- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Costas
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Hi Kostas, for 5 units, i can go as low as £360 + £45 each. For 10 units i can go to £350 + pp each.
Please bare in mind, that postage on any additional items after the 1st item is £20 so this will lower your costs again.
For 5 units, you are looking at £1800 + £125 pp (average price is £385 a unit)
For 10 units, thats makes £3500 + £225pp (average price is£372.50 a unit)
Please let me know if you are interested.
Best wishes
Rob
Ps, these are better prices than i give my regular customers.
Του είπα να μου στείλει 2 προσφορές (για 5 και για 10 κομμάτια) γιατί δεν ξέρω τελικά πόσοι θα μαζευτούμε.Όπως καταλαβαίνετε οι τελικές τιμές σε ευρώ είναι περίπου 426 και 411, αντιστοίχως. Το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω, σε περίπτωση αγοράς από Αγγλία, είναι οτι εγώ απλά μεσολάβησα για να πετύχουμε καλύτερη τιμή.Δεν τα φέρνω για μένα και ούτε φέρω καμία ευθύνη αν κάποιο είναι ελαττωματικό και τέτοια...Το λέω αυτό για να μην μου ζητάτε μετά ευθύνες,αν τελικά τα παραγγείλω εγώ.Αν καποιο μηχάνημα χαλάσει, ο κάτοχος του, του το στέλνει πίσω στην Αγγλία και αυτός αναλαμβάνει την όποια επισκευή/αντικάτασταση....
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!!!
- Costas
- Senior Μέλος
-
Μετά το μόνο πλεονέκτημα που θα έχει η αγορά από Αγγλία θα είναι τα φθηνότερα μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης...που και πάλι...σύμφωνα με τους Κινέζους, τους πρώτους 3 μήνες αναλαμβάνουν αυτοί (υποτίθεται) τα έξοδα αποστολής από και προς την Κϊνα..
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει από Αγγλία μιας και έρχεται στα ίδια με την Κίνα αν πληρώσουμε 100-120 ευρώ τελωνείο.Και αν όμως το γλιτώσουμε εν μέρη με χαμηλότερο τιμολόγιο αγοράς;;;
Μετά το μόνο πλεονέκτημα που θα έχει η αγορά από Αγγλία θα είναι τα φθηνότερα μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης...που και πάλι...σύμφωνα με τους Κινέζους, τους πρώτους 3 μήνες αναλαμβάνουν αυτοί (υποτίθεται) τα έξοδα αποστολής από και προς την Κϊνα..
Αυτό δεν παίζει, στο λέω εκ πείρας...
Δημήτρης
- Costas
- Senior Μέλος
-
Costas έγραψε:
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει από Αγγλία μιας και έρχεται στα ίδια με την Κίνα αν πληρώσουμε 100-120 ευρώ τελωνείο.Και αν όμως το γλιτώσουμε εν μέρη με χαμηλότερο τιμολόγιο αγοράς;;;
Αυτό δεν παίζει, στο λέω εκ πείρας...
Μήπως η πείρα σου είναι από την Witson μόνο;
Γιατί εμένα με διαβεβαίωσαν από την audiosources οτι γίνεται...Και πάλι δεν ξέρω,απλά μεταφέρω οτι μου είπανε.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Αυτό μη σε στεναχωρεί :whistle:Προφανώς στην προσφορά του Άγγλου δεν συμπεριλαμβάνεται λογισμικό πλοήγησης...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
Να συμπληρώσω επίσης ότι σε ενδεχόμενη παραγγελία από Αγγλία δε θα έχουμε και το άγχος μήπως χαθεί η παραγγελία μας και μεις έχουμε δηλώσει εικονική αξία...
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Επίσης να συμπληρώσω στο θέμα της αποστολής στη Κίνα ότι το θεωρώ απίθανο να πιστώσουν οι Κινέζοι (εκ των υστέρων) το κόστος μιας επιστροφής...γνώμη μου βέβαια
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- Costas
- Senior Μέλος
-
Προφανώς στην προσφορά του Άγγλου δεν συμπεριλαμβάνεται λογισμικό πλοήγησης...
Μια SD card με το πρόγραμμα πλοήγησης μπορεί να μας την κάνει δώρο υποθέτω...Και μετά εμεις την αντιγράφουμε σε οσες cards θέλουμε...
- panos
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Πάντως ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Τελωνείο πληρώνουμε τώρα που έρχονται από Αγγλία; Έχω την εντύπωση ότι όχι!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- panos
- Senior Μέλος
-
Πασχάλη :shhhh:
:shades:
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δημήτρη πρόκειται για αγορά εντός της ΕΕ και η διακίνηση των προϊόντων είναι ελεύθερη θεωρητικά τουλάχιστον. Μάλλον ο Costas θα μας το επιβεβαιώσει.
Κι εγώ έτσι ξέρω, και αυτός είναι ο λόγος που το αναφέρω... Καλύτερα να σιγουρευτούμε!
Μήτσος
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Πασχάλη :shhhh:
:rambo1: :gun: :rambo1:
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- panos
- Senior Μέλος
-
Πασχάλη σιγά μην σκίσεις το... καλτσόν!
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
:wall: :wall: :wall: :wall:
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όσοι θέλουν να μελετήσουν τις προσφορές, μπορούν κάνοντας κλικ εδώ να τις δουν.
Βαγγέλης - 1.4 TSi