Προσφορές για Αγορά Replica RNS-510
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Ο Βαγγέλης νομίζω είχε πει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Κώστα, η μαζική παραγγελία γίνεται μόνο για να εξυπηρετήσει κάποιους που δεν έχουν τη δυνατότητα/δεν ξέρουν/δεν θέλουν να αγοράσουν το μηχάνημα μόνοι τους. Αν θεωρείς ότι μπορείς να το "χειριστείς" καλύτερα αγοράζοντας το μόνος σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα οι πιθανότητες που έχεις για ένα κομμάτι είναι περισσότερες στο να περάσει...Costas έγραψε:
Αν υποθέσουμε οτι γίνει ομαδική παραγγελία από Κίνα η τιμή της μονάδας είναι 375$ + 32$ (μεταφορικά)=306 ευρώ...και ακόμα και το μέγιστο να βάλουμε στο τελωνείο (115 ευρώ) θα πάει στα 421 ευρώ.Τα 540 ευρώ, Δημήτρη πως προέκυψαν;
Με ατομική παραγγελία έχω ήδη προσφορά 475$=355 ευρώ και ότι τελωνείο προκύψει...
Δεν ξέρω επίσης αν τα 420-355=65 ευρώ διαφορά μεταξύ μαζικής και ατομικής παραγγελίας αξίζουν το ρίσκο προκειμένου να αυξήσει κανείς τις πιθανότητές του (με ατομική παραγγελία μιλάω) για να γλιτώσει το τελωνείο...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Costas
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Απλά αναφέρω οτι γνωρίζω μπας και βοηθήσω και άλλους του club να κάνουν την πιο καλή επιλογή για αυτούς.Έτσι και αλλιώς αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι να το αγοράσουμε όσο γίνεται πιο οικονομικά και να μας βγεί αξιόπιστο...
Η τελική επιλογή είναι του καθενός αρκεί βέβαια να έχει κατά νου όλα τα δεδομένα...Έκει απλά αποσκοπώ....
- Costas
- Senior Μέλος
-
Εγώ ξαναλέω να συννενοηθούμε με τον κινέζο να γράψει μία εικόνική τιμή πχ 100-150 δολλάρια το κομμάτι και ότι γίνει.
Εμένα μου έχουν ήδη στείλει ένα τιμολόγιο (για να δω πως είναι) με εικονική τιμή αγοράς 40$...
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Και το μισό τελωνείο να πληρώσουμε..μια χαρά δεν είναι;
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το Γελάδι νομίζω το είχε αναφέρει...πρέπει να του το έγραψαν σε κάποια από τις προσφορέςΕγώ ξαναλέω να συννενοηθούμε με τον κινέζο να γράψει μία εικόνική τιμή πχ 100-150 δολλάρια το κομμάτι και ότι γίνει.
Costas έγραψε:
Εφόσον γίνεται, δε χάνετε τίποτα να το ζητήσετε...από εκεί και πέρα, ότι κάτσει...Magnum έγραψε:
Εγώ ξαναλέω να συννενοηθούμε με τον κινέζο να γράψει μία εικόνική τιμή πχ 100-150 δολλάρια το κομμάτι και ότι γίνει.
Εμένα μου έχουν ήδη στείλει ένα τιμολόγιο (για να δω πως είναι) με εικονική τιμή αγοράς 40$...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Costas
- Senior Μέλος
-
- leontas
- Senior Μέλος
-
ειμαι νεος στο κλαμπ και η αληθεια ειναι οτι γραφτικα προκειμενου να
μπω και εγω στην ομαδικη αγορα αυτη.
Παρόλ’αυτα προχωρησα μονος στην εισαγωγη 2 συσκευων D726V απο τον Witson.
Τα οποία μου ήρθαν στην τιμή των 340€ το καθε ένα χωρις να υπολογιζω τελωνειο.
Δύο μερες μετα την καταθεση με Western Union ο Witson εστειλε τα πραγματα με κουριερ.
