- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- gtse13
- Senior Μέλος
-
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Γιώργο (gtse13) για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες του που μου έδωσε και για τον χρόνο του που αφιέρωσε!! Ευχαριστώ Γιώργο! Και με το καλό να το χαρείς πλέον το μηχάνημα! Χαίρομαι που τελικά άξιζε τα λεφτά του όπως λες και που τα είπαμε!
Δημήτρη σε ευχαριστω και εγω τωρα πλεον που ειμαι και κατοχος εαν θελεις μπορουμε να συναντηθουμε και καποια στη να το δεις και ζωντανα και να γνωριστουμε και απο κοντα
να σε καλα
- Costas
- Senior Μέλος
-
- phoenixgrg
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Σύμφωνα με όσα γνωρίζω μέσω δουλειάς, είναι πλέον δεδομένο...Ξέρει κανείς αν το τελωνείο είναι δεδομένο ακόμη και σε ατομική παραγγελία απο Κίνα;Το ρωτάω, γιατί αν τελικά καταλήξει το club σε αγορά από τον Λαμιώτη, προσωπικά μάλλον θα το ρισκάρω από Κίνα...Αλλά δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να πληρώσω ή όχι τελωνείο.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Μπορούμε να τους πούμε να γράψουν τιμή πχ 150 δολλάρια.
Έτσι και πολύ λιγότερο τελωνείο θα πληρώσουμε και υποψίες δεν θα κινήσουμε.
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μην ποντάρετε ιδιαίτερα σ'αυτό όμως. Όπως έχω ξαναπεί, υπολογίστε τη μέγιστη τιμή για να είστε μέσα...Και εγώ για Κίνα με βλέπω...
Μπορούμε να τους πούμε να γράψουν τιμή πχ 150 δολλάρια.
Έτσι και πολύ λιγότερο τελωνείο θα πληρώσουμε και υποψίες δεν θα κινήσουμε.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αν θυμάμαι καλά, 520 με 540...θα σου πει το Γελάδι για πιο σίγουρα όμωςΕστω Βαγγέλη με το μέγιστο από τελωνείο πόσο πληρώνεις το κομμάτι;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Σε μία μονάδα και αν είναι με κούριερ πάντα πληρώνεις τελωνείο. Υπάρχει μία περίπτωση να σταλλεί με απλό ταχυδρομείο και να μην πληρώσει κάποιος τελωνείο. Αλλά το μεινονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια. Για παράδειγμα αν έρθει σπασμένο κλάψε τα λεφτά που έδωσες! Το ρισκάρει κανείς;; Χώρια που ο χρόνος παράδοσης είναι 15-20 μέρες αν όχι παραπάνω!
Μήτσος
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δημητρη ενημερωτικά υπάρχει διαθεσιμη και W2-D726 με menu 3d like kenwood,πολλές ρυθμίσεις νεες όπως
αλλαγη κιν μεταξυ 3 sto main menu,2 gps buttons στο μain menu δηλ ορίζεις στο Button 1 να τρεχει το destnator7
και στο button2 το Igo8 ,dual zone και όλα τα άλλα όπως τα ξερουμε απο το best seller W2-720V
www.naviexperts.gr/W...l
Τιμή για το club 550ευρώ + 30 ευρώ tv digi antenna + 60 ευρώ περαστικά ακόμη και 1 μέλος !
Ακόμη για όλους που θα βαλουν συσκευές σε εμάς ισχύει
μεμβράνες lummar μεγάλη ποικιλία απο 220 ->160 ευρώ
και μεμβρανες προστασίας προφυλακτηρας -φωτα μόνον 200 ευρώ
στις εγκατααστασεις μας στην λαμία
ευχαριστώ
Θωμάς
www.naviexperts.gr
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Όπως είχα γράψει και παραπάνω, σε αγορά που έχει γίνει από Κίνα το τελωνείο χρεώνει για το 723D 115€ άσχετα το τί τιμή γράφει ή αν είναι για gift. Σύνολο 540€ μονάδα, μεταφορικά και τελωνείο.
Σε μία μονάδα και αν είναι με κούριερ πάντα πληρώνεις τελωνείο. Υπάρχει μία περίπτωση να σταλλεί με απλό ταχυδρομείο και να μην πληρώσει κάποιος τελωνείο. Αλλά το μεινονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια. Για παράδειγμα αν έρθει σπασμένο κλάψε τα λεφτά που έδωσες! Το ρισκάρει κανείς;; Χώρια που ο χρόνος παράδοσης είναι 15-20 μέρες αν όχι παραπάνω!
Επειδή το έχω ψάξει το θέμα θα ήθελα να σας πω πως το βλέπω εγώ...
Αν υποθέσουμε οτι γίνει ομαδική παραγγελία από Κίνα η τιμή της μονάδας είναι 375$ + 32$ (μεταφορικά)=306 ευρώ...και ακόμα και το μέγιστο να βάλουμε στο τελωνείο (115 ευρώ) θα πάει στα 421 ευρώ.Τα 540 ευρώ, Δημήτρη πως προέκυψαν;
Με ατομική παραγγελία έχω ήδη προσφορά 475$=355 ευρώ και ότι τελωνείο προκύψει...
Σχετικά με την εγγύηση με διαβεβαίωσαν οι Κινέζοι οτι για τους πρώτους 3 μήνες οτι στείλουμε για επισκευή/αντικατάσταση είναι με δικά τους έξοδα και για τους υπόλοιπους 9 μήνες ή το στέλνουμε με δικά μας έξοδα και μας το στέλνουν με δικά τους πίσω ή αν πιάνουν τα χέρια μας, μας στέλνουν μόνο οτι ανταλλακτικά χρειαζόμαστε (π.χ. καινούργια οθόνη...) και το κάνουμε μόνοι μας...
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δες κι εδώ
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Costas
- Senior Μέλος
-
Εγώ πάντως ψηφίζω Κίνα.
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Το Destinator πχ αυθεντικό;
Ενσωματωμένο gps δεν εχει; (Μιλάω για hardware).
Eγώ συμφωνώ με τον Κώστα. Ειδικά αν τους 3 πρώτους μήνες τα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα ο Mr. Witson!
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- Costas
- Senior Μέλος
-
GPS έχει ενσωματωμένο το μηχάνημα αλλά του λείπει το software...
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- Costas
- Senior Μέλος
-
Αν υποθέσουμε οτι γίνει ομαδική παραγγελία από Κίνα η τιμή της μονάδας είναι 375$ + 32$ (μεταφορικά)=306 ευρώ...και ακόμα και το μέγιστο να βάλουμε στο τελωνείο (115 ευρώ) θα πάει στα 421 ευρώ.Τα 540 ευρώ, Δημήτρη πως προέκυψαν;
Με ατομική παραγγελία έχω ήδη προσφορά 475$=355 ευρώ και ότι τελωνείο προκύψει...
Δεν ξέρω επίσης αν τα 420-355=65 ευρώ διαφορά μεταξύ μαζικής και ατομικής παραγγελίας αξίζουν το ρίσκο προκειμένου να αυξήσει κανείς τις πιθανότητές του (με ατομική παραγγελία μιλάω) για να γλιτώσει το τελωνείο...
- panos
- Senior Μέλος
-