- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5544
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510 δημιουργήθηκε από Γελάδι
Λοιπόν κύριοι, εδώ σας παραθέτω όλες τις προσφορές που έχουμε μέχρι τώρα. Είναι από 3 εταιρείες στην Κίνα και μία από Ελλάδα.
E.S. Global (Αγγλία) Ευχαριστούμε τον Costas για την προσφορά
Αγορά 5τεμαχίων 360 pounds
Αγορά 10τεμαχίων 344,99 pounds
Μεταφορικά με DHL 45pounds για το πρώτο και άλλα 20pounds το κάθε επόμενο
Συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία κάρτα με το software χαρτών
Τελωνείο δεν υπάρχει λόγω αποστολής εντός Ε.Ε.
Πληρωμή: Paypal
Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή (audiosources) με τα μεταφορικά για Αγγλία να επιβαρύνουν τον πελάτη
www.esg1.co.uk/volks...l
Waywell (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 390USD
Μεταφορικά με DHL 300USD
Υπάρχει δυνατότητα αναγραφής χαμηλότερης τιμής από την πραγματική για χαμηλότερο κόστος τελωνείου.
Πληρωμή: Τραπεζική μεταφορά - Western Union - Paypal με 4% επιπλέον φόρος
Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τον πελάτη
www.szwaywell.com/pr...9
Witson (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 395USD
Μεταφορικά με DHL 340USD
Υπάρχει δυνατότητα αναγραφής χαμηλότερης τιμής από την πραγματική για χαμηλότερο κόστος τελωνείου.
Πληρωμή: Τραπεζική μεταφορά - Western Union
www.witson.com/view_...4
Audiosources (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 375USD
Μεταφορικά με DHL 320USD
www.audiosources.net...3
Naviexperts (πρώην car-gps στην Λαμία)
Αγορά 10τεμαχίων 600ευρώ (Η ενδεικτική τιμή στην σελίδα είναι στα 679€ !!)
Μεταφορικά 15€ έξοδα αποστολής με κούριερ
Πληρωμή: Τραπεζική μεταφορά
Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση του κατασκευαστή (Witson) με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τον προμηθευτή για τις 2 πρώτες εβδομάδες
www.naviexperts.gr/W...l
www.car-gps.gr/new_e...l
Επιπλέον: 25€ για digital tv antenna, 60€ εργασία εγκατάστασης στην Λαμία με όφελος την ειδική τιμή για τοποθετηση
μεμβρανών lummar ή προστασίας αμαξώματος www.filmprotect.gr
Η προσφορά ισχύει και για μικρότερο αριθμό συσκευών για τα μέλη του club
Εδώ να σημειώσω ότι η τιμή είναι σε όλες τις προσφορές είναι χωρίς δέκτη τηλεόρασης και κάρτα με τους χάρτες, εκτός από την προσφορά της Αγγλίας όπου συμπεριλαμβάνεται μία κάρτα από την οποία θα βγουν αντίγραφα. Ο λόγος που ζητήθηκαν έτσι οι προσφορές είναι για να υπάρχει μία ομοιοτυπία και να μην μπερδευόμαστε.
Εκτός αυτού, η αγορά μέσω Κίνας ενέχει και πολλούς κινδύνους. Το τελωνείο δεν μπορεί να προκαθοριστεί ώστε να ξέρουμε επακριβώς το τί θα πληρώσουμε, και από εμπειρία άλλων με παλιότερη αγορά η τιμή εκτελωνισμού ανά μονάδα είναι 100-120€ Έτσι το σύνολο για αγορά από την Κίνα, άσχετα αν οι τιμές φαίνονται δελεαστικές, μπορεί να μας βγει στα 540€ η μονάδα...
www.vweos.gr/eosforu...6
Το θέμα παραμένει ανοιχτό προς συζήτηση και για να παραθέσει ο καθένας την άποψή του.
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες έχω κρατήσει τα email της επικοινωνίας μου με τον καθέναν ώστε ή να τα προωθήσω αυτούσια ή να σας λύσω τις απορίες σας.