Ειχαμε συμφωνησει να γραφει επανω car head unit as sample και τιμη συνολικη για 2τεμαχια 45$.
Τα πραγματα εκαναν να ερθουν ελλαδα 2 εργάσιμες ημερες.
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι μου τα κρατησαν τελωνειο (βαρος δεματος 11κιλά).
Οπότε πιστευω δεν παιζει να μην τα σταματησουν εκτος και αν η περιγραφη ειναι κατι αλλο.
Το θεμα του εκτελωνισμου ευτυχως γαι εμενα δεν ηταν κοστοβόρο διοτι γνωριζω προσωπα μεσα και
ετσι την γλυτωσα με 50€ φορους αλλα αν δεν ηξερα κανεναν μαλλον θα ηταν καμια 200€ το χαρατσι.
Ελπιζω να βοηθησα με τα παραπάνω.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...:agree:Χαιρετω ολη την ομορφη παρέα σας.
ειμαι νεος στο κλαμπ και η αληθεια ειναι οτι γραφτικα προκειμενου να
μπω και εγω στην ομαδικη αγορα αυτη.
Παρόλ’αυτα προχωρησα μονος στην εισαγωγη 2 συσκευων D726V απο τον Witson.
Τα οποία μου ήρθαν στην τιμή των 340€ το καθε ένα χωρις να υπολογιζω τελωνειο.
Δύο μερες μετα την καταθεση με Western Union ο Witson εστειλε τα πραγματα με κουριερ.
Ειχαμε συμφωνησει να γραφει επανω car head unit as sample και τιμη συνολικη για 2τεμαχια 45$.
Τα πραγματα εκαναν να ερθουν ελλαδα 2 εργάσιμες ημερες.
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι μου τα κρατησαν τελωνειο (βαρος δεματος 11κιλά).
Οπότε πιστευω δεν παιζει να μην τα σταματησουν εκτος και αν η περιγραφη ειναι κατι αλλο.
Το θεμα του εκτελωνισμου ευτυχως γαι εμενα δεν ηταν κοστοβόρο διοτι γνωριζω προσωπα μεσα και
ετσι την γλυτωσα με 50€ φορους αλλα αν δεν ηξερα κανεναν μαλλον θα ηταν καμια 200€ το χαρατσι.
Ελπιζω να βοηθησα με τα παραπάνω.
Να σου πω επίσης ότι θα χαρούμε να σ'έχουμε στην παρέα μας, πέραν της μαζικής παραγγελίας. Εφόσον το επιθυμείς κι εσύ, σε παρακαλώ να ενημερώσεις το προφίλ σου σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στους όρους συμμετοχής.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- kosaitis
- Senior Μέλος
-
www.esg1.co.uk/volks...l
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Το θέμα όμως είναι άλλο. Ότι με τους παραπάνω τρόπους έχουμε τουλάχιστον μία α υποστήριξη. Αν το πάρουμε από εκεί, ναι μεν θα μας έρθει σε τιμή ανάλογη όπως να το παραγγέλναμε από Κίνα, αλλά αν χαλάσει; Τότε γίνεται και το άλλο. Είναι ουσιαστικά σαν να το παίρνεις και από το e-bay... Δεν έχει διαφορά! Αν χαλάσει :wall: :wall:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Γιατί δεν κοιτάμε και από Αγγλία ,μήπως γλιτώσουμε και τους δασμούς λόγο Ε.Ο.Κ
www.esg1.co.uk/volks...l
Από τον συγκεκριμένο πωλητή είχα πάρει το witson D721 που είχα.Με το που έβγαλε πρόβλημα του το έστειλα πίσω (με έξοδα δικά μου) και μετά από κανά μήνα μου είπε οτι το είχε παραλάβει επιδιορθωμένο από την Κίνα και ετοιμαζόταν να μου το στείλει.Εγώ είχα ξενερώσει και που μου χάλασε στις πρώτες εβδομάδες που το είχα και οτι έμεινα ουσιαστικά 2 μήνες χωρίς το μηχάνημα.Οπότε του ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και να κρατήσει το μηχάνημα.Όντως μετά από λίγο καιρό μου έστειλε το ποσό πίσω αλλά σε 3 δόσεις...γιατι είχε οικονομικές στενότητες!!!
