- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Παραγγελία Replica RNS-510
- aris
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Έχω ενθουσιαστεί!!! το coo skin είναι όλα τα λεφτά!!!!! περιμένουμε το επόμενο!!!!!!! Το μόνο μείον είναι ότι δεν μπόρεσα να ρυθμίσω την ημερομηνία στο GPS και βρίσκομαι στο 15632!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια ζωή μπροστά από την εποχή σου !!!! :PPP
Δημήτρης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Το μόνο μείον είναι ότι δεν μπόρεσα να ρυθμίσω την ημερομηνία στο GPS και βρίσκομαι στο 15632!!!!
Είσαι πολύ μπροστά δικέ μου!! :good:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Χάζευα τις προσφορές που πήραμε για την μαζική αγορά....
Παρατήρησα ότι σε έναν από τους κινέζους φίλους υπάρχει μπροστά είσοδος ipod και δίπλα από τις υποδοχές για τηις κάρτες γράφει με λευκά γράμματα ipod όπως επίσης έχει υποδοχή usb πίσω από το μηχάνημα....
Στις φωτογραφίες που ανεβάσατε δεν τα είδα αυτά τα δύο...
Πρόκειται για διαφορετικό μηχάνημα;;
Έχει βγάλει δηλαδή και νεότερο μοντέλο;;;
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- panos
- Senior Μέλος
-
Να ρωτήσω και γω κάτι άλλο; στις ρυθμίσεις υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις σε ποιά συχνότητα θα παίζουν τα ηχεία αναλόγως με τις προδιαγραφές τους. Ξέρουμε τι προδιαγραφές έχουν τα εργοστασιακά ηχεία?
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
παιδια μπορει καποιος να μου πει απο αυτους που ανελαβαν τη μαζικη παραγγελεια εκτος απο το κοστος της αγορας τις υπολοιπες χρεωσεις(τελωνειο,φπα,κτλ)....ευχαριστω
Μάριε είχα γράψει ακριβώς τα έξοδα εδώ...
www.vweos.gr/eosforu...4
Τα μοναδικά παραπάνω έξοδα όπως θα δεις είναι η προμήθεια της τράπεζας. Δεν υπάρχει τελωνείο επειδή η αγορά έγινε από Αγγλία και Φ.Π.Α. δεν υπάρχει, ή απλά συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Μήτσος
- aris
- Senior Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Edited by Γελάδι
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Με έχετε κάνει όλοι να ανυπομονώ να το βάλω!!
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ξέρω ότι είχε πει ο Πάνος σχετικά με το κουμπί του NAVI πάνω δεξιά, αλλά σε ένα βίντεο που έχω δει, αυτό ενεργοποιεί την λειτουργία του Navigation. (Λογικό... ) Τότε σβήνει η ένδειξη. Όταν όμως ξαναγυρίζουμε σε άλλες λειτουργίες π.χ. του ραδιοφώνου, τότε η ένδειξη ξαναεμφανίζεται!
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Μμμ, αυτό θα πρέπει να το δείτε όσοι το έχετε...Και πως είπαμε ότι βγαίνει;;
Ξέρω ότι είχε πει ο Πάνος σχετικά με το κουμπί του NAVI πάνω δεξιά, αλλά σε ένα βίντεο που έχω δει, αυτό ενεργοποιεί την λειτουργία του Navigation. (Λογικό... ) Τότε σβήνει η ένδειξη. Όταν όμως ξαναγυρίζουμε σε άλλες λειτουργίες π.χ. του ραδιοφώνου, τότε η ένδειξη ξαναεμφανίζεται!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Δημήτρη αφού διάβασα το manual (εδώ πάει το γνωστό: READ THE FUCKING MANUAL!!!!!),
το συγκεκριμένο κουμπί ενεργοποιεί τον ήχο του gps όταν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε ράδιο ή cd.
Όταν δηλαδή είναι αναμμένο και ακούμε ράδιο ή cd και έχουμε και το interface του ραδιοφώνου ή cd τότε σε κάθε οδηγία του gps σταματάει το ράδιο και ακούγεται το gps μετά μπαίνει αυτόματα το ράδιο ή cd πάλι.