E.S. Global (Αγγλία) Ευχαριστούμε τον Costas για την προσφορά
Αγορά 5τεμαχίων 360 pounds
Αγορά 10τεμαχίων 344,99 pounds
Μεταφορικά με DHL 45pounds για το πρώτο και άλλα 20pounds το κάθε επόμενο
Συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία κάρτα με το software χαρτών
Τελωνείο δεν υπάρχει λόγω αποστολής εντός Ε.Ε.
Πληρωμή: Paypal
Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή (audiosources) με τα μεταφορικά για Αγγλία να επιβαρύνουν τον πελάτη
www.esg1.co.uk/volks...l
Waywell (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 390USD
Μεταφορικά με DHL 300USD
Πληρωμή: Τραπεζική μεταφορά - Western Union - Paypal με 4% επιπλέον φόρος
www.szwaywell.com/pr...9
Witson (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 395USD
Μεταφορικά με DHL 340USD
www.witson.com/view_...4
Audiosources (Κίνα)
Αγορά 10τεμαχίων 375USD
Μεταφορικά με DHL 320USD
www.audiosources.net...3
Naviexperts (πρώην car-gps στην Λαμία)
Αγορά 10τεμαχίων 600ευρώ (Η ενδεικτική τιμή στην σελίδα είναι στα 679€ !!)
Μεταφορικά 15€ έξοδα αποστολής με κούριερ
Πληρωμή: Τραπεζική μεταφορά
Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση του κατασκευαστή (Witson) με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τον προμηθευτή για τις 2 πρώτες εβδομάδες
www.naviexperts.gr/W...l
www.car-gps.gr/new_e...l
Επιπλέον: 25€ για digital tv antenna, 60€ εργασία εγκατάστασης στην Λαμία με όφελος την ειδική τιμή για τοποθετηση
μεμβρανών lummar ή προστασίας αμαξώματος www.filmprotect.gr
Η προσφορά ισχύει και για μικρότερο αριθμό συσκευών για τα μέλη του club
Εδώ να σημειώσω ότι η τιμή είναι σε όλες τις προσφορές είναι χωρίς δέκτη τηλεόρασης και κάρτα με τους χάρτες, εκτός από την προσφορά της Αγγλίας όπου συμπεριλαμβάνεται μία κάρτα από την οποία θα βγουν αντίγραφα. Ο λόγος που ζητήθηκαν έτσι οι προσφορές είναι για να υπάρχει μία ομοιοτυπία και να μην μπερδευόμαστε.
Εκτός αυτού, η αγορά μέσω Κίνας ενέχει και πολλούς κινδύνους. Το τελωνείο δεν μπορεί να προκαθοριστεί ώστε να ξέρουμε επακριβώς το τί θα πληρώσουμε, και από εμπειρία άλλων με παλιότερη αγορά η τιμή εκτελωνισμού ανά μονάδα είναι 100-120€ Έτσι το σύνολο για αγορά από την Κίνα, άσχετα αν οι τιμές φαίνονται δελεαστικές, μπορεί να μας βγει στα 540€ η μονάδα...
www.vweos.gr/eosforu...6
Το θέμα παραμένει ανοιχτό προς συζήτηση και για να παραθέσει ο καθένας την άποψή του.
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες έχω κρατήσει τα email της επικοινωνίας μου με τον καθέναν ώστε ή να τα προωθήσω αυτούσια ή να σας λύσω τις απορίες σας.
Μήτσος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5546
από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Ο κινέζος αν θυμάμαι καλά προσφέρει τους χάρτες σε αρκετά χαμηλή τιμή. Οι άλλοι? νομίζω πως στο τελικό κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι χάρτες και η κεραία για την τηλεόραση, ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα. Και αν η διαφορά παραμένει της τάξεως των 20 € συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Δημήτρη. Επίσης αν κάποιος προμηθευτής κόβει ένα σημαντικό ποσό από το μηχάνημα, αλλά ανεβάσει το κόστος στην κεραία, στην κάμερα οπισθοπορείας και στην εγκατάσταση, τότε θα μας έρθει "μία η άλλη".
Τουλάχιστον η Λαμία είναι πιο κοντά από την Κίνα.... δείτε και αυτό (συγγνώμη αν χαλάω το ποστ Δημήτρη) www.naviexperts.gr/W...l αν και δεν μ' αρέσει και πολύ...