Σχετικά με το 723...τον έχω ήδη ρωτήσει (τόσα email που έχουμε ανταλλάξει πια...) και μου είπε οτι μπορεί να μου το αφήσει στις 420 λίρες (μαζί με τα μεταφορικά) δηλαδή μιλάμε για 465 ευρώ. Πάλι είναι περισσότερα απο την Κίνα ακόμα και με 100-120 ευρώ τελωνείο...Δεν ξέρω βέβαια αν του πω για περισσότερα κομμάτια μήπως μπορέσει να κατεβάσει την τιμή...Αν θέλετε τον ρωτάω.
- panos
- Senior Μέλος
-
- Costas
- Senior Μέλος
-
Γιατί να μην τον ρωτήσεις? χάνουμε κάτι? πλήρωσες μέσω pay pal? τουλάχιστον φαίνεται αξιόπιστος από την στιγμή που σου επέστρεψε τα χρήματα. Πιθανόν να δίνει και κάποια εγγύηση...
Με paypal πλήρωσα και δίνει όπως και οι ΚΙνέζοι 1 χρόνο εγγύηση.Έτσι και αλλιώς αν κρίνω από το δικό μου που είχα και του το έστειλα για επισκευή,στην Κίνα το έστειλε για να το επισκευάσουν αλλά με δικά του έξοδα.Εγώ πλήρωσα μόνο 23 ευρώ για να το στείλω ως το Liverpool που είναι αυτός.
Δεν χάνω τίποτα να του στείλω ένα mail να τον ρωτίσω τι καλύτερο μπορεί να κάνει σε ενδεχόμενη μαζική παραγγελία. Ήδη η τιμή που μου έδωσε,για ατομική παραγγελία, είναι 25 λίρες κάτω από την τιμή που έχει στο site του.
- panos
- Senior Μέλος
-
- Costas
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Καμμία αντίρρηση Κώστα. Κι εγώ από αυτόν έχω πάρει το 721 (που βγήκε απροβλημάτιστο, ευτυχώς)... Μόλις έχεις νέα ενημέρωσέ μας.Μόλις έχω νεότερα από τον Άγγλο θα σας ενημερώσω (ελπίζω να μην έχουν αντίρρηση οι συντονιστές του club).
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Όλες οι ιδέες για προτάσεις είναι ανοιχτές!! Στην περίπτωση της Αγγλίας γλιτώνουμε τα πολλά μεταφορικά και τελωνείο! Καλή φάση!!
Μήτσος
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δεν έκανες κάπου λάθος :no:Κύριοι συντονισταί με συγχωρείτε που ανέλαβα πρωτοβουλία και προέτρεψα τον Costas να ρωτήσει τον Άγγλο, αλλά το θεώρησα αυτονόητο...
Γιατί απολογείσαι ;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα...οι πρωτοβουλίες επιβραβεύονται έτσι κι αλλιώς, και ισχύουν για όλους...Επειδή τον προέτρεψα να πάρει προσφορά χωρίς να έχει προηγηθεί συνενόηση με τα παιδιά που το χειρίζονται το θέμα!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Κύριοι συντονισταί με συγχωρείτε που ανέλαβα πρωτοβουλία και προέτρεψα τον Costas να ρωτήσει τον Άγγλο, αλλά το θεώρησα αυτονόητο...
Εγώ πάλι γιατί στεναχωριέμαι όταν ακούω τέτοια;; Εννοείται Πάνο καλά έκανες και του το είπες και εννοείται ότι και ο Κώστας καλά έκανε και το πρότινε και χαίρομαι που βοηθάει με τέτοιο τρόπο! Μην τρελαθούμε κιόλας!!! :good: :good:
Εγώ νομίζω ότι είμαστε μία παρέα! Ο καθένας έχει τις απόψεις του και μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο!
Μήτσος