από όπισθεν σε πρώτη σβήνει στιγμιαία... μήπως νομίζει πως έχω κάμερα οπισθοπορείας?
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτό είναι Πάνο, θα πρέπει να βρείτε από που απενεργοποιείται η κάμερα οπισθοπορείας...:agree:Eπίσης παρατήρησα ότι κατά την αλλαγή από όπισθεν σε πρώτη σβήνει στιγμιαία... μήπως νομίζει πως έχω κάμερα οπισθοπορείας?
Το βράδυ θα σας ανεβάσω φωτογραφία για να δείτε από που περνάει η κεραία.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Τελικά το κίτρινο NAVI βγαίνει κάπως?
Πάνο να υποθέσω οτι και σε σένα ανάβει το NAVI?
Αν καταφέρεις και το βγάλεις ενημέρωσέ με!!!!
- panos
- Senior Μέλος
-
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και για αλλαγή του αναλογικού tv tuner με ψηφιακό μιας και σύντομα θα αρχίσουν οι ψηφιακές μεταδόσεις. Νομίζω θα αξίζει τον κόπο μιας και πιστεύω ότι θα πιάνει και καλύτερα η τηλεόραση εν κινήσει.
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Μαρία αν πατήσεις το κουμπάκι πάνω δεξιά το κίτρινο ΝΑVI θα εξαφανιστεί για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιο κουμπί από όλα????? Το NAVI?
:clap:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μάλλον το πάνω πάνω δεξιά εννοεί ο Πάνος, το μικρό (δεξιά από την είσοδο του cd/dvd)panos έγραψε:
Μαρία αν πατήσεις το κουμπάκι πάνω δεξιά το κίτρινο ΝΑVI θα εξαφανιστεί για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Ρε παιδιά, ούτε μία φωτογραφία δεν έβαλε κανείς σας να δούμε!!!! :klaps:
Δημήτρη αυτή που σου έστειλα εχτές?????
επεξεργασία από Coo
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Καλορίζικο παιδιά!
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- panos
- Senior Μέλος
-
Mαρία δες στο manual το νούμερο 16. Αυτό πατάς...panos έγραψε:
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η μόνη περίπτωση να μην έχεις παρεμβολές εν κινήσει είναι όταν θα έχεις οπτική επαφή με Υμηττό (στην ευθεία), ποτέ άλλωτε...:no:Μ'ηπως γνωρίζει κανείς εάν και πως κλειδώνει τις συχνότητες η TV, ώστε να μην κάνει διαρκώς παρεμβολές εν κινήσει? ή λέω χαζομάρες, διότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- panos
- Senior Μέλος
-
panos έγραψε:
Η μόνη περίπτωση να μην έχεις παρεμβολές εν κινήσει είναι όταν θα έχεις οπτική επαφή με Υμηττό (στην ευθεία), ποτέ άλλωτε...:no:Μ'ηπως γνωρίζει κανείς εάν και πως κλειδώνει τις συχνότητες η TV, ώστε να μην κάνει διαρκώς παρεμβολές εν κινήσει? ή λέω χαζομάρες, διότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει...
Μάλιστα... Θα βάλω ένα πιάτο NOVA τότε μέσω της εξωτερικής πηγής να τελειώνω! :ole:
- mariamel
- Senior Μέλος
-
την εγκατασταση την ανελαβα εγω οποτε μιας ηταν ευκαιρεια ειπα στο παλικαρι που μου τα συνδεσε στο jelisound να νου τραβηξει κ 2 καλωδια ρευματος 1 γειωση και επεκταση του composite καλωδιου μεσα στο ντουλαπακι .
ο λογος ?
θα συνδεσω ενα wd hd που εχω μαζι με 1 εξωτερικο σκληρο που αναλογως τις ορεξεις θα περιεχει απο hd flac αρχεια , video clip απο δορυφορικη τηλ (μιξαρισμενα η κανονικα δεν εχω αποφασισει ακομα ) η ταινειες ! :shades:
οταν επιστρεψω απο ναξο θα το τελειοποιησω οποτε στην επομενη συναντηση θα σας κανω επιδειξη για να καταλαβαιτε τι εννοω ...
ΜΑΚΗΣ
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πασχάλη η δική μου δε θυμάμαι να έχει καλώδιο τροφοδοσίας...επικοινώνησε με τον Νικήτα που έκανε πρόσφατα την εγκατάσταση του witson, μόνος του, να σου πει τι γίνεται. Λογικά θα θυμάται...Βαγγέλη τροφοδοσία στην κεραία TV εσύ από που έδωσες;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Δεν ηθελε τροφοδοσια η κεραι Πασχαλη και Βαγγελη.Magnum έγραψε:
Πασχάλη η δική μου δε θυμάμαι να έχει καλώδιο τροφοδοσίας...επικοινώνησε με τον Νικήτα που έκανε πρόσφατα την εγκατάσταση του witson, μόνος του, να σου πει τι γίνεται. Λογικά θα θυμάται...Βαγγέλη τροφοδοσία στην κεραία TV εσύ από που έδωσες;
Απο τη πηγη εφευγε ενα καλωδιο χοντρο,πηγαινε στο TVtuner στο οποιο συνεδεες το καλωδιο της κεραιας.
Τοσο απλα....
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
εαν το ειχα εγω το αμαξι κ δεν ημουν των 2 τροχων σιγουρα θα εβαζα nova !
την εγκατασταση την ανελαβα εγω οποτε μιας ηταν ευκαιρεια ειπα στο παλικαρι που μου τα συνδεσε στο jelisound να νου τραβηξει κ 2 καλωδια ρευματος 1 γειωση και επεκταση του composite καλωδιου μεσα στο ντουλαπακι .
ο λογος ?
θα συνδεσω ενα wd hd που εχω μαζι με 1 εξωτερικο σκληρο που αναλογως τις ορεξεις θα περιεχει απο hd flac αρχεια , video clip απο δορυφορικη τηλ (μιξαρισμενα η κανονικα δεν εχω αποφασισει ακομα ) η ταινειες ! :shades:
οταν επιστρεψω απο ναξο θα το τελειοποιησω οποτε στην επομενη συναντηση θα σας κανω επιδειξη για να καταλαβαιτε τι εννοω ...
ΜΑΚΗΣ
Σούπερ μου ακούγεται... :good:
Δημήτρης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
εαν το ειχα εγω το αμαξι κ δεν ημουν των 2 τροχων σιγουρα θα εβαζα nova !
ο λογος ?
ΜΑΚΗΣ
Εμένα που τα είχε εξηγήσει και από κοντά ο Μάκης αλλά και πάλι δεν τον έπιασα!! :den katalav Δεν είμαι και τόσο του σπορ αλλά έτσι όπως το ακούω θα είναι τέλειο!!
Θα το κάνει έτσι που θα πιάνει και Κάιρο!! :super:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- madmax
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Never Underestimate the Dark Side of...Me
Δυστυχώς δεν πρόλαβα την ομαδική παραγγελία αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος παίζει να έχουμε τα φώτα σας στην διαδικασία?
Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-