Τουλάχιστον η Λαμία είναι πιο κοντά από την Κίνα.... δείτε και αυτό (συγγνώμη αν χαλάω το ποστ Δημήτρη) www.naviexperts.gr/W...l αν και δεν μ' αρέσει και πολύ...
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5548
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Κατ' αρχήν να σας πω ότι οι πρώτες 3 εταιρείες είναι από Κίνα. Για να μην μπερδευόμαστε το γράφω αυτό για κάποιον που δεν γνωρίζει.
Η Audiosources συγκεκριμένα δίνει την κάρτα με χάρτη 10USD. Και οι υπόλοιποι κινέζοι αναφέρουν ότι το κόστος είναι πολύ χαμηλό. Επομένως θεωρώ ότι για 20€ επιπλέον που ζητάει η Naviexperts για κάρτα και δέκτη τηλεόρασης είναι καλή τιμή! Σίγουρα αν μπω σε λεπτομέρειες με τους κινέζους και τους ζητήσω τιμή και για κάρτες και για δέκτη τηλεόρασης η τιμή θα είναι η ίδια ή και μεγαλύτερη της Naviexperts. Συμφέρει το ρίσκο του τελωνείου και τα πιθανά έξοδα αποστολής, έστω και για τον πρώτο καιρό;;
Η Audiosources συγκεκριμένα δίνει την κάρτα με χάρτη 10USD. Και οι υπόλοιποι κινέζοι αναφέρουν ότι το κόστος είναι πολύ χαμηλό. Επομένως θεωρώ ότι για 20€ επιπλέον που ζητάει η Naviexperts για κάρτα και δέκτη τηλεόρασης είναι καλή τιμή! Σίγουρα αν μπω σε λεπτομέρειες με τους κινέζους και τους ζητήσω τιμή και για κάρτες και για δέκτη τηλεόρασης η τιμή θα είναι η ίδια ή και μεγαλύτερη της Naviexperts. Συμφέρει το ρίσκο του τελωνείου και τα πιθανά έξοδα αποστολής, έστω και για τον πρώτο καιρό;;
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5549
από panos
Σίγουρα δε συμφέρει. Έστω και ένας να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την συσκευή του, θα είναι σαν να το αντιμετωπίζουμε όλοι μας, από τη στιγμή που θα είναι ομαδική η παραγγελία. Για ενδεχόμενη τεχνική υποστήριξη θα πρέπει να μεταβούμε στη Λαμία????
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5550
από Γελάδι
Μήτσος
Σε περίπτωση βλάβης, το μηχάνημα είτε φτιάχνεται στην Λαμία, ή αποστέλλεται στην Κίνα. Αν η βλάβη προκύψει τις 2 πρώτες εβδομάδες τότε τα μεταφορικά καλύπτονται από το κατάστημα.
Συγκεκριμένα εδώ έχω το e-mail που αφορά στο θέμα:
"....Στο θεμα μας και για να προσφέρω τις υπηρεσίες που εσεις ζητάτε ή θα προκύψουν στο μέλλον, τη συγκεκριμένη συσκευή στην δίνω 580 ευρώ που περιλαμβάνει τα πάντα ( και κεραια tv digital 20 db, εγγυηση 1 ετους συμφωνα με τους όρους που υπάρχουν στο site και καρτα 2gb igo8-destinator7΄,έξοδα αποστολής courier ) σεταρισμένη ετοιμη να παιξει, δεν περιλαμβανεται η εγκατασταση που μπορειτε να πατε ή στον συνεργατη μας ή και σε άλλους αρκετούς που μπορώ να σου προτεινω για να πετυχετε καλύτερη τιμή..
η τιμή αφορά 10τεμ και απαιτειται καταθεση στη τραπεζα όλο το ποσό ,παραλαβή σε 15-16 μερες περιπου..."
"...Λοιπόν εγω μπορω να σας φερω συσκευές με 560 ευρώ σκετες για 10+ τεμάχια με όρους εγγυησης αυτοί που αναγραφονται
στο site ,δηλ.14 μερες αντικατασταση με δωρεαν μεταφορικά ,μετα πληρωνεις μονο τα μεταφορικά για τη επισκευή
ειτε γινεται εδω Λαμία ειτε θα παέι στη Κινα( witson), ..."