Πρέπει μόνοι μας να το ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε όταν θέλουμε από το κουμπάκι (16).
Φιλάκια
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Όπως είδα και στις φωτογραφίες του Άρη έτσι και σε μένα το destinator είναι πολύ σκοτεινό!
Έτσι πρέπει ή χρειάζεται καμία ρύθμιση?
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κάτι άλλο σχετικά με το destinator.
Όπως είδα και στις φωτογραφίες του Άρη έτσι και σε μένα το destinator είναι πολύ σκοτεινό!
Έτσι πρέπει ή χρειάζεται καμία ρύθμιση?
Mαρία τις βραδινές ώρες το πρόγραμμα αυτόματα μπαίνει σε λειτουργία νύχτας, που σημαίνει ότι έχει πιο σκοτεινά χρώματα για να μή σε τυφλώνει ή ενοχλεί το βράδυ. Την ημέρα είναι πολύ πιο φωτεινό. Άν θέλεις πάλι μπορείς να το απενεργοποιήσεις αυτό και να έχεις μόνιμα τα χρώματα ημέρας, αλλά από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να μην το κάνεις - είναι πραγματικά ενοχλητικό το βράδυ.
Δημήτρης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Καλημέρα,
Δημήτρη αφού διάβασα το manual (εδώ πάει το γνωστό: READ THE FUCKING MANUAL!!!!!),
το συγκεκριμένο κουμπί ενεργοποιεί τον ήχο του gps όταν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε ράδιο ή cd.
Όταν δηλαδή είναι αναμμένο και ακούμε ράδιο ή cd και έχουμε και το interface του ραδιοφώνου ή cd τότε σε κάθε οδηγία του gps σταματάει το ράδιο και ακούγεται το gps μετά μπαίνει αυτόματα το ράδιο ή cd πάλι.
Πρέπει μόνοι μας να το ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε όταν θέλουμε από το κουμπάκι (16).
Φιλάκια
Τέλεια Μαράκι!!!!
:clap:
Μήτσος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- panos
- Senior Μέλος
-
ΥΓ: μήπως γνωρίζει κανείς τις προδιαγραφές των εργοστασιακών ηχείων?
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Τωρα το εχω γυρισμενο μονιμως στη λειτουργια ημερας.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Ξεκουμπωμεις τη παλια φισα απο το μαμα ραδιοφωνο και κουμπωνεις τη καινουργια,συνδεεις το gps & tv βιδωνεις,βαζεις πλαισιο και παιζει.
Το πιο δυσκολο ειναι η τοποθετηση της κεραιας tv γιατι θελουν ξηλωμα πολλα πλαστικα.
Το θεμα ειναι να μη σε πιασει λιγοψυχια και φοβηθεις οτι θα κανεις ζημια.
Εγω στο ντουλαπακι εχω βγαλει και καλωδια AUX ωστε να συνδεω τη βιντεοκαμερα,τη φωτ.μηχανη,playstation,ακομη και το NOKIA N95 για να βλεπω tv διχως παρασιτα μεσω 3G(εδω κανω βιντεοκλησεις και δεν ξεγκαβωνομαι να βλεπω την οθονη του κινητου!!)
Νikitas TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Καλό θα είναι αν κάποιος έχει την καλοσύνη να τραβήξει μερικές φωτογραφίες κατα την εγκατάσταση στις συνδεσμολογίες κλπ για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους.
Δημήτρη σου έστειλα φωτογραφίες στο gmail σου από την εγκατάσταση. Κάνε τα μαγικά σου :whistle:
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Το μονο που εβγαλα ηταν η πλαφονιερα και το σκιαδιο του συνοδηγου.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ki'εγω τα πλαστικα δεν τα εβγαλα,απλα τα ανοιξα λιγο.
Το μονο που εβγαλα ηταν η πλαφονιερα και το σκιαδιο του συνοδηγου.
Φαντάζομαι για το μικρόφωνο του BT ή για κεραία??? Αλήθεια το ΒΤ τί λέει; Έχει καλή απόδοση; Έχει και ξεχωριστό μικρόφωνο ή μόνο το ενσωματομένο;
Δημήτρης