Συγκεκριμένα εδώ έχω το e-mail που αφορά στο θέμα:
"....Στο θεμα μας και για να προσφέρω τις υπηρεσίες που εσεις ζητάτε ή θα προκύψουν στο μέλλον, τη συγκεκριμένη συσκευή στην δίνω 580 ευρώ που περιλαμβάνει τα πάντα ( και κεραια tv digital 20 db, εγγυηση 1 ετους συμφωνα με τους όρους που υπάρχουν στο site και καρτα 2gb igo8-destinator7΄,έξοδα αποστολής courier ) σεταρισμένη ετοιμη να παιξει, δεν περιλαμβανεται η εγκατασταση που μπορειτε να πατε ή στον συνεργατη μας ή και σε άλλους αρκετούς που μπορώ να σου προτεινω για να πετυχετε καλύτερη τιμή..
η τιμή αφορά 10τεμ και απαιτειται καταθεση στη τραπεζα όλο το ποσό ,παραλαβή σε 15-16 μερες περιπου..."
"...Λοιπόν εγω μπορω να σας φερω συσκευές με 560 ευρώ σκετες για 10+ τεμάχια με όρους εγγυησης αυτοί που αναγραφονται
στο site ,δηλ.14 μερες αντικατασταση με δωρεαν μεταφορικά ,μετα πληρωνεις μονο τα μεταφορικά για τη επισκευή
ειτε γινεται εδω Λαμία ειτε θα παέι στη Κινα( witson), ..."
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5551
από panos
Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις τεχνικές του γνώσεις και έτσι να πιθανολογήσουμε την αποστολή στην Κίνα μετά τις 2 εβδομάδες... Διότι αν είναι να πάει στην Κίνα για επισκευή με δικά μας έξοδα, δεν κερδίζουμε κάτι ιδιαίτερο...
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5552
από Γελάδι
Μήτσος
Σίγουρα δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, όπως και να σας πω την αλήθεια το θεώρησα λίγο άκομψο να ρωτήσω κατά πόσο μπορούν και το φτιάχνουν αν και καταλαβαίνω ότι είναι χρήσιμη πληροφορία. Θα ρωτήσω αν είναι ως προς την επισκευαστική τους ικανότητα και θα σας ενημερώσω σχετικά. Αυτό που κερδίζουμε σίγουρα είναι ότι:
Επειδή υπάρχει και η άποψη του "Αν είναι βλαμμένο, από αρχής κάτι θα βγάλει" χωρίς να το ασπάζομαι 100%, τότε μία μονάδα η οποία είναι πολύ προβληματική, θεωρώ ότι σίγουρα θα δίξει κάποια δείγματα τον πρώτο κιόλας καιρό. Αυτό ίσως μας σώσει από κάποια έξοδα. Μετά τις 2 εβδομάδες και αν δεν έχει υπάρξει πρόβλημα, απλά κάνουμε τον σταυρό μας και η προσφορά πλέον παύει να ισχύει. Θα είναι σαν να το αγοράζαμε από Κίνα. Το θεωρώ όμως ένα επιπλέον κέρδος έστω και αυτό το διάστημα, που οι Κινέζοι δεν μπορούν να το εξασφαλίσουν.
Επειδή υπάρχει και η άποψη του "Αν είναι βλαμμένο, από αρχής κάτι θα βγάλει" χωρίς να το ασπάζομαι 100%, τότε μία μονάδα η οποία είναι πολύ προβληματική, θεωρώ ότι σίγουρα θα δίξει κάποια δείγματα τον πρώτο κιόλας καιρό. Αυτό ίσως μας σώσει από κάποια έξοδα. Μετά τις 2 εβδομάδες και αν δεν έχει υπάρξει πρόβλημα, απλά κάνουμε τον σταυρό μας και η προσφορά πλέον παύει να ισχύει. Θα είναι σαν να το αγοράζαμε από Κίνα. Το θεωρώ όμως ένα επιπλέον κέρδος έστω και αυτό το διάστημα, που οι Κινέζοι δεν μπορούν να το εξασφαλίσουν.
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5554
από panos
Δηλαδή πληρώνουμε 20 € (αν δεν είναι και παραπάνω με δεδομένο το άγνωστο κόστος του εκτελωνισμού) για ''εγγύηση'' 2 εβδομαδων. Εμένα με πείθει πάντως. Διότι αν ανοίξω το διακόπτη μετά την εγκατάσταση και αυτό μου βγάζει... κινέζικα (χιούμορ) θα νίωσω πολύ !@#$%^& που δεν έδωσα κάτι παραπάνω προκειμένου να το στείλω από κει που ρθε...
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5560
από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
παιδια και εγω λεω απο τον τυπο απο την λαμια +1 αλλα επειδη μου προεκιψαν καποια εξτρα εξοδα αυτο τον μηνα (πηρα το eos:lol: οποτε εγινα πια επισημο μελος αυριο θα ανεβασω και φωτο)μπορω να μπω στην ομαδικη αν γινει τελος του μηνα 27 για την ακριβεια.(πηρα το eos)
- Costas
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5561
από Costas
Απαντήθηκε από Costas στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος στους υπολογισμούς μου, με παραγγελία από την Κίνα και με τιμολόγιο πολύ πιο χαμηλό από την πραγματική τιμή αγοράς (40$ το κομμάτι)...θα μας βγεί περίπου στα 350 ευρώ το άτομο (μαζί με τα μεταφορικά και το τελωνείο).
Νομίζω οτι αξίζει το ρίσκο για 210 ευρώ διαφορά από τον Λαμιώτη...Άποψή μου πάντα...
Νομίζω οτι αξίζει το ρίσκο για 210 ευρώ διαφορά από τον Λαμιώτη...Άποψή μου πάντα...
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5563
από phoenixgrg
Δεν νομιζω τοσα λιγα τα παιδια απο αλλο φορουμ tiguαn τους βγηκε με τελωνιο νομιζω 520 και χωρις καιραια τηλεορασης αλλα μπορει εμεις να τα περνουμε λιγο πιο φτηνα ισως παντως το τελωνειο δεν θα το γλιτωσουμε με τιποτα αν τα παρουμε απο κινα
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5564
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Παιδιά, το κόστος για τον εκτελωνισμό σας το έχω δώσει στο σχετικό θέμα :
vweos.gr/eosforum?fu...3
Άποψη μου είναι να υπολογίσετε το κόστος του Τελωνισμού βάσει της κανονικής τιμής, για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Παρόλο που δεν συμμετέχω στη μαζική αγορά, θεωρώ την προσφορά της Naviexperts ως την πιο ασφαλή, για τους ίδιους λόγους που έχει αναφέρει και το Γελάδι...
vweos.gr/eosforum?fu...3
Άποψη μου είναι να υπολογίσετε το κόστος του Τελωνισμού βάσει της κανονικής τιμής, για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Παρόλο που δεν συμμετέχω στη μαζική αγορά, θεωρώ την προσφορά της Naviexperts ως την πιο ασφαλή, για τους ίδιους λόγους που έχει αναφέρει και το Γελάδι...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5575
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Επισης και εγω συμφωνο καλυτερα να το παρετε απο εδω λαμια,.
Διοτι αν ειναι να βγαλει κατι θα το βγαλει απο την αρχη πιστευω, δεν νομιζω να το κανει μετα....εχτος και αν χαλασει κατη στην πορεια.
Παντως στην πρωτη περιπτωση αποκλειτε απευθειας την περιπτωση να εχει ρθει ελατωματικο, αν δεν παρουσιασει κατι απο τον πρωτο καιρο.
Διοτι αν ειναι να βγαλει κατι θα το βγαλει απο την αρχη πιστευω, δεν νομιζω να το κανει μετα....εχτος και αν χαλασει κατη στην πορεια.
Παντως στην πρωτη περιπτωση αποκλειτε απευθειας την περιπτωση να εχει ρθει ελατωματικο, αν δεν παρουσιασει κατι απο τον πρωτο καιρο.
- gtse13
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5577
από gtse13
Απαντήθηκε από gtse13 στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
κοστος τελωνειου να υπολογιζετε 115 ευρω οι τελωνειακοι πλεον γνωριζουν το κινεζακι και τοσο χρεωνουν
απλα πληροφοριακα
απλα πληροφοριακα
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5610
από Γελάδι
Μήτσος
Κώστα αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα (γι' αυτό το έχω γράψει και στο αρχικό ποστ) είναι ότι τελικά η αγορά όπως λέει και ο φίλος μας ο Γιώργος από Κίνα πήγε 540€ και μάλιστα από την Audiosources, εταιρεία από την οποία έχουμε ζητήσει κι εμείς προσφορά όπως φαίνεται. Προσωπικά με φοβίζει το τελωνείο και δεν ξέρω μήπως την... φάμε!! Δυστυχώς δεν μπορείς να υπολογίσεις από πριν το πόσο θα χρεώσουν. Ούτε βέβαια έχω λόγο να αμφισβητήσω τον Γιώργο (gtse13) που το αγόρασε και λέει συγκεκριμένα το κόστος από Κίνα...
www.vweos.gr/eosforu...6
ούτε και κάποιον ακόμη που μου έχει πει ότι το τελωνείο κρατάει περίπου 120€ ανά μονάδα. Σίγουρα η πιο αισιόδοξη σκέψη είναι η δική σου. Άλλα αν μας την φέρουν ποιος θα κηνυγάει ποιον μετά;; Και σίγουρα δεν θέλω να κηνυγάτε εμένα! :ooooops Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάποιο συμφέρον να υποστηρίξω τον έναν ή τον άλλον. Και προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν θα έπαιρνα το ρίσκο.
Όσο για τον χρόνο που θέλετε κάποιοι, παιδιά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη κάτι. Δεν λέω ότι θα το συζητάμε για μήνες αλλά προς στιγμήν τουλάχιστον και μέχρι να πέσουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι από τους ενδιαφερόμενους και να καταλήξουμε κάπου, δε υπάρχει καταληκτική ημερομηνία. Άλλωστε όπως βλέπετε, επειδή είμαστε και ανήσυχα πνεύματα... συνεχίζουμε τις επαφές και τις συνεργασίες και με άλλα καταστήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για το κλαμπ. Και όπως βλέπετε, υπάρχουν συνεχώς ανανεώσεις και νέα που αφορούν τέτοιες προσφορές όπως της 3S και άλλων που έρχονται... Θέλω να καταλήξω στο ότι κάποιοι μπορούν τελικά να αποφασίσουν σε κάποια άλλη επιλογή πέραν του κινεζού-λί!
www.vweos.gr/eosforu...6
ούτε και κάποιον ακόμη που μου έχει πει ότι το τελωνείο κρατάει περίπου 120€ ανά μονάδα. Σίγουρα η πιο αισιόδοξη σκέψη είναι η δική σου. Άλλα αν μας την φέρουν ποιος θα κηνυγάει ποιον μετά;; Και σίγουρα δεν θέλω να κηνυγάτε εμένα! :ooooops Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάποιο συμφέρον να υποστηρίξω τον έναν ή τον άλλον. Και προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν θα έπαιρνα το ρίσκο.
Όσο για τον χρόνο που θέλετε κάποιοι, παιδιά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη κάτι. Δεν λέω ότι θα το συζητάμε για μήνες αλλά προς στιγμήν τουλάχιστον και μέχρι να πέσουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι από τους ενδιαφερόμενους και να καταλήξουμε κάπου, δε υπάρχει καταληκτική ημερομηνία. Άλλωστε όπως βλέπετε, επειδή είμαστε και ανήσυχα πνεύματα... συνεχίζουμε τις επαφές και τις συνεργασίες και με άλλα καταστήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για το κλαμπ. Και όπως βλέπετε, υπάρχουν συνεχώς ανανεώσεις και νέα που αφορούν τέτοιες προσφορές όπως της 3S και άλλων που έρχονται... Θέλω να καταλήξω στο ότι κάποιοι μπορούν τελικά να αποφασίσουν σε κάποια άλλη επιλογή πέραν του κινεζού-λί!
Μήτσος
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5616
από phoenixgrg
παιδια ακομα κατι που αν γινετε να ρτησου το παιδι απο την λαμια αν εχει αυτα που θα παρουμε απο κινα με το αναβαθμισμενο λειτουργικο σαν αυτο που εχουν τα παιδια απο το δευτερο γρουπ του tiguan γιατι το πρωτο εχει προβλημα με την γραμματοσειρα και κατι αλλα ενω το δευτερο ειναι οκ οποτε πρεπει να μαθουμε ποτε τα εφερε στην ελλαδα
- Manos83
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5682
από Manos83
Απαντήθηκε από Manos83 στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Ψάχνοντας στο νετ βρήκα το παραπάνω μηχάνημα στο
www.ipmart.com
στα 357 ευρώ περίπου (1 τεμάχιο) μαζί με τα μεταφορικά απο Κίνα. Οι επιλογές που έχει για την αποσοτλή είναι με 2-3 εταιρίες κούριερ καθώς και με απλό ταχυδρομείο.
Αν θέλετε ζητάτε και απο αυτό μία προσφορά
Υ.Γ. Απο το συγκεκριμένο κατάστημα εχω ξαναγοράσει κάτι οπότε σίγουρα δεν είναι μούφα σαν κάποια που στέλνουν μαιλ με πολύ χαμηλές τιμές.
Αν θέλετε ζητάτε και απο αυτό μία προσφορά
Υ.Γ. Απο το συγκεκριμένο κατάστημα εχω ξαναγοράσει κάτι οπότε σίγουρα δεν είναι μούφα σαν κάποια που στέλνουν μαιλ με πολύ χαμηλές τιμές.
- kosaitis
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5683
από kosaitis
Απαντήθηκε από kosaitis στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Νομίζω ότι κάποια έχαναν εύκολα τους δορυφόρους από την 2η ομαδική αγορά του Tiguan club.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5685
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
kosaitis έγραψε:
Συνήθως για αυτό δεν ευθύνονται τα μηχανήματα, όσο η λανθασμένη θέση της κεραίας του gps. Όταν είχα εγώ το Witson στην αρχή είχα την κεραία στο πλαινό του ταμπλό κουτί, δίπλα στην πόρτα. Και έκανε περίπου 50" να βρεί δορυφόρους κλπ και κάπου είχε πρόβλημα με το σήμα... Μόλις μετακίνησα την κεραία σε πιο εμφανές σημείο, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχα δυνατό σήμα που δε χανόταν ποτέ...
Νομίζω ότι κάποια έχαναν εύκολα τους δορυφόρους από την 2η ομαδική αγορά του Tiguan club.
Συνήθως για αυτό δεν ευθύνονται τα μηχανήματα, όσο η λανθασμένη θέση της κεραίας του gps. Όταν είχα εγώ το Witson στην αρχή είχα την κεραία στο πλαινό του ταμπλό κουτί, δίπλα στην πόρτα. Και έκανε περίπου 50" να βρεί δορυφόρους κλπ και κάπου είχε πρόβλημα με το σήμα... Μόλις μετακίνησα την κεραία σε πιο εμφανές σημείο, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχα δυνατό σήμα που δε χανόταν ποτέ...
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5689
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Λενε ρε παιδια οτι και το ιδιο το τζαμι δεν βοηθα στη καλη ληωη,τουλαχιστον στα PNA & PDA.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5716
από Coo
Δημήτρης
Αυτό παίζει Νικήτα... Στο HTC HD που έχω όλα δουλεύουν τέλεια, όπως και παλαιότερα και στο HTC3300 που είχα. Εκεί που δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος ήταν το HTC Diamond (ναί είμαι HTCάκιας, πειράζει;
) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έπιανε ή δεν έκανε τη δουλειά του.
Αντίθετα, όταν δοκίμασα ένα HP Palm φίλου εκεί είδε τα ζόρια αυτό.... Πρέπει να παίζει ρόλο και η κεραία του GPS πόσο δυνατή είναι.
Αντίθετα, όταν δοκίμασα ένα HP Palm φίλου εκεί είδε τα ζόρια αυτό.... Πρέπει να παίζει ρόλο και η κεραία του GPS πόσο δυνατή είναι.
Δημήτρης
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5725
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Εγω παντως στο gps που εχω, αν και παλιο, ενωνο την ενυσχηση της καιραιας στο gps και την βγαζω απο το παραθυρομ και επειδη ειναι μαγνητακι το βαζω ακριβως πανω απο την πορτα στην οροφη. Και εχω παρα πολυ καλο σημερα, μονο σε τουνελ χανω το σημα.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5731
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
Πάντως κι εγώ στο witson έχω βάλει την κεραία δεξιά στο ταμπλώ, δίπλα στην κολώνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα...
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Μήπως είμαστε λιγάκι OFFTOPIC όμως ;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5736
από Coo
Δημήτρης
OFFTOPIC ... οκ με την παρένθεση, στο θέμα μας!
Δημήτρης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5749
από Γελάδι
Μήτσος
Υπάρχει μία αλλαγή ως προς την προσφορά της Naviexperts. Έχει ενημερωθεί το αρχικό ποστ
www.vweos.gr/eosforu...4
Ο λόγος της αλλαγής φαίνεται παρακάτω όπου σας παραθέτω το e-mail...
Αγαπητέ Δημήτρη
Να σε ενημερώσω σχετικά με κάποιες αλλαγές που έχουμε στη προσφορά που σου εδωσα στις 21/3/2009, με κυριο υπευθυνο το τελωνείο που πλέον φοροι-δασμοί -φπα ανερχονται στο 34-35 % επί της αξιας τιμολογιου + αμοιβή εκτελωνισμού ( που αυξηθηκε κατα 20%) με κάνουν απο δω και στο εξής να μη μπορώ να ανταποκριθώ στη τιμή που σου έδωσα .
Η νεα τιμή ειναι 600 ευρώ πλέον για τη συσκευή + 25ε digital tv antenna + 60ε περαστικά(Λαμία)
+15ε εξοδα αποστολής με courier στη δ/νση που θα μας πειτε
Συγνωμη αλλά η τελευταια εισαγωγή μας επιφυλαξε πολλά προβλήματα τόσο με το τελωνείο όσο και με συσκευές νομίζω θα εκτιμήσεις την συνεπειά μου για να σε ενημερώσω και πιστευω και πάλι ότι η τιμή ειναι ανταγωνιστική και ισχύει ακόμη και για μικροτερη ποσότητα π.χ 4-5 συσκευές για τα μέλη του club ,επίσης θα υπάρξει ειδική τιμή για τοποθετηση μεμβρανών lummar ή προστασίας αμαξώματος www.filmprotect.gr σε οποιον ερθει Λαμία για εγκατασταση συσκευής
Θωμάς
www.naviexperts.gr
697*************
Y.G παρακαλώ ενημερωσε τα μελη
www.vweos.gr/eosforu...4
Ο λόγος της αλλαγής φαίνεται παρακάτω όπου σας παραθέτω το e-mail...
Αγαπητέ Δημήτρη
Να σε ενημερώσω σχετικά με κάποιες αλλαγές που έχουμε στη προσφορά που σου εδωσα στις 21/3/2009, με κυριο υπευθυνο το τελωνείο που πλέον φοροι-δασμοί -φπα ανερχονται στο 34-35 % επί της αξιας τιμολογιου + αμοιβή εκτελωνισμού ( που αυξηθηκε κατα 20%) με κάνουν απο δω και στο εξής να μη μπορώ να ανταποκριθώ στη τιμή που σου έδωσα .
Η νεα τιμή ειναι 600 ευρώ πλέον για τη συσκευή + 25ε digital tv antenna + 60ε περαστικά(Λαμία)
+15ε εξοδα αποστολής με courier στη δ/νση που θα μας πειτε
Συγνωμη αλλά η τελευταια εισαγωγή μας επιφυλαξε πολλά προβλήματα τόσο με το τελωνείο όσο και με συσκευές νομίζω θα εκτιμήσεις την συνεπειά μου για να σε ενημερώσω και πιστευω και πάλι ότι η τιμή ειναι ανταγωνιστική και ισχύει ακόμη και για μικροτερη ποσότητα π.χ 4-5 συσκευές για τα μέλη του club ,επίσης θα υπάρξει ειδική τιμή για τοποθετηση μεμβρανών lummar ή προστασίας αμαξώματος www.filmprotect.gr σε οποιον ερθει Λαμία για εγκατασταση συσκευής
Θωμάς
www.naviexperts.gr
697*************
Y.G παρακαλώ ενημερωσε τα μελη
Